Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από aivas19 »

freemind έγραψε:
loukas karadimos έγραψε:
freemind έγραψε:
γιατί δηλ πρεπει να ψηφίσεις κάποιον από τους 2;

υπάρχει και το λευκό

γιατί να ψηφίσεις Μαρινάκη...μου είναι αδιανόητο!
σου ειναι αδιανοητο γιατι δεν εισαι δισεκατομυριουχος και δεν απασχολεις καμια δεκαρια χιλιαδες εργαζομενους, και μην το παρεις προσωπικα αυτο που σου λεω.

εταιρικα εγινε το σωστο. συναισθηματικα αλλη κουβεντα

σε ενα χρονο απο σημερα ολα αυτα δεν θα τα θυμαται κανεις οπως τοσα και τοσα αλλα (καλα και κακα)
δεν είμαι και δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Σαββίδης

εγώ λέω ότι ως οπαδός του ΠΑΟΚ είναι η 1η φορά που νιώθω ντροπή εδώ και πολλά χρόνια
και όχι θα το θυμάμαι και του χρόνου αυτό και σε 10 χρόνια νομίζω
μου είναι αδιανόητο να ψηφίζεις (για οτιδήποτε εκτός αν ήταν για το ποιος πρέπει να πάει φυλακή) υπέρ αυτού που έχει κάνει τόσα στο ποδόσφαιρο και άλλα τόσα ειδικά σε σένα με αποκορύφωμα το θέμα με την ΕΕΑ

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 28 Ιουν 2024, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από pgetsos »

aivas μην γινεσαι επιθετικος, τετοιες "προτροπες" να λειπουν
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

Psaras έγραψε:To 19 o γαυρος ψηφισε τον Λυσανδρου της ΑΕΧ.
Το 22 ο γαυρος με τον βαζελο ψηφισαν την παραμονη του Κλατεμπεργκ.
Το 24 ο ΠΑΟΚ επρεπε να ψηφισει τον τριτο τον μακρυτερο...οταν το λευκο ουσιαστικα δεν υπαρχει ως επιλογη.
Αλλο να σου κακοφαινεται (ολοι μουδιασαμε, αλλα αντιλαμβανομαστε και το αμμεσο συμφερον της ΠΑΕ), και αλλο να νιωθεις ντροπη! :shock: Δεν ειμαστε γιουσουφακια. Ισχυροι ειμαστε.
Ντροπη για τον ΠΑΟΚ δεν ενιωσα ΠΟΤΕ και ουτε θα νιωσω.

τα πρώτα δεν ξέρω γιατί τα αναφέρεις;

επειδή τα κάνουν αυτοί δεν θέλω να τα κάνουμε εμείς...δεν θέλω να είμαστε σαν κι αυτούς και δεν ήμασταν

αλλά το να ψηφίζεις (σε οτιδήποτε) Μαρινάκη για μένα είναι ντροπή...είναι όπως είπα η πρώτη φορά που ντρέπομαι για την ομάδα
νομίζω θα είναι ψέμα να πει κάποιος ότι δεν χαλάστηκε από αυτό...ότι δεν ένιωσε άσχημα
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

Μεγαλη ντροπη μεγαλη κηλιδα η ψηφος στο Μαρινακη κρυωσε ολος ο κοσμος ξενερα δεν μου κανει αισθηση για τιποτα ουτε μεταγραφες ουτε διαρκειας ο Παοκτζης ειχε μια τιμη μια υποληψη και αυτη εσπασε χτες ψηφιζωντας το δυναστη σου που πηγε να σε ριξη στη Β κατηγορια ολα αυτα τα ξεχασαν στη διοικηση του ΠΑΟΚ και ολα τα πανδηνα που εχουμε περαση μια ζωη απο αυτους και αφηστε τη καραμελα των πλευ οφ να παιζουν 4 ομαδες αυτα ειναι σταχτη στα ματια η ιστορια εγραψε κηλιδα ειναι καλυτερα τωρα που κηληδωδηκες απο το να εμεναν τα πλευ οφφ οπως ειναι θα εισουνα καθαρος μονο ντροπη ουτε που με ενδιαφερη αν αρεσουν αυτα που γραφω σε αλλους αυτη ειναι η αληθεια
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

το μόνο σίγουρο είναι πως όσοι είχαν εμπλοκή στο φετινό πρωτάθλημα πχ σε θέματα διαιτησίας , πρέπει οπωσδήποτε να ξυλωθούν βίαια απ τις θέσεις τους..αυτό νομίζω είναι και η θέση του Βαγγέλα. Ας πρόσεχαν οι αθηναίοι, τους εμπιστευτήκαμε για άλλη μια φορά και ενώ είχαν την ευκαιρία για ένα καθαρότερο πρωτάθλημα, αυτοί το βιολί τους. Κατάντια περισσότερο είναι γι αυτούς να παρουσιάζεται εκ των πραγμάτων ο Βαγγέλας ως πιο δίκαιος..

και το θέμα είναι πως βρήκαν τρόπο να μεθοδεύσουν το πρωτάθλημα και με τους ξένους διαιτητές..υπονομέυοντας έτσι κάθε προσπάθεια να γίνουν τα πράγματα δικαιότερα! Σ όλους αυτούς θα πρέπει να είσαι εντελώς απένατι με κάθε κώστος..γιατί αν τους δώσεις την ευκαιρία θα τα ξανακάνουν μπάχαλο.

τώρα χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή τι θα γίνει μετά το ξύλωμα των υπευθύνων..αν πέσει καμιά πρόταση για Έλληνες διαιτητές τότε ζήτω που καήκαμε αν στηρίξουμε..νομίζω έχουμε ξαναδεί το έργο.

το φορμάτ του πρωταθλήματος και τα πλέυ όφ πιστεύω είναι η στρακαστρούκα για τις ειδήσεις κτλ..το ξύλωμα όσων εμπλέκονται στην διαιτησία είναι ο πραγματικός στόχος.

και συνοψίζοντας>

με το έτσι με το θέλω
το πρωτάθλημα το έχουνε στημένο
γι αυτο ΠΑΟΚ παίξε τόπι
να παράμιλαει όλη η ευρώπη
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

loukas4 έγραψε:Μεγαλη ντροπη μεγαλη κηλιδα η ψηφος στο Μαρινακη κρυωσε ολος ο κοσμος ξενερα δεν μου κανει αισθηση για τιποτα ουτε μεταγραφες ουτε διαρκειας ο Παοκτζης ειχε μια τιμη μια υποληψη και αυτη εσπασε χτες ψηφιζωντας το δυναστη σου που πηγε να σε ριξη στη Β κατηγορια ολα αυτα τα ξεχασαν στη διοικηση του ΠΑΟΚ και ολα τα πανδηνα που εχουμε περαση μια ζωη απο αυτους και αφηστε τη καραμελα των πλευ οφ να παιζουν 4 ομαδες αυτα ειναι σταχτη στα ματια η ιστορια εγραψε κηλιδα ειναι καλυτερα τωρα που κηληδωδηκες απο το να εμεναν τα πλευ οφφ οπως ειναι θα εισουνα καθαρος μονο ντροπη ουτε που με ενδιαφερη αν αρεσουν αυτα που γραφω σε αλλους αυτη ειναι η αληθεια

