Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Αντε να αρχισει πρωταθλημα και κυπελο γιατι δεν μας βλεπω καλα..
Να ανακαλεσω δηλαδή επειδή είσαι μοντς?δεν ανακαλώ.η μάλλον θα ανακαλεσω αν ανακαλεσεις πρώτα εσύ.RoMaN έγραψε:barlow4 έγραψε:εδω γενικα επικρατει μια υπερβολικη ευθιξια.εγω προσωπικα δεν την καταλαβαινω.ολοι θιγονται πολυ.γιατι ετσι ρε παιδι μου..
Τι εννοείς "ολοι θιγονται πολυ";; Τι γενίκευση ήταν τώρα αυτή;; Περιλαμβάνεις και εμένα;;; Σε παρακαλώ πολύ δηλαδή, τι είναι αυτά τα πράγματα;!! Πού είναι οι mods τέλος πάντων;
Σε είπα δηλαδή εγώ κάτι για τον Νίκο Κωνσταντινίδη; Έπρεπε να με προσβάλλεις έτσι και να με πεις εύθικτο; Do us the favor...
Ανακαλεστε κυργιε.
-
επειδη το λες και το ξαναλες ρε πριστ, και επειδη αν δεν κανω λαθος εγω ειχα πει στον εις οτι ειναι γραφικο μετα απο τετοια μεταγραφικη περιοδο να λεει εκατο φορες για πανερια στη λαικη στις δυο η ωρα για τις μεταγραφες μας, μπορεις να μου πεις για ποιο λογο επρεπε να μου εχουν τραβηξει τα αυτια οι μοντς? ψαξε το ποστ μου αν θελεις και πες μου ειλικρινα αν ειμαι για μπαν σε παρακαλω!! του μιλησα ευγενικα και του ειπα οτι ενω εχει καλες αποψεις πολλες φορες κολλαει και γινεται γραφικος χωρις λογο...και η απαντηση του ηταν κανε με ιγκνορ και παρε δρομο η κατι τετοιο...λαδι στη φωτια ειναι το ποστ μου αλλα οχι τα πανερια της λαικης εκατο φορες τη μερα?!prist64 έγραψε:Ειδες τι ωραια που ειναι η ζωη?ace79grpaok έγραψε:Ότι έγινε έγινε ,έχεις δίκιο και συνεχίζω την χαζή ζωούλα μου.Η ζωή συνεχίζεται και όλα καλα
Παντως οποιος θελει να νοιωσει την αξια της,μπορει να παει σε ενα νοσοκομειο
και να δει τι γινεται.
Εννοειται απο περιεργεια και οχι με θεμα δικου του ανθρωπου,οπως ετυχε σ' εμενα.
Θα αναθεωρησει πολλα πραγματα που τα θεωρει ουσιωδη,ενω στην πραγματικοτητα ειναι,να 'χαμε να λεμε.
Παντως καλο ειναι σ' αυτους που επανειλλημενα ριχνουν λαδι στην φωτια
καποιος να τους τραβηξει λιγο τ' αυτια.
Ουτε για τον ace που τον ειπαν γραφικο και μιζερο ειπα τιποτε οταν γινοταν ο χαμος.pgetsos έγραψε:Για να κάνω το παράπονο μου πάτερ, το γραφικός έχει ειπωθεί πολλάκις για τον Γρηγόρη μα δε ζήτησες τράβηγμα αυτιών...
Εγω αφου εγινε οτι εγινε και θεωρωντας οτι "τζαμπα" μπαν εφαγε,ειπα οτι καλο ειναι
να φευγουν και οι καλοθελητες μαζι μ' αυτον που ξεπερναει τα ορια.
Και να σου πω ρε Πετρο.προτιμω αν μιρλιαζω να βγεις και να μου πεις
καλα ρε μλκ και να μου παραθεσεις επιχειρηματα, παρα να κινεισαι στα ορια
μη τυχον και την φας ο ιδιος.
Για μενα παντως οι λεξεις μιζερος,γραφικος και οποιοσδηποτε αλλος
χαρακτηρισμος που μειωνει ξεκαθαρα την προσωπικοτητα του άλλου ειναι "μπανισιμος".
Στην συγκεκριμενη περιπτωση,επειδη ημουν μεσα οταν εγινε ,
εαν ημουν μοντ πρωτα θα χαιρετουσαν οι δυο που χαρακτηρισαν και μετα ο ace αν το συνεχιζε.
Για τις αλλες περιπτωσεις ολα καλα.
ΥΓ Οι αποψεις μου ειναι παγιες και ιδιες για ολους,ειτε τον λενε Πετρο
ειτε τον λενε Γρηγορη.
