Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

μια μικρη διορθωση δε μας εκανε η ελευση του ιβαν να παραμυθιαστουμε...ο ιδιος ο ιβαν το επραξε αυτο...ας μην ξαναμπουμε στη διαδικασια να παραθεσουμε δηλωσεις γιατι θα ξαπλωσουμε κατω...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Μετα το χθεσινο μπαν μου θελω να πω δυο πραγματα..
Ποτε μου δεν προκαλεσα κανεναν ουτε εθιξα καποιον..ζητω συγγνωμη σε οποιον αδερφο εδω μεσα "προσεβαλα" λεγοντας ρωσο τον σαββιδη..μακρυα απο εμενα αυτα..
Επισης μετα το μπαν μου εδω μεσα ειπωθηκανε απιθανα πραγματα για τον σαββιδη αλλα ολοι συνεχιζανε κανονικα..τεσπα δεν το συνεχιζω..ζητω συγγνωμη για την αναστατωση απο ολους σας..
Στα του τοπικ ακομη δεν ανοιξε μυτη εκει στη παε...ακομα δεν καταλαβατε τι πετυχατε χθες...ολα κυλανε με τους γνωστους ρυθμους της εποχης σαββιδη..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βανια μη το κουραζουμε πανε ρωτα ποσο κανει εστερσουν ολοκληρη με προπονητ φροντιστες κλπ και φερτην.
Και χρονο και χρημα θα γλιτωσεις
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παλι σκατα τα εκανες η σκατα ήθελες να τ κανεις;
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ολοι αλλαζουν, ολοι φευγουν και μονο αυτος που τους διαλεγει μενει. Και το προβλημα ειναι οτι δε βλεπει το λαθος.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

kataramenos5 έγραψε:Βανια μη το κουραζουμε πανε ρωτα ποσο κανει εστερσουν ολοκληρη με προπονητ φροντιστες κλπ και φερτην.
Αμαρτια ρε κατ, 7 χρονια τρωει ψωμι ο ανθρωπος, να μην μπορει να θρεψει τα παιδια του μετα;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

kataramenos5 έγραψε:Βανια μη το κουραζουμε πανε ρωτα ποσο κανει εστερσουν ολοκληρη με προπονητ φροντιστες κλπ και φερτην.
τι σου φταιει η καημενη, θα την ξαναστειλει στα ταρταρα των ερασιτεχνικων...αστους εκει τωρα που ζουνε το ονειρο τους...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Γκιταραμαν γι αυτο το λογο ειναι το φορουμ. Εννοω αυτη ειναι η σωστη λειτουργια του. Να διατυπώνονται αποψεις δομημενες και ηρεμες χωρις αφορισμους εστω και αν ειναι αντικρουομενες. Χαιρομαι που βλεπω ηρεμη και σωστη κριτικη χωρις κορωνες στις τελευταιες σελιδες.

Αν θες την αποψη μου, ίσως είμαι ουτοπιστης αλλα πιστευω μπορεις να κανεις καλυτερη ομαδα και πιο ισορροπημενο ροστερ με τα μισα ισως και λιγότερα λεφτα απο αυτα που ξοδευονται αυτη τη στιγμη στο μπατζετ του ΠΑΟΚ. Δηλαδη, οκ βαζει λεφτα αλλα να βλεπουμε κσι που πάνε αυτα τα λεφτα (χωρις κατ αναγκη δικια του ευθύνη). Το να εχεις αυτη τη στιγμη 2 δεκαρια και 5 εξτρεμ και να παιρνεις 10αροεξτρεμ, και μαλιστα καλο οπως λενε, ε ειναι υπερβολή. Αν παιζει 8 ο καντουρι πσω πασο. Παντως δεν ειναι Πρώτη φορα που γινεται αυτο.

Ξαναλεω δεν κραζω...αν δε βρει σοβαρή διαδοχη κατασταση δεν πρέπει να φυγει, αλλα ας αλλαξουμε κ εμείς το τροπάριο. Πολυ δυσκολα με σαββιδη θα κατακτησουμε την κορυφη ως απορροια δουλειάς και κοπου. Το να γινω η λεστερ της ελλαδας δεν μου λεει τιποτα προσωπικα. Εγω θέλω να γινω μονακο. Και η τραγικη ειρωνεία ειναι οτι ο ριμπολοβλεφ στη μονακο πετουσε χρημα με τη σεσουλα και έβλεπε το γιουροπα με το κυαλι μεχρι που αποφασισε να αγοράσει τδ και να του δωσει τα κλειδια και το μπρελοκ χωρις αντικλειδια. Η συνεχεια γνωστή.
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Κοίτα να ξηλωσεις όλους τους αυλοκόλακες και τους δημόσιους υπαλλήλους που έχεις και σταματά να τους συμβούλευσε γιατί εσύ θα τα λουστεις και δεν θα σού αξίζει ...κρίμα και άδικο .

Στάλθηκε από το Lenovo K33a48 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

buffalobill4 έγραψε:Γκιταραμαν γι αυτο το λογο ειναι το φορουμ. Εννοω αυτη ειναι η σωστη λειτουργια του. Να διατυπώνονται αποψεις δομημενες και ηρεμες χωρις αφορισμους εστω και αν ειναι αντικρουομενες. Χαιρομαι που βλεπω ηρεμη και σωστη κριτικη χωρις κορωνες στις τελευταιες σελιδες.

