Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από renegade »

Το ότι η ομάδα μέσα σε τρεις βδομάδες κλαταρε ψυχικά και πνευματικά ( σωματικά δεν θα πω γιατί είδα με τον βάζελο μια ομάδα που έτρεξε πολύ και πίεσε) θα πρέπει να σε ταρακουνήσει.
Δυστυχώς εγκλωβίστηκες αγωνιστικά εξαιτίας της μηδενικής σου προσαρμοστικοτητας.
Χειρότερη ομάδα της λίγκας στο επιθετικό transition
Αδυναμία να προσαρμόσεις το παιχνίδι σου χτυπώντας στις αδυναμίες του αντιπάλου.
Στρατιωτική ιεραρχία στις επιλογές παικτών και όχι με βάση ποιος είναι καλύτερος
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Jules Winnfield έγραψε:Montrealiotis, πας καλά ρε; Με ξέρεις κι από χθες; Τι αμερικανοί και πράσινα άλογα τσαμπουνάς;

Και συ τι θα καταλάβεις αν με μπανάρουν; Φεύγω σήμερα και μόνος μου αν είναι να γίνουν σοβαρές μεταγραφες και ο ΠΑΟΚ ξαναγίνει αυτός που ήταν.

Σ' αρέσει ο ρόλος του ρουφιάνου ,του λογοκριτή και του κουκουλοφόρου της κατοχής και της χούντας; Βρείτε λίγη αξιοπρέπεια ρε . Σεβαστείτε τον εαυτό σας. Έχετε διώξει τόσα αξιόλογα μέλη του φόρουμ και συνεχίζετε με πολλαπλούς λογαριασμούς.

Και για να τελειώνουμε, κανένας Σαββίδης δε θέλω φύγει. Θέλω τον Σαββίδη με την καύλα που είχε όταν ανέλαβε την ομάδα. Αν απαγορεύεται αυτό και όλοι οι άλλοι θέλετε τον Σαββίδη της αυτάρκειας και του skroutz project, να με μπανάρουν τώρα.
Ναι και από χθες σε ξέρω όταν έγραφες τα ίδια πριν κανα χρόνο και σε μπαναραν. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι τόσο έξυπνος και όλοι οι υπόλοιποι τόσο χαζοί που δεν καταλαβαίνουμε τον ρόλο σου. Δεν υπάρχει ένας πραγματικός Παοκτσης που να πιστεύει ότι πρέπει να φύγει ο Σαββιδης. Ούτε ένας. Που θα παει θα την πεις πάλι την μαλακια σου θα σε κπαναρουν και θα ησυχάσουμε για κανα χρόνο πάλι.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Εγώ δε σε ξέρω. Δε με νοιάζει αν σε μπανάρουν,αν γράφεις,δεν γράφεις,ζεις ,πέθανες...

Εσύ περίμενε να με μπανάρουν,για ποιο λόγο δεν ξέρω, για να χαρείς...

Κοίτα ρε κάτι άνθρωποι....
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Κοίταξε να δεις, οι περισσότεροι εδώ μέσα αγαπάμε και πονάμε τον ΠΑΟΚ. Ερχόμαστε εδώ να συζητήσουμε, να πανυγηρισουμε ή να πούμε τον πόνο μας. Έχοντας μια καψούρα. Μια αρρώστια. Εγω λοιπόν, ειμαι ένας ακόμα άγνωστος άρρωστος Παοκτσης.
Δεν γουστάρω λοιπόν άτομα σαν εσενα και 2-3 σαλιγκάρια που εμφανίστηκαν απόψε και θέλουν να κάνουν κακό στην καψούρα μου για ιδιον όφελος.
Κατάλαβες τώρα;
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Απογοήτευση υπάρχει και γινόμαστε κ0λ0ς για 2-3 προφίλ.
Το θέμα μετά το χθεσινό σαν dnaΠΑΟΚ όσο υποστήριζα τον Lucesku πάνω στα νεύρα έλεγα πολλά με την 4αρα.

