Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
ο άξονας σήμερα δεν είναι για κριτική όταν λείπουν Γκαρσία, Λαζάρ και Ίβιτς, δηλαδή όλοι όσοι κρατάν μπάλα.
μας λείπει ένα πολύ καλό 6ρι που θα βοηθάει και στα στημένα (Τζιώλης;), ένα δεξί μπακ(Ρίβας σε συνδυασμό με στοπερ;) και ένας επιτελικός που θα σκοράρει (στυλ Νικουλάε όπως περιγράφεται εδώ μέσα, μιας και δεν τον ξέρω)
κι αν περισέψει τίποτα, ας έρθει και ο Μάντζιος ως στοίχημα (δικό μας και δικό του)
μας λείπει ένα πολύ καλό 6ρι που θα βοηθάει και στα στημένα (Τζιώλης;), ένα δεξί μπακ(Ρίβας σε συνδυασμό με στοπερ;) και ένας επιτελικός που θα σκοράρει (στυλ Νικουλάε όπως περιγράφεται εδώ μέσα, μιας και δεν τον ξέρω)
κι αν περισέψει τίποτα, ας έρθει και ο Μάντζιος ως στοίχημα (δικό μας και δικό του)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokmono την Δευ 29 Αύγ 2011, 01:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- DaFFy_NaSH
H Gunaika Tou Proedrou
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΕΔΩΣΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΡΙΒΑΣ
Απο φου-μπου...
ΥΓ: Για τον λίνο είμαι και γω σχεδον σίγουρος οτι έχει πορτογαλικό διαβατήριο...
ΥΓ2: Γράψτε λάθος, και στο manager που κοίταξα (είναι πολύ έγκυρο σε τέτοιου είδους θέματα) και σε κανα 2 σάιτ έχει μονο βραζιλιάνικη... (ηθελε αλλα 3 χρονια στην πορτογαλία για υπηκοότητα...)
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΕΔΩΣΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΡΙΒΑΣ
Απο φου-μπου...
ΥΓ: Για τον λίνο είμαι και γω σχεδον σίγουρος οτι έχει πορτογαλικό διαβατήριο...
ΥΓ2: Γράψτε λάθος, και στο manager που κοίταξα (είναι πολύ έγκυρο σε τέτοιου είδους θέματα) και σε κανα 2 σάιτ έχει μονο βραζιλιάνικη... (ηθελε αλλα 3 χρονια στην πορτογαλία για υπηκοότητα...)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DaFFy_NaSH την Δευ 29 Αύγ 2011, 01:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
εδιτ
το έστειλα στο τοπικ του ποδοσφαιριστή που αναφέρομαι για να είμαι οντόπικ

το έστειλα στο τοπικ του ποδοσφαιριστή που αναφέρομαι για να είμαι οντόπικ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Δευ 29 Αύγ 2011, 01:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εντυπωσιασμου του ριβας δεν το λες για μενα.....μια καλη λυση και μακαρι αν κανει να μπορουμε να τον κρατησουμε
- buffalobill4
ουτε ο λινο ουτε ο εττο πιανουν θεση ξενου
ο λινο εχει πορτογαλικο και ο εττο εχει κροατικο.-
ο λινο εχει πορτογαλικο και ο εττο εχει κροατικο.-
- buffalobill4
οι κροατες πανυτως εδω και χρονια δεν πιανουν θεση ξενου στα ευρωπαικα πρωταθληματαDemon4 έγραψε:οχι, η κροατια δεν ειναι ΕΕ
τσεκαρισμενο και απο το μανατζερ
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
εμενα πιο πολυ η θεση 6 με καιει....σεν μπακ εχουμε βασικες λυσεις 3 τουλαχιστον.....μακαρι να ρθει ο τζιολης
- khaledfreepaok
Οχι δεν την πεταξανε. Απλα δεν υπηρξε ποτε σαν μελοςΑκης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Την Κροατία την πετάξανε έξω από την Ε.Ενωση; χαμπάρι δεν πήρα !
- DaFFy_NaSH
Δεν είναι στην ΕΕ είναι στις υποψήφιες μαζι με σκόπια τουρκία και κανα 2 ακόμα... Ίσως γιαυτό να μετράν ως κοινοτικοί...
Είναι αστείο να λέμε οτι δεν χρειαζόμαστε σεντερ μπακ... Οχι οτι δεν χρειαζόμαστε και ενα χαφ και σ.φορ ομως...
Είναι αστείο να λέμε οτι δεν χρειαζόμαστε σεντερ μπακ... Οχι οτι δεν χρειαζόμαστε και ενα χαφ και σ.φορ ομως...