Igor Tudor
- efthimis_paok
Re: Igor Tudor
Πετρωτε, πέσε στο λιμάνι η απο τον λευκό Πύργο...
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160131/82da70cda96b23084ca5f739b8c32a43.jpg[/img]
Ότι να ναι...
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160131/82da70cda96b23084ca5f739b8c32a43.jpg[/img]
Ότι να ναι...
τωρα ο σωστός ο αρδ πρέπει να παρει την τελευταία του πρόταση, να τη συνδέσει με το οτι ντεμεκ ο άρνεσεν ψαχτηκε για..αναστασιου
και να πουν οτι τριζει η καρεκλα του φρανκ μετα την τελευταια τοποθετηση του Ιβαν. 

K_geo έγραψε:πες μου εσυ καλυτερο προπονητη απο αυτον που εχει τωρα η λιβερπουλ, που ειπε πανω κατω οτι δεν πειραζει που τρωμε και καμια τριαρα απο καμια γουοτφορντ γιατι στοχος μας ειναι να ετοιμασουμε την επομενη χρονια...che4 έγραψε:μπορει αλλα και εδω διαβαζω τα ιδια και τα ιδιαspyretto έγραψε:Το "οποιοδήποτε κόστος" πιο είναι ακριβώς; Δεν είχες τίποτα απολύτως να χάσεις τα τρία προηγούμενα χρόνια με την τακτική που ακολούθησες.
che επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια.
και βρες μου εναν προπονητη να ειχε καλυτερες συνθηκες και καλυτερο ροστερ στον ΠΑΟΚ και να λεει δεν πειραζει που δεν κερδισαμε τον πανθρακικο στην τουμπα και δεν θα τον κηνυγουσαμε
ρε γκεο μαζι σου ας μας το πουν και εμας οτι φετος δεν εχουμε στοχους αλλα οταν βαζεις στοχο τη 2η θεση και το κυπελλο ε μαυτη την κατασταση δεν θα τα καταφερουμε ... δε με πειραζει να πουν οτι φετος τιποτα αρκει να το πουν
παντως αλλο αγγλικη ομαδα και αλλο ομαδες που εχουν απαγορευση μεταγραφων αφραγκειες προσφυγες κτλ και ναι στον ΠΑΟΚ ο σαντος και ο μπολονι ας πουμε ποτε μα ποτε δεν ειχαν τις συνθηκες του ιτ και ομως αφησαν εργο πισω τους αυτος εδω τι εργο αφηνει και το λεω ετσι γιατι ξερω οτι τον εχουν διωξει αλλα δεν ανακοινωνεται για λογους διαφορους και γιαυτο γυρναει πισω ... μονο ο στεφενς ισως να ειχε καλυτερες συνθηκες
ενα τελευταιο μη γινεσαι επιθετικος οχι σε μενα εμενα στα ππρια μου μπορεις να απαντας οπως θες ελευθερα αλλα να θυμασαι παντα επειδη εχεις εξουσια οτι ολα τα παιδια που γραφουν εδω γραφουν για την καψουρα τους τη ζωη τους την ΟΜΑΔΑ τους ... νο οφενς αλλα τωρα που γινομαστε κλος και μπρδελο σαν ομαδα κρατηστε ηρεμια
αλλα στον ΠΑΟΚ ταιριαζει το επιτρεπεται να πεσεις επιβαλλεται να σηκωθεις
αυτή η καραμέλα έχει κουράσει. έχω πει επανηλημένα ότι δεν θελω να ειμαι μοντ και στα υπολοιπα παιδιά. αν κρίνεις ότι εγώ ήμουν επιθετικός ή δεν έχεις δει ολα τα κατα καιρούς επίθετα που έχω αναγκαστεί να καταπιώ, οκ παλικάρι μου. kgeo
Κανείς δεν μπορεί να μιλάει εκ μέρους μου χωρίς την άδεια μου κι αν το κάνει, θέτει εαυτόν εκτός της εταιρίας.
Προφανώς αναφέρεται σε κάποιον ΕΝΤΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ κ όχι σε αρδ.
Σε ποιόν άραγε ?
Σε ποιόν άραγε ?
- Kostas_Peraia4
-
"οποιος το κανει θετει εαυτον εκτος της εταιρειας" ?? τι ακριβως εννοει? για μεσα στον ΠΑΟΚ?
Mapogo έγραψε:Κανείς δεν μπορεί να μιλάει εκ μέρους μου χωρίς την άδεια μου κι αν το κάνει, θέτει εαυτόν εκτός της εταιρίας.
Σε ποιόν άραγε ?
στο μιχελ η στο κυρκυρ
@τσε
ωωωωππππαααα...
ο (θεωρητικά/κανονικά) αρμόδιος σου είπε ότι ΣΤΟΧΟΣ είναι η τριάδα (στην τελική κατάταξη δλδ με το πέρας των πλευ οφφ) και μια καλη πορεία στο κύπελλο. αλλά σου λεει ΣΚΟΠΟΣ ειναι η δημιουργία της απαραίτητης βάσης για να χτίσεις μια ομάδα που στο μέλλον θα πρωταγωνιστήσει.
άλλοι είπαν για 2η θεση και κυπελλα κτλ κτλ...
υγ: ΤΩΡΑ, αν κρίνεις οτι στις τελευταίες σελίδες ΕΓΩ ήμουν ο επιθετικός, οκ παλικάρι μου. εχεις δίκαιο.
ωωωωππππαααα...
ο (θεωρητικά/κανονικά) αρμόδιος σου είπε ότι ΣΤΟΧΟΣ είναι η τριάδα (στην τελική κατάταξη δλδ με το πέρας των πλευ οφφ) και μια καλη πορεία στο κύπελλο. αλλά σου λεει ΣΚΟΠΟΣ ειναι η δημιουργία της απαραίτητης βάσης για να χτίσεις μια ομάδα που στο μέλλον θα πρωταγωνιστήσει.

