Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Totem_pk

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Totem_pk »

Αν και τωρα που τα λεμε εαν τους ενδιεφερε αυτο Ρενε δεν θα ανακοινωναν πρωτο πρωτο τον Τομας (που εμενα μου αρεσει αλλα οχι για φορ.δευτερο φορ στην εντεκαδα ναι).
Ουτε που ξερουν,τι θελουν.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ρε συ τι να έκαναν.
Περίμεναν δύο εβδομάδες από τότε που συμφωνήσανε
Στην προπόνηση έπρεπε να βρεθεί ο άλλος.
Το τρέναραν μέχρι εκεί που δεν πήγαινε άλλο
loukas1963

Δημοσίευση από loukas1963 »

οποιος δεν θελει να ζυμωση δεκα μερες κοσκινιζη
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Παντως, το θεμα ειναι οτι ( φταιει οτι στόχευαν σε πολυ ψηλα ράφια? Φταιει οτι κολυσιεργούν στελέχοι- ολο το υπάρχον συστημα συτην ΠΑΕ, και μέχρι να πάρουν το ο.κ του Ιβάν? ) ενώ ΗΞΕΡΑΝ οτι θα φυγουν αρκετοι παίκτες, και πρεπει να είναι σχεδον έτοιμοι με την πρώτη μάζωξη, ΠΑΛΙ ΤΑ ΖΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ!!!!
Και εαν τους ρωτησουν (Δεν το κόβω) , γιατι αργήσατε τόσο, θα μας πούνε οι πρώτοι στοχοι μας, μας καθυστέρισαν....
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ...... :redcard:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Woodman73 την Παρ 23 Ιουν 2023, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Παντως αφηνουν να εννοειθει πως ψαχνουμε κατι καλυτερο απο Μισιτζαν...
:mrgreen:
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αν αναρωτιέσαι τι απαντάς τότε;;

Το ποια ράφια χτυπάς φαίνεται.

Χτυπάς με. Λάθος τρόπο; δεν ξερω
Χτυπάς με λίγα λεφτά; δεν ξέρω
Χτυπάς χωρίς πριμ; δεν ξερω

Τα δημοσιεύματα που βγαίνουν κυρίως απ έξω κατά μεγάλο ποσοστό ισχύουν. Δε γίνεται 4 μέρες να ασχολείται το calciomercato με τον Γκάμπιαντινι και τον ΠΑΟΚ και να θεωρουμε ότι δε χτυπήσαμε την πόρτα;

Δε γίνεται να θεωρουμε ότι πήγαμε με φραγκοδιφραγκα να τον πάρουμε.

Ναι συμμερίζομαι την αγωνία και την αγανάκτηση, κάποιες φορές, του κόσμου αλλά να υπάρχει ένα μέτρο.

Δε γίνεται να ακούμε κάποια από τα ονοματα και να μην ξέρουμε από τι ράφι προέρχονται. Το αν έρθουν δεν το ξέρω και μπορεί να είναι συνάρτηση πολλών παραγοντων

Αδυναμία διαπραγματεύσεων, αδυναμία λήψης απόφασης, κωλυσιεργια, αδυναμία να πεισεις
Όλα αυτά είναι δεκτα

Αλλά τα ονόματα δείχνουν που στοχεύει η ομάδα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
joshua έγραψε:Παντως αφηνουν να εννοειθει πως ψαχνουμε κατι καλυτερο απο Μισιτζαν...
:mrgreen:
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Εγώ θεωρώ ότι είναι μια αξιοπρεπής προσθήκη ειδικά για το ταιμιγνκ.

Θα είμαστε σε μια θέση, ίσως τη μοναδική πλήρης σαν ποσότητα και σχετική ποιότητα.
Ναρευ, ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ, ταυσον, μισιτζαν

Και ακούστηκε ότι θέλουμε και άλλο εξτρεμ.

renegade

Το πράγμα που παίζεται τα τελευταία δύο χρόνια Είναι πολύ απλό.
Στους πανωφορισιους που χτυπάμε την πόρτα μας βάζουνε stand-by περιμένοντας μία καλύτερη εξέλιξη για αυτούς.
Τους δεύτερης διαλογής παίκτες με τους οποίους ερχόμαστε σε συμφωνία, τους βάζουμε εμείς standby ψάχνοντας πάντα για κάτι καλύτερο.
Στο τέλος οι πανωφόρισιοι βρίσκουν κάτι καλύτερο, ενώ αυτοι που είχαμε εμείς standby βαρέθηκαν να περιμένουν και κλείνουν κάπου αλλού.
Το αποτέλεσμα?
Πάμε τελευταίες μέρες με κάτι μιτριτσες και σιντκλει και λέμε και ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 23 Ιουν 2023, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Woodman73

sourmenetes έγραψε:Αν αναρωτιέσαι τι απαντάς τότε;;

Το ποια ράφια χτυπάς φαίνεται.

Χτυπάς με. Λάθος τρόπο; δεν ξερω
Χτυπάς με λίγα λεφτά; δεν ξέρω
Χτυπάς χωρίς πριμ; δεν ξερω

Τα δημοσιεύματα που βγαίνουν κυρίως απ έξω κατά μεγάλο ποσοστό ισχύουν. Δε γίνεται 4 μέρες να ασχολείται το calciomercato με τον Γκάμπιαντινι και τον ΠΑΟΚ και να θεωρουμε ότι δε χτυπήσαμε την πόρτα;

Δε γίνεται να θεωρουμε ότι πήγαμε με φραγκοδιφραγκα να τον πάρουμε.

Ναι συμμερίζομαι την αγωνία και την αγανάκτηση, κάποιες φορές, του κόσμου αλλά να υπάρχει ένα μέτρο.

Δε γίνεται να ακούμε κάποια από τα ονοματα και να μην ξέρουμε από τι ράφι προέρχονται. Το αν έρθουν δεν το ξέρω και μπορεί να είναι συνάρτηση πολλών παραγοντων

Αδυναμία διαπραγματεύσεων, αδυναμία λήψης απόφασης, κωλυσιεργια, αδυναμία να πεισεις
Όλα αυτά είναι δεκτα

Αλλά τα ονόματα δείχνουν που στοχεύει η ομάδα.

Εαν αναφερεσαι στο δικο μου ποστ, απλά πιστευω οτι αφου ηξεραν τα στενα χρονικα περιθωρια, επρεπε να βαζουν συγκεκριμενα dead line, και να πηγαινουν στην επομενη επιλογη...ακομα τον ΒΑΣΙΚΟ φορ ψαχνουμε....
Καλοπροέρετα πάντα... :pano:
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Εγώ προτείνω να ενωθούν τα νήματα "μεταγραφές καλοκαιριού " με "καφενείο". Πραγματικά δεν τους νοιάζει δεκάρα να εξηγήσει κάποιος σε αυτούς που πονάνε την ομάδα το το γίνεται. Από Σεπτέμβρη και μετά θα βγαίνουν εδώ μέσα όλα τα προβλήματα που έχουμε στα σπίτια μας και στις δουλειές μας. Σε ένα μήνα παίζουμε, αλίμονο και γίνει πάλι καμμία ομορφιά σαν πέρυσι με τη Λέφσκι, που τουλάχιστον είχε και ένα όνομα. Έμεινε λέει η ενδεκάδα του τελικού. Να χαρούμε ή να κλάψουμε; Συζητήσεις επί συζητήσεων από τον Τζοβινκο στον Γκαμπιαντινι και τώρα στον Μισιτζαν. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει σαράντα μέρες κοσκινιζει.
Woodman73

renegade έγραψε:Το πράγμα που παίζεται τα τελευταία δύο χρόνια Είναι πολύ απλό.
Στους πανωφορισιους που χτυπάμε την πόρτα μας βάζουνε stand-by περιμένοντας μία καλύτερη εξέλιξη για αυτούς.
Της δεύτερης διαλογής παίκτες με τους οποίους ερχόμαστε σε συμφωνία, τους βάζουμε εμείς standby ψάχνοντας πάντα για κάτι καλύτερο.
Στο τέλος οι πανωφόρισιοι βρίσκουν κάτι καλύτερο, ενώ αυτή που είχαμε εμείς standby βαρέθηκαν να περιμένουν και κλείνουν κάπου αλλού.
Το αποτέλεσμα?
++++++++++++
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Της δεύτερης διαλογής παίκτες με τους οποίους ερχόμαστε σε συμφωνία, τους βάζουμε εμείς standby ψάχνοντας πάντα για κάτι καλύτερο.
Στο τέλος οι πανωφόρισιοι βρίσκουν κάτι καλύτερο, ενώ αυτή που είχαμε εμείς standby βαρέθηκαν να περιμένουν και κλείνουν κάπου αλλού.
Το αποτέλεσμα?
... Και από το Σταντ μπάι καταλήγουμε στο Σταντ απ' κομεντι όπως έγινε στον τελικό. Κατάφεραν να χάσουν πιο ντροπιαστικά και από τον τελικό με το βαζελο
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Εάν ισχύει αυτό τότε δηλώνω ήδη φαν του Ολλανδού.

Και κάτι ακόμη που μπορεί να έχει σημασία ή μπορεί και όχι.

Ο παίκτης έχει αξία σύμφωνα με το transfermkt 2.000.000 ευρώ.

Εγώ λέω ότι μακάρι να πάρουμε κάτι αντίστοιχο άμεσα και στην θέση του φορ και στην θέση του χαφ και ας μην μας γεμίζουν το μάτι. Και δεν το γράφω ειρωνικά. Ήδη έχουμε αργήσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Παρ 23 Ιουν 2023, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Τους δεύτερης διαλογής παίκτες με τους οποίους ερχόμαστε σε συμφωνία, τους βάζουμε εμείς standby ψάχνοντας πάντα για κάτι καλύτερο.
Στο τέλος οι πανωφόρισιοι βρίσκουν κάτι καλύτερο, ενώ αυτοι που είχαμε εμείς standby βαρέθηκαν να περιμένουν και κλείνουν κάπου αλλού.
Το αποτέλεσμα?
Κάπως έτσι γίνεται
renegade

Μάλλον εκεί στην ΠΑΕ δεν γνωρίζουν το κοινό χαρακτηριστικό που είχαν όλες οι γεροντοκόρες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”