σε υπερβάλλουσα φυσικά κλίμακα, αν μου έφερνε μια λογική παίχτη στο μυαλό, ήταν ο πογκμπά.simba έγραψε:Για το σαμπο ρε γμτ μπερδευτηκα..τα χαρακτηριστικα του δε δείχνουν παιχτη καθαρο οχταρι κ μεσο,κατι που φανηκε και στο τελυταιο μισαωρο..

σε υπερβάλλουσα φυσικά κλίμακα, αν μου έφερνε μια λογική παίχτη στο μυαλό, ήταν ο πογκμπά.simba έγραψε:Για το σαμπο ρε γμτ μπερδευτηκα..τα χαρακτηριστικα του δε δείχνουν παιχτη καθαρο οχταρι κ μεσο,κατι που φανηκε και στο τελυταιο μισαωρο..
Ενας γρηγορος Τζιολης ειναι παικτης απο το πανω πανω ραφι!!!potamda έγραψε:Προσωπικά ο Σαμπό μου θύμισε πολύ τον Τζιόλη, ίσως στο λίγο πιο γρήγορο. Δε νομίζω ότι τον έχουμε άμεσα ανάγκη!
K_geo έγραψε:σε υπερβάλλουσα φυσικά κλίμακα, αν μου έφερνε μια λογική παίχτη στο μυαλό, ήταν ο πογκμπά.simba έγραψε:Για το σαμπο ρε γμτ μπερδευτηκα..τα χαρακτηριστικα του δε δείχνουν παιχτη καθαρο οχταρι κ μεσο,κατι που φανηκε και στο τελυταιο μισαωρο..![]()
Ας την κυνηγήσει μέσα από τη νέα του ομάδα μαζί με τον Μακ; λέω γω τώρα....john4serres έγραψε:το κακο με τον Σαμπο ειναι οτι δεν εχει θεση στην εθνικη σλοβακιας
η οποια εθνικη σλοβακιας παει αερα στο γιουρο 2016
pilotos έγραψε:Πλέον εύκολα...
Φεύγουν άλλοι δύο λένε;;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου