joshua έγραψε:Εχω κατι καλυτερο να κανω?Φταινε τα πολλα escape που παω με τα παιδια μου...Εχω ζησει και την χρυση εποχη adventures με phantasmagoria,gabriel knight,broken sword και εχω μια αδυναμια στους γριφους.

George ... Stochbart κι έτσι;;;
joshua έγραψε:Εχω κατι καλυτερο να κανω?Φταινε τα πολλα escape που παω με τα παιδια μου...Εχω ζησει και την χρυση εποχη adventures με phantasmagoria,gabriel knight,broken sword και εχω μια αδυναμια στους γριφους.
1,5 δίνουμε στην Σλάβια εννοείς;Hermann έγραψε:Inpaok λέει οριστικό του Στοχ![]()
1,5Μ αγορά ρήτρα, τριετές. Έρχεται το σκ
Τό έχω ξαναγράψει ότι ο Βερνμπλουμ θα πάρει 9 μήνες να μπεί κανονικά. Δηλ Σεπτέμβριο. Σίγουρα θα τον δούμε στις προπονήσεις.black_star_ninja έγραψε:Υπήρχε κάποιο νέο σχετικά με βερνμπλουμ κ τον αναφέραμε;;
Σλάβια Πράγας φαντάζομαι εννοείς. Έτσι λέει το άρθρο.ShadowM4N έγραψε:1,5 δίνουμε τον ερυθρό αστέρα εννοείς;Hermann έγραψε:Inpaok λέει οριστικό του Στοχ![]()
Αυτο π λεει επισης ειναι οτι θα ενεργοποιησουμε τη ρητρα του αλλα χθες ο κοουτς της σλαβια ειπε οτι δν υπαρχει ρητρα...Hermann έγραψε:Inpaok λέει οριστικό του Στοχ![]()
Ναι φίλος το διόρθωσα.. Σλάβια Πράγας εννοώ.. μπερδεύτηκα με τον Canhas χαχα εχουν και τα ίδια χρώματα οι ομάδες.Hermann έγραψε:Σλάβια Πράγας φαντάζομαι εννοείς. Έτσι λέει το άρθρο.ShadowM4N έγραψε:1,5 δίνουμε τον ερυθρό αστέρα εννοείς;Hermann έγραψε:Inpaok λέει οριστικό του Στοχ![]()
Ελπίζω να υπάρχει...Dimitris_L4 έγραψε:Αυτο π λεει επισης ειναι οτι θα ενεργοποιησουμε τη ρητρα του αλλα χθες ο κοουτς της σλαβια ειπε οτι δν υπαρχει ρητρα...Hermann έγραψε:Inpaok λέει οριστικό του Στοχ![]()
Οοολλλλεεεεε!Hermann έγραψε:Inpaok λέει οριστικό του Στοχ![]()
Περιμένουμε να μάθουμε αν μπήκε η ίδια ρήτρα με συμμετοχές όπως με Χατζερίδη απο Γκοντζαρεβα γιατί αυτός προετοιμασία τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κάνει κανονικά... άσε που την μισεί την προετοιμασία...pisakaipoupoula έγραψε:Ο Βερνμπλουμ τελείωσε ποδοσφαιρικά σε ψηλό επίπεδο με αυτόν τον τραυματισμό του...ακόμα και να μπορούσε να παίξει άμεσα -που δεν μπορεί και απ ότι φαίνεται θ αργήσει αρκετά- δε ξέρω τι ακριβώς περιμένετε
Δικός μας άνθρωπος! Εύγε!joshua έγραψε:Εχω ζησει και την χρυση εποχη adventures με phantasmagoria,gabriel knight,broken sword και εχω μια αδυναμια στους γριφους.