- Μπαρκαρούτσος
E όχι να με πεις και Κύργιο! Djokovic και τα μυαλά στο φιλέ!barlow4 έγραψε:Να ανακαλεσω δηλαδή επειδή είσαι μοντς?δεν ανακαλώ.η μάλλον θα ανακαλεσω αν ανακαλεσεις πρώτα εσύ.RoMaN έγραψε:barlow4 έγραψε:εδω γενικα επικρατει μια υπερβολικη ευθιξια.εγω προσωπικα δεν την καταλαβαινω.ολοι θιγονται πολυ.γιατι ετσι ρε παιδι μου..
Τι εννοείς "ολοι θιγονται πολυ";; Τι γενίκευση ήταν τώρα αυτή;; Περιλαμβάνεις και εμένα;;; Σε παρακαλώ πολύ δηλαδή, τι είναι αυτά τα πράγματα;!! Πού είναι οι mods τέλος πάντων;
Σε είπα δηλαδή εγώ κάτι για τον Νίκο Κωνσταντινίδη; Έπρεπε να με προσβάλλεις έτσι και να με πεις εύθικτο; Do us the favor...
Ανακαλεστε κυργιε.
Ανακάλεσε το "κυργιε", να ανακαλέσω εγώ το άλλο που θέλεις, που ακόμα δεν κατάλαβα τι θέλεις να ανακαλέσω, αρκεί να ανακαλέσεις εσύ στο τέλος το ότι είμαι εύθικτος! Αυτή την φασιστική, ρατσιστική, υποκριτική, αντιπρόσωπη και υποκριτική γενίκευση...
Δεν πρόκειται να ανακαλεσω αν:
1)δεν ανακαλεσεις
2)δε ζητήσεις συγνώμη αλλά να το εννοείς
3) δε μου δώσεις φιλάκι
1)δεν ανακαλεσεις
3) δε μου δώσεις φιλάκι
Για να πω την αληθεια δεν θυμαμαι ποιοι ηταν,ουτε εψαξα να βρω την στιχομυθια.Ksenitemenos4 έγραψε:επειδη το λες και το ξαναλες ρε πριστ, και επειδη αν δεν κανω λαθος εγω ειχα πει στον εις οτι ειναι γραφικο μετα απο τετοια μεταγραφικη περιοδο να λεει εκατο φορες για πανερια στη λαικη στις δυο η ωρα για τις μεταγραφες μας, μπορεις να μου πεις για ποιο λογο επρεπε να μου εχουν τραβηξει τα αυτια οι μοντς? ψαξε το ποστ μου αν θελεις και πες μου ειλικρινα αν ειμαι για μπαν σε παρακαλω!! του μιλησα ευγενικα και του ειπα οτι ενω εχει καλες αποψεις πολλες φορες κολλαει και γινεται γραφικος χωρις λογο...και η απαντηση του ηταν κανε με ιγκνορ και παρε δρομο η κατι τετοιο...λαδι στη φωτια ειναι το ποστ μου αλλα οχι τα πανερια της λαικης εκατο φορες τη μερα?!prist64 έγραψε:Ειδες τι ωραια που ειναι η ζωη?ace79grpaok έγραψε:Ότι έγινε έγινε ,έχεις δίκιο και συνεχίζω την χαζή ζωούλα μου.Η ζωή συνεχίζεται και όλα καλα
Παντως οποιος θελει να νοιωσει την αξια της,μπορει να παει σε ενα νοσοκομειο
και να δει τι γινεται.
Εννοειται απο περιεργεια και οχι με θεμα δικου του ανθρωπου,οπως ετυχε σ' εμενα.
Θα αναθεωρησει πολλα πραγματα που τα θεωρει ουσιωδη,ενω στην πραγματικοτητα ειναι,να 'χαμε να λεμε.
Παντως καλο ειναι σ' αυτους που επανειλλημενα ριχνουν λαδι στην φωτια
καποιος να τους τραβηξει λιγο τ' αυτια.
Και μενα δεν μου αρεσε ο τροπος του ace,αλλά δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.
Και δικιο να εχει καποιος,αν χαρκτηρισει το χανει,το φορουμ γινεται μπαχαλο
και η τριχα τριχιά.
Δεν γινεται να γινομαστε σεριφηδες κατα το δοκουν,
υπαρχουν ανθρωποι εξουσιοδοτημενοι γι' αυτο.
Αντε και οταν ερθεις με το καλο,θα σε παω σ'ενα μαγαζι σπεσιαλ
για ....ψιλοκομμενο.