Δεν ξέρω τι φταίει ειλικρινά το ερώτημα μου είναi :arrow:
ρε Razvan Lucesku χθες δεν πληροφορήθηκες την γκέλα του Ρούλη με τον gayΡο; εν ώρα αγώνα που ήραν 2-1 με τον Ρούλη; μεχρι το 85'; 2ον για Λάθη επαναλαμβανόμενα δεν είναι Λάθη όπως τα παρουσιάζεις στους αρδ μετά το ματς, οι αλλαγές που έκανες ήταν 0δενικές βαφτίζεις Παίχτες σε θέσεις που δεν παίζουν.

2ον δεν μπορούσες δλδ σε στηρίζουν μέχρι Αθηναίοι όχι εμείς που πονάμε την ομάδα μέχρι και οι δημοσιογράφοι για το είσαι 'Αλεπού και μαγικός στη διαχείριση του Παιχνιδιού' να φέρεις έστω με 10 (που για εμένα δεν ξεκινάς τον Κάργα δεξι στοπερ αριστερό βάζεις ή Nasberg η Κουλιεράκη η Μιχαηλίδη ακόμα αν είχε κάποιο πρόβλημα ο Κουλιεράκης'

3ον ισοπαλία να ερχόταν το ματς θα είμασταν 2 ματς με τον gayρο διαφορά + νικάμε Την Κυριακή και είμαστε άνετοι να γυρίσει ο Augusto/Taison κτλπ(μην δικαιολογούμαστε έχουμε όπως ακούω ελλείψεις βασικών και και και..

3ηθέση οδηγεί προκριματικά να θυμίσω ELeague Razvanαρε θα παίζαμε αργότερα όχι Προκριματικά όπως πάμε για 4ηθέση ConferenceLeague να ξεκινάμε όταν τελειώσει το Πρωτάθλημα ούτε Παίχτες προλαβαίνουν να έρθουν και να τρώμε σφαλιάρες όπως πέρυσι από χωριά τι να πω ειλικρινά.

Σίγουρα στο Τέλος θα πω περισσότερα για εσένα Razvan περιμένω νίκη Κυριακή Αυτό :idea:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Πέμ 27 Απρ 2023, 05:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

H ομάδα στα χάλια τα περσινα ετσι και τώρα το κύπελο το κύπελο και στο τέλος θα το χάσουμε και θα ησυχάσουμε για μένα μετά το στραπάτσο απο τους βουλγάρους τον μπούλο στην θεωρεία αριστος εισαι στην πράξη τι γινεται.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Εν τω μεταξύ αυτο το built up έχει κουράσει αφάνταστα κ είμαστε κ ανίκανοι για να το υποστηριξουμε
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ακριβός για σάκος του μποξ ο 1,8 τον χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Τον Ντελια γιατι τον εκραξες παλι??
Αυτο το παιδακι σε ξελασπωσε ολο το χειμωνα και συ το κραζεις κι απο πανω??
Ξαναπαρτο αλλιως γιατι τα κανες σαλατα παλι..
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Διάβασες τί είπε; Ή απλά είπες να γράψεις από μένος; Ενδεχομένως μία σημαντική για μας ήταν η στιγμή που ο Κωνσταντέλιας βγήκε τετ α τετ, υπήρχε μία πτώση, θα μπορούσε να κερδίσει εκεί μία αποβολή, είναι η έλλειψη της εμπειρίας, θα μπορούσε ίσως να αντιδρούσε διαφορετικά

