Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από spyretto »

Ισως τους έχει κάνει συμβόλαιο εφ'όρου ζωής, τότε δεν μπορούν να φύγουν ποτέ απλά να είναι στο περιθώριο.
Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητα προβλημα δύο από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες της ομάδας να είναι κοντά στον Ιβάν, φτάνει να μην δημιουργούν θέματα στη δουλειά άλλων ανθρώπων.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

omerta76 έγραψε:@Goran
Φιλέ θα σου ζητήσω συγνώμη ξέρεις γιατί; Όχι για τις απόψεις μου άλλα για το αν είπα κάτι που παρεξήγησες. Για αυτό συγνωμη αλλα αν δεις το μήνυμα μου ,δεν από κάλεσα κανέναν ανανδρο ούτε έθιξα κανέναν. Τώρα για τα επιχειρήματα μου και αυτά που με ρωτησες όταν θα ηρεμησεις και θα είσαι έτοιμος να δεχτεις κ άλλη άποψή τα συζητάμε.
Τώρα για το τι είναι ο καθένας, ποσά παιχνίδια έχει πάει στο γήπεδό κτλ κτλ δεν χρειάζεται να τα αναφερει κανένας. Την άποψη μας συζηταμε, αλλιώς κάτω από το όνομα μας να βάλουμε κάνα ΠΑΟΚομετρο για να μετράμε τι μπορεί να λεει ο καθενας
Διάβασε τα παρακάτω προσεκτικά φίλε μου @ omerta76 σε παρακαλώ...Κατ αρχάς η συγγνώμη σου είναι φυσικά δεκτή και μ αυτήν δείχνεις αντρίκεια γενναιότητα, έτσι το εξηγώ προσωπικά...Ναι, ήταν παραξηγήσιμο ότι στο post σου έγραψες "επειδή θεωρώ ότι είμαστε άντρες...κ.τ.λ. ...να παραδεχτούν κάποιοι ότι έλεγαν παπαριές αν ο Ιβάν πετύχει...κ.τ.λ."...Δεν έγραψα πουθενά ότι αποκάλεσες κάποιον άνανδρο, εσύ το πήρες έτσι, προσωπικά έγραψα "...θίγοντας μας με την έννοια του άνανδρου..."...Ελπίζω πλέον να είμαι κατανοητός... ;)

Όσο για επιχειρήματα, προσωπικά έκρινα πλέον εδώ και 2 μέρες πολύ (ίσως λόγω πολλών νεύρων πολύ παραπάνω κι απ όσο έχω τέτοιο δικαίωμα) αυστηρά τον μεγαλομέτοχο του Π.Α.Ο.Κ. Ιβάν Σαββίδη, για την ενέργεια του να απομακρύνει τον Φρανκ Άρνεσεν...Όχι όμως γιατί είμαι προσωπολάτρης (αν διαβάσεις το Νο3 του signature μου θα δεις ότι το προτείνω σε όλα τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια, οπότε θα ήμουν το λιγότερο χαζός να κάνω το αντίθετο απ ό,τι "υπογράφω") αλλά γιατί πράττοντας τοιουτοτρόπως ο Ιβάν, επαναλαμβάνει, για 4η συνεχόμενη δυστυχώς χρονιά, την αποδεδειγμένα λάθος νοοτροπία του περί άκαιρων και βιαστικών αλλαγών, η οποία μόνο να βλάψει και στην καλύτερη περίπτωση να "καθυστερήσει" μπορεί τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ. να μπει στον δρόμο των επιτυχιών !!!

Φυσικά και δέχομαι διαφορετικές απόψεις, τις φιλτράρω με την προσωπική μου κριτική σκέψη και πολλές φορές συμφωνώ με αυτές (κάποιες φορές στο παρελθόν και με δικές σου σίγουρα και θα τις βρεις αν το ψάξεις), όπως και κάποιες φορές διαφωνώ, όπως στην συγκεκριμένη μαζί σου, "θέτοντας" όμως συνήθως τα "δεδομένα" της "ταμπακέρας" και ζητώντας κάποιες εξηγήσεις, όχι σαν "πέσιμο", αλλά κυρίως για να κατανοήσω κάτι το οποίο πιθανότατα μου έχει ξεφύγει και, γιατί όχι, να ενστερνιστώ την λογικότερη και σωστότερη από την δική μου άποψη κάποιου άλλου συμφορουμίτη... 8-) Όταν όμως κάποιος αγνοεί επιδεικτικά τις ερωτήσεις μου περί της "ταμπακέρας" και αντεπιτίθεται με εικασίες και διαστρέβλωση των γραφομένων μου, τότε "ξεφεύγω"...

