Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Δεν ισχύει του κονοπλιακα?πλάκα με κάμνεις? Αφού το εγκυρο μετροσπορτ είπε ότι ισχύει.
Που το λεει;gergeo4 έγραψε:ο μηλιος λεει δεν προχωραει του κονοπλιανκα
Οσους δε πιστευαν στη πιθανοτητα μεταγραφηςgoran 64 έγραψε: Ποιους εννοείς?
- Chuck Norris
Ο Ίβιτς έκανε δηλώσεις για την κλήρωση οπότε δύσκολα να πήγε μαζί με Μιχελ ταξίδι !
Δεν προχωραει λεει, οχι δεν υπηρξε, εχει διαφορα..ace79grpaok έγραψε:Δεν ισχύει του κονοπλιακα?πλάκα με κάμνεις? Αφού το εγκυρο μετροσπορτ είπε ότι ισχύει.
-
Asimos
Ενα φορ κι ένα εξτρεμακι το κερατακι μου μεσα...
- Kostas_Peraia4
Μεσα στους 5 αγαπημενους μου παικτες.Πραγματικη λατρειαDimitrisS έγραψε:O Λαβετσι που εγραψε ενας φιλος χθες το βραδυ με εψησε παααρα πολυ.
Εγώ μόνο φορ θέλω.Δευτερευόντως εξάρι.
Εξτρέμ γιατί;
Δεν πιστεύω φέτος να έχουμε πάλι 50 τραυματισμούς.
Εξτρέμ γιατί;
Δεν πιστεύω φέτος να έχουμε πάλι 50 τραυματισμούς.
τον ρωτησα στο φουμπουpgetsos έγραψε:Που το λεει;gergeo4 έγραψε:ο μηλιος λεει δεν προχωραει του κονοπλιανκα
Οσους δε πιστευαν στη πιθανοτητα μεταγραφηςgoran 64 έγραψε: Ποιους εννοείς?
Ειλικρινα απορω γιατι μερικοι εδω μεσα ειναι μονιμα απαισιοδοξοι και επιθετικοι οσον αφορα στις επικειμενες μεταγραφες...
Ειδικα φετος δεν δικαιολογειται κανενας να εχει νευρα σ αυτο το τοπικ και να δηλωνει απογοητευμενος και απαισιοδοξος.
ΟΚ ξερω καποιοι ονειρευοσασταν/ονειρευομασταν παιχταραδες και τελικα ηρθαν χαμηλοτερης δυναμικης παικτες αλλα οπως αποδειχθηκε στην πραξη οι παιχταραδες που θελαμε καναν μεταγραφες με διαστημικα ποσα για τα δεδομενα μας.
Σε καθε περιπτωση παντως φετος ο Μιχελ με τον Ιβιτς φεραν κανονικους ποδοσφαιριστες και μεχρι στιγμης παρουσιαζουν μια πολυ βελτιωμενη ομαδα και γρηγορη.
5 μερες μειναν ρε μαγκες, καντε λιγο υπομονη και αν δεν ερθει κανενας κραξτε μετα, αλλα για ονομα του Θεου καντε μια προσπαθεια να ειστε πιο αισιοδοξοι!
Αδικειτε τους εαυτους σας με την μονιμη γκρινια...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειδικα φετος δεν δικαιολογειται κανενας να εχει νευρα σ αυτο το τοπικ και να δηλωνει απογοητευμενος και απαισιοδοξος.
ΟΚ ξερω καποιοι ονειρευοσασταν/ονειρευομασταν παιχταραδες και τελικα ηρθαν χαμηλοτερης δυναμικης παικτες αλλα οπως αποδειχθηκε στην πραξη οι παιχταραδες που θελαμε καναν μεταγραφες με διαστημικα ποσα για τα δεδομενα μας.
Σε καθε περιπτωση παντως φετος ο Μιχελ με τον Ιβιτς φεραν κανονικους ποδοσφαιριστες και μεχρι στιγμης παρουσιαζουν μια πολυ βελτιωμενη ομαδα και γρηγορη.
5 μερες μειναν ρε μαγκες, καντε λιγο υπομονη και αν δεν ερθει κανενας κραξτε μετα, αλλα για ονομα του Θεου καντε μια προσπαθεια να ειστε πιο αισιοδοξοι!
Αδικειτε τους εαυτους σας με την μονιμη γκρινια...
Λατρεια δεν λες τπτ!Kostas_Peraia4 έγραψε:Μεσα στους 5 αγαπημενους μου παικτες.Πραγματικη λατρειαDimitrisS έγραψε:O Λαβετσι που εγραψε ενας φιλος χθες το βραδυ με εψησε παααρα πολυ.
Και μεγαλος αληταρας!
- Chuck Norris
Βρε αν έρθει βαρβατο σεντερ φορ τι να το κανουμε το εξτρεμ? Θα μονιμοποιηθεί ο Κλαους ως Αριστερό εξτρεμ !
#Aggelosknows
#Aggelosknows
- Kostas_Peraia4
Μetrosport.gr
Ετσι προσέγγισε ο Μίχελ το θέμα Κονοπλιάνκα
Τα ατού του Σλοβάκου προέδρου του ΠΑΟΚ στην τεράστια προσπάθεια της υλοποίησης της σπουδαίας μεταγραφής.
Ετσι προσέγγισε ο Μίχελ το θέμα Κονοπλιάνκα
Τα ατού του Σλοβάκου προέδρου του ΠΑΟΚ στην τεράστια προσπάθεια της υλοποίησης της σπουδαίας μεταγραφής.
Ο Λούμπος Μίχελ παλεύει να φέρει στον ΠΑΟΚ τον Γεβγέν Κονοπλιάνκα και να κάνει το κόλπο-γκρόσο στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Πώς όμως ένας παίκτης με τόσο υψηλό κασέ σαν τον Κονοπλιάνκα μπορεί να έρθει στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω του τη λάμψη της Primera Division;
Ο Ουκρανός άσος, μιλώντας πρόσφατα σε ΜΜΕ της πατρίδας του, τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένος στη Σεβίλλη από τη στιγμή που δεν παίζει και ότι αν συνεχιστεί αυτό, θα πρέπει πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος να αποχωρήσει.
Οι άνθρωποι της Σεβίλλης θεωρούν ότι δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους αλλά τονίζουν ότι δεν πρόκειται να τον αφήσουν να φύγει επειδή απλά το θέλει. Και εδώ έρχεται και «κολλάει» η προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Ο Μίχελ, γνωρίζοντας την επιθυμία του παίκτη αλλά και το ότι η Σεβίλλη δεν είναι διατεθειμένη να του πληρώνει το συμβόλαιό του για να κάθεται και να γκρινιάζει, προσπαθεί να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2019. Εχει, πάντως, να συναγωνιστεί τη Ζενίτ και τη Σπάρτακ Μόσχας που επίσης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώ το μεγάλο «αγκάθι» της υπόθεσης είναι ότι η Σεβίλλη προτίθεται να καλύψει μόνο του 20% του συμβολαίου του και γι’ αυτό ακριβώς το θέμα γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις.
Κι οπως ξανα πα παλαιοτερα, αν ημουν ο Μιχελ θα εφερνα εναν ετοιμο παιχταρα δανεικο για να βγει σωστα η χρονια και θα ειχα κανει προεργασια απο τωρα για να κλεισω ελευθερο επιθετικο με προοπτικη για του χρονου το καλοκαιρι απο αυτους που τελειωνει το συμβολαιο τους τοτε.
Οι καλοι επιθετικοι ειναο δυσευρετοι και πανακριβοι για κανονιλη μεταγραφη, οππτε αυτη ειναι κατεμε μια εξυπνη στρατηγικη.
Αν καταφερεις να βαλεις και μια εφικτη ρητρα στον δανεικο μαγκια σου, αλλα και να μην βαλεις δεν πειραζει.
Οι καλοι επιθετικοι ειναο δυσευρετοι και πανακριβοι για κανονιλη μεταγραφη, οππτε αυτη ειναι κατεμε μια εξυπνη στρατηγικη.
Αν καταφερεις να βαλεις και μια εφικτη ρητρα στον δανεικο μαγκια σου, αλλα και να μην βαλεις δεν πειραζει.
Άμα δεν έρθει φοράκλα ο ΠΑΟΚ θα κολλήσει σε διάφορες έδρες χωριά που οι άλλοι θα περάσουν με μιάμιση φάση σε αντίστοιχη περίπτωση. Και θα μιλάμε μετά για κωλοφαρδίες κ άλλα κλασσικά ΠΑΟΚτσήδικα. Αμ δεν είναι κωλοφαρδίες όμως.
Άμα δεν έρθει φοράκλα ο ΠΑΟΚ χύνει την καρδάρα ή όπως διάολο λέγεται κ ξεκινά 3ος την κούρσα μαζί με αεκ.
Φέρτε τον Devic να μη μείνει χωριό χωρίς τρίμπαλο
Άμα δεν κάνουμε 24 νίκες με τους υπόλοιπους (γτ έχουμε και -3β) δεν έχουμε ελπίδες
Άμα δεν έρθει φοράκλα ο ΠΑΟΚ χύνει την καρδάρα ή όπως διάολο λέγεται κ ξεκινά 3ος την κούρσα μαζί με αεκ.
Φέρτε τον Devic να μη μείνει χωριό χωρίς τρίμπαλο
Άμα δεν κάνουμε 24 νίκες με τους υπόλοιπους (γτ έχουμε και -3β) δεν έχουμε ελπίδες