Το 3ο μπορει να θεωρηθει........σεξουαλικη παρενοχληση.barlow4 έγραψε:Δεν πρόκειται να ανακαλεσω αν:
1)δεν ανακαλεσεις
3) δε μου δώσεις φιλάκι
RoMaN αν το σβησει και χρειαστεις μαρτυρα.........
Επειδή καλό το χιούμορ αλλά εδώ και σχεδόν 11 μήνες που συμμετέχω ενεργά και καθημερινά παραθέτοντας γραπτώς τις απόψεις μου (εκτός φυσικά από όταν μου στερείται το δικαίωμα λόγω "τιμωρίας") βλέπω ότι δημιουργούνται πολύ συχνά προβλήματα "επικοινωνίας" και επειδή δεν πήρα απάντηση σε θέματα ουσίας από συντονιστές του forum, ξαναρωτάω απευθυνόμενος στους moderators:
Οι κανόνες που διέπουν το forum που ακριβώς βρίσκονται για να τους ρίξουμε ΟΛΟΙ μια ματιά?
Υ.Γ. Ο κάθε moderator ενεργεί αυτόβουλα σε πανομοιότυπα θέματα ή υπάρχει μία βάση κανονισμών πάνω στους οποίους οφείλει να εναρμονίζεται?
Οι κανόνες που διέπουν το forum που ακριβώς βρίσκονται για να τους ρίξουμε ΟΛΟΙ μια ματιά?
Υ.Γ. Ο κάθε moderator ενεργεί αυτόβουλα σε πανομοιότυπα θέματα ή υπάρχει μία βάση κανονισμών πάνω στους οποίους οφείλει να εναρμονίζεται?
- Μπαρκαρούτσος
1. Not gonna happen.barlow4 έγραψε:Δεν πρόκειται να ανακαλεσω αν:
1)δεν ανακαλεσεις
3) δε μου δώσεις φιλάκι
2. Αν ανακαλέσεις, θα το σκεφτώ.
3. 1.
Πάντως ο goran εχει δικιο σ αυτο που λεει για τα μπαν. Νομιζω οτι οταν τρώει μπαν καποιος πρεπει να λέγεται μαζι με τους λογους.
Νομιζω θα βοηθήσει αυτο και στην εμπιστοσυνη προς τους μοντς.
Δεν πιστευω οτι πισω απο τους μοντς κρύβονται συμφεροντα και αλλα τετοια συνωμοσιολογικά αλλα η αληθεια ειναι οτι έλεγχος απο μας που δεν ειμαστε μοντς δε μπορει να γινει. Γι αυτο οσο καλυτερα εξηγούνται καποιες κινήσεις τοσο λιγότερη γκρίνια θα υπαρχει.
Επισης αφου συχνα πυκνά υπαρχουν περιστατικά με διαμάχες και μπαναρισματα καλο θα ηταν ισως να υπαρχουν συγκεκριμένες ποινές για συγκεκριμένες συμπεριφορές και να γράφτει καπου.
Το λεω αυτο γιατι πολλες φορες γινονται παράπονα οτι δεν υπήρξε ίση μεταχείριση για ανάλογες συμπεριφορές και οχι άδικα. Δε λεω οτι γινεται επίτηδες αυτο απο τους μοντς αλλα ανθρωπος εισαι και πολλες φορες η αποφαση επηρεάζεται κι απο εξωγενείς η άσχετους παράγοντες.
Νομιζω θα βοηθήσει αυτο και στην εμπιστοσυνη προς τους μοντς.
Δεν πιστευω οτι πισω απο τους μοντς κρύβονται συμφεροντα και αλλα τετοια συνωμοσιολογικά αλλα η αληθεια ειναι οτι έλεγχος απο μας που δεν ειμαστε μοντς δε μπορει να γινει. Γι αυτο οσο καλυτερα εξηγούνται καποιες κινήσεις τοσο λιγότερη γκρίνια θα υπαρχει.
Επισης αφου συχνα πυκνά υπαρχουν περιστατικά με διαμάχες και μπαναρισματα καλο θα ηταν ισως να υπαρχουν συγκεκριμένες ποινές για συγκεκριμένες συμπεριφορές και να γράφτει καπου.
Το λεω αυτο γιατι πολλες φορες γινονται παράπονα οτι δεν υπήρξε ίση μεταχείριση για ανάλογες συμπεριφορές και οχι άδικα. Δε λεω οτι γινεται επίτηδες αυτο απο τους μοντς αλλα ανθρωπος εισαι και πολλες φορες η αποφαση επηρεάζεται κι απο εξωγενείς η άσχετους παράγοντες.