Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Gospi ,εγώ απάντησα για την άμεση προσθήκη στα χαφ που έγραψε ο φίλος.
Το αντιλαμβανομαι αυτο Μπανε, απλα εγω ανησυχω γτ δεν ακουγεται τπτ. Κολλησαμε στις ανανεωσεις και δεν ακουγεται τπτ για περαιτερω ενισχυση. Δεν μπορω να πιστεψω οτι εχουν την ψευδαισθηση οτι θα μπουμε στο τσουλου με 3μιση μεσοεπιθετικους. Γιατι εγω τον Μουργκ τον πιανω για μισο και τον Ζιφκο δεν τον υπολογιζω ακομη.
[quote][/quote]Για να φύγει ο εκογνκ και ο σαμάτα θα πρέπει να έρθει πρόταση
Πρώτα βρίσκεις τους αντικαταστάτες τους, εφόσον ο προπονητής δεν τους υπολογίζει και στην συνέχεια τους ενημερώνεις ότι είναι εκτός πλάνων και καλό θα είναι γι' αυτούς να ψάξουν να βρουν ομάδα. Βέβαια εδώ υπάρχει ο κίνδυνος να καθίσουν στο συμβόλαιό τους που είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο και να μην τους καεί καρφί αν θα ζεσταίνουν την κερκίδα.
Κώδικας: Επιλογή όλων
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η καλή κλήρωση θα παίξει ρόλο και στις μεταγραφές.
Σίγουρα θα υπολογίζουν και τα πιθανά έσοδα από conference πλέον.
Σίγουρα θα υπολογίζουν και τα πιθανά έσοδα από conference πλέον.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι manager, αλλά ακόμα και στο manager δεν είναι εύκολο να κάνεις αυτά που ζητάς ρε gospi.
Από 20 Ιούνη θες να κλείσει το ρόστερ με παικταραδες, να έχουν φύγει οι ανεπιθύμητοι και δεν ξέρω κι εγώ τι ακόμα.
Και λες για 2 χαμένους στόχους πέρυσι λες και το τρεμπλ ήταν το μίνιμουμ των απαιτήσεων.
Μια χαρά το πάει η ομάδα.
Από 20 Ιούνη θες να κλείσει το ρόστερ με παικταραδες, να έχουν φύγει οι ανεπιθύμητοι και δεν ξέρω κι εγώ τι ακόμα.
Και λες για 2 χαμένους στόχους πέρυσι λες και το τρεμπλ ήταν το μίνιμουμ των απαιτήσεων.
- Μπαρκαρούτσος
Τόσο καιρό ακούγονται ονόματα ρε 'σύ Gospi
O Camara (που έκλεισε κιόλας) τι είναι;;

Πιστεύω ότι 2 παίχτες τουλάχιστον από αυτούς που θα αποκτήσουμε, θα χάσουν όλη την προετοιμασία,γιατί δε γίνεται διαφορετικά, οσο μεγάλο δέλεαρ και να είναι το chl,το χρήμα είναι μεγαλύτερο.
Ναι. Αν αντί για 1.5 δώσεις 2.2-2.3, μια χαρά ανώτερο φέρνεις.joshua έγραψε:Πολυ ανωτερο του Ετζουκε που πηγε στη Σεβιλλη?
Ο ΠΑΟΚ ήταν και είναι πλήρες. Ήθελε μόνο έναν παίκταρα στο 9 έναν γκολτση κιλερ να κάνει πιο εύκολο το έργο και έναν χαφ δίπλα στον Μειτε γιατί ο Σβααπ και ο Οζντοεφ δεν αντέχουν και δεν μπορούν όλο να παίζουν σταθερά με αποτέλεσμα αν είναι μία στις τόσες ντεφορμε ο Μειτε και οι άλλοι δεν τραβάνε να καταρρέει όλο το κέντρο.
Με την απόκτηση Καμαρα διορθώθηκε αυτό αν μείνει και ο Μειτε. Το εννιάρι ακόμα το περιμένουμε και δεν βλέπουμε φως. Εκτός αν δεις τον Τζιμα ξαφνικά να γίνεται Βαν Νιστεροη .
