Razvan Lucescu IV
- Μπαρκαρούτσος
Re: Razvan Lucescu IV
Για Σιώπη δεν ξέρω. Για Γιαννούλη άκουσα το καλοκαίρι ότι έγινε συζήτηση, αλλά συμφωνήθηκε να συζητήσουμε εκ νέου για του χρόνου, φέτος κάπου δεν τα έβρισκαν.
Εγώ προσωπικά θα τους είχα φέρει αμφότερους.
Μόλις πέσει όνομα Έλληνα εδώ μέσα αρχίζουν τα "έλα μωρέ" και "ξαναζεσταμένο φαγητό", όμως κάποια παιδιά θα είχαν βοηθήσει περισσότερο από υπάρχοντες και θα είχαν λύσει και τα χέρια μας με τις ευρωπαϊκές λίστες.
Ποιον Γιαννούλη θα συζητήσουν του χρόνου ?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Για Σιώπη δεν ξέρω. Για Γιαννούλη άκουσα το καλοκαίρι ότι έγινε συζήτηση, αλλά συμφωνήθηκε να συζητήσουμε εκ νέου για του χρόνου, φέτος κάπου δεν τα έβρισκαν.
Έκλεισε 4ετες συμβόλαιο στην Αουγκσμπουργκ στην οποία είναι μάλιστα βασικός.
- Μπαρκαρούτσος
Ε όταν συμφωνήθηκε, μάλλον δεν υπέγραψε 4ετές ακόμα
Πληροφορίες μεταφέρω, με κάθε επιφύλαξη. Δεν μιλάω (ούτε μιλούσα ποτέ) απ'ευθείας με ΠΑΕ.

Πληροφορίες μεταφέρω, με κάθε επιφύλαξη. Δεν μιλάω (ούτε μιλούσα ποτέ) απ'ευθείας με ΠΑΕ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Άντε πάλι με Γιαννούλη.
Ο ΠΑΟΚ έχοντας τον Baba, θα έδινε πάνω από 1 εκατομμύριο για 2ο αριστερό μπακ;
Με τη χρονιά που έκανε πέρσι ο Γκανέζος;
Και δεν ήθελε ο Λουτσέσκου τον Γιαννούλη επειδή είναι Έλληνας ας πούμε, αλλά είπε οκ φέρτε μου έναν 20χρονο Αμερικανομεξικανό.
Μιλάμε για πολύ καλοπροαίρετη κριτική...
Και δεν ήθελε ο Λουτσέσκου τον Γιαννούλη επειδή είναι Έλληνας ας πούμε, αλλά είπε οκ φέρτε μου έναν 20χρονο Αμερικανομεξικανό.
Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή στα Μπακ είναι η σχεδόν απενεργοποίηση του σάστρε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει ο Όττο ανάσες στον μπαμπα αριστερά
Όταν αρχίζουμε να εστιάζουμε μόνο στα αγωνιστικά θα δούμε ότι υπάρχουν πολλά θέματα προς επίλυση.
Αντίστοιχα η κριτική προς τον προπονητή θα γίνει σε ρεαλιστική βάση και ίσως αναγνωριστεί πως βρίσκεται σε αδιέξοδα που ο οποιοσδήποτε προπονητής θα αντιμετώπιζε.
Λέει ο rene πως υπάρχει πρόβλημα με την απενεργοποίηση του Σάστρε. Αυτό δημιουργεί κυλιόμενα την επιβάρυνση του Μπάμπα και πάει λέγοντας.
Είναι λάθος ο Ρασβάν που παρόπλισε τον Σάστρε;
Η εικόνα του Σάστρε όποτε του δόθηκε ευκαιρία ποια ήταν. Πχ. Οι εμφανίσεις με Πλζεν ή με Μάλμε αφήνουν το περιθώριο στον προπονητή να τον εμπιστευθεί απέναντι σε Γκαρνάτσο και Ζέλσον;
Εγω πιστεύω πως όχι.
Κατευθείαν λοιπόν έχουμε το πρώτο αντικειμενικό πρόβλημα. Ποιο είναι αυτό; Η επιβάρυνση του Μπάμπα. Η οποία επιβάρυνση ήταν ορατή από προηγούμενους αγώνες όπως συζητάγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα ακόμα κι αν δεν ήταν καθολικά ορατό.
Αν κάτσουμε λοιπόν και τα σκεφτούμε όλα με ηρεμία θα βρούμε αντίστοιχα αντικειμενικά προβλήματα και αδιέξοδα.
Έτσι θα ηρεμήσουμε και θα αφήσουμε τους υπεύθυνους να βρουν λύσεις γιατί μόνο αυτοί μπορούν
Να έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μέχρι τις 31 Γενάρη μπορεί να βρίσκεται λύση. Γιατί μπορεί να μην υπάρχει οποιοσδήποτε προπονητής και να ήταν στον πάγκο.
