ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Περιπτερος »

sotos26 έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Από την παγκόσμια λίστα δεξιών μπακ, αυτός έχει μακράν τα περισσότερα γκολ και ασίστ.
Τιμή προσιτότατη.

https://www.youtube.com/watch?v=5-y7CQ0n8zY

Γνώμες, εάν θέλετε.
Τον ξέρω ρε τρελέ! Παίχτη της Rangers? Αυτοί πάνε για Ch.L πως θα τον φέρεις με 5εκ £; Μακάρι...
Εάν θέλουμε ομάδα τίτλων και επειδή οι άλλοι αντίστοιχοι είναι απλησίαστοι, να χτυπάμε εφικτούς στόχους που έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά.
Παίκτης αντίστοιχος του Βιερίνια, του Μάτος και του Γιαννούλη. Του χρόνου δεν θα έχουμε κανένα τέτοιο παίκτη.
Δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Περιπτερος έγραψε:Seaman
Αυτό το "παιχτάκι" που τελειώνει το συμβόλαιό του σε λίγους μήνες (Matos style) πως θα σου φαινόταν ;

https://www.youtube.com/watch?v=BILLdtJLWrs
Αδερφέ πλάκα με κάνεις, έ? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Τώρα διάβαζα τον θέλει ο Dean Smith στην Villa. Ο τύπος είναι περιζήτητος τώρα Newcastle, Tottenham χαμός γίνεται... Εμείς μπορούμε να χτυπάμε από Βαλκανικά κράτη κανένα μικρό που ξεπετάγεται. Σερβάκι καλό μπακάκι δε παίζει;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Mīngus έγραψε:Τι προσιτότατη ρε Περίπτερε;
Ο αρχηγός και αναντικατάστατος δεξιός back της Rangers;
Μέχρι και για Τότεναμ έχει γραφτεί.
Δεν έπιασε στην Αγγλία. Ολο δανεικός σε β' ομάδες κλπ.
Σε πτώση η αξία του.
Απλά τον είχα χάσει και τον βλέπω να κάνει παπάδες στην Ρέιντζερς ... .
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

seaman έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Seaman
Αυτό το "παιχτάκι" που τελειώνει το συμβόλαιό του σε λίγους μήνες (Matos style) πως θα σου φαινόταν ;

https://www.youtube.com/watch?v=BILLdtJLWrs
Αδερφέ πλάκα με κάνεις, έ? :opaokara:
Τι να βάζουμε ως στόχους, παίκτες των 200.000 MV ;
To μπακ της Ρίβερ Πλέιτ. Αυτοί είναι στόχοι ομάδας τίτλων.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Φέρτον αύριο. Πάω αεροδρόμιο και χωρίς Χαρδαλιόχαρτο.

O μοντιέ(λ)
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

georgedoulk2008 έγραψε:Εγώ πάλι θέλω Ζαγαρίτη!

Παίρνεις τον Πώλ (αφού το νουμερο το έχεις στο speed dial) και του λές φέρτον!
400 η Πάρμα; 500 εγώ και συμβόλαιο 250 στον παίκτη.
Πολύ καλά κάνεις και τον θέλεις. Δε νομίζω ότι θα διαφωνούσαν πολλοί. Ο Ζαγαρίτης όμως από τη Θήβα, τι θέλει;

Θέλει να πάει στην Πάρμα (που πάει ενδεχομένως για φούντο στην Ιταλία) ή θα καταλήξει σε κανένα γάβρο (που δεν ανανεώνει τον χολέμπας)....;;; Προς τα που βλέπεις το πιθανότερο να τον επηρεάσει / προτείνει ως καλύτερη επαγγελματική επιλογή ο ατζέντης του;;;

Και μιας και πήγε η κουβέντα στην Πάρμα που πάει για φούντο....αυτόν τον Ουρουγουανό τον Gaston Brugman, που ζεσταίνει από το Νοέμβριο τον πάγκο της, εγώ τον θέλω στον ΠΑΟΚ.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

φερνεις και εναν alex texeira και να σου πω μετα πως γυρναει το κλιμα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

bersekeros έγραψε:
georgedoulk2008 έγραψε:Εγώ πάλι θέλω Ζαγαρίτη!

Παίρνεις τον Πώλ (αφού το νουμερο το έχεις στο speed dial) και του λές φέρτον!
400 η Πάρμα; 500 εγώ και συμβόλαιο 250 στον παίκτη.
Πολύ καλά κάνεις και τον θέλεις. Δε νομίζω ότι θα διαφωνούσαν πολλοί. Ο Ζαγαρίτης όμως από τη Θήβα, τι θέλει;

Θέλει να πάει στην Πάρμα (που πάει ενδεχομένως για φούντο στην Ιταλία) ή θα καταλήξει σε κανένα γάβρο (που δεν ανανεώνει τον χολέμπας)....;;; Προς τα που βλέπεις το πιθανότερο να τον επηρεάσει / προτείνει ως καλύτερη επαγγελματική επιλογή ο ατζέντης του;;;

Και μιας και πήγε η κουβέντα στην Πάρμα που πάει για φούντο....αυτόν τον Ουρουγουανό τον Gaston Brugman, που ζεσταίνει από το Νοέμβριο τον πάγκο της, εγώ τον θέλω στον ΠΑΟΚ.