Έχω ζήσει στο πετσί μου από μικρός την αδικία, (αν θυμάμαι καλά το έχω ξαναγράψει σε post μου εδώ μέσα αυτό) όχι μονάχα σαν Π.Α.Ο.Κ.τσής, αλλά και σαν μέλος της κοινωνίας της χώρας που γεννήθηκα, μεγάλωσα και θα παραμείνω ως το τέλος μου και δεν την ανέχομαι την αδικία από τότε, να το ξέρεις !!! Θεωρώ λοιπόν αν μη τι άλλο άδικο, να αφιερώνω τόσες ώρες καθημερινά εδώ μέσα (μην τα ρωτάς τα πως και τα γιατί, μόνο από κοντά μπορώ να τα εξηγήσω σε όποιους με γνωρίσουν αυτά) ασχολούμενος με τα του Π.Α.Ο.Κ. και κάποιος να με "προκαλεί" αγνοώντας με σε κάτι απλό που τον ρωτάω κι απαντώντας "άλλα αντ άλλα, της Παρασκευής το γάλα"... :(

Στα παραπάνω συμπληρώνω εδώ, ότι κάποιος (ο dimg4 αν δεν κάνω λάθος) με είχε κατηγορήσει ότι δεν έχω δική μου άποψη επειδή γράφω σε πολλά posts μου ότι συμφωνώ με κάποιους, φυσικά εσύ δεν μπορεί να το έχεις προσέξει αυτό, αλλά ούτε κι εγώ είμαι άριστος γνώστης της "πληροφορικής τεχνολογίας" για να σου το παραθέσω, sorry γι αυτό... :oops: Αυτό το κάνω συχνά και μάλιστα πολύ έντονα πολλές φορές γράφοντας "RESPECT" η βάζοντας πολλά +++++ γιατί, όχι μόνο συμφωνώ, αλλά έχω την γενναιότητα να παραδεχτώ μία "πρωταρχική αυθεντική σκέψη" κάποιου ή ακόμα και τον όμορφο ή και πολλές φορές μεστό, ίσως κάποιες φορές λακωνικό αλλά και ουσιαστικό τρόπο έκφρασης του, πράγματα τα οποία με ενθουσιάζουν ιδιαίτερα και το δείχνω !!!

Ήρεμος είμαι όπως καταλαβαίνεις πλέον και θα μου άρεσε να συζητάω και μαζί σου τις, έστω και διαφορετικές, απόψεις μας επιχειρηματολογώντας σωστά και ήρεμα... 8-)

Τα τελευταία που γράφεις περί Π.Α.Ο.Κ.όμετρων κ.τ.λ. τα αντιπαρέρχομαι με σύμφωνη γνώμη αφού τα θεωρώ κι εγώ "πράσινα άλογα και deep purple ηλιοβασιλέματα" όπως συνηθίζω να αποκαλώ τα άνευ ουσίας δεδομένα...

Να είσαι λοιπόν καλά, ελπίζω να έγινα κατανοητός, πιστεύω ότι θέλεις κι εσύ όσο κι εγώ το καλό του Π.Α.Ο.Κ. μας, οπότε ελπίζω να μην έχουμε στο εξής άλλη διένεξη, όσο κι αν είναι διαφορετικές οι απόψεις μας, αφού συζητώντας τες σοβαρά, με επιχειρήματα και δίχως υπερεγωισμούς και προσωπικά μικροσυμφέροντα, το πιθανότερο είναι να καταλήγουμα κι οι δύο σε μία τελική άποψη, που γνώμονα της θα έχει το συμφέρον του μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. !!!

Καλή συνέχεια... :pano: είμαστε...αφού... :pano: ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΓΕΜΑΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!!

Υ.Γ. Ζητάω συγγνώμη από τους υπόλοιπους συμφορουμίτες μας για τις μακράς διάρκειας επεξηγήσεις... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 19 Φεβ 2016, 16:27, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Φίλε goran 64
Φυσικά και θα σου ζητήσω συγνώμη και από οποιονδήποτε εδώ μέσα παρεξηγηθεί πότε από τα γραφόμενά μου. Άπλα όπως είπα και στον proedros πριν καμία 10αρια μέρες, πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείται. Εδώ είμαστε για να τα λύνουμε.
Καλά κάνεις και είσαι αυστηρός στον Σαββίδη και οποιονδήποτε Σαββίδη, κριτική κάνουμε δεν είμαστε προβατακια να τα δεχόμαστε όλα αμάσητα.
Για τα 2 ερωτήματά που μου έθεσες θα σου απαντήσω το βραδύ που θα έχω περισσότερο χρονο το τι πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ο.Κ. φίλε μου, σ ευχαριστώ και καλή συνέχεια και πάλι... 8-)
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

Ρε τον αλήτη τον Δανό... άκου τι λέει!!!!