Δλδ δεν νομίζω πως ο Πέπε αν ήταν στον πάγκο θα πολλαπλασίαζε τα χαφ. Πάλι 2+1/2 + 1; θα ήταν για Πέμπτη Κυριακή.
Και πάει λέγοντας..
Τις επόμενες ημέρες με λιγότερους σφυγμούς θα ξαναγραφτούν τα αντικειμενικά προβλήματα που υπάρχουν και θα δούμε ότι δεν χρειάζονται λύσεις αυτομαστιγώματος και οπισθδρόμησης.
Αντίστοιχα η κριτική προς τον προπονητή θα γίνει σε ρεαλιστική βάση και ίσως αναγνωριστεί πως βρίσκεται σε αδιέξοδα που ο οποιοσδήποτε προπονητής θα αντιμετώπιζε.
Λέει ο rene πως υπάρχει πρόβλημα με την απενεργοποίηση του Σάστρε. Αυτό δημιουργεί κυλιόμενα την επιβάρυνση του Μπάμπα και πάει λέγοντας.
Η εικόνα του Σάστρε όποτε του δόθηκε ευκαιρία ποια ήταν. Πχ. Οι εμφανίσεις με Πλζεν ή με Μάλμε αφήνουν το περιθώριο στον προπονητή να τον εμπιστευθεί απέναντι σε Γκαρνάτσο και Ζέλσον;
Εγω πιστεύω πως όχι.
Κατευθείαν λοιπόν έχουμε το πρώτο αντικειμενικό πρόβλημα. Ποιο είναι αυτό; Η επιβάρυνση του Μπάμπα. Η οποία επιβάρυνση ήταν ορατή από προηγούμενους αγώνες όπως συζητάγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα ακόμα κι αν δεν ήταν καθολικά ορατό.
Αν κάτσουμε λοιπόν και τα σκεφτούμε όλα με ηρεμία θα βρούμε αντίστοιχα αντικειμενικά προβλήματα και αδιέξοδα.
Έτσι θα ηρεμήσουμε και θα αφήσουμε τους υπεύθυνους να βρουν λύσεις γιατί μόνο αυτοί μπορούν
Να έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μέχρι τις 31 Γενάρη μπορεί να βρίσκεται λύση. Γιατί μπορεί να μην υπάρχει οποιοσδήποτε προπονητής και να ήταν στον πάγκο.
Δλδ δεν νομίζω πως ο Πέπε αν ήταν στον πάγκο θα πολλαπλασίαζε τα χαφ. Πάλι 2+1/2 + 1; θα ήταν για Πέμπτη Κυριακή.
Και πάει λέγοντας..
Τις επόμενες ημέρες με λιγότερους σφυγμούς θα ξαναγραφτούν τα αντικειμενικά προβλήματα που υπάρχουν και θα δούμε ότι δεν χρειάζονται λύσεις αυτομαστιγώματος και οπισθδρόμησης.
Ο Σαστρε ειναι μια πολυ ιδιαιτερη περιπτωση καθως καθε χρονο η σεζον του χωριζεται σε 2 μερη,πριν και μετα τα Χριστουγεννα. Παντως χωρις προφανως να εχει θελξει θα μπορουσε να εχει παρει καποια λεπτα παραπανω.
-
Συμφωνώ, πολύ κακή εκκίνηση για τον ισπανό... αλλά το 80% των παικτών έχουν φέτος πολύ κακή εκκίνηση.marsantos έγραψε:Όταν αρχίζουμε να εστιάζουμε μόνο στα αγωνιστικά θα δούμε ότι υπάρχουν πολλά θέματα προς επίλυση.
Εγω πιστεύω πως όχι.
Και πάει λέγοντας..
Κανείς δεν ζήτησε ένα παίξει με την manchester και με την γαλατά, εξάλλου κάτι τέτοιο θα ήτανε παράλογο και τέλειος αντιποδοσφαιρικό. Αλλά επειδή όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο προπονητής το παιδί χάνει πολύ εύκολα την αυτοπεποίθησή του, αντί να του δώσεις τα πολύ δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια με τους ρουμάνους και με τους τσέχους μπορούσες να του δώσεις με λιβαδειά και οφη συν το κύπελλο.
Δεν ξερω κατι για Φορτουνη, για αυτους που ξερω αναφερω.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ο Φουρτουνης τι έγινε;
Με το ροτεισον που κανει εσυ βλεπεις καποιο λαθος στη λογικη αυτη; Ντεσποντοφ Ζιβκο τρανταχτο παραδειγμα.Mīngus έγραψε:Άντε πάλι με Γιαννούλη.
Μετα τον Μπαμπα ειναι το χαος, και ναι εχει αποδειχτει οτι ο Ρασβαν δεν εχει σε εκτιμηση τους Ελληνες