Κυρία ασπρόμαυρη... Μην ομιλείται έτσι σας παρακαλώ για ένα προϊόν που αποτελεί σύμβολο του ότι να 'ναι... Το λέω γιατί αποτελεί μέρος από πολύ πολύ παλιά...!!! :ugeek: :ugeek: :ugeek:aspromauri έγραψε: Για πέρνα .... για πέρνα στο ψητό ..... γιατί τόσο καιρό με τραχανά μας είχατε !!!!!
Ας μιλήσουν οι πολίτες... Αλλά μην περιμένετε εμάς να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση... Αφού είστε τόσο δύσπιστη σας προκαλώ να το επιχειρήσετε... :ugeek: :ugeek: :ugeek:aspromauri έγραψε: Ας γελάσω δυνατά και μία ακόμα φορά .... ΧΑ .... Παρακαλώ έστω και ΕΝΑΝ πολίτη να μας πεί ΠΟΙΟ από τα μέλη της και καλά κυβέρνησης ήρθε σε επαφή μαζί του!!!!!!
Περιμένετε να γίνετε και κυβέρνηση... Τς τς τς... Αγαπητή μου ... Ο DimisK έχει ΚΑΙ αυτός δικαίωμα ψήφου... Αλλά εντάξει σας δικιολογώ γιατί...... ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ 2οι!!!! :ugeek: :ugeek: :ugeek:aspromauri έγραψε: Η πολύ "μεθοδικότητα" σας μας έχει φάει γλυκιέ μου Πόντιξ ..... τους "καρπούς" της δουλειάς σας ούτε καν ο Dimisk δεν του έχει γευτεί ακόμα !!!!!!
Και πάλι διαβρώνετε τον πολιτικό μου λόγο δεσποινίς μου.. Αλλά εντάξει.. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια... Ο DreamWarrior έχει τρομερή βαρύτητα στον ΛΟΓΟ, κανεις δεν μίλησε για τροφικές και μη προτιμήσεις....!! :ugeek: :ugeek: :ugeek:aspromauri έγραψε: Η αλήθεια είναι ότι και εμένα ένα "ρίγος" με διαπερνά όταν αντικρύζω τον Ντρημίδη .... για την Βαρύτητα δε το ονόματος του πρέπει να σε ενημερώσω ότι ο ΠρωθυπΥργός είναι πιά FIT !!!!!!!
Και επειδή με συγκίνησες και ένα ρίγος μόλις με διαπέρασε και επίσης επειδή η βαρύτητα του ΥπΟργείου σου είναι τοοοοόσο μεγάλη .... θα αναφέρομαι σε σένα ώς "ΥπΟργός PLAYTOY" !!!!!!
Δεν υποκείπτω τόοοοοοοσο εύκολαaspromauri έγραψε: Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ PLAYBOY
~DraculatioN~