ο Χατζηισαίας δικιά του επιλογή!!! ο Βελίδης: "πρόκειται για τον καλύτερο ή έναν από τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες στο πρωτάθλημα, οπότε σίγουρα είναι μία καλή κίνηση." ρε δεν ντρέπεται λίγο? αφού οι ΑΡΔ λένε οτί ήταν του Βεζυρτζή, του Βρύζα, του Ζαγοράκη που ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα...

ρε τολμά και λέει οτί " Κατά την άποψη μου αφού ολοκληρωνόταν η πρώτη σεζόν θα έπρεπε να μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε μία αξιολόγηση των επιλογών που έγιναν και να αποφασίσουμε ποιοι παίκτες ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε και ποιοι όχι. Δεν μπορούμε σε μικρότερο χρονικό διάστημα να κάνουμε κρίσεις γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κάνουμε λάθος."

που νομίζει οτί ήρθε ρε??? άκου έναν ολόκληρο χρόνο...

μπράβο ρε Ιβάν!
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Να μας εξηγήσουν ποια είναι αυτή η "διαφορα φιλοσοφίας" που αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ γιατί εγώ πραγματικά δεν την καταλαβαίνω.

Οταν προσελήφθη ο Αρνεσεν δεν προσελήφθη με βάση την φιλοσοφία που έχει στην δημιουργία ομάδων; Τι άλλαξε μέσα σε 8 μήνες; Γιατί η φιλοσοφία του Αρνεσεν μπορεί να είναι γνωστή, της ΠΑΕ υπό την ηγεσία του ΙΒάν Σαββίδη όχι.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

omerta76 έγραψε:Φίλε goran 64
Φυσικά και θα σου ζητήσω συγνώμη και από οποιονδήποτε εδώ μέσα παρεξηγηθεί πότε από τα γραφόμενά μου. Άπλα όπως είπα και στον proedros πριν καμία 10αρια μέρες, πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείται. Εδώ είμαστε για να τα λύνουμε.
Καλά κάνεις και είσαι αυστηρός στον Σαββίδη και οποιονδήποτε Σαββίδη, κριτική κάνουμε δεν είμαστε προβατακια να τα δεχόμαστε όλα αμάσητα.
Για τα 2 ερωτήματά που μου έθεσες θα σου απαντήσω το βραδύ που θα έχω περισσότερο χρονο το τι πιστεύω.

μη μου στεναχωρειται το γκοραν καλοπαιδα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

goran 64 έγραψε:Ο.Κ. φίλε μου, σ ευχαριστώ και καλή συνέχεια και πάλι... 8-)
μην το παρακανεις και συ με τις παρεξηγησεις ασε και τιποτα να πεσει κατω....αλλωστε βαριεμαι να διαβαζω τα σεντονια και ας λες συγγνωμη στο τελος για το μεγεθος ... ξερουμε ολοι οτι θες να γμαει ο ΠΑΟΚ καθε κυριακη και ολοι αυτο θελουμε αλλα μην πιανεσαι απ καθε λεπτομερεια το φορουμ ειναι ωραιο για να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις ... ποσο διαφορα εχουμε εμεις οι δυο στα γραφομενα μας αλλα και οι δυο θελουμε το ιδιο
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

mpouJr έγραψε:Το μονο σεναριο που εχει πλεον βαση ειναι αυτο με τον ζαγορ να εχει ενεργο ρολο στις οποιες αποφασεις του ιβαν

Sent from my iPhone using Tapatalk

το μονο καλο που θα ειχε μια τετοια κινηση ειναι οτι στον παγκο θα καθοταν καποιος σοβαρος μεγαλος προπονητης ... ειχε πολυ καλες επιλογες σαυτο σαντος μπολονι και εισηγηση για σαντος μετα παλι ασχετα αν ο μπολονι διωχθηκε μετα και ο φερναντο δεν επελεγει λογω στρατηγου και πιστη στον αα
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Προβλέπω Σάντος ή Μπόλονι να κάθονται στο τιμόνι του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι και μετά... δίνοντας ένα μικρό προβάδισμα στον Πορτογάλο και μοντέλο χωρίς σοβαρό ή ισχυρό ΤΔ ....