Αν θες την αποψη μου, ίσως είμαι ουτοπιστης αλλα πιστευω μπορεις να κανεις καλυτερη ομαδα και πιο ισορροπημενο ροστερ με τα μισα ισως και λιγότερα λεφτα απο αυτα που ξοδευονται αυτη τη στιγμη στο μπατζετ του ΠΑΟΚ. Δηλαδη, οκ βαζει λεφτα αλλα να βλεπουμε κσι που πάνε αυτα τα λεφτα (χωρις κατ αναγκη δικια του ευθύνη). Το να εχεις αυτη τη στιγμη 2 δεκαρια και 5 εξτρεμ και να παιρνεις 10αροεξτρεμ, και μαλιστα καλο οπως λενε, ε ειναι υπερβολή. Αν παιζει 8 ο καντουρι πσω πασο. Παντως δεν ειναι Πρώτη φορα που γινεται αυτο.

Ξαναλεω δεν κραζω...αν δε βρει σοβαρή διαδοχη κατασταση δεν πρέπει να φυγει, αλλα ας αλλαξουμε κ εμείς το τροπάριο. Πολυ δυσκολα με σαββιδη θα κατακτησουμε την κορυφη ως απορροια δουλειάς και κοπου. Το να γινω η λεστερ της ελλαδας δεν μου λεει τιποτα προσωπικα. Εγω θέλω να γινω μονακο. Και η τραγικη ειρωνεία ειναι οτι ο ριμπολοβλεφ στη μονακο πετουσε χρημα με τη σεσουλα και έβλεπε το γιουροπα με το κυαλι μεχρι που αποφασισε να αγοράσει τδ και να του δωσει τα κλειδια και το μπρελοκ χωρις αντικλειδια. Η συνεχεια γνωστή.
Η διαδοχή κατάσταση είναι η διοίκηση πρωτοδικειου η επενδυτής τύπου Καμπάνη.... Η καταστροφή και τα χρέη δηλαδή το πολύ σε 2 χρόνια θα επανέλθουν.... Μα καλά που ζείτε κάποιοι δεν βλέπετε τι γίνετε γύρω σας; ούτε ο βαζελος που πάντα ήταν δυνατός δεν μπορεί να βρει επενδυτή και φυτοζωει
..... Εδώ στην Ελλάδα προ μνημονίου δεν ερχόταν ένας σοβαρός επενδυτής τώρα θα έρθει;
Μετά τον γίγαντα παντελακη ήρθαν.... Η ήθελαν να έρθουν... Από την φώτο λείπει ο καμπανης και ο βασιλιάς των μαγιό Πάνος Παπαδόπουλος...
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170826/72eb79a670f20e2c699acabe15b79d4e.jpg[/img]
kos

Δημοσίευση από kos »

διαβασα την ανακοινωση της 4. Τα παιδια λενε οτι λεει ολος ο κοσμος πλην μμε. Εισαι ο μοναδικος υπευθυνος για αυτο το χαλι. Μου εκανε ομως εντυπωση πως αμφισβητουν τους λογους παραιτησης του ιβιτς που εσυ επικαλεστης "δεν μαθαμε ποτε". Σαν να λενε οτι ο ιβιτς στο ξεκινημα ως προπονητης προτιμησε να ειναι ανεργος απο το να δουλεψει για εσενα. Και εμεις περιμενουμε να μας φερεις καποια στιγμη μεγαλο προπονητη... τι τους κανεις ρε μεγαλε και δεν αντεχουν? Εγω σε ειχα για best workplace :lol:
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Πολλή κουβέντα για το τίποτα, διοικεί την ΠΑΕ και μόνο αυτή σε σχέση με τις άλλες εταιρείες του λάθος.
Πρόσφατα, αγοράζοντας το Ε, γράφεται ότι το μάνατζμεντ θα το αναλάβει ο Μαρής, επιχειρηματίας των μίντια και συνεργάτης του Μπόμπολα στην stoiximan.
Το σωστό δρόμο τον ξέρει, απλά με τον ΠΑΟΚ έχει προσωπική καύλα, όπως και ο Γιωργάκης.
Βιάζονται , παρεμβαίνουν και εκεί κάνουν το λάθος, φυσικά οι συμβουλάτορες είναι η λάθος επιλογή στο να μάθω γρήγορα.
Ίσως στο κλείσιμο της πενταετίας και μετά από το ηχηρό χαστούκι του αποκλεισμού κάνοντας έναν απολογισμό αποφασίσει να αλλάξει τακτική.
Υ.γ καλά αυτό περί αποχώρησης το θεωρώ αστείο και γιατί δεν θέλει αλλά και γιατί και ο επόμενος θα χρειαστεί αλλά 5 χρόνια να μάθει, αν έχει φυσικά λεφτά να βάζει.

Π.Α.Ο.Κ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ 2017 - 2018
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Απορώ πώς γίνεται στον Π.Α.Ο.Κ. να κάνεις τα ακριβώς αντίθετα με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις σου ρε Πρόεδρε?
Πώς καταφέρνεις να διώχνεις κάθε χρήσιμο σαν άχρηστο-ανταγωνιστή, αλλά ταυτόχρονα και το αντίθετο ακριβώς?

Ποιος άραγε σε επηρεάζει στα του Π.Α.Ο.Κ. που δεν μπορεί να το κάνει στις υπόλοιπες? Ο Νταβιντιάν αποκλείεται...

Εσύ θέλεις (απ όσα μας δηλώνεις κατά καιρούς), εμείς θέλουμε εκλιπαρώντας, άραγε ποιος κρυφός δεν μπορεί?

Γιατί ως γνωστόν: " Όταν κάποιος θέλει να γίνει κάτι πολύ, ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί μαζί του και γίνεται"...

:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Όσο σε ξερουμε τωρα θα τα μαμησεις
Τη μανα
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Και μετα ζηταμε να τρεξει σωστα το αγωνιστικο..Οταν διοικηση και μεγαλομετοχος ειναι ασοβαροι πως περιμενουμε σοβαρη μπαλα?
Και που δεν γεμισαμε ουαρνταδες καλα να λεμε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”