Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
draculation

Re: Re:

Δημοσίευση από draculation »

aspromauri έγραψε: Για πέρνα .... για πέρνα στο ψητό ..... γιατί τόσο καιρό με τραχανά μας είχατε !!!!!
Κυρία ασπρόμαυρη... Μην ομιλείται έτσι σας παρακαλώ για ένα προϊόν που αποτελεί σύμβολο του ότι να 'ναι... Το λέω γιατί αποτελεί μέρος από πολύ πολύ παλιά...!!! :ugeek: :ugeek: :ugeek:
aspromauri έγραψε: Ας γελάσω δυνατά και μία ακόμα φορά .... ΧΑ .... Παρακαλώ έστω και ΕΝΑΝ πολίτη να μας πεί ΠΟΙΟ από τα μέλη της και καλά κυβέρνησης ήρθε σε επαφή μαζί του!!!!!!
Ας μιλήσουν οι πολίτες... Αλλά μην περιμένετε εμάς να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση... Αφού είστε τόσο δύσπιστη σας προκαλώ να το επιχειρήσετε... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
aspromauri έγραψε: Η πολύ "μεθοδικότητα" σας μας έχει φάει γλυκιέ μου Πόντιξ ..... τους "καρπούς" της δουλειάς σας ούτε καν ο Dimisk δεν του έχει γευτεί ακόμα !!!!!!
Περιμένετε να γίνετε και κυβέρνηση... Τς τς τς... Αγαπητή μου ... Ο DimisK έχει ΚΑΙ αυτός δικαίωμα ψήφου... Αλλά εντάξει σας δικιολογώ γιατί...... ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ 2οι!!!! :ugeek: :ugeek: :ugeek:
aspromauri έγραψε: Η αλήθεια είναι ότι και εμένα ένα "ρίγος" με διαπερνά όταν αντικρύζω τον Ντρημίδη .... για την Βαρύτητα δε το ονόματος του πρέπει να σε ενημερώσω ότι ο ΠρωθυπΥργός είναι πιά FIT !!!!!!!
Και επειδή με συγκίνησες και ένα ρίγος μόλις με διαπέρασε και επίσης επειδή η βαρύτητα του ΥπΟργείου σου είναι τοοοοόσο μεγάλη .... θα αναφέρομαι σε σένα ώς "ΥπΟργός PLAYTOY" !!!!!!
Και πάλι διαβρώνετε τον πολιτικό μου λόγο δεσποινίς μου.. Αλλά εντάξει.. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια... Ο DreamWarrior έχει τρομερή βαρύτητα στον ΛΟΓΟ, κανεις δεν μίλησε για τροφικές και μη προτιμήσεις....!! :ugeek: :ugeek: :ugeek:
aspromauri έγραψε: Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
Δεν υποκείπτω τόοοοοοοσο εύκολα :D :D :D :ugeek: :ugeek: :ugeek:

ΥΠΟΥΡΓΟΣ PLAYBOY
~DraculatioN~
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Πεσ' τα μικρέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

χαχαχαχαχα χαίρομαι.....
πρώτον βγήκα ως ένας από τους λίγους εδώ μέσα που γυμνάζονται πραγματικά
ενώ κι ο τούλης φαίνεται πως βγάζει προς τα έξω μια πιο.. χμμμμμμ πως να το πω, θηλυπρεπη εκφραση! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πολύ ησυχία έπεσε σήμερα. Τι έγινε καλέ;

Α, την Κυριακή πάω στο τηγάνι....σε σουίτα χορηγού που είναι χορηγός και του ΠΑΟΚ! Μεγάλες στιγμές, θα σας στέλνω ανταπόκριση...

Ελπίζω να είμαι γουρλής.

Α, έβαλα και στοίχημα με ένα φιλαράκι γαύρο. Οποιος χάσει από τους δύο, την Δευτέρα θα φοράει πάνω του, όλη μέρα, το κασκολ της άλλης ομάδας!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Έχει ο Ντρημίδης δουλειά στην Σαλόνικα και ηρέμησαν τα μυαλά μας!!!!!

Ντημισκίδη ..... φώτο σε λέω θέλω του φίλου σου με το κασκόλ της ΠΑΟΚΑΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

aspromauri έγραψε: Ντημισκίδη ..... φώτο σε λέω θέλω του φίλου σου με το κασκόλ της ΠΑΟΚΑΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Βουλομένο γράμμα διάβαζες!!!! Το φόραγε χτες όλη μέρα μέσα στην εταιρεία! Πολύ γέλιο! Το φυσάει και δεν κρυώνει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimisK την Τρί 26 Ιαν 2010, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

free4 έγραψε:χαχαχαχαχα χαίρομαι.....πρώτον βγήκα ως ένας από τους λίγους εδώ μέσα που γυμνάζονται πραγματικά
Από που βγήκε αυτό ακριβώς?????!!!!!!!! :roll: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
free4 έγραψε:ενώ κι ο τούλης φαίνεται πως βγάζει προς τα έξω μια πιο.. χμμμμμμ πως να το πω, θηλυπρεπη εκφραση! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οι κακιές και οι ζηλιάρες γλώσσες τα λένε αυτά ..... για το υπέρτατο ΑΡΣΕΝΙΚΟ!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Το.. πιο????
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

aspromauri έγραψε:
free4 έγραψε:χαχαχαχαχα χαίρομαι.....πρώτον βγήκα ως ένας από τους λίγους εδώ μέσα που γυμνάζονται πραγματικά
Από που βγήκε αυτό ακριβώς?????!!!!!!!! :roll: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
FREE FREE δειξε κορμι!!

αυτος ειναι στιχος ! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Επιτελους ειδαμε και μια "ασπρη" μερα ...Χιονισε για τα καλα...!!! :mrgreen: :mrgreen:

Εικόνα

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

XAXAXAXA
Οταν λέμε ότι κι αλλού υπάρχουν και χειρότερα το εννοούμε:
http://www.socialtv.gr/video-zone/porta ... E%BF%CF%85
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτό θα πει δημόσια χυλόπιτα!!! Που τα βρίσκεις ρε μπαγάσα... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

Ε ρε τον καημένο...αυτός εκτός από χυλόπιτα έφαγε και ξύλο :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

και m@l@k@s και δαρμενος..!!!Τι τυχη 2 σε 1..!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

DimisK έγραψε:
aspromauri έγραψε: Ντημισκίδη ..... φώτο σε λέω θέλω του φίλου σου με το κασκόλ της ΠΑΟΚΑΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Βουλομένο γράμμα διάβαζες!!!! Το φόραγε χτες όλη μέρα μέσα στην εταιρεία! Πολύ γέλιο! Το φυσάει και δεν κρυώνει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”