Φτανει φιλαράκο.Κουρασες
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

loukas4 έγραψε:Μεγαλη ντροπη μεγαλη κηλιδα η ψηφος στο Μαρινακη κρυωσε ολος ο κοσμος ξενερα δεν μου κανει αισθηση για τιποτα ουτε μεταγραφες ουτε διαρκειας ο Παοκτζης ειχε μια τιμη μια υποληψη και αυτη εσπασε χτες ψηφιζωντας το δυναστη σου που πηγε να σε ριξη στη Β κατηγορια ολα αυτα τα ξεχασαν στη διοικηση του ΠΑΟΚ και ολα τα πανδηνα που εχουμε περαση μια ζωη απο αυτους και αφηστε τη καραμελα των πλευ οφ να παιζουν 4 ομαδες αυτα ειναι σταχτη στα ματια η ιστορια εγραψε κηλιδα ειναι καλυτερα τωρα που κηληδωδηκες απο το να εμεναν τα πλευ οφφ οπως ειναι θα εισουνα καθαρος μονο ντροπη ουτε που με ενδιαφερη αν αρεσουν αυτα που γραφω σε αλλους αυτη ειναι η αληθεια
Λουκά και εγώ στεναχωρέθηκα και πίστευα πως το καλύτερο θα ήταν να ψηφίσουμε Λευκό σαν τον Παναιτώλικο...αλλά όταν βλέπεις Α.Ε.Κ. βΑΖΕΛΟ και οάρης να συνασπίζοντε και να προσπαθήσουν να σε έχουν στην απ έξω..τους βγαίνουμε πλέον απο δεξιά έστω και με μία ανίερη συμαχχία μπροστά στο να προστατέψουμε τα συμφέροντα της εταιρίας. Εγώ αυτό είδα και πάλι όμως σου λέω συναισθηματικά θα προτιμούσα λευκό. :pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ειμαι σιγουρος οτι ολη την περσινη εκραζες .....ηθελες να δεχτουμε ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΥ ΟΦ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.... ΕΓΩ ΕΖΗΣΑ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1972, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ......ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ.....
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Βασικα παίζει να τον περάσατε και για ΠΑΟΚτση
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Taseos έγραψε:Βασικα παίζει να τον περάσατε και για ΠΑΟΚτση
Με 80 δημοσιεύσεις και τέτοια κριτική για την ομάδα και εγώ το ίδιο σκέφτηκα να σου πώ την αμαρτία μου...αλλά
τι να κάνς να κατσεις να σκάς. Του απάντησα. :ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

eorptol1 έγραψε:
ειμαι σιγουρος οτι ολη την περσινη εκραζες .....ηθελες να δεχτουμε ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΥ ΟΦ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.... ΕΓΩ ΕΖΗΣΑ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1972, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ......ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ.....

Την ομαδα του ισως να την εκραζε,τον ΠΑΟΚ χλωμο.
icue

Δημοσίευση από icue »

Μην τον αποπαιρνετε. Σημερα το εμαθε και αγανακτησε.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Χαιρετίσματα στη δεκέλειας και στη παπαναστασίου δώσε, χαλάστηκαν
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ να μας πει ο κύριος loukas4 παρακαλώ.
Υ.Γ. "Παοκτσής" το λέμε οι Παοκτσήδες. "Παοκτζής" το λένε οι χαμουτσήδες.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Quiz αξιοπιστίας. Σου δίνω μάλιστα και διαφορετικές επιλογές.

Τι έκανε ο Βαρέλα που δεν άρεσε στον Ιβάν; Με ποιον πλακώθηκε ο Ζαμπά πριν φύγει; Πως τερματιστηκε στην συνέχεια η συνεργασία του Βραζιλιανου με τον ΠΑΟΚ(τι έκανε ο παίχτης δλδ); Με ποιον είχε αρπατεί ο Ιβιτς ως προπονητής του ΠΑΟΚ και μετέπειτα τον τελείωσε; Πως προπονούσε την ομάδα ο Χούμπ Στέφενς; Ποιον παίχτη του ΠΑΟΚ έχει φτύσει στα μούτρα ο Κούγιας;

Υγ. Αυτό κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει στην εγγραφή και μετά απο ένα λεπτό χωρίς απάντηση , η με λάθος, να ανανεώνεται αυτόματα η σελίδα και να κλειδώνει με έρορ γκουρού μεντιτέισον και ένα κωλοδάχτυλο απο πίσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Παρ 28 Ιουν 2024, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”