Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Τρολλαρει..
Ψαχνοντας δεν υπαρχει τιποτα το αξιολογο ή ρεαλιστικο..
Ψαχνοντας δεν υπαρχει τιποτα το αξιολογο ή ρεαλιστικο..
Είχε γραφτεί ο Benjamin Garre, αλλά ακούγονταν τρελά νούμερα.aivas19 έγραψε:Ποιο ονομα Αντμαν;
Σιγά ρε barlow,αστον να γράψει, τόσοι και τόσοι έχουν γράψει, άλλος ένας δεν έγινε τίποτα.
Εδώ έχει πέσει παραμύθι με το κιλό από μέλη που έχουν χρόνια εδώ μέσα,εκεί θα κολλήσουμε;
Εδώ έχει πέσει παραμύθι με το κιλό από μέλη που έχουν χρόνια εδώ μέσα,εκεί θα κολλήσουμε;
Ρε παιδιά ο άνθρωπος μπορεί να είδε πάλι τίποτα γραμμένο στο βικιπαίδεια και να νομίζει ότι έκλεισε στον ΠΑΟΚ.
Μην δίνεται σημασία πάμε παρακάτω
Μην δίνεται σημασία πάμε παρακάτω
-
-
Κάποιες σκόρπιες ειδήσεις και από μένα.
1) Το δίλημμα πριν από λίγες μέρες ήταν Ρεϊνιέρ ή Μουλέκα. Δεν προχωράει σίγουρα του Μουλέκα. Για Ρεϊνιέρ δεν γνωρίζω αν άλλαξε κάτι.
2) Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου για 2 μεσοεπιθετικούς μου έκαναν εντύπωση γιατί οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι θα πάρουμε έναν και καλό (ελπίζω) μπροστά. Και ας πουλήθηκε ο Νάρεϊ.
3) Ο Σολμπάκεν θα ηταν εξαιρετική περίπτωση αλλά η Ρόμα τον πουλάει μόνο. Και CEO στη Ρόμα είναι η Λίνα Σουλούκου. Με ότι συνεπάγεται αυτό.
4) Ο Pjaca και ο Chouiar είχαν προταθεί, απασχόλησαν, αλλά απορρίφθηκαν.
5) Ο Ιντρίσι παίρνει 1.7 το χρόνο και μέχρι πρότινος δεν ήθελε Ελλάδα. Επίσης η Σεβίλλη ζητούσε πώληση και όχι δανεισμό.
6) Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να κινηθούμε και για δεξί μπακ.
1) Το δίλημμα πριν από λίγες μέρες ήταν Ρεϊνιέρ ή Μουλέκα. Δεν προχωράει σίγουρα του Μουλέκα. Για Ρεϊνιέρ δεν γνωρίζω αν άλλαξε κάτι.
2) Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου για 2 μεσοεπιθετικούς μου έκαναν εντύπωση γιατί οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι θα πάρουμε έναν και καλό (ελπίζω) μπροστά. Και ας πουλήθηκε ο Νάρεϊ.
3) Ο Σολμπάκεν θα ηταν εξαιρετική περίπτωση αλλά η Ρόμα τον πουλάει μόνο. Και CEO στη Ρόμα είναι η Λίνα Σουλούκου. Με ότι συνεπάγεται αυτό.
5) Ο Ιντρίσι παίρνει 1.7 το χρόνο και μέχρι πρότινος δεν ήθελε Ελλάδα. Επίσης η Σεβίλλη ζητούσε πώληση και όχι δανεισμό.
Γιατί ρε μαλακες το χαλάτε;
Αργεντινός κανόνι 24-25 χρόνων βγήκα με το σώβρακο στο μπαλκόνι και έτρεχα πάνω κάτω από την χαρά μου
Αργεντινός κανόνι 24-25 χρόνων βγήκα με το σώβρακο στο μπαλκόνι και έτρεχα πάνω κάτω από την χαρά μου
Εγκληματικο αν κινηθούμε μόνο για 1 μεσοεπιθετικό
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πφφφ κριμα για Μουλεκα, ελπιζω να διαψευσθειςFrans van Rooij έγραψε:Κάποιες σκόρπιες ειδήσεις και από μένα.
- SePuLtUrA_4_
Τελικά δεν μας είπατε η ομάδα είναι παρατημένη η όχι?
Τι διαβάσαμε και φέτος εδώ μέσα... παρατημένη ομάδα...4η θέση ταβάνι..η κάθε μλκια που έλεγαν οι άσχετοι η καλύτερα επικίνδυνοι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ γινόταν σημαία και κράξιμο...δεν έχει ο Ιβάν λεφτά....και τώρα η πλήρης αποθέωση... τελικά δεν χρειάζεται κανένα ποκ για να γίνουμε μπουρδέλο...το πετυχαίνουμε μόνοι μας με 100% επιτυχία...Ιβάν πούλα η έστω τηλέφωνα...4 ος έβγαινα και με Τζον γου
περαστικά μας
Τι διαβάσαμε και φέτος εδώ μέσα... παρατημένη ομάδα...4η θέση ταβάνι..η κάθε μλκια που έλεγαν οι άσχετοι η καλύτερα επικίνδυνοι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ γινόταν σημαία και κράξιμο...δεν έχει ο Ιβάν λεφτά....και τώρα η πλήρης αποθέωση... τελικά δεν χρειάζεται κανένα ποκ για να γίνουμε μπουρδέλο...το πετυχαίνουμε μόνοι μας με 100% επιτυχία...Ιβάν πούλα η έστω τηλέφωνα...4 ος έβγαινα και με Τζον γου

- Metagrafakias
Μια υποθεση βαση λογικης που μπορω να κανω ειναι οτι μαλλον αποφασισαν να πανε σε εναν και ΠΑΙΚΤΑΡΑ εξτρεμ παρα σε 2 και μετριους...Ισως για αυτο και η προωθηση Σμυρλη στην Α ομαδα...
Δηλαδή λες ότι πίσω από την τριάδα Ζίφκο - Ντέλιας - Μεταγραφή, θα έχουμε Τάισον, Μούργκ και Σμυρλή;
Λάθος τους. Δεν φτάνει ο ένας με τίποτα.
Θα το πάμε και μεις όπως ο βάζελος
Κέντρο σούπερ ντουπερ αλλά μπροστά περιορισμένες λύσεις?
Θα το πάμε και μεις όπως ο βάζελος
Κέντρο σούπερ ντουπερ αλλά μπροστά περιορισμένες λύσεις?
Νομίζω ενας από μαρκος ,Οζντοεφ θα παίζει στην τριάδα μπροστά από τα χαφadman έγραψε:Δηλαδή λες ότι πίσω από την τριάδα Ζίφκο - Ντέλιας - Μεταγραφή, θα έχουμε Τάισον, Μούργκ και Σμυρλή;