ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:seaman έγραψε:Θα βγω εκτός τόπικ αλλά πραγματικά δεν έχω καταλάβει, από αυτά που διαβάζω και από τη βαβούρα που γίνεται και το γιατί αυτή γίνεται.
Όλοι εμείς - εσείς που δεν δεχόμαστε ή δεν δέχεστε να ακουστεί ουδεμία κουβέντα αμφισβήτησης (επί ποινή αλλόθρησκου) για τον Σαββίδη, θέλουμε, θέλετε τον Σαββίδη ή τα λεφτά του Σαββίδη ή το Σαββίδη και τα λεφτά του?
Σαββίδη χωρίς να βάζει λεφτά θέλουμε - θέλετε?
¨Εχεις διαπιστώσει ότι δεν βάζει λεφτά??
Εισαι σίγουρος ότι μπορεί (ffp) να βάλει λεφτα για μεταγραφές και δεν βάζει??
Ακόμη και με αυτές τις μεταγραφές θεωρείς ότι υπάρχει ισοζύγιο σε 'εσοδα-έξοδα, άρα δεν βαζει λεφτά??
Θεωρείς ότι δεν τον ενδιαφέρει να χρηματοδοτήσει το γήπεδο??
Θεωρείς ότι ο Σαββίδης και η οικογένεια του δεν έχει κανένα συναισθηματικό ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ??
Θεωρείς ότι ο Σαββίδης δεν έχει ενδιαφέρον να εξελίξει τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον δικό του προγραμματισμό και όχι σύμφωνα με το δικό σου πλάνο??
Αυτά. ετσι πρόχειρα.
Κανένα συμπέρασμα από μένα, τουλάχιστον.
Οπαδικά ερωτήματα που δεν μπορώ να απαντήσω έκανα, ίσως και ως προτροπή (δια του ρητορικού των ερωτημάτων) για να σταματήσει η κουβέντα που γίνεται.
Σε προσωπικό επίπεδο επίτρεψέ μου να γνωρίζω πολύ περισσότερα πράγματα περί των οικονομικών της ΠΑΕ (τα τελευταία χρόνια) και τα οποία δεν είναι προς βορά στα fora. Για το που βρισκόμαστε τώρα και ποια είναι η προοπτική, δεν έχω πληροφόρηση.
Νομίζω όμως ότι θα πρέπει να διαβάζουμε τη γνώμη, ακόμα και τον καημό και την ανησυχία όλων. Αν δεν μας αρέσει, απλά να την προσπερνάμε.
Άλλωστε για να είμαστε εδώ μέσα είναι απόδειξη ότι όλοι για τον ΠΑΟΚ ενδιαφερόμαστε. Ο καθένας με τον τρόπο, τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες του.
Δεν χρειάζεται επιθετικότητα.
Μέλη που συναναστρέφονται διαδικτυακά 10 χρόνια, αν μη τι άλλο έχουν γνώση για το προφίλ του συνομιλητή τους.
Ανεκτικότητα ως προς το αντίθετο χρειάζεται και όχι προσωποποίηση και λεκτικά ατοπήματα από κάθε συμμετέχοντα στο διάλογο