Κρατήστε παρακαλώ αυτό το ποστ για το μέλλον!!!!!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

nikolasf έγραψε:Προβλέπω Σάντος ή Μπόλονι να κάθονται στο τιμόνι του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι και μετά... δίνοντας ένα μικρό προβάδισμα στον Πορτογάλο και μοντέλο χωρίς σοβαρό ή ισχυρό ΤΔ ....

αν γινει αυτο θα φαω αδιαμαρτυρητα στη μαπα τον ιτ με τα πειραματα τις ορεξεις του και τις εμπνευσεις του
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

Ναι... γι'αυτό τριγύριζε κ ο Βρύζας στην Τούμπα που θα είναι ο νέος/παλιός ΤΔ

Όρεξη μας είχε ο Σάντος. Το καλοκαίρι πάει Euro, θα πάει τους losers κάνα τελικό και μετά θα έρθει παρακαλώντας στην ΠΑΟΚάρα γιατί του λείψαμε βρε ατιμούτσικα...
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

spyretto έγραψε:Να μας εξηγήσουν ποια είναι αυτή η "διαφορα φιλοσοφίας" που αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ γιατί εγώ πραγματικά δεν την καταλαβαίνω.

Οταν προσελήφθη ο Αρνεσεν δεν προσελήφθη με βάση την φιλοσοφία που έχει στην δημιουργία ομάδων; Τι άλλαξε μέσα σε 8 μήνες; Γιατί η φιλοσοφία του Αρνεσεν μπορεί να είναι γνωστή, της ΠΑΕ υπό την ηγεσία του ΙΒάν Σαββίδη όχι.
Λογικα αυτο που προεκυψε στην πορεια ειναι οτι ο Ιβαν ζητησε τιτλο (το κυπελλο δηλαδη) και η ομαδα να γ@μ@ει και να δερνει σε καθε αγωνιστικη για να μην γκρινιαζει ο κοσμος ενω ο αλλος δεν σχεδιασε την ομαδα για αυτο, ετσι λεω εγω
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Εννοειται του λείψαμε!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Είναι ότι πιο εύκολο να κατηγορούμε τον ΙΒΑΝ για την αμπαλοσύνη την βιασύνη την προπονητογφαγία την ευκολοπιστία και ότι άλλο θες ...
Εμείς ποιά στήριξη έχουμε δώσει στην ομάδα;;;
Πότε είναι γεμάτη η ΤΟΥΜΠΑ, εκτός των ματς με gay, βάζελο, άντε και με κούλα;;;
Πότε σταματήσαμε την γκρίνια και την μίρλα τα τελευταία 3 χρόνια;;;
Πότε δεν "πονούσανε τα μάτια μας", λες και πριν είχαμε μάθει να βλέπουμε primrra division;;;

Πριν ένα μήνα δεν έγραφα σταματήστε πια την "μίρλα";;;

Θέλουμε ένα μεγαλομέτοχο ίδιο με εμάς "παθιασμένο με την ομάδα", "οπαδό", και όταν εμφανίζεται ως τέτοιος τον κράζουμε....

Τέσπα, είμαι χολωμένος, είμαι μπερδεμένος, είμαι φοβισμένος, αλλά δεν θα γκρινιάξω ξανά.

Αυτός ο άνθρωπος έχει τα ηνία της ομάδας και θα κάνει ότι θέλει ή ότι πιστεύει ότι θέλει όσο τα έχει, εκτός και αν καταφέρουμε να τον διώξουμε...

Κάποτε θα μάθει, ή θα πετύχει ... είναι νομοτελειακό! Εκτός αν καταφέρουμε να φύγει πριν αυτό επιτευχθεί!!!

Άλλωστε είμαστε εδώ εξαιτίας του αλλιώς θα κάναμε παρέα στον συμπολίτη...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

nikolasf έγραψε:Προβλέπω Σάντος ή Μπόλονι να κάθονται στο τιμόνι του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι και μετά... δίνοντας ένα μικρό προβάδισμα στον Πορτογάλο και μοντέλο χωρίς σοβαρό ή ισχυρό ΤΔ ....

Aν ερθει ο Σαντος ποιος θα κανει προετοιμασια?Ο Σαντος θα ειναι στην Γαλλια το καλοκαιρι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”