Ρενε καθόλου δεν το ξέχασα. Σε προηγούμενο ποστ μάλιστα το ανέφερα ανάμεσα στις ειδικές συνθήκες του πρωταθλήματος μας. Σύμφωνοι πολλοί παίκτες αποκλείονται λόγω ομάδων που είναι δορυφόροι του χοντρού. Ωστόσο για τον Κυριάκοπουλο που έφερε ως παράδειγμα ο Τζόσουα πιστεύω τον έπαιρνες με 1.5 από τον Αστέρα. Παρότι είναι ομάδα που βρίσκεται κοντά στον πρωθυπουργό της χώρας έχει δείξει ότι τα τελευταία χρόνια θέλει και να πουλήσει. Το πρόβλημα είναι ποιος θα πάρει την απόφαση να αποκτηθεί. Ειλικρινά μόνο τον Γιώργο μπορώ να φανταστώ. Και δεν το λέω ειρωνικά. Λέγαμε για παρεμβάσεις Γιώργου αλλά τουλάχιστον αυτός καλύτερο ποσοστό είχε στις μεταγραφές.renegade έγραψε:Συγνώμη αλλά ξεχνάς μια πολύ σημαντική παράμετρο στην Ελλάδα.buffalobill4 έγραψε:Ωραία κουβέντα αυτήν. Προφανώς και εγώ συμφωνώ οι παίκτες που αποκτουνται από το εγχώριο πρωτάθλημα να είναι ελπιδοφόροι και γηγενείς. Όμως αυτό προϋποθέτει μια μεγαλύτερη επένδυση σε σχέση με κάποιον μεγαλύτερο σε ηλικία και μάλιστα με ξένο διαβατήριο. Και πάμε πάλι πίσω στο θέμα που συζητούσαμε πριν. Ποιος θα αιτιολογησει αυτήν την επένδυση όταν πχ ο αστέρας ζητούσε 1.5 μυριο για τον Κυριακοπουλο; Υπάρχει αυτός ο κάποιος στην ομάδα μας που θα πει ναι θα δώσουμε αυτά τα λεφτά για τον Κυριακοπουλο γιατί και θα αποδώσει και θα πουληθεί (πάντα θα εμπεριέχεται ρίσκο στις μεταγραφές, στόχος είναι να το μειώσεις). Είναι πολύ πιο εύκολο να πει αυτός ο κάποιος στον πρόεδρο θα δώσουμε 800 χιλιάδες για τον ροδριγο σοαρες γιατί παίζει στην Ρίο αβε και η α μπολα τον έβαλε στην καλύτερη 11αδα της χρονιάς.joshua έγραψε:Eγω δεν εχω προβλημα το να αποκτουνται παικτες απο μικρες ομαδες του εγχωριου πρωταθληματος αρκει αυτοι να ειναι νεαροι ελπιδοφοροι,οπως ειναι ο Δουβικας,οπως ηταν ο Ουαρντα,οπως μπορουσε να ειναι ο Κυριακοπουλος.29 χρονοι παικτες με ξενο διαβατηριο δεν μπορει να αποτελουν επιλογες για ομαδες οπως ο ΠΑΟΚ,δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτο παρα ομολογια αποτυχιας στην ανευρεση παικτων.
Επειδή στο τέλος της ημέρας όλα έχουν να κάνουν με κόστος πολύ πιο εύκολα θα πειστεί ο πρόεδρος να δώσει 200 Χιλ στον Βόλο και 100 Χιλ συμβόλαιο στον φεραρι. Το θέμα για μένα δεν είναι ότι ο Ιβάν είναι τσιγγουνης αλλά ότι δεν υπάρχει καν αγωνιστικό τμήμα που να κινείται βάσει δεδομένων, στατιστικών, πλάνου αλλά βάσει φέρε αυτόν και βλέπουμε. Και όπως έχω ξαναπεί αυτό είναι λάθος του ιδιοκτήτη.
Οι περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος είναι Γιουσούφακια του γάβρου και έτσι το να κάνεις μεταγραφή απ' αυτούς είναι σχεδόν απίθανο.
Ναι ταλέντο ο πίνακας....ο κοντός όμως δεν θα σου τον δώσει ποτέ.
