Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Anthimox

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από Anthimox »

seaman έγραψε:SARS COV 2 τον λένε.

Ο Ζαμπά μπορεί να είναι και από τους πιο επίφοβους :D

Ο Δώνης κάνει το σταυρό του να έχει 18άδα
Βλέπω πως ο φίλος είναι ενημερωμένος για Ζαμπά.
Ο Ζαμπά με την καθημερινότητά του είναι σίγουρος ο πλέον επίφοβος και κορωνοϊό.
Και δυστυχώς δεν φαίνεται να αλλάζει μυαλά...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Το μεγάλο πρόβλημα με τον Ζαμπα ειναι ότι πρέπει να έχει και μεγάλο σχετικά συμβόλαιο. Νομίζω γύρω στα 500 χιλιάρικα;

Που να τον στείλεις σε μικρομεσαία σε Πορτογαλία; Δεν μπορούν να σηκώσουν το συμβόλαιο τού. Στην Ολλανδία δίνουν τέτοια συμβόλαια οι μικρες ομάδες; Ξέρει κανείς; Πιστεύω αν πήγαινε Ολλανδία, Βέλγιο, με τις άμυνες παιδικές χαρές που έχουν θα έκανε πολύ καλή εντύπωση γιατί είναι και δυνατό παιδί.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Αν τον στειλεις σε καμια Ολανδια πλακα θα κανει. Μεχρι και ο Γιακουμακης χαττρικ εκανε. Ετσι μετα θα βρεθει σε κανα Αγιαξ και θα τα κονομησεις. Αλλα ας δουμε τι αποφασιστηκε γιαυτον πρωτα γιατι δυσκολο μου φαινεται να μεινει εδω. Ισως τον εχουν ηδη δωσει πουθενα. Και αυτο ισως εξηγει και τα γελακια και τις βαφλες τις κρεπες τι ετρωγε....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο προπονητής με τις επιλογές του έφερε 13 μύρια στα ταμεία και προσεχώς άλλα τόσα.
Οκ δεν τον γουστάρετε κάποιοι σεβαστό,αλλά πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν και όσα έχει καταφέρει με τις μέχρι τώρα επιλογές του.
Και εγώ δεν τον γούσταρα,τον έχω λουσει κανονικά,όμως με αποστομώνει με την μέχρι τώρα διαχείριση και τα αποτελέσματα αυτής.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αλλα 3 εκατομμύρια απαξιωμενα...
Ο,τι και να συνέβη περσι με τους συγκεκριμενους παιχτες και τον Φερειρα, καμια σοβαρη διοικηση δεν διαχειρίζεται μ.αυτον τον τροπο τα σημαντικοτερα περιουσιακα της στοιχεια!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω περαν της απαξιωσης περιουσιακων στοιχειων με ανησυχει το αγωνιστικο που οσο και αν ενθουσιαζονται φιλοι με τον 16χρονο Κουτσια,τον Βρακα και τον Σφιντερφσκι που τον πανε καροτσακι ο Στρουγγης και ο Γουτας δεν μπορεις να σταθεις απεναντι στον Ατρομητο ποσο μαλλον στην Ευρωπη και επισης με προβληματιζει το οτι δεν εχει μεινει σχεδον τιποτα ορθιο απο τη προηγουμενη χρονια.Βιερινια,Μαουριτσιο,Στοχ,Λαμπρου,Λημνιος,Ακπομ ειναι ηδη παρελθον και στη πορτα της εξοδου Πασχαλακης,Ματος,Ζαμπα και δεν ξερω ποιος αλλος.Συμπτωση? Το ευχομαι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 21 Σεπ 2020, 21:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Εγω περαν της απαξιωσης περιουσιακων στοιχειων με ανησυχει το αγωνιστικο που οσο και αν ενθουσιαζονται φιλοι με τον 16χρονο Κουτσια,τον Βρακα και τον Σφιντερφσκι που τον πανε καροτσακι ο Στρουγγης και ο Γουτας δεν μπορεις να σταθεις απεναντι στον Ατρομητο ποσο μαλλον στην Ευρωπη και επισης με προβληματιζει το οτι δεν εχει μεινει σχεδον τιποτα ορθιο απο τη προηγουμενη χρονια.Βιερινια,Μαουριτσιο,Στοχ,Λαμπρου,Λημνιος,Ακπομ ειναι ηδη παρελθον και στη πορτα της εξοδου Πασχαλακης,Ματος,Ζαμπα και δεν ξερω ποιος αλλος.Συμπτωση? Το ευχομαι...
Ρε Τζοσουα, την Μπενφικα κερδισες και την Μπεσικτας και πας για Τσουλου (ποτε ξανα τοσο κοντα) και βρηκες να πεις αυτο;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι το τοσο σοκαριστικο ειπα? Με μια εντεκαδα χρονια δεν βγαινει. Επισης ειναι μαλλον προφανες οτι εχασε περσι το γκρουπ.Ειναι παραλογο να φοβαμαι οτι μπορει να συμβει και φετος? Ειπα ευχομαι πως οχι,ευχομαι να φτιαξει ενα νεο γκρουπ που να πεθαινει για αυτον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 21 Σεπ 2020, 21:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Ζαμπά ήταν ένα μεγάλο πρότζεκτ (και από τα πρώτα, αν όχι το πρώτο) της Ομάδας. Αυτά τα πρότζεκτ για να συνεχίζεις να τα στηρίζεις πρέπει και να "περπατάνε" λίγο και ο συγκεκριμένος είχε πάρει την κάτω βόλτα πριν τον τραυματισμό του.
Ίσως μόνο με έναν καλό δανεισμό μπορέσει να ξαναμπεί στον χάρτη. Δύσκολο να βρει τον τρόπο και τον χρόνο να εξελιχθεί στον φετινό ΠΑΟΚ. Αν τα πάμε καλά αυτήν την εβδομάδα και προκριθούμε το ήδη δύσκολο θα γίνει με βεβαιότητα αδύνατο.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

O Zαμπα αν θυμαστε οταν ηταν ακομη καλα, του φαγε τη θεση ο αμπαλος οπως τον λεγαμε Λημνιος, που τώρα πήρε μεταγραφή στην Κολωνία......
Παίχτες με το μυαλο του Ζαμπά, δεν προκειται ΠΟΤΕ να κανουν καριερα.
Για αυτό ας παει οπως γραψαν οι παραπανω σε κανα Βελγιο ή Ολλανδια δανεικος μπας και κανει καμια τριπλα και μπορεσουμε να τον σμπρωξουμε πουθενα για κανα ενα-δυο μυρια......
Το ταλέντο και τα προσόντα που ειχε αυτός ο παίχτης ήταν δυστυχώς αντιστρόφως ανάλογα του μυαλού του....
Υπήρξε παιχτης του ΠΑΟΚ, στο καλό και αν θελει ας μας θυμαται, εμεις θα θυμομαστε ενα καλο εξαμηνο του.....
Ο ΠΑΟΚ του δωσε την ευκαιρια, τα μυαλα ομως δεν δινονται ουτε μαθαινονται, ουτε αλλαζουν.......
ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΗ ΜΠΑΛΑ(Λημνιος, Κουλούρης, κλπ.)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:Τι το τοσο σοκαριστικο ειπα? Με μια εντεκαδα χρονια δεν βγαινει. Επισης ειναι μαλλον προφανες οτι εχασε περσι το γκρουπ.Ειναι παραλογο να φοβαμαι οτι μπορει να συμβει και φετος? Ειπα ευχομαι πως οχι,ευχομαι να φτιαξει ενα νεο γκρουπ που να πεθαινει για αυτον.
Και μέχρι τώρα τί έχει δείξει το γκρουπ ότι συμβαίνει από το πρώτο γκολ επί της Μπεσίκτας;

Και ουδείς ισχυρίζεται ότι η ομάδα θα πάει τρένο όλη τη σεζόν.

Αλλά να λες για τον βράκα και να μην βλέπεις ποιοι ήρθαν και τον σωματότυπο με ξεπερνά
Κάπου βάλε έναν κόφτη, ή δες όλη την εικόνα

Στάλθηκε από SM-N975F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

pilotos έγραψε:
joshua έγραψε:Τι το τοσο σοκαριστικο ειπα? Με μια εντεκαδα χρονια δεν βγαινει. Επισης ειναι μαλλον προφανες οτι εχασε περσι το γκρουπ.Ειναι παραλογο να φοβαμαι οτι μπορει να συμβει και φετος? Ειπα ευχομαι πως οχι,ευχομαι να φτιαξει ενα νεο γκρουπ που να πεθαινει για αυτον.
Και μέχρι τώρα τί έχει δείξει το γκρουπ ότι συμβαίνει από το πρώτο γκολ επί της Μπεσίκτας;

Και ουδείς ισχυρίζεται ότι η ομάδα θα πάει τρένο που τη σεζόν

Στάλθηκε από SM-N975F
Το ερωτημα ειναι τι θα γινει στα δυσκολα γιατι με μαθηματικη ακριβεια θα ερθουν οταν εχεις μια τοσο νεα ομαδα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:
pilotos έγραψε:

Και ουδείς ισχυρίζεται ότι η ομάδα θα πάει τρένο που τη σεζόν

Στάλθηκε από SM-N975F
Το ερωτημα ειναι τι θα γινει στα δυσκολα γιατι με μαθηματικη ακριβεια θα ερθουν οταν εχεις μια τοσο νεα ομαδα.
Προσωπικά εκτιμώ ότι θα γίνει αυτό που έχω γράψει στο τοπικ του ρόστερ, ξεκάθαρα.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

Στάλθηκε από SM-N975F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να σου φερω ενα παραδειγμα που ζησαμε μολις πριν 3 μερες.Με 2 απουσιες δεν μπορεις να κανεις φαση απεναντι στον ατρομητο,κανεις μαζεμενες αλλαγες και βαζεις 1 16χρονο και 1 18χρονο ,ενα τουρλουμπουκι στην επιθεση και 0 αποτελεσμα.Πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν ειναι τοσο απλο να πετας πιτσιρικια στο γηπεδο και να κανεις πρωταθλητισμο.Θα μου πεις ο Ζαμπα θα εκανε τη διαφορα? Θα σου πω διωξε αν θες τον Ζαμπα αλλα παρε εναν παικταρα μεσοεπιθετικα γιατι θα τρεχουμε.Το ροστερ αδειαζει επικυνδινα.Θα περιμενω με μεγαλη αγωνια την τελικη του μορφη.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εγώ να συμφωνήσω μαζί σου σε όλα.
Είδες την κουλα; Και μη μου πεις δε με νοιάζει για την κουλα, γιατί και αυτή αντίπαλος σου είναι.
Είδες τι φωνές έβγαλαν και σήμερα για τη διαιτησία;

Ευτυχώς φέτος θα έχουμε Ευρώπη, γιατί αν μέναμε Ελλάδα για να κυνηγάμε μόνο την μλκ του πρωταθλήματος, θα μας είχε πιάσει όλους ήδη κατάθλιψη.

Το πιο αστείο πρωτάθλημα της ηπείρου, που για να το κερδίσεις στήνεις μέχρι και τα σημαιάκια.

Αν θες να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο να μιλήσουμε όσο θες, αλλά σε αυτή τη μλκ του γραικισταν, δεν χωρά καθαρή ποδοσφαιρική ανάλυση.

Υγ. Δεν είδα κανέναν χάρτινο να λέει, ρε ήταν πέναλτυ, έπρεπε να το δώσει στο Αγρίνιο. Σε αντίστοιχη περίπτωση 30 άτομα εδώ μέσα θα μάλωναν, ποιος θα φώναζε πιο δυνατά, εγώ δε θέλω να κερδίζω έτσι

Υγ2 ελπίζω κάποτε να γίνει επιτέλους η κλειστή Λίγκα και στο ποδόσφαιρο, εκτιμώ ότι αναγκαστικά μετά την πανδημία, λόγω των μειωμένων εσόδων, θα τρέξει πολύ πιο γρήγορα από όσο ήθελαν. Αυτά.

Στάλθηκε από SM-N975F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”