Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από aivas19 »

Εδω μεσα ακουγε τα εξ αμαξης οταν εβγαλε τον Σοαρες στο 70, τωρα που ο Σοαρες μπηκε και ηταν ανυπαρκτος
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Dimg4 έγραψε:Να μεινει η να φυγει με βαση τα κριτηρια που εχει η διοικηση καθε χρονο; τι ειναι δικαιο;
Να μείνει και να στηριχτεί

Πιστεύω ότι του χρόνου θα χτυπήσει ντάμπλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Σάβ 21 Μάιος 2022, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Dimg4 έγραψε:Να μεινει η να φυγει με βαση τα κριτηρια που εχει η διοικηση καθε χρονο; τι ειναι δικαιο;
Αλλη κουβεντα αυτο, ενω ειμαι υποστηρικτης του καθε προπονητη η διοικηση αποφασιζει.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω επιμενω οτι αν ηταν κανονικο πεναλτι θα το γυριζαμε το ματς γιατι θα ειχαμε συνελθει πολυ πιο γρηγορα. Γιναν αδιανοητα πραγματα για να μας χαλασουν το μυαλο. Για να φτασει ο Βιερινια να ειναι σε τετοια κατασταση φαντασου.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ενα πολυ ευστοχο σχολιο.
"Λουτσεσκου κανονικα εισαι για μπουλο (αν αναλογιστουμε οτι περυσι ο Γκαρσία ενω πετυχε τους στόχους του πηρε ποδι)
Τραγική 11αδα......
Τραγικη προετοιμασία για τον τελικό
Ο αουγκούστο είχε 1μήνα να παιξει κ τον έβαλε στο πιο κρίσιμο ματς. Ο τσιγγάρας ούτε αποστολή. Ο ανέτοιμος βιερίνια τζάμπα 1 ημίχρονο. Μπίσεσβαρ Κούρρτιτς περπατούσαν....
Πήρε ο χειρότερος γαύρος όλων των εποχών πρωτάθλημα δώρο με +20 κι ο χειρότερος βάζελος όλων των εποχών κύπελλο χάρισμα με 0 φάσεις....... ΚΡΙΜΑ"
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν ξέρω αν κάποιοι έχουν συνηθίσει τους βιασμούς ή είναι κάτι άλλο αυτό που τους οδηγεί και μπορούν να κάνουν ποδοσφαιρικη κριτική τέτοια ωρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 21 Μάιος 2022, 23:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πολύ εύστοχο πραγματικά.
Στο flatearth.fl το διάβασες;
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Το να συζητάμε για προπονητή παίχτες και μπάλα σε παιχνίδι που σε έστησαν έτσι είναι απλά αστείο
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Πάντως τώρα που τελείωσε η αγωνιστική χρονιά, να κάνουμε και την αυτοκριτική μας.

Αγαπητέ Λούτσε,
ήρθες εδώ με ένα συμβόλαιο που εξασφαλίζει τα παιδιά και τα εγγόνια σου,
και υποσχέθηκε πρωτάθλημα.

Επειδή δεν είμαι χαϊβάνι, δέχθηκα πως η υπόσχεσή σου ήταν ''διεκδίκηση του πρωταθλήματος'', κάτι που κάθε μεγάλη ομάδα οφείλει να κάνει.

Υποσχέθηκες λοιπόν διεκδίκηση πρωταθλήματος και λόγω πίεσης του Μεγάλου, έπρεπε παράλληλα να κάνεις και ευρωπαϊκή πορεία, να μην αποκλειστείς πάλι από τον Αύγουστο, όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Και ενώ λοιπόν εσύ δίνεις υπόσχεση για διεκδίκηση πρωταθλήματος και ο Μεγάλος σου ζητάει ευρωπαϊκή πορεία, τι κάνεις με το που αναλαμβάνεις;

Πρώτα δηλώνεις ''έχουμε τερματάδες, δεν θέλουμε παίχτες σε αυτή την θέση''.
Σήμερα κατέβηκες τελικό με Πάσχα και τον πιτσιρικά, που αν έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του και τραυματιζόταν ο Πάσχα, θα έπαιζε ο μικρός σε τέτοιον αγώνα φωτιά.

Μετά από την δήλωση των τερματάδων, βγαίνεις και δηλώνεις ''εγώ με αυτή την ομάδα είμαι ικανοποιημένος, δυο-τρεις προσθήκες θέλω''.
Και χάνεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι για έναν 36χρονο Τζιοβίνκο, για να καταλήξεις τελικά στον Μιτρίτσα, στον Σίγκλεϊ, στον Ολιβέιρα και στον Τέιλορ.
Αυτές ήταν οι προσθήκες στην ομάδα των Μπίσε, Μουργκ, Καντούρη, Καγκάβα, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιερίνια, και Ζίβκο.