Για αυτό και οι επιλογές από το εγχώριο πρωτάθλημα θα είναι πάντα ελάχιστες
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- buffalobill4
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Συμφωνώ και εγώ με αυτό που έγραψε ο GiorgosAtha
Από τη στιγμή που υπάρχει ένα μικρό έστω ποσοστό(20 με 30%) να επιστρέψει το καλοκαίρι ο Γιαννούλης είναι καλύτερα να βρούμε τώρα βασικό δεξί μπακ(που θα χρειαστούμε δεδομένα το καλοκαίρι) με αλλαγή Ροντρίγκο(που όλοι συμφωνούμε πως δεν κάνει για βασικός) και να μείνουμε αριστερά με τον αρχηγό + να πάρει ευκαιρίες ο Περέιρα
Από τη στιγμή που υπάρχει ένα μικρό έστω ποσοστό(20 με 30%) να επιστρέψει το καλοκαίρι ο Γιαννούλης είναι καλύτερα να βρούμε τώρα βασικό δεξί μπακ(που θα χρειαστούμε δεδομένα το καλοκαίρι) με αλλαγή Ροντρίγκο(που όλοι συμφωνούμε πως δεν κάνει για βασικός) και να μείνουμε αριστερά με τον αρχηγό + να πάρει ευκαιρίες ο Περέιρα
- Περιπτερος
Είσαι πολύ μπροστά μπρό. Το ανέφερα γιατί κάποιοι τον γράφουν εδώ και χρόνια.seaman έγραψε:Έκανα μια αναφορά χτες έτσι για όσους ασχολούνται με τον περίφημο #MeyerOfLondon.Περιπτερος έγραψε:MAX MEYER έμεινε ελεύθερος από χθες !!!!!
Κατηφόρα μεγάλη και προσπαθεί να την ανακόψει έμπρακτα. Το συμβολαιό του που έλυσε θα του έδινε 10 εκ ετησίως για τα επόμενα 2 έτη.
Με ROGON ατζέντη, καλώς τον στην Κολωνία με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε, θα έλεγα
Ο Βόλος έχει μια από τις χειρότερες άμυνες στη κατηγορία. Οπότε το θέμα δεν είναι να παίζεις, να παίζεις κ σωστά. Στην περίπτωση του Χατσερ τα χαρακτηριστικά του αρκουσαν για να επιβεβαιώσει ότι είναι ακατάλληλος για εμάς, άσχετα που τοποθετεί την άμυνα η Ντιναμο που δεν το γνωρίζουμε.renegade έγραψε:Ο Βόλος φέτος παίζει να τοποθετηθεί την άμυνα του πιο ψηλά και από μας. Μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα.Gospi έγραψε:Το διαχρονικο προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι πως τσεκαρει παιχτες που παιζουν σε ομαδες με πολυ διαφορετικο τροπο αναπτυξης απο αυτον του ΠΑΟΚ.
Ο Φερραρι και ο καθς Φεραρι π παιζει στον χ, ψ Βολο, ειναι κομματι μιας ομαδας π παιζει κατα κυριο λογο αμυνα στα δυνατα παιχνιδια, με την αμυνα χαμηλα και σφιχτα. Αν τον βαλεις λοιπον στον ΠΑΟΚ που στα περισσοτερα παιχνιδια παιζει μπροστα με την αμυνα ψηλα, πως ακριβως ειμαστε σιγουροι οτι θα ανταποκριθει?
Το ιδιο παθαμε με τον Χατσεριντι, το ιδιο παθαμε με εκεινον τον Ινιγκο Λοπεθ που στην ισπανια ηταν εξαιρετικος και σε εμας εχανε μονιμα τους επιθετικους στην πλατη του, το ιδιο παθαμε με Εσιτι κλπ...
Τωρα λοιπον παμε να φερουμε εναν παιχτη με μη κοινοτικο διαβατηριο για να καλυψει το αριστερο ακρο της αμυνας, στα 29 απο τον Βολο, με μεγαλυτερη ομαδα καριερας τον Βολο...
Μακαρι να κανει παπαδες αλλα δεν το βλεπω...
Παντως για να κοιταμε Φεραρι και να μην ακουγεται και τπτ γα χαφ, το ταμειο πρεπει να ειναι τραγικα μειον...
Ας φερουν πισω Τσαουση και Μπαλογιαννη και Διαμαντη αν ειναι. Το προτιμω
Δηλαδή πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε πιο ψηλά και επιθετικά από την Διναμό Κιέβου?
Το βασικό πρόβλημα είναι αυτό, ότι δεν έχουν δοκιμαστεί οι περισσότεροι σε ίδιο στυλ παιχνιδιού κ συνθήκες πίεσης επίσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Σάβ 16 Ιαν 2021, 15:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Σνάουτσνερ πάντως σήμερα οταν τον ρώτησαν για μεταγραφή χαφ, απάντησε
"συζητάμε με τον Ρεμπε για ενίσχυση"
Αλλά έλεγε την προηγούμενη βδομάδα :p
"συζητάμε με τον Ρεμπε για ενίσχυση"
Αλλά έλεγε την προηγούμενη βδομάδα :p
Θα βγω εκτός τόπικ αλλά πραγματικά δεν έχω καταλάβει, από αυτά που διαβάζω και από τη βαβούρα που γίνεται και το γιατί αυτή γίνεται.
Όλοι εμείς - εσείς που δεν δεχόμαστε ή δεν δέχεστε να ακουστεί ουδεμία κουβέντα αμφισβήτησης (επί ποινή αλλόθρησκου) για τον Σαββίδη, θέλουμε, θέλετε τον Σαββίδη ή τα λεφτά του Σαββίδη ή το Σαββίδη και τα λεφτά του?
Σαββίδη χωρίς να βάζει λεφτά θέλουμε - θέλετε?
Όλοι εμείς - εσείς που δεν δεχόμαστε ή δεν δέχεστε να ακουστεί ουδεμία κουβέντα αμφισβήτησης (επί ποινή αλλόθρησκου) για τον Σαββίδη, θέλουμε, θέλετε τον Σαββίδη ή τα λεφτά του Σαββίδη ή το Σαββίδη και τα λεφτά του?
Σαββίδη χωρίς να βάζει λεφτά θέλουμε - θέλετε?
Ο Brenet φαίνεται να έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε από το μπακ πιο πολύ απ τους υπόλοιπους που έχουν ακουστεί. Αλλά με προβληματίζει η μόλις μία εμφάνιση φέτος, δεν παίζει και σε καμία υπερομάδα. Και τα περισσότερα στιγμιότυπα που κυκλοφορούν είναι από τότε που ήταν στην Αιντχόβεν
- Περιπτερος
Seaman
Αυτό το "παιχτάκι" που τελειώνει το συμβόλαιό του σε λίγους μήνες (Matos style) πως θα σου φαινόταν ;
https://www.youtube.com/watch?v=BILLdtJLWrs
Αυτό το "παιχτάκι" που τελειώνει το συμβόλαιό του σε λίγους μήνες (Matos style) πως θα σου φαινόταν ;
https://www.youtube.com/watch?v=BILLdtJLWrs
Χωρίς να ξέρω κάτι πιστεύω ότι η ησυχία στα μεταγραφικά σημαίνει ότι ο Φερράρι θα παίξει με τον Βόλο και θα ανηφορίσει. Δεν νομίζω ότι ρωτάμε για άλλους από Ευρώπη.
Ο Κροβίνοβιτς μάλλον θα πάει προς Νότιγχαμ ή γάβρο μεριά. Σίγουρα μπήκαν σφήνα.
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι και τα τούβλα της τούμπας ξέρανε για τον Γιαννούλη. Ἐπρεπε να υπήρχαν 10 επιλογές ξεψαχνισμένες. Είμαι 100% σίγουρος ότι η ομάδα λειτουργεί εντελώς παρορμητικά. Πχ μια ήττα αύριο και ίσως τρέξουν να πάρουν χάφ (απλό παράδειγμα, νομίζω αύριο θα κερδίσουμε). Δηλαδή φαίνεται η λειτουργία του ΠΑΟΚ στα μεταγραφικά να είναι χωρίς σχεδιασμό. Δύο γκέλες ο Πάσχα, ψάχνουμε τέρμα (ενώ από την Μπενφίκα ξέρουμε ότι την έχει την γκέλα στα κρίσιμα μάτς). Φεύγει ο Ακπομ πρίν την Κράσνονταρ και φέρνεις άμεσα Τσόλακ και τον εμπιστεύεσαι στα πιό κρίσιμα μάτς της ιστορίας σου.
