Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Ξέρεις πόσοι είναι οι τσουμανιδες σε αυτή την κ@λοχωρα?
Ο Κυζεριδης καρκίνο έβγαλε από την στεναχώρια του. Ένα παιδί που έπαιξε όλη την παραγωγική του ηλικία σε αυτούς τους κοπρίτες... για να πάει μετανάστης στην Γερμανία για να μπορέσει να επιβιώσει.
Και τα γαλακτωμουσχαρα οι οπαδοί χαίρονται όταν διαγράφονται χρέη προς τρίτους
Ο Κυζεριδης καρκίνο έβγαλε από την στεναχώρια του. Ένα παιδί που έπαιξε όλη την παραγωγική του ηλικία σε αυτούς τους κοπρίτες... για να πάει μετανάστης στην Γερμανία για να μπορέσει να επιβιώσει.
Και τα γαλακτωμουσχαρα οι οπαδοί χαίρονται όταν διαγράφονται χρέη προς τρίτους
Γιατί βλέπω χαρτί - σκουλίκι διπλό από χτες; Θα το ρίξω στο στοίχημα και ότι γίνει.
Πας Ατρόμαχτος 1-1 τελικό.Στο 90' ο Τζίμας κέρδισε μπέναλτιιι από το Χατζηισσαϊα και το έχασε ο Νίνης.
- Kabamaru11
Θα τα δωσει το καλοκαιρι για την αναγκαστικη οψιον του ΚαμαραΜπαρκαρούτσος έγραψε:Τώρα που πήρε 2.5 κατομμύρια ο Ο. Α.Ρ.Η.Σ., ίσως καταφέρουν να πληρώσουν την οικογένεια Τσουμάνη.

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα υπάρχουν κάποιες λίγες ελπίδες να μείνει εκτός πλέι οφ ο δήμαρχος. Θα προτιμούσα Παναιτωλικό, στην ανάγκη Ατρόμαχτο αλλά επουδενί το βόλο που στήνεται.
Ναι αλλά ο Βόλος είναι μία ομάδα την οποία την έχουμε για πλάκα μέσω έξω και εμείς ανεξάρτητα τι θα κάνει με τους άλλους.
Επίσης το συμφέρει να παίξουν τα έξι από τα δέκα παιχνίδια εντός Αθηνών.
Επίσης το συμφέρει να παίξουν τα έξι από τα δέκα παιχνίδια εντός Αθηνών.
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ προτιμώ Ατρόμητο από Βόλο. Ο Βόλος έχει ανοίξει τα πόδια του πλέον σε όλους. Ο Ατρόμητος έχει κόψει βαθμούς στο Περιστέρι εκτός από εμάς και από γαύρο και από α.ρ.η. και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει με τους άλλους δύο της Αθήνας.
Δε ξέρω αν τον έχουμε εύκολα ξέρω ότι ομάδες που στήνονται εκτός του ότι δεν έχουν καμία θέση στα πλέι οφ, είναι κι επικίνδυνες. Μας φτάνουν οι πουλημένοι του χαριλάου δε χρειαζόμαστε κι άλλους από το Βόλο.
Ο Μαρσελο λεει εκανε unfollow τον Ολυμπιακο. Παω να φαω 2 σουβλακια με τζατζικι να το ξεπερασω
- Μπαρκαρούτσος
-
Μηπως ομως αυτοι οι 2 που τους πηρεΑποστόληςΑ έγραψε:Κι εγώ προτιμώ Ατρόμητο από Βόλο. Ο Βόλος έχει ανοίξει τα πόδια του πλέον σε όλους. Ο Ατρόμητος έχει κόψει βαθμούς στο Περιστέρι εκτός από εμάς και από γαύρο και από α.ρ.η. και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει με τους άλλους δύο της Αθήνας.
η χαρτινη ηταν μια ομαδα μονοι τους;
Εστω επαρχιακη. Εστω και του Μπεου!
- john4serres
Χαλαρό άσο βλέπω εγώ.Jairo έγραψε:Γιατί βλέπω χαρτί - σκουλίκι διπλό από χτες; Θα το ρίξω στο στοίχημα και ότι γίνει.
2-0 στο ημίχρονο
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αποκλείεται ο ρουλης να χτυπήσει σήμερα το ματς με τόσες απουσίες
Για να δούμε κι εμένα κάτι παράξενο μου βγάζει αυτό το ματς...john4serres έγραψε:Χαλαρό άσο βλέπω εγώ.Jairo έγραψε:Γιατί βλέπω χαρτί - σκουλίκι διπλό από χτες; Θα το ρίξω στο στοίχημα και ότι γίνει.
2-0 στο ημίχρονο
Κάτι σε γκέλα ας πούμε...
- V-olakiotis
Τι γκολάρα έβαλε πάλι ο Τζοβάρας;
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!