Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Πάντως για να λέμε την αλήθεια ο παίκτης αυτή την στιγμή ή θα μείνει ανενεργός ή θα πάει Ελλάδα/Τουρκία. Θέλω να πιστεύω πως για να το βγάλανε στα μέσα θα υπήρξε κάποιο θετικό σημάδι από την πλευρά του ποδοσφαιριστή γιατί ρισκάρουν να πάνε σε άλλο ένα επικοινωνιακό αυτογκόλ. Διαφορετικά θα περίμεναν να λήξει πρώτα η προθεσμία και μετά να βγάλουν ότι "προσπάθησε για Σολέτ ο ΠΑΟΚ" ώστε να μην δημιουργηθούν προσδοκίες.
- PAOKevolution
Μακάρι! Είναι παιχταράς το παιδί!
Μου θυμίζει η φάση Νομποα που ήρθε για ένα εξάμηνο ελεύθερος και έφυγε
Μου θυμίζει η φάση Νομποα που ήρθε για ένα εξάμηνο ελεύθερος και έφυγε
-
Καλά αυτό ούτε ο Κυρκυρ δεν το πίστεψε. Που θα είχε ο ΠΑΟΚ τμήμα υπεύθυνο για τις σχέσεις με τον κόσμο. Δηλαδή τι θα πήγαινε ο μαγουλάκιας4 με τον μπινελίκι4 στην μεσημβρία καλή ώρα όπως πέρσι μετά την ρουλη και θα έβγαινε αυτό το τμήμα μπροστά;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ναι, αλλά ο ΚυρΚυρ πριν 2 χρόνια μας είπε ότι υπάρχει ειδικό τμήμα στην ΠΑΕ που είναι υπεύθυνο για τις σχέσεις με τον κόσμο και ανανεώνεται διαρκώς με νέα στελέχη.renegade έγραψε:Δυστυχώς η επικοινωνία με τους οπαδούς της ομάδας συνεχίζει να είναι για μένα το πιο προβληματικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ
Αλλά, επειδή έχουμε πουλητάρια και όχι δημοσιογράφους, δεν ρώτησε ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ.

Συγγνωμη αδερφια, ποιος συμφορουμιτης εγραψε πρώτος για red bull κλπ (νομίζω)? Ρωταω για να του βγαλω το καπελο.
-
makispaspartouDaskalos_4 έγραψε:Συγγνωμη αδερφια, ποιος συμφορουμιτης εγραψε πρώτος για red bull κλπ (νομίζω)? Ρωταω για να του βγαλω το καπελο.
- Kabamaru11
Αν ειναι υγιης,φαινεται πιο καλος απο τον Ζιγκο.Τωρα αυτο το 1.8εκ τον χρονο που γραφτηκε,δεν νομιζω να ισχυει.Και αποκλειεται να δωσουμε τοσα για εναν αμυντικο που θα παιζει μονο στα εγχωρια παιχνιδια.
nkoss έγραψε:Νόμιζα ότι το έβγαλε το sdna πρώτο
Όλα εδώ βγαίνουν πρώτα,χρόνια και ζαμάνια γίνεται αυτό.
Γιαυτό να έχετε πίστη στα παιδιά που γράφουν, αρκεί να μπορείτε να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι.
- Σουριναμέζος
Θα μπει στην λίστα μετά το League Phase. Πρώτος στόχος το back to back
Αυτοobanebane έγραψε:nkoss έγραψε:Νόμιζα ότι το έβγαλε το sdna πρώτο
Όλα εδώ βγαίνουν πρώτα,χρόνια και ζαμάνια γίνεται αυτό.
Γιαυτό να έχετε πίστη στα παιδιά που γράφουν, αρκεί να μπορείτε να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι.
Μην χαλάσουν τα αποδυτήρια όμωςgiliopoulos έγραψε:Του δινουμε 1.8 τον χρονο λεει ο βασιλοπουλος
Το μόνο πράγμα που αποδείχθηκε σήμερα, όπως έλεγα και στα παιδιά του σάιτ, είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή να ξεσκαλωσουμε τον εγκέφαλό μας και να διαχωρίσουμε τη ΔΙΑΘΕΣΗ του Χ Ιβάν να ενισχύσει την ομάδα, από τα οργανωτικά και διοικητικά ΛΑΘΗ και ανεπάρκειες
Παπαριές του στυλ "πήγαν για μπύρες, παρατημένη ΠΑΕ" είναι αισχρες
Κριτική για λάθος δομή και αγκυλώσεις, είναι απολύτως φυσιολογική
Κατά τα λοιπά, έχει κάνα εικοσαημερο που επαναλαμβάνω ότι στο τέλος θα κριθεί αν και τι έκανε η ομάδα μεταγραφικά
Και για αυτό και δεν έχουμε βγάλει ακόμα καμία κριτική ως σάιτ
Το αν λοιπόν έρθει κάποιος θα το δούμε και θα το κρίνουμε τις επόμενες μέρες.
Υγ. Ο συγκεκριμένος παίκτης αν δεν ήταν σε σχετικό παροπλισμό (λόγω τραυματισμού ή λόγω πιέσεων με μάνατζερ κλπ, δεν το ξέρω), τότε στην Ελλάδα δεν θα ερχόταν ΟΥΤΕ για διακοπές.
Μπροστά του ο Εκόνγκ δεν είναι καν ποδοσφαιριστής. (Καλά και άνευ σύγκρισης πάλι δεν είναι αλλά ενιγουει...)
Παπαριές του στυλ "πήγαν για μπύρες, παρατημένη ΠΑΕ" είναι αισχρες
Κριτική για λάθος δομή και αγκυλώσεις, είναι απολύτως φυσιολογική
Κατά τα λοιπά, έχει κάνα εικοσαημερο που επαναλαμβάνω ότι στο τέλος θα κριθεί αν και τι έκανε η ομάδα μεταγραφικά
Και για αυτό και δεν έχουμε βγάλει ακόμα καμία κριτική ως σάιτ
Το αν λοιπόν έρθει κάποιος θα το δούμε και θα το κρίνουμε τις επόμενες μέρες.
Υγ. Ο συγκεκριμένος παίκτης αν δεν ήταν σε σχετικό παροπλισμό (λόγω τραυματισμού ή λόγω πιέσεων με μάνατζερ κλπ, δεν το ξέρω), τότε στην Ελλάδα δεν θα ερχόταν ΟΥΤΕ για διακοπές.
Μπροστά του ο Εκόνγκ δεν είναι καν ποδοσφαιριστής. (Καλά και άνευ σύγκρισης πάλι δεν είναι αλλά ενιγουει...)