Τον Brugman τον θελεις εσυ,εγω κ καμια 50αρια ακομα στο φορουμ,ειναι πουλεναρα μεγαλη ο τυπος
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

seaman έγραψε:Θα βγω εκτός τόπικ αλλά πραγματικά δεν έχω καταλάβει, από αυτά που διαβάζω και από τη βαβούρα που γίνεται και το γιατί αυτή γίνεται.
Όλοι εμείς - εσείς που δεν δεχόμαστε ή δεν δέχεστε να ακουστεί ουδεμία κουβέντα αμφισβήτησης (επί ποινή αλλόθρησκου) για τον Σαββίδη, θέλουμε, θέλετε τον Σαββίδη ή τα λεφτά του Σαββίδη ή το Σαββίδη και τα λεφτά του?
Σαββίδη χωρίς να βάζει λεφτά θέλουμε - θέλετε?
¨Εχεις διαπιστώσει ότι δεν βάζει λεφτά??
Εισαι σίγουρος ότι μπορεί (ffp) να βάλει λεφτα για μεταγραφές και δεν βάζει??
Ακόμη και με αυτές τις μεταγραφές θεωρείς ότι υπάρχει ισοζύγιο σε 'εσοδα-έξοδα, άρα δεν βαζει λεφτά??
Θεωρείς ότι δεν τον ενδιαφέρει να χρηματοδοτήσει το γήπεδο??
Θεωρείς ότι ο Σαββίδης και η οικογένεια του δεν έχει κανένα συναισθηματικό ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ??
Θεωρείς ότι ο Σαββίδης δεν έχει ενδιαφέρον να εξελίξει τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον δικό του προγραμματισμό και όχι σύμφωνα με το δικό σου πλάνο??
Αυτά. ετσι πρόχειρα.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Gospi έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Λοιπόν το ΓΑΜΗΣΑΤΕ και ξαναψοφησε. Τα τελευταία παοκομετρα έφυγαν για άλλες πολιτείες. Την επόμενη φορά θα φύγει μαζί τους και ο δημιουργός τους. Μείνετε στις μεταγραφές. Άντε παλικάρια μου.
""Αυτο που μαλλον τρομαζει ολους αυτους που γκρινιαζουν ασταματητα, ειναι πως δεν αντιλαμβανονται την χρονια ως μεταβατική αλλά ως μία απο τις πολλές που πιθανόν να έρθουν. Και αυτό διότι δεν εμπιστευονται προφανως τον διοικητικο μηχανισμο της ομαδας σε θεματα εντοπισμου παιχτων και σωστης ενισχυσης της ομαδας. Αν η ΠΑΕ ειχε δωσει δειγματα ορθολογικης καταστρωσης μεταγραφικου και ευρυτερου αγωνιστικου πλανου, δεν νομιζω οτι θα γκρινιαζε κανεις.
Με απλα λογια, κανεις δεν πιστευει οτι ειναι ικανοι να αντικαταστησουν σωστα αυτους που φευγουν και αυτο ειναι το τρομαχτικο.
Ας το ανατρεψουν στην πραξη για να κλεισουν στοματα!""
Αυτό κύριε που αφήνεις δεν είναι ΜΟΝΟ μεταγραφές, αν ξέρει κάποιος να διαβάζει κάτω από τις γραμμές.
Δεν χρειάζονται παοκόμετρα, όπως δεν χρειάζεται και η συνεχής απαξίωση των πάντων στην ΠΑΕ και δι αυτής απαξίωση του Ιβαν Σαββίδη.
Εγινε ρε Κωστακη, ακουστηκες κ συ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μιλάς και να γράφεις σαν σοβαρός άνθρωπος, ουτιδανέ, όταν απευθύνεσαι σε μέλη που δεν σε χαρακτήρισαν, απλώς παρέθεσαν τις απόψεις τους. Και αυτά τα απαξιωτικά "Κωστάκη", αλλού. Κοίταξε να καλύψεις με άλλο τρόπο τα κενά σου.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

seaman έγραψε:Θα βγω εκτός τόπικ αλλά πραγματικά δεν έχω καταλάβει, από αυτά που διαβάζω και από τη βαβούρα που γίνεται και το γιατί αυτή γίνεται.
Όλοι εμείς - εσείς που δεν δεχόμαστε ή δεν δέχεστε να ακουστεί ουδεμία κουβέντα αμφισβήτησης (επί ποινή αλλόθρησκου) για τον Σαββίδη, θέλουμε, θέλετε τον Σαββίδη ή τα λεφτά του Σαββίδη ή το Σαββίδη και τα λεφτά του?
Αυτο που θελουμε ειναι στοιχιωδος τα λεφτα του σαββιδη να πιανουν τοπο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Περιπτερος έγραψε: «Τέλος, εκτός είναι κι ο Δημήτρης Γιαννούλης . ο οποίος βρίσκεται στην Αγγλία από το απόγευμα της Παρασκευής (15.01) προκειμένου να πραγματοποιήσει τις τελικές συζητήσεις για την ενδεχόμενη μετακίνησή του στη Νόριτς».
Από πότε οι παίκτες πηγαίνουν σε άλλες ομάδες για να διαπραγματευτούν;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
¨Εχεις διαπιστώσει ότι δεν βάζει λεφτά??
Εισαι σίγουρος ότι μπορεί (ffp) να βάλει λεφτα για μεταγραφές και δεν βάζει??
Ακόμη και με αυτές τις μεταγραφές θεωρείς ότι υπάρχει ισοζύγιο σε 'εσοδα-έξοδα, άρα δεν βαζει λεφτά??
Θεωρείς ότι δεν τον ενδιαφέρει να χρηματοδοτήσει το γήπεδο??
Θεωρείς ότι ο Σαββίδης και η οικογένεια του δεν έχει κανένα συναισθηματικό ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ??
Θεωρείς ότι ο Σαββίδης δεν έχει ενδιαφέρον να εξελίξει τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον δικό του προγραμματισμό και όχι σύμφωνα με το δικό σου πλάνο??
Αυτά. ετσι πρόχειρα.
Κανένα συμπέρασμα από μένα, τουλάχιστον.
Οπαδικά ερωτήματα που δεν μπορώ να απαντήσω έκανα, ίσως και ως προτροπή (δια του ρητορικού των ερωτημάτων) για να σταματήσει η κουβέντα που γίνεται.
Σε προσωπικό επίπεδο επίτρεψέ μου να γνωρίζω πολύ περισσότερα πράγματα περί των οικονομικών της ΠΑΕ (τα τελευταία χρόνια) και τα οποία δεν είναι προς βορά στα fora. Για το που βρισκόμαστε τώρα και ποια είναι η προοπτική, δεν έχω πληροφόρηση.
Νομίζω όμως ότι θα πρέπει να διαβάζουμε τη γνώμη, ακόμα και τον καημό και την ανησυχία όλων. Αν δεν μας αρέσει, απλά να την προσπερνάμε.
Άλλωστε για να είμαστε εδώ μέσα είναι απόδειξη ότι όλοι για τον ΠΑΟΚ ενδιαφερόμαστε. Ο καθένας με τον τρόπο, τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες του.

Δεν χρειάζεται επιθετικότητα.
Μέλη που συναναστρέφονται διαδικτυακά 10 χρόνια, αν μη τι άλλο έχουν γνώση για το προφίλ του συνομιλητή τους.
Ανεκτικότητα ως προς το αντίθετο χρειάζεται και όχι προσωποποίηση και λεκτικά ατοπήματα από κάθε συμμετέχοντα στο διάλογο
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Λοιπόν το ΓΑΜΗΣΑΤΕ και ξαναψοφησε. Τα τελευταία παοκομετρα έφυγαν για άλλες πολιτείες. Την επόμενη φορά θα φύγει μαζί τους και ο δημιουργός τους. Μείνετε στις μεταγραφές. Άντε παλικάρια μου.
""Αυτο που μαλλον τρομαζει ολους αυτους που γκρινιαζουν ασταματητα, ειναι πως δεν αντιλαμβανονται την χρονια ως μεταβατική αλλά ως μία απο τις πολλές που πιθανόν να έρθουν. Και αυτό διότι δεν εμπιστευονται προφανως τον διοικητικο μηχανισμο της ομαδας σε θεματα εντοπισμου παιχτων και σωστης ενισχυσης της ομαδας. Αν η ΠΑΕ ειχε δωσει δειγματα ορθολογικης καταστρωσης μεταγραφικου και ευρυτερου αγωνιστικου πλανου, δεν νομιζω οτι θα γκρινιαζε κανεις.
Με απλα λογια, κανεις δεν πιστευει οτι ειναι ικανοι να αντικαταστησουν σωστα αυτους που φευγουν και αυτο ειναι το τρομαχτικο.
Ας το ανατρεψουν στην πραξη για να κλεισουν στοματα!""
Αυτό κύριε που αφήνεις δεν είναι ΜΟΝΟ μεταγραφές, αν ξέρει κάποιος να διαβάζει κάτω από τις γραμμές.
Δεν χρειάζονται παοκόμετρα, όπως δεν χρειάζεται και η συνεχής απαξίωση των πάντων στην ΠΑΕ και δι αυτής απαξίωση του Ιβαν Σαββίδη.
Αυτο που γραφει ο φιλος Κωστας ειναι ολο το ζουμι (Με απλα λογια, κανεις δεν πιστευει οτι ειναι ικανοι να αντικαταστησουν σωστα αυτους που φευγουν και αυτο ειναι το τρομαχτικο.)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”