Έχετε κωλύσει στο χαφ ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πολλά χρόνια χωρίς επικίνδυνο γκολτση.
Με την απόκτηση Καμαρα διορθώθηκε αυτό αν μείνει και ο Μειτε. Το εννιάρι ακόμα το περιμένουμε και δεν βλέπουμε φως. Εκτός αν δεις τον Τζιμα ξαφνικά να γίνεται Βαν Νιστεροη .
Δεν θα γίνει αυτό, σε ένα ρόστερ πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες. Για τον φορ μπορούμε πιστεύω να φτάσουμε μέχρι τα 1.7-1.8 για συμβόλαιοBlackgr4 έγραψε:Ναι. Αν αντί για 1.5 δώσεις 2.2-2.3, μια χαρά ανώτερο φέρνεις.joshua έγραψε:Πολυ ανωτερο του Ετζουκε που πηγε στη Σεβιλλη?
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κλείσουμε μέχρι τέλη Ιούλη που είναι η ρεβάνς με την Εγνατία, Μειτε, Κεντζιορα, Καμαρά και φορ, θα είμαστε τέλεια. Οριακά χωράει μία ακόμα προσθήκη, του εξτρέμ, και τέλος.obanebane έγραψε:Πιστεύω ότι 2 παίχτες τουλάχιστον από αυτούς που θα αποκτήσουμε, θα χάσουν όλη την προετοιμασία,γιατί δε γίνεται διαφορετικά, οσο μεγάλο δέλεαρ και να είναι το chl,το χρήμα είναι μεγαλύτερο.
Και αν το τέλος Αυγούστου μας βρει στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ, τότε φέρε 2-3 πανωραφισιους στις θέσεις που θέλει ο προπονητής.
Ο ΠΑΟΚ κινείται πολύ προσεκτικά οικονομικά. Δεν παίρνει παίκτες απλά για να πάρει.
- PAOK_antifa4
PAOK1LIFE έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ήταν και είναι πλήρες. Ήθελε μόνο έναν παίκταρα στο 9 έναν γκολτση κιλερ να κάνει πιο εύκολο το έργο και έναν χαφ δίπλα στον Μειτε γιατί ο Σβααπ και ο Οζντοεφ δεν αντέχουν και δεν μπορούν όλο να παίζουν σταθερά με αποτέλεσμα αν είναι μία στις τόσες ντεφορμε ο Μειτε και οι άλλοι δεν τραβάνε να καταρρέει όλο το κέντρο.
ειναι παραλογο και προσβλητικό για το παιδί μας να λες οτι μπορει να γινει " ξαφνικά Βαν Νιστεροη"
ειναι παραλογο από (ένα υπερταλαντούχο και σωματικά αναπτυγμένο) παιδί της ηλικίας του που τώρα παρουσιάζεται στο ποδόσφαιρο αντρών, να ζητάς να γινει φαν Νιστελροι. ειναι παραλογο να στηριξεις προκρισεις και αποτελεσματα πανω του. ο Στεφανος (εει ειπωθει απο τον Λουτσεσκου απο περυσι) θα χρησιμοποιειται οταν τα παιχνιδια ειναι τελειωμένα και δεν εξαρταται αποτελεσμα απο αυτον. βήμα βήμα και με σωστη διαχειριση θα φτασει στο πικ του στον ΠΑΟΚ. Οπως εκανε και ο Κωνσταντέλιας. ασχετα που και τοτε πολλοι ελεγαν τα ιδια και για εκεινον. μέχρι και φετος.
Οι ισορροπίες μπαίνουν με μια βάση. Αυτή είναι το που αγωνίζεσαι και το τι διεκδικείς.Jim_Chatz έγραψε:Δεν θα γίνει αυτό, σε ένα ρόστερ πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες. Για τον φορ μπορούμε πιστεύω να φτάσουμε μέχρι τα 1.7-1.8 για συμβόλαιοBlackgr4 έγραψε:Ναι. Αν αντί για 1.5 δώσεις 2.2-2.3, μια χαρά ανώτερο φέρνεις.joshua έγραψε:Πολυ ανωτερο του Ετζουκε που πηγε στη Σεβιλλη?