Και χάνεις τον Ολιβέιρα, ξεμένεις με τον Τσόλακ και ζητάς να σου φέρουν δανεικό τον... Άκπομπ....

Ξεκινάει το πρωτάθλημα και όλη η Τούμπα βλέπει πως ο Τέιλορ δεν είναι ποδοσφαιριστής, πως ο Σίγκλεϊ δεν είναι μπακ, πως το κέντρο στενάζει, είναι ανύπαρκτο.
Πάλι καλά που εμφανίζεται ένας Κούρτιτς που σκοράρει με απίθανους τρόπους, και παίρνεις νίκες.
Χάνεις από γαύρο στο τηγάνι, χάνεις από ρούλη μέσα στην Τούμπα, ιδρώνεις να κερδίσεις ομάδες της πλάκας, και τελικά λόγω πιέσεων από έξω (ίσως και από τον Μεγάλο), αποφασίζεις να βάλεις Λύρα και Τσιγγάρα.

Κατά την διάρκεια όλων αυτών, το πρωτάθλημα φεύγει όλο και πιο μακριά.
Ανέλπιστες ήττες σε απομακρύνουν ολοένα και περισσότερο από τον στόχο διεκδίκησης του πρωταθλήματος.
Παρ' αυτά, ο Μεγάλος φέτος ζήτησε ευρωπαϊκή πορεία.

Βλέπεις το υλικό που έχεις, και σκέφτεσαι ''με αυτούς τους παιχταράδες, δεν μπορώ να κάνω και τα δύο, πρέπει να επιλέξω'', και βεβαίως επιλέγεις αυτό που ζήτησε ο Μεγάλος (και καλά έκανες, κάθε υπάλληλος που θέλει να διασφαλίζει την θέση του, αυτό θα έκανε).

Αποφάσισες λοιπόν να παρατήσεις το πρωτάθλημα.
''Ας επικεντρωθώ λοιπόν στην ευρώπη, και ας ελπίζω σε κάνα κύπελλο''.
Και σου έρχονται οι δύσκολες κληρώσεις στο κύπελλο, και βλέπεις τον πάγκο, και λες ''μας γάμησε''.
Και παίζεις με τους ίδιους ευρώπη - κύπελλο, και το πρωτάθλημα φεύγει ακόμη πιο μακριά.

Ο χειρότερος γαύρος των τελευταίων 15 ετών, σου πήρε το πρωτάθλημα με 400 βαθμούς διαφορά.
Δεν του έκανες ούτε μια νίκη, έτσι για να μάτια του κόσμου, πως και καλά τον κοντράρεις.

Ο ρούλης σε γλέντησε μέσα-έξω, ενώ ούτε αυτό το σιγουράκι με κούλα δεν μπόρεσες να κρατήσεις.

Πιστεύω αγαπητέ Λούτσε, το φετινό να είναι ένα μεγάλο μάθημα για εσένα.
Πως ομάδα που διεκδικεί τίτλους, δεν μπορεί να έχει ως αλλαγή του Ζίβκο τον Μούρκ, ή για αριστερό εξτρέμ να πρέπει να επιλέγει μεταξύ Μίτριτσα ή Μπίσε.
Δεν μπορεί να έχει ως μπακ τον Σίγκλεϊ ή τον Τέιλορ.
Δεν βγαίνει η χρονιά ρε φίλε, αν δεν πάρει ανάσες ο Ζίβκο, δεν βγαίνει η χρονιά αν δεν παίρνει ανάσες ο μέσος, ο αμυντικός ή ο φορ.

Πάρε τα μηνύματα της φετινής χρονιάς, και κάλυψε τα κενά της ομάδος.
Θα σε κρίνω αυστηρά του χρόνου, πιο αυστηρά από φέτος.