υγ: ΤΩΡΑ, αν κρίνεις οτι στις τελευταίες σελίδες ΕΓΩ ήμουν ο επιθετικός, οκ παλικάρι μου. εχεις δίκαιο.
Μ 2nikolasf έγραψε:Τρολλάρει ρε ΜανιακέMANIAKOS έγραψε:Athens έγραψε:νεοτερες πληροφοριες
ο Ιβαν θυμωσε με τους ΑΡΔ γιατι λεει οτι στηριζει τον προπονητη
ο Τουντορ παλι θελει να παραιτηθει αυριο πριν τον διωξουν
Αυτο παλι πως;![]()
![]()
![]()

Δεν θέλω να γράφουμε χαζά... Ο κυρ κυρ δεν παει πουθενά! Ειναι στυλοβάτης το παλικάρι...Kostas_Peraia4 έγραψε:Σε 2 παει το μυαλο μου. ΝΒ και ΚυρΚυρ
Νταξει εκτός αν τον ζητήσει ο αλαφου να παει στην ομάδα της καρδιάς του να μεταφράζει στο στραματσιονι "why we today lost but penalty without ,shoot two together if but we champions"
Sent from my mind using boobs power
Να κάνω κι εγώ τον ιντριγκαδόρο.
Τυχαίο που πριν μια ώρα τον inpaok έβγαλε ότι ο Άρνεσεν μίλησε με Αναστασίου? Μήπως άλλος μίλησε και ήθελε να ρίξει αλλου τις ευθύνες? Εεεεεεεεεε?

Τυχαίο που πριν μια ώρα τον inpaok έβγαλε ότι ο Άρνεσεν μίλησε με Αναστασίου? Μήπως άλλος μίλησε και ήθελε να ρίξει αλλου τις ευθύνες? Εεεεεεεεεε?

Απλα πολλοι ΠΑΟΚτσηδες κανουν λες και ειναι σε τπτ terminal stage και τους εχει απομεινει 1.5 χρονος ζωης,
οποτε δε μπορουν να δειξουν υπομονη μεχρι τον Οκτωβρη εστω μεχρι καλοκαιρι, πρεπει μεθαυριο να δουν τον ΠΑΟΚ να δειχνει αλματωδη προοδο και νατα σαρωνει ολα, ανεξαρτητα απ'τις συνθηκες..
Οπως ειπα κ χθες στον obanebane
οποτε δε μπορουν να δειξουν υπομονη μεχρι τον Οκτωβρη εστω μεχρι καλοκαιρι, πρεπει μεθαυριο να δουν τον ΠΑΟΚ να δειχνει αλματωδη προοδο και νατα σαρωνει ολα, ανεξαρτητα απ'τις συνθηκες..
Οπως ειπα κ χθες στον obanebane
Αδερφε, για τον Ιγκορ δεν ξερω, εχω σημειωσει αρκετα λαθη, εχω διατυπωσει φοβους για την αδυναμια αξιολογησης/διαχειρισης υλικου λογω απειριας, αλλα δεν ξερεις πως θα ηταν η κατασταση αν ειχαμε φυσιολογικη χρονια μονο με 4-5 τραυματισμους οπως η κουλα κ ο βαζελος και αν δεν ηταν μισοκαμενη εκ προοιμιου απο αγωνες αρχες ιουλη και μεταγραφες χωρις προετοιμασια..
Σιγουρα δεν ειναι μπολονι ουτε σαντος, σιγουρα μπορει με μια πιο εμπειρη λυση να ειχες λιγοτερα λαθη και μεγαλυτερη σταθεροτητα, αλλα τι να πω, δε μπορω να τον κρινω ολοκληρωτικα ακομη..
Γινεται να περιμενουμε να δουμε αν θα ανταποκριθει καλυτερα με καλυτερες συνθηκες, 1 χρονο στην πλατη του και μεγαλυτερη πειρα?
Μονο ο Φρανκ μπορει να κρινει αν γινεται ή οχι, και αν το αποφασισει και ψαξει για καλυτερη λυση, θα το στηριξω..
- desperando
- Επικοινωνία:
ακριβως στα λογια μου εερχεσαιK_geo έγραψε:αυτο το υφακι καλο ειναι να μην το εχεις. επειδη ειμαι μοντ -ακομα- δεν σημαινει οτι δεν μπορω να σου μιλησω με την ιδια λογικη. αλλα μετά θα εχουμε αλλα (ντ' άλλα) και κλαψουρισματα για το πως...σας μιλάμε...desperando έγραψε:αυτες τις @@ να τις λες σε κανεναν που εγινε ΠΑΟΚ προχθεςK_geo έγραψε:τραίνο μετά τα 2,5 χρόνια. γιατί πρίν δεν πήγαινε αλλά είχε τα πανω και τα κάτω της.
και η ηρεμία που λεω, φέρνει ηρεμία και στο αγωνιστικό τμήμα και αυτή φαίνεται στις δηλώσεις, τις αποδόσεις κτλ κτλ... η ομάδα είναι απροστάτευτη απο τον καθε τυχάρπαστο και αυτοί που υποτίθεται ότι θα το διόρθωναν αυτό, μονο αυτό δεν κάνουν. ή τουλάχιστον, ελπίζω να κανω λάθος σε αυτό...
η ομαδα του ζαγορακη περα αποτηνπρωτη τραγικη της χρονια με παικτες επειπεδου γ τοπικου εκανε πρωταθλητισμο τα επομενα 2 χρονια με σαντος
αν θυμασαι (γιατι μπορει και να θες να μην θυμασαι) στην δευτερη χρονια ζαγορ η ομαδα τερματισε 2η με μπαλαφες δαρλες και αραμπατζιδες και το ποκ στα καλυτερα του
ας ερχονται οι νικες και θα δεις τι ηρεμια υπαρχει
στις ηττες και οι κολλητοι μεσα στην ομαδα φαπες παιζουν απο τα νευρα και την πιεση
Δεύτερον, όντως, τη δεύτερη σεζόν τερμάτισε 2ος στην κανονική διάρκεια (και 3ος στα πλευ οφφ) με το παρακάτω ροστερ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΗ: http://www.transfermarkt.de/paok-thessa ... on_id=2008
Τρίτον, την τρίτη χρονιά, όλοι θυμόμαστε το ξέσπασμα του Σάντοςστον αγώνα με τον Ηρακλή, λογικά λόγω της πολλής ηρεμίας που είχε μεχρι τότε η περιρρέουσα ατμόσφιαρια στην ομάδα
. αυτό ήταν το τοτε ρόστερ : http://www.transfermarkt.de/paok-thessa ... on_id=2009
στην τριτη χρονια σαντος εξαιτιας του κακου ξεκινηματος με αποκλεισμο απο τις καρδουλες,με δυσκολο προγραμμα και αρκετες γκελες,με τα αποτελεσματα να μην ερχονται δεν υπηρχε ηρεμια στην ομαδα.
μετα που αρχισαν να ερχονται τα αποτελεσματα ολα εστρωσαν και η ηρεμια επανηλθε και με τον καταπληκτικο δευτερο γυρο ο ΠΑΟΚτσης ηταν σε ενα διαρκες αμπαλαεα,ασχατα αν οι παικτες ηταν ενα χρονο πισω στις πληρωμες τους.
υγ λεξεις οπως κλαψουρισματα να τις χρησιμοποιεις στους φιλους σου
chrisg4 έγραψε:Να κάνω κι εγώ τον ιντριγκαδόρο.
Τυχαίο που πριν μια ώρα τον inpaok έβγαλε ότι ο Άρνεσεν μίλησε με Αναστασίου? Μήπως άλλος μίλησε και ήθελε να ρίξει αλλου τις ευθύνες? Εεεεεεεεεε?![]()
![]()
![]()
Δεν εχω πάτο προσδοκιών για τα αρδ
K_geo έγραψε:@τσε
ωωωωππππαααα...
μακαρι να ναι ετσι πραγματικα θεωρουσα οτι οι στοχοι φετος ειναι ξεκαθαρα 2η θεση και κυπελλο επισημα ... αν ακνω λαθος παω πασο γιατι ειμαι σιγουρος οτι εισαι πιο διαβασμενος σαυτο
παντως αν ειναι ετσι ας συνεχισουν τα πειραματα δε γμει τριτοτεταρτη θα βγουμε πανιωνιο θα περασουμε αρα ημιτελικα καλη πορεια σιγουρη
απλα εγω βλεπω πιο πολυ ποτεντιαλ στην ομαδα που μενει δυστυχως αναξιοποιητο αυτο πρεπει να προβληματσιει ειτε απο αποωης μπατζετ η απο αποψη ποιοτητας παιχτων που επιμενω εινια καλυτεροι απ τους αντιπαλους βαζελοκουλες
στο υ.γ. το λεω για τις επομενες μερες που θα γινει της πτανας εδω μεσα και το ξερεις...στο εγραψα νο οφενς πως αλλιως να στο πω για το καλο του φορουμ στο λεω που ξερετε ποσο το σεβομαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Κυρ 31 Ιαν 2016, 20:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.