Αυτά είπε για τον Ντέλια. Τον έσκισε τί να λέμε τώρα. Μακάρι να μη βρεθούμε ποτέ στη θέση του Ντέλια και να μας μιλάνε έτσι.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Οφείλει να είναι αυστηρός με τους παίκτες, ειδικά με αυτούς που μπορούν περισσότερα και θέλουν να είναι πρωταγωνιστές.
Πρέπει πάνω από όλα να είναι αυστηρός και με τον εαυτό του γιατί όντως το πρόβλημα δε φαίνεται να είναι σε δυνάμεις αλλά σε νοοτροπία/πνευματική και αγωνιστική προετοιμασία.
Για το ματς, τα πράγματα ήταν στραβά λόγω απουσιων, έγιναν χειρότερα με την απουσία των 2 Βραζιλιάνων και το αποτελείωσαν τα προσωπικά λάθη στην αρχή. Δίκαια στέκεται σε στιγμές, γιατί σε τέτοια κατάσταση , μόνο από 1-2 στιγμές περιμένεις να μπεις στο ματσ. Η τραγική ειρωνία είναι ότι και το ματσ χάθηκε από στιγμές (προσωπικά λάθη) και όχι σε σετ παιχνίδι.
Αυτό όμως που φάνηκε ήταν ότι ούτε ο ίδιος ήταν έτοιμος για τέτοιου είδους παιχνίδι ούτε οι παίκτες.
Έχουμε δύσκολα παιχνίδια με αντιπάλους που μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε και ελπίζω να έμαθε και ο ίδιος κάτι μετά από μια από τις χειρότερες και μεγαλύτερες ήττες του.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Η δηλωση του οτι μεσα σε τρεις βδομαδες
γκρεμισαμε οσα ειχαμε χτισει μεχρι τωρα
και ενω ημασταν στη διεκδικηση του τιτλου
τωρα πρεπει να ξανασηκωθουμε δειχνει (αν
μη τι αλλο) οτι δεν του βγηκαν τα mind games
που (λανθασμενα) δοκιμαζει με την ομαδα!

Μπορει να του βγηκαν το 2ο του χρονο σε
μας αλλα δεν γινεται να βγαινουν και παντα
οπως δεν του εχουν βγει για 3 ακομα σεζον.-

Ενα ομως ειναι το σιγουρο και πρεπει να
το δουνε εγκαιρα ολοι: Σε πρωταθλημα με
play off (ειτε παιζουμε Ευρωπη ειτε οχι) οι
ομαδες που φτιαχνει ο Λου ΚΑ-ΤΑΡ-ΡΕ-ΟΥΝ.-

Δηλαδη . . .
Περναει ο χειμωνας . . .
Βγαινει το σκουφι . . .
Τελειωνει το παρτι.-

Αν δεν αλλαξει το συστημα διεξαγωγης του
πρωταθληματος λοιπον δεν μας κανει αλλο!
Ακομα κι αν φετος παρουμε το Κυπελλο εγω
πιστευω οτι ο κυκλος του εχει ηδη κλεισει!
Πλεον ειναι ενας μετριοτατος προπονητης κι ο
οργανισμος ΠΑΟΚ χρειαζεται πολυ καλυτερο.-

Αυτα εν πληρη ηρεμια (διχως αφορισμους)
και διχως να παιρνω αφορμη απ το χθεσινο
εξευτελιστικο αποτελεσμα με τις χαρτινες!

ΥΓ. Αληθεια κορμο για του χρονου φτιαξαμε
η παμε για μια ακομα πιο μεταβατικη χρονια;
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

PAOKevolution έγραψε:Διάβασες τί είπε; Ή απλά είπες να γράψεις από μένος; Ενδεχομένως μία σημαντική για μας ήταν η στιγμή που ο Κωνσταντέλιας βγήκε τετ α τετ, υπήρχε μία πτώση, θα μπορούσε να κερδίσει εκεί μία αποβολή, είναι η έλλειψη της εμπειρίας, θα μπορούσε ίσως να αντιδρούσε διαφορετικά

Αυτά είπε για τον Ντέλια. Τον έσκισε τί να λέμε τώρα. Μακάρι να μη βρεθούμε ποτέ στη θέση του Ντέλια και να μας μιλάνε έτσι.
Προσπαθώ να βρω αυτήν τη δήλωση και δεν τη βρίσκω. Αν όντως είπε κάτι τέτοιο είναι λυπηρό όχι τόσο για τον ίδιο όσο για τη βαζελοποίηση του ποδοσφαίρου. Ότι δηλαδή μόλις σας ακουμπήσουν πέστε κάτω, το βαρ θα παγώσει την εικόνα και όλα καλά.
Βέβαια είναι ο ίδιος που πριν τον αγώνα με την άεκ έλεγε στους παίκτες ότι θα τους κάνουν 500 φάουλ και θα τους δώσουν μόνο τα 100, οπότε μη σταματάτε να παλεύετε.

Υπάρχει αντίφαση στις 2 δηλώσεις αλλά προφανώς υπάρχει και αιτία γι' αυτό και θα εξηγήσω τι εννοώ.

Πιστεύω λοιπόν ότι το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας είναι καθρέφτης της ψυχοσύνθεσης του. Όταν πιστεύει στην ομάδα την κάνει ατσάλινη και την καθιστά ικανή να μπορεί να παίζει στα ίσια με Μουργκ και με Τσόλακ τη δεύτερη του Γαλλικού πρωταθλήματος (Μαρσέιγ). Όταν δεν πιστεύει ή δεν έχει συγκεκριμένο στόχο αυτό αντανακλάται στην ομάδα και την βλέπουμε να παρουσιάζει ξεκάθαρο πνευματικό έλλειμμα. Το δήλωσε χθες όταν είπε πως μετά την ήττα από την άεκ στην Τούμπα η ομάδα απογοητεύτηκε και έχασε την αυτοπεποίθησή της. Εμείς ωραία μιλάμε για τρίτη θέση και πόσο σημαντική είναι. Για τον ίδιο και την ομάδα όμως δεν είναι έτσι. Νιώσανε όλοι ότι είναι οι καλύτεροι και ήταν όντως καλύτεροι. Η Τρίπολη όμως και τα Γιάννενα δημιούργησαν ένα σκηνικό στο οποίο είχαν μηδενικό περιθώριο για απώλειες με ταυτόχρονη αίσθηση ότι πρέπει σε κάθε αγώνα να κερδίζουν και τους διαιτητές. Αυτό είναι κάτι που αυτή η ομάδα με αυτό το ρόστερ και αυτές τις ηλικίες δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

Τα πράγματα είναι απλά λοιπόν. Ο άνθρωπος θέλει να διεκδικεί την πρώτη θέση. Νομίζω ότι όλοι μας το θέλουμε
αυτό. Εγώ αυτό ακριβώς θέλω από τον εκάστοτε προπονητή του ΠΑΟΚ. Να λυσσάει για την πρώτη θέση ακόμα και όταν οι από πάνω του, βάζουν πιο αόριστους ή μακροπρόθεσμους στόχους. Γι' αυτό τον θέλω στην ομάδα.

Αν λοιπόν γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες οι οποίες θα συντελούν σε ουσιαστική αναβάθμιση της ομάδας, του χρόνου θα δούμε έναν ΠΑΟΚ χαλύβδινο.
Δεν ξέρω τι θα πετύχει σε επίπεδο στόχων γιατί το σύστημα έχει πολλά εργαλεία για να φρενάρει την ομάδα μας.
Το αγωνιστικό προφίλ όμως θα είναι αντάξιο των προσδοκιών μας.
Αν δεν έχουμε ουσιαστική αναβάθμιση βραδιές σαν τη χθεσινή θα επαναληφθούν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οποιος παντως μου πει οτι μπορει να βγαλει ασφαλες συμπερασμα για τον Ραζβαν του βγαζω ειλικρινα το καπελο.Εγω αν συνεχισω να προσπαθω να τον αξιολογησω σε ψυχιατρο θα καταληξω...
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Για τις προπονητικές του ικανότητες ή για την ιδιοσυγκρασία του;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”