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν η βάση για να αγωνίζεσαι στο Κόνφερενς και να διεκδικείς το πρωτάθλημα είναι το συμβόλαιο εκατομμυρίου και το μαξ συμβόλαιο το 1.5, ποια είναι η βάση (και το μαξ συμβόλαιο) αν έχεις κλειδώσει τους ομίλους του Europa και πας να μπεις στο league stage του Champions League; Το 1.0 και το 1.5 τον χρόνο; Δεν νομίζω.
Όλα ανεβαίνουν και είσαι αναγκασμένος να ανεβάσεις και τη ποιότητα.
Δεν θα πάνε όλοι στο 1.5 και στο 2. Αλλά για μία, δυο, τρεις περιπτώσεις, μπορείς να πας πάνω από 2 το χρόνο τη στιγμή που οι στόχοι σου έχουν αλλάξει. Αυτό λέω.
- WeWillRockYou
Μέχρι στιγμής, η μοναδική ανακοίνωση που έχουμε είναι αυτή του Θυμιάνη, ο οποίος προορίζεται για αντί-Νάσμπεργκ.
Σύμφωνα με κάποια άρθρα, ο Νορβηγός έχει ήδη ενημερωθεί και αναζητά ομάδα.
Σήμερα λογικά περιμένουμε την ανακοίνωση Σβαμπ και αν δεν προκύψει κάποιο έξτρα απρόοπτο αύριο θα έχουμε ανακοίνωση Καμαρά.
Οπότε αύριο στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς, έχουμε 1/3 ανανεώσεις και 2 αντικαταστάτες ( αντί-Νάσμπεργκ, αντί-Μ.Αντόνιο).
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να κλείσει και ο αντί-Ζίβκοβιτς Τσιφτσής.
Για Κεντζιόρα-Μειτέ, βλέπω να τραβάει περισσότερο, αφού μας δίνει το περιθώριο η πρώτη κλήρωση.
Σύμφωνα με κάποια άρθρα, ο Νορβηγός έχει ήδη ενημερωθεί και αναζητά ομάδα.
Σήμερα λογικά περιμένουμε την ανακοίνωση Σβαμπ και αν δεν προκύψει κάποιο έξτρα απρόοπτο αύριο θα έχουμε ανακοίνωση Καμαρά.
Οπότε αύριο στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς, έχουμε 1/3 ανανεώσεις και 2 αντικαταστάτες ( αντί-Νάσμπεργκ, αντί-Μ.Αντόνιο).
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να κλείσει και ο αντί-Ζίβκοβιτς Τσιφτσής.
Για Κεντζιόρα-Μειτέ, βλέπω να τραβάει περισσότερο, αφού μας δίνει το περιθώριο η πρώτη κλήρωση.
Ποτε δεν ηταν το τρεμπλ το μινιμουμ των απαιτησεων, αλλα οι στοχοι χαθηκαν λογω περιορισμένων επιλογων στο ροστερ και οχι λόγω διαφοράς δυναμικης των αντιπαλων. Τοσο στο κυπελο π χασαμε το πρωτο ματς λογω ενος ροτεισιον αναγκαιου, οσο και στο κονφερενς οπου λογω ιωσης παιξαμε με τους εξασθενημενους απο την αρρωστια. Επισης δεν ζητησα να γίνουν ολα απο τις 20-6, αν κ του μεσοεπιθετικού φανταζει στα ματια μ ως το πιο επειγον μαζι με του χαφ. Μεχρι στιγμης λοιπον εχουμε μια αντικατασταση χαφ και αργοπορια στην ανανεωση του βασικου μας χαφ και τπτ αλλο. Οσο για τον φορ, η περιοτωση του Δανου δεν μ ψηνει ουτε φαινεται να ειναι τετοια π θα ξεκαθαρισει αμεσα, αρα μας βλεπω να την βγαζουμε με Σαματτα και μετα να μας φταιει η τυχη μας.Napoli4 έγραψε:Το ποδόσφαιρο δεν είναι manager, αλλά ακόμα και στο manager δεν είναι εύκολο να κάνεις αυτά που ζητάς ρε gospi.