Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
proedros

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από proedros »

goran 64 έγραψε:
proedros έγραψε:
goran 64 έγραψε:Εσύ "proedre" κάνε μας την χάρη και..."προέδρευε" σε παρακαλώ πολύ...Το πως και το γιατί δεν σου το ανέθεσε κανένας να μας το υποδεικνύεις και μάλιστα με τόση επιμονή... :oops: Άντε μπράβο "ξημερωματιάτικα"... :mrgreen:
Εσύ φίλε ποιος είσαι που θα μου υποδεικνύεις τι θα λέω και πως θα το λέω;;Αυτό που πιστεύω, αυτό λέω..Και σημείωσα ότι τα λέω όλα καλοπροαίρετα..Εσύ αν βλέπεις πως όλα πηγαίνουν ρολόι, πρόβλημα σου..Έχουν αλλάξει τα πάντα στην ομάδα...Από τον κόσμο, την ομάδα, την νοοτροπία...Ξύπνα και δες τα πράγματα όπως είναι...Αντιμετώπισε τα ρεαλιστικά...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Μόλις "ξύπνησα"...Ο.Κ. από τωρα θα "φέρνω την καταστροφή" σαν κι εσένα "καλοπροαίρετα"...Ευχαριστώ που με "ξύπνησες" proedre μου... :)

Υ.Γ. Ααα, πού σαι proedre??? Τά μαθες τα νέα;;; Ο Π.Α.Ο.Κ., εκείνο το προσφυγικό σωματείο που ιδρύθηκε από "ξυπόλητους" πολιτικούς μετανάστες, ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣΔΥΟ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ, "ΓΕΡΑΣΕ", ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΛΕΟΝ 90 ΧΡΟΝΩΝ, "ΑΛΛΑΞΕ" ΔΕΚΑΔΕΣ (κανονικούς κι όχι "γιαλαντζί") ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ...Ξέρεις μήπως ΓΙΑΤΙ;;; ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ... ;)

On topic: Προλαβαίνεις Ιβάν να την σώσεις την "παρτίδα" και να ξαναγεμίσεις την Τούμπα...Βουρ λοιπόν για 2 ποιοτικότατες μεταγραφές που έχει ανάγκη η ομάδα μας... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Φίλε δεν φέρνω καμιά καταστροφή και δεν διαφωνώ με αυτά που λες..Αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...Εκτός και αν θέλεις να είσαι τεταρτο-πέμπτος...Αν θέλεις να μεγαλώσεις ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΒΗΜΑ...Μακάρι να μεγάλωνε η ομάδα μόνο από τον κόσμο...Τότε θα είμασταν πρωταθλητές...Είχες την ευκαιρία τα τελευταία χρόνια 2 φορές να προσπαθήσεις μέχρι τέλους και τρυπήθηκες...Αν ήταν άλλη ομάδα στην θέση σου θα το κυνηγούσε μέχρι τέλους και θα τα κατάφερνε..Γι αυτό τσατίζομαι πιο πολύ...Προσωπικά ντρέπομαι όταν με συγκρίνουν με την ΑΕΚ..Με θεωρώ 10 φορές πιο πάνω αλλά πρέπει να το αποδεικνύω και στο χορτάρι και οπουδήποτε αλλού...Αν δεις τις δημοσκοπήσεις όσον αφορά τον κόσμο ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα 4ος...Από το 2008 όμως και με την συσπείρωση που έγινε καθώς επίσης και με την πτώση της ΑΕΚ ανεβήκαμε τρίτοι...Για ποιο λόγο να μην γίνουμε ακόμα περισσότεροι και να μεταλαμπαδεύσουμε το Παοκτσίδικο "γίγνεσθαι"??Δυστυχώς βλέπουμε το οπαδικό να φθίνει...Μπορούμε να το αλλάξουμε..Όπως μπορούμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που επιτέλους θα δικεδικεί τίτλους...Ο συνδυασμός αυτό είναι που θα μας μεγαλώσει και θεωρώ πως έχουμε υποχρέωση όλοι να παλέψουμε γι αυτό...
Με σεβασμό πάντα..
proedros

mpouJr έγραψε:Αν πηγαιναν να δωσουν τις επετειακες φανελες στο ημιχρονο που η ομαδα κεντουσε με τι συνθηματα θα εφευγαν?

Απαντησε μου σε αυτο κ θα καταλαβεις μονος σου οτι αυτο πρεπει να αλλαξουμε στον οπαδο που τωρα μαθαινει...

Μα σου είπα οτί δεν διαφωνώ μαζί σου...και θεωρώ λάθος την συμπεριφορά των οπαδών...Αυτή όμως είναι η εικόνα δυστυχώς σήμερα..
proedros

K_geo έγραψε:ο μαλεζας οσο ηταν τραυματιες οι κοστα και βιτορ ηταν βασικος και ο κατσε οσο ηταν εκτος οