Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από goran 64 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Δηλαδή αν καταφέρει και πάρει την 2η θέση, λόγω ανυπαρξίας των υπολοίπων, θα πρέπει να του δώσουμε κ άλλη ευκαιρία;;
Ελπίζω η ΠΑΕ να μην σκέφτεται έτσι..
Τα είπαμε και πριν μερικές μέρες...
Το να φέρεις καινούριο προπονητή, που να κατεβάσει την ομάδα στα προκριματικά των ευρωπαϊκών αγώνων, γνωρίζοντας την, όμως, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, με το να κρατήσεις τον ίδιο προπονητή, αλλάζοντας, τουλάχιστον μέχρι τις ίδιες ημερομηνίες, 4-5 παίχτες απ την 11άδα, είναι "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα"....
Το "πλεονέκτημα" του ήδη υπάρχοντος είναι ότι, αντί για 4-5, μπορεί να αλλάξει 2-3, απ αυτούς που γνωρίζει...

Θυμίζω ότι, σ αυτά τα προκριματικά, με την είσοδο της ομάδας ή (δυνητικά απευκταίο το) μη, σε ομίλους, έστω του E.L., μέχρι που φτάνει να υποθηκεύεται η πρόοδος της, για την επόμενη, τουλάχιστον, τριετία και βλέπουμε...

Δεν θα με παραξενέψει η παραμονή του, λοιπόν, τουλάχιστον για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών αγώνων και μετά, αναλόγως του αποτελέσματος, που θα πετύχει, θετικού ή μη, να κριθεί, οριστικά, η παραμονή ή η φυγή του!
Αυτό θεωρώ και ως το επικρατέστερο σενάριο, ειδικότερα δε, εφ όσον κατακτήσουμε την δεύτερη θέση, τελικά,..
Αυτό, όχι σαν "επιβράβευση" κατάκτησης κάποιου στόχου, αλλά επειδή, έτσι, στενεύουν πιο πολύ τα περιθώρια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 29 Ιουν 2020, 10:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

barlow4 έγραψε:Aπο το μηδενισμο του φερειρα πας σε υπερθεματισμο αντιπαραβαλλοντας τους καλυτερους του κοσμου.
Πες μου εναν τομεα που ειδες αποτελεσμα απο το φερειρα.
Τα δεδομενα ειναι δεδομενα.Δε θα συγκριθεις με την αεκ ως προς την καταληψη της δευτερης θεσης γιατι η αεκ σε επιπεδο ενισχυσης πεταξε λευκη πετσετα χαριν γηπεδου.Η βαζελα στοχευει σε αξιοπρεπεις παρουσιες καθως εχει το 1\4 του μπατζετ μας, κ ο ρουλης ειναι τα λιμα του γαυρου.
Ειχες μπατζετ κ υποτιθεται επενδυσες σε ροστερ πρωταθληματος.Οχι δευτερης θεσης.Με το γαυρο ειχες μονο κοινους στοχους.Κ δεν ξεκινησες συμβιβασμενος με τη δευτερη θεση.
Συγγνώμη αλλά ο Φερέιρα είναι 363 μέρες στην ομάδα και σε αυτές τις μέρες έχουν γίνει 0 μεταγραφές.
Αν η ΑΕΚ πέταξε λευκή πετσέτα, εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να τρέχουμε.

Γιατί λείπει από το ποστ η σύγκριση του μπάτζετ μας με το μπάτζετ του γαύρου;
Τα χρήματα που δώσαμε για μεταγραφές συγκριτικά με αυτά του γαύρου;

Θα κρατούσε κανείς Μαουρίσιο - Καντουρί - Εσίτι ή θα τους ανταλλάζατε με την τριάδα του γαύρου στο κέντρο;
Θα κρατούσε κανείς Πασχαλάκη ή θα τον ανταλλάζατε με τον Σα;
Θα κρατούσε κανείς Γιαννούλη ή θα τον ανταλλάζατε με Τσιμίκα;
Ελ Αραμπί με Σβιντέρσκι; Βαλμπουενά με Μπίσεσβαρ;

Έχουμε ρόστερ χειρότερο του γαύρου. Δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε. Κακός είναι ο στρουθοκαμηλισμός που θα εμποδίσει μια λύη στο πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

goran 64 έγραψε:Κάτι πάει τελείως λάθος, όμως, στο διάβασμα των αγώνων και ακόμα ειδικότερα, στο timing των αλλαγών του...
Σήμερα πάλι με έσκασε, δηλαδή, μέχρι να κάνει αλλαγές και φοβόμουν τραυματισμούς...Δεν έχω κάτι άλλο να πω!
Δηλώσεις δεν έχω ακούσει, ακόμα...
Εγώ φοβόμουν και την 2η κίτρινη του Μάτος, γιατί εξακολουθούσε, μέχρι το 85΄, να τον έχει μέσα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

bersekeros έγραψε:To make a long story short...

Το πρωτάθλημα φέτος πιο πολύ το έχασε ο ΠΑΟΚ, παρά το κέρδισε ο γαύρος.

Επίσης το πρωτάθλημα φέτος πιο πολύ απονεμήθηκε με το στανιό στον γαύρο, παρά κατακτήθηκε.
Μέχρι το τέλος του 2019 είμασταν μπροστά στην βαθμολογία, με τον γαύρο στην Τούμπα.
Ξαφνικά, από τον Άρη και και μετά, παρουσιάστηκε μια άλλη ομάδα: ασύνδετη, ανοργάνωτη, χωρίς όραμα, χωρίς να ξέρει ο αριστερό τι κάνει ο δεξιός. Δυσκολία στην επίτευξη γκολ και ευκολία στο να τρώμε γκολ.

Ο Λούτσε στην πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ, μετά το 3μηνο έδωσε δείγματα γραφής ότι η ομάδα βελτιώνεται.
Αντίθετα με τον Άμπελ, όσο περνούσε ο χρόνος τόσο χειροτέρευε η ομάδα.

Το χειρότερο όμως είναι η διαχείριση παικτών.
Ο Misic και ο Ingason αναδείχθηκαν εξ ανάγκης γιατί, λόγω τραυματισμών δεν έπαιζαν οι καθιερωμένοι.
Το ίδιο και ο Kaddouri, που ενώ αναδείχθηκε σαν 8ρι, τον ξαναγύρισε εξτρέμ και τώρα που λείπει και ο Misic τον ξαναέβαλε στην φυσική του θέση.
Το ίδιο και ο άφαντος για 6 μήνες Esiti.

Θα φτάσουμε στο σημείο να παρακαλάμε να τραυματιστεί κάποιος παίκτης για να δούμε και τους υπολοίπους. Ο Μαρτίνς σ' αυτό το σημείο είναι πολύ πιο μπροστά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

joshua έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ρε τι παθαινεις στην τελευταια προταση? :lol:
Ειχες φετινο Βαλμπουενα? Ποντενσε? Σα? Ελ Αραμπι? Καμαρα?
Οχι. Τι μασουρες και μπουχαλακηδες μου λες.. και μια που ανεφερες μασουρα, αυτος σε παστελωσε προχθες. Ας προσεχαμε να ειχαμε εναν σωστο προπονητη και να μη σου επαιρνε ουτε νικη φετος ο γκει
Εσυ μαλλον δεν καταλαβαινεις και αντε να στο ξαναπω.Καποιοι εγραψαν οτι ο γαυρος εχει ανωτερο ροστερ και εγω σου λεω πως την ικανοτητα ενος ροστερ δεν την κανει η ΦΕΤΙΝΗ εικονα του ,αλλα η συνολικη βαση στοιχειων και καριερας και με βαση αυτα τα 2 ροστερ ειναι καπου στα ιδια, απλα στους δικους μας ετυχε να πεσουν σε εναν τσαρλατανο των παγκων.
Σωστός ο Δημήτρης.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

gika έγραψε: Συγγνώμη αλλά ο Φερέιρα είναι 363 μέρες στην ομάδα και σε αυτές τις μέρες έχουν γίνει 0 μεταγραφές.
Ρε Γιάννη αν με αυτό το ρόστερ που διαθέτουμε είχαμε για προπονητή τον Μαρτίνς και όχι τον Άμπελ θα χτυπούσαμε πρωτάθλημα;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Αν οι άλλοι είχαν τον Άμπελ, ναι
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

PAOK_Antarctica έγραψε:Αν οι άλλοι είχαν τον Άμπελ, ναι
Σωστός!!!
και με το γαύρο να παίζει
4-4-2
θα χόρευε ζεμπεκιές ο σεμεδο στην άμυνα,
ο μπουχαλακης θα τράκερνε με τον Καμαρά,
ο σα θα είχε ψυχολογικά προβλήματα και θα τα έπνιγε όλα και ο βαλμπουενα θα έμενε εκτός γιατί θα τον αντιπαθούσε ο El Profesor.
Σιγά να μην έφτανε ποτέ η μπάλα από τα χαφ στην επίθεση για να βάζει γκολ ο γιαραμπής.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
bersekeros έγραψε:To make a long story short...

Το πρωτάθλημα φέτος πιο πολύ το έχασε ο ΠΑΟΚ, παρά το κέρδισε ο γαύρος.

Επίσης το πρωτάθλημα φέτος πιο πολύ απονεμήθηκε με το στανιό στον γαύρο, παρά κατακτήθηκε.
Μέχρι το τέλος του 2019 είμασταν μπροστά στην βαθμολογία, με τον γαύρο στην Τούμπα.
Ξαφνικά, από τον Άρη και και μετά, παρουσιάστηκε μια άλλη ομάδα: ασύνδετη, ανοργάνωτη, χωρίς όραμα, χωρίς να ξέρει ο αριστερό τι κάνει ο δεξιός. Δυσκολία στην επίτευξη γκολ και ευκολία στο να τρώμε γκολ.

Ο Λούτσε στην πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ, μετά το 3μηνο έδωσε δείγματα γραφής ότι η ομάδα βελτιώνεται.
Αντίθετα με τον Άμπελ, όσο περνούσε ο χρόνος τόσο χειροτέρευε η ομάδα.

Το χειρότερο όμως είναι η διαχείριση παικτών.
Ο Misic και ο Ingason αναδείχθηκαν εξ ανάγκης γιατί, λόγω τραυματισμών δεν έπαιζαν οι καθιερωμένοι.
Το ίδιο και ο Kaddouri, που ενώ αναδείχθηκε σαν 8ρι, τον ξαναγύρισε εξτρέμ και τώρα που λείπει και ο Misic τον ξαναέβαλε στην φυσική του θέση.
Το ίδιο και ο άφαντος για 6 μήνες Esiti.

Θα φτάσουμε στο σημείο να παρακαλάμε να τραυματιστεί κάποιος παίκτης για να δούμε και τους υπολοίπους. Ο Μαρτίνς σ' αυτό το σημείο είναι πολύ πιο μπροστά.
Το πρωτάθλημα νομίζω χάθηκε λόγω της απόφασης της ΕΕΑ. Ήταν τρομερό να πάει η ομάδα στον τελικό με το γαύρο ως υποβιβασμένο σωματείο.
Επηρεάστηκαν όλοι μέσα στην ομάδα.
Οι αποδόσεις στα ντέρμπυ δεν ήταν άσχημα, αλλά η ομάδα ήταν αρκετά απροπόνητες ώστε να τελειώσουν τα ματς. Εγώ πιστεύω ότι το τεχνικό τιμ του Άμπελ είναι για ομάδες χαμηλότερου επιπέδου.
Ο Άμπελ όταν ήρθε ήξερε μόνο τις φωτογραφίες των παικτών. Τώρα που τους δουλεύει καταλαβαίνει τί μπορούν να κάνουν.
Είναι αρκετά ξεροκέφαλος και του παίρνει πολλές φορές για να κατανοήσει κάτι.

Δεν έχει εμπειρία και φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΑποστόληςΑ έγραψε:
gika έγραψε: Συγγνώμη αλλά ο Φερέιρα είναι 363 μέρες στην ομάδα και σε αυτές τις μέρες έχουν γίνει 0 μεταγραφές.
Ρε Γιάννη αν με αυτό το ρόστερ που διαθέτουμε είχαμε για προπονητή τον Μαρτίνς και όχι τον Άμπελ θα χτυπούσαμε πρωτάθλημα;
Με 2 νίκες επί του gay στην Τούμπα και τους -7 στην θέση τους, ισόβαθμοι θα ήμασταν με τον πουστόγαυρο.... 8-)
Κι ας έχουμε προπονητή, αυτόν που έχουμε κι ας έχει πάρει ο gay επιπλέον βαθμούς, απ τα τοπικά κοράκια... ;)
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ακριβως!
Η αξια ενος ροστερ ειναι συνδυασμος ατομικης ποιοτητας και σωστης τοποθετησης τους στο γηπεδο, με τετοιο τροπο ωστε να καλύπτονται τα μειονεκτηματα και να αναδεικνυονται τα πλεονεκτηματα!
Δεν θα στησεις με τον ιδιο τροπο ενα αργο ροστερ, ή ένα ατεχνο ροστερ!
Ο Αγγελαρας με ενα περιεργο για να μην το πω κακο ροστερ καταφερε και πηδηξε την Αρσεναλ μέσα εξω...
Κατ εμε υπαρχουν δυο κατηγοριες προπονητων που πετυχαινουν. Αυτοι που μπορουν να διαχειριστουν ο, τι ροστερ κι αν τους δωσεις, και αυτοι που χρειαζονται παιχταραδες για να μπορεσουν αυτο που εχουν στο μυαλο τους.
Ο Αμπελ μπορεί να ειναι ιδανικος για ομαδες σαν την Σιτυ την Ρεαλ και την Μπαρτσα, αλλα εμεις θελουμε κοουτς κομαντο!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Panagos612

Δημοσίευση από Panagos612 »

Dimg4 έγραψε:Εχει καλυτερο φορ, καλυτερο 10αρι, καλυτερο αμυντικο χαφ, ειχε καλυτερο εξτρεμ και σιγουρα εναν προπονητη 2 κλασεις πανω που εκανε εκπληκτικη διαχειριση ροστερ.
μην γραφουμε οτι ναναι... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ας έβλεπα αν θα έπαιζαν ποτέ μαζί, οι Μπουχαλάκης, Καμαρά και Γκιγιέρμε, αν δεν τραυματιζόταν τόσο σοβαρά ο πεφτούνης και τότε θα έκρινα αν ο Μάρτινς είναι ανώτερος του Φερέιρα...Ως τότε, στο ίδιο καζάνι βράζουν...
Η μόνη τους διαφορά, όπως τα βλέπω προσωπικά, πάντα, είναι μια μικρή παραπάνω εμπειρία του πορτογούναρη!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pilotos έγραψε:
navigator11 έγραψε:Αν όντως έκανε δήλωση ... ετοιμότητας ο Γκαρσία, πραγματικά μου προξενεί θλίψη. Μπορεί να μην τον θεώρησα ποτέ ημίθεο ή ίνδαλμα, όπως πάρα πολλοί συνοπαδοί, αλλά ότι έχει μπέσα δεν μπορούσα να το αμφισβητήσω. Επαναλαμβάνω, εφόσον ισχύει η δήλωση αυτή, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που η ομάδα μάχεται για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, μου δημιουργεί αποστροφή. Δεν θα ήταν κάτι που θα περίμενα από τον Πάμπλο.
X4

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά διαβάστε τι λέει...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

DimitrisS έγραψε:
navigator11 έγραψε:Αν όντως έκανε δήλωση ... ετοιμότητας ο Γκαρσία, πραγματικά μου προξενεί θλίψη. Μπορεί να μην τον θεώρησα ποτέ ημίθεο ή ίνδαλμα, όπως πάρα πολλοί συνοπαδοί, αλλά ότι έχει μπέσα δεν μπορούσα να το αμφισβητήσω. Επαναλαμβάνω, εφόσον ισχύει η δήλωση αυτή, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που η ομάδα μάχεται για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, μου δημιουργεί αποστροφή. Δεν θα ήταν κάτι που θα περίμενα από τον Πάμπλο.
Επεδη την ακουσα την συνεντευξη παιδια, πρωτα απο ολα ο Παμπλο προσπαθει, και καλα κανει, να μιλαει μονο ελληνικα για να τα μαθει και φυσικα πολλες φορες αλλα θελει αλλα λεει και παει λεγοντας.

Ειπε 2-3 φορες ο ανθρωπος οτι εγω σεβομαι ολου τους προπονητες και δεν θα πω τι πρεπει να αλλαξει στην ομαδα και τι φταιει γιατι δεν ειμαι μεσα στην ομαδα και δεν ξερω τι δουλεια γινεται. Και προφανως ειπε οτι νιωθει ετοιμος για το επομενο βημα που ειναι η αντρικη ομαδα μετα απο τρια χρονια δουλεια στην Κ19 με επιτυχια.

Δεν βλεπω που ειναι το κακο, προσωπικα. Δεν ειπε ειμαι ετοιμος μολις διωξουν τον Αμπελ να παω. Ειπε γενικα οτι νιωθει ετοιμος κι οταν του δωθει η ευκαιρια αν του δωθει θα την αρπαξει. Δατς ολ.
Ακριβώς!!

Όλο σωστός!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”