Τα φετινά πανηγύρια του γαύρου μέσα στην Τούμπα, ξεπλένωνται μόνο με νίκες μέσα-έξω του χρόνου.
Φρόντισε λοιπόν να χτίσεις ομάδα.
Όχι να θυσιάζουμε θεσμούς για τους στόχους μας.
Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπη θέλω του χρόνου.
Φέρε (και κυρίως ΖΗΤΑ) παίχτες να μπορούν να σε βοηθήσουν να βγάλεις την χρονιά
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Να μείνει και να στηριχτεί

Πιστεύω ότι του χρόνου θα χτυπήσει ντάμπλ
Με έλλειμμα 20 εκατομμύριων η με καλύτερο κοουτσάρισμα;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εσύ δηλαδή μετά από αυτό το γαμημενο ματς αυτό που ήθελες να κάνεις είναι η κριτική του λουτσεσκου;;

Σορρυ ρε μαν αλλά έχουμε τόσα νεύρα με τον μαλακά που στείλανε που μου φαίνεσαι με πίεση μηδέν να μας κάνεις ανάλυση των λαθών του λουτσεσκου...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:Εσύ δηλαδή μετά από αυτό το γαμημενο ματς αυτό που ήθελες να κάνεις είναι η κριτική του λουτσεσκου;;

Σορρυ ρε μαν αλλά έχουμε τόσα νεύρα με τον μαλακά που στείλανε που μου φαίνεσαι με πίεση μηδέν να μας κάνεις ανάλυση των λαθών του λουτσεσκου...

Σορυ σουρμε, το να βλεπω 2 μηνες φαπες στο βωμο του κυπελλου κ να παρουσιαζει μια οικτρη ομαδα οχι δν το δεχομαι. Τωρα οι τυφλωμενοι του ρουμανου ας πανε να πανηγυρισουν με τον λαγο αφου βαζουν τον λουτσεσκου πανω απο τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Υπευθυνος αν κρατησει τους βετερανους του χρονου. Καλα χρυσα παιδια και χαρακτηρες,αλλα ετερον εκατερον.

Παρε γενναιες αποφασεις για το ροστερ
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ποιος λουτσεσκου απόψε ρε παιδιά ? Καλό κουράγιο αν έχετε μυαλό για ανάλυση παιχνιδιού και προπονητή .
gpap

Δημοσίευση από gpap »

sourmenetes έγραψε:Εσύ δηλαδή μετά από αυτό το γαμημενο ματς αυτό που ήθελες να κάνεις είναι η κριτική του λουτσεσκου;;

φίλε, ο αγώνας βρωμούσε εδώ και ημέρες πως θα γινόταν μια θεατρική παράσταση για την ''επιστροφή'' του βάζελου.
Αν έβλεπες δηλώσεις και ρεπορτάζ, το καταλάβαινες.
Το είχαν ως δεδομένο πως θα κερδίσει ο βάζελος.

Το θέμα ήταν πως προετοιμάστηκες εσύ για να τους χαλάσεις την γιορτή.
Θα κατέβαινες ως αρνί για θυσία, ή ως λύκος που θα τα κάνεις πουτάνα όλα τα σχέδιά τους;
Ο Λούτσε σήμερα πιάστηκε αδιάβαστος και όσο αφορά το στήσιμο, και όσο αφορά τις επιλογές ενδεκάδας και αλλαγών.
Το ότι ο βάζελος θα επαιζε έτσι, το γνώριζαν και οι πέτρες.
Με τι πλάνο κατέβηκε ο ΠΑΟΚ;

Οκ, διαιτησίες, μητσοτάκηδες, μαρινάκιδες, κοσιόνηδες και αυγενάκηδες.

Εσύ (ο ΛΟύτσε) τι έκανες για να ανατρέψει όλα αυτά;

Τεσπα, καταλαβαίνω τον εκνευρισμό ορισμένων.
Δεν έχουν συνηθίσει πως στην Ελλάδα, για να πάρεις τίτλο από την Αθήνα, πρέπει να μπορέσεις να υπερνικήσεις τα στησίματα.
Και όχι να σε πιάνει ανυποψίαστο η μη 50αρίσια διαιτησία.
Δηλαδή ποιος σήμερα, με όλα όσα προηγήθηκαν, δεν περίμενε πως ο διαιτητής θα παίξει βάζελο;

Ονειροβατούν όσοι πίστεψαν πως σήμερα το παιχνίδια θα ήταν 50-50.
Ανυποψίαστοι και εκτός πραγματικότητας.

Εγώ το περίμενα. Το ήξερα.
Και ήθελα να δω πως θα μπορέσει ο Τζένεραλ να τα ανατρέψει όλα.
Δεν το είδα.

Όχι πως δεν παίξαμε καλά.
Αλλά δεν είδα ανατροπή όλων όσων εκείνοι σχεδίαζαν και εμείς οφείλαμε να γνωρίζαμε και να μην κάνουμε τώρα τους έκπληκτους από την κακή διαιτησία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”