Ο Κροβίνοβιτς μάλλον θα πάει προς Νότιγχαμ ή γάβρο μεριά. Σίγουρα μπήκαν σφήνα.
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι και τα τούβλα της τούμπας ξέρανε για τον Γιαννούλη. Ἐπρεπε να υπήρχαν 10 επιλογές ξεψαχνισμένες. Είμαι 100% σίγουρος ότι η ομάδα λειτουργεί εντελώς παρορμητικά. Πχ μια ήττα αύριο και ίσως τρέξουν να πάρουν χάφ (απλό παράδειγμα, νομίζω αύριο θα κερδίσουμε). Δηλαδή φαίνεται η λειτουργία του ΠΑΟΚ στα μεταγραφικά να είναι χωρίς σχεδιασμό. Δύο γκέλες ο Πάσχα, ψάχνουμε τέρμα (ενώ από την Μπενφίκα ξέρουμε ότι την έχει την γκέλα στα κρίσιμα μάτς). Φεύγει ο Ακπομ πρίν την Κράσνονταρ και φέρνεις άμεσα Τσόλακ και τον εμπιστεύεσαι στα πιό κρίσιμα μάτς της ιστορίας σου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ από την άλλη, μετά τα τελευταία είμαι αισιόδοξος.
Πιστεύω πως αν πρώτος στόχος ήταν ο Φεραρι θα ήταν ήδη εδώ και μάλλον κοιτάμε για κάτι καλύτερο.
Ας περιμένουμε μέχρι Δευτέρα να δούμε.
Πιστεύω πως αν πρώτος στόχος ήταν ο Φεραρι θα ήταν ήδη εδώ και μάλλον κοιτάμε για κάτι καλύτερο.
Ας περιμένουμε μέχρι Δευτέρα να δούμε.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Εγώ πάλι θέλω Ζαγαρίτη!
Παίρνεις τον Πώλ (αφού το νουμερο το έχεις στο speed dial) και του λές φέρτον!
400 η Πάρμα; 500 εγώ και συμβόλαιο 250 στον παίκτη.
Παίρνεις τον Πώλ (αφού το νουμερο το έχεις στο speed dial) και του λές φέρτον!
400 η Πάρμα; 500 εγώ και συμβόλαιο 250 στον παίκτη.
- Περιπτερος
Από την παγκόσμια λίστα δεξιών μπακ, αυτός έχει μακράν τα περισσότερα γκολ και ασίστ.
Τιμή προσιτότατη.
https://www.youtube.com/watch?v=5-y7CQ0n8zY
Γνώμες, εάν θέλετε.
Τιμή προσιτότατη.
Γνώμες, εάν θέλετε.
Τον ξέρω ρε τρελέ! Παίχτη της Rangers? Αυτοί πάνε για Ch.L πως θα τον φέρεις με 5εκ £; Μακάρι...Περιπτερος έγραψε:Από την παγκόσμια λίστα δεξιών μπακ, αυτός έχει μακράν τα περισσότερα γκολ και ασίστ.
Τιμή προσιτότατη.
Γνώμες, εάν θέλετε.
- Περιπτερος
Σκέφτομαι ότι η ομάδα έχει περισσότερο ανάγκη από full back παρά από κλασσικά μπακ.
Εκτός από το ό,τι βοηθούν επιθετικά (είναι και το είδος ποδοσφαίρου που μας αρέσει) είναι ταμάμ για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για να κάνεις εκπλήξεις στην Ευρώπη.
Εκτός από το ό,τι βοηθούν επιθετικά (είναι και το είδος ποδοσφαίρου που μας αρέσει) είναι ταμάμ για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για να κάνεις εκπλήξεις στην Ευρώπη.
Τι προσιτότατη ρε Περίπτερε;
Ο αρχηγός και αναντικατάστατος δεξιός back της Rangers;
Μέχρι και για Τότεναμ έχει γραφτεί.
Ο αρχηγός και αναντικατάστατος δεξιός back της Rangers;
Μέχρι και για Τότεναμ έχει γραφτεί.