Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Προσωπικά δεν νομίζω ότι θα έρθει, και θα διαβάζουμε τα άρθρα ότι δεν προλάβαμε και κρατάμε την περίπτωση για Δεκέμβρη κτλ κτλ.
Περίπου ότι διαβάζαμε για Μαξίμοβιτς.
Μακάρι να με κάνουν ρόμπα
Περίπου ότι διαβάζαμε για Μαξίμοβιτς.
Μακάρι να με κάνουν ρόμπα
+1obanebane έγραψε:nkoss έγραψε:Νόμιζα ότι το έβγαλε το sdna πρώτο
Όλα εδώ βγαίνουν πρώτα,χρόνια και ζαμάνια γίνεται αυτό.
Γιαυτό να έχετε πίστη στα παιδιά που γράφουν, αρκεί να μπορείτε να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι.
Στα του παίκτου:
1) Φαίνεται παικταράς. ΜΑΚΑΡΙ.
2) Αλίμονο που δε θα μπλέκαμε με μονοετή συμβόλαια, δανεικούς, ανανεώσεις κλπ.
3) Αφού η Ρεάλ δεν έχει τόσα στόπερ, αφού έχουμε τη λίστα, αφού δεν δίνουμε τέτοια συμβόλαια, αφού αφού αφού.
Κλείστε τον παικταρά να τα δώσουμε όλα από σωστή βάση για πρωτάθλημα. Για τον θεό, κλείστε τον.
Τελικά η ΠΑΕ όχι μόνο ψάχνει να καλύψει το αριθμητικό κενό (που και η ίδια ξέρει πολύ καλά ότι υπάρχει) αλλά προσπαθεί να φέρει και παίκτη ποιότητας που θα μπορεί να κάνει την διαφορά.
Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό.
Είναι οι άνθρωποι της ΠΑΕ τελικά εγκάθετοι των Αθηνών ή ανόητοι όπως χαρακτηριστήκαμε απλόχερα όσοι απλά επισημαίναμε το λογικό και αυτό που εν τέλη προσπαθεί να κάνει η ΠΑΕ;
Να μας απαντήσει παρακαλώ ο συντάκτης του αξιοθαύμαστου αυτού μηνύματος και κυρίως όσοι περιχαρείς έκαναν παραθέσεις και το υπερασπίζονταν σθεναρά..
Είναι οι άνθρωποι της ΠΑΕ τελικά εγκάθετοι των Αθηνών ή ανόητοι όπως χαρακτηριστήκαμε απλόχερα όσοι απλά επισημαίναμε το λογικό και αυτό που εν τέλη προσπαθεί να κάνει η ΠΑΕ;
Να μας απαντήσει παρακαλώ ο συντάκτης του αξιοθαύμαστου αυτού μηνύματος και κυρίως όσοι περιχαρείς έκαναν παραθέσεις και το υπερασπίζονταν σθεναρά..
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, αλλά επιτρέπεται να γράφονται κατά κόρον εδώ μέσα.Equalizer έγραψε:Παπαριές του στυλ "πήγαν για μπύρες, παρατημένη ΠΑΕ" είναι αισχρες
Άποψη, γαρ.
Η ερωτηση μου ειναι: γιατι να βγαλεις το νονπειπερ αν δεν εχει κλεισει;!
Να πω ότι δεν περίμενα ότι θα το γράψεις...JohnDag έγραψε:Τελικά η ΠΑΕ όχι μόνο ψάχνει να καλύψει το αριθμητικό κενό (που και η ίδια ξέρει πολύ καλά ότι υπάρχει) αλλά προσπαθεί να φέρει και παίκτη ποιότητας που θα μπορεί να κάνει την διαφορά.

Δεν είναι non paper..Είναι ρεπορταχαχαχαχαχαaivas19 έγραψε:Η ερωτηση μου ειναι: γιατι να βγαλεις το νονπειπερ αν δεν εχει κλεισει;!
-
Να δειξουν οτι κανουν δουλειαaivas19 έγραψε:Η ερωτηση μου ειναι: γιατι να βγαλεις το νονπειπερ αν δεν εχει κλεισει;!
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ναι, αλλά επιτρέπεται να γράφονται κατά κόρον εδώ μέσα.Equalizer έγραψε:Παπαριές του στυλ "πήγαν για μπύρες, παρατημένη ΠΑΕ" είναι αισχρες
Άποψη, γαρ.
Να σε ρωταμε τι θα γραφεται

τι να σε πω κι εσένα
υγ. στον ιζνογκούντ πάει αυτό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τρί 10 Σεπ 2024, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάλιστα.... Επέστρεψε ο Σολετ στις προπονήσεις της Σάλτσμπουργκ σήμερα μετά από καιρό.
Θυμιαναρε ορμά τους
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θυμιαναρε ορμά τους
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρχίζουν και το μαζευουν? Στις προπονήσεις γύρισε, καλή εντύπωση κάνει,Ελλάδα δεν θέλει.
Γιατί πολύ απλά δεν θα κλείσει,παρά τις " υπερπροσπάθειες" των ανθρώπων της παε.aivas19 έγραψε:Η ερωτηση μου ειναι: γιατι να βγαλεις το νονπειπερ αν δεν εχει κλεισει;!
Έτσι με τον νου τους κάποιοι, νομίζουν ότι είναι καλυμμένοι απέναντι στον κόσμο...μη καταλαβαίνοντας ότι κάνουν το ακριβώς αντίθετο
Φαγουριζεσαι,παλι ανακριβιες διαβαζω.....να μου παραθεσεις που γρφει για τους ανθρωπους της ΠΑΕ οτι ειναι εγκάθετοιJohnDag έγραψε:Τελικά η ΠΑΕ όχι μόνο ψάχνει να καλύψει το αριθμητικό κενό (που και η ίδια ξέρει πολύ καλά ότι υπάρχει) αλλά προσπαθεί να φέρει και παίκτη ποιότητας που θα μπορεί να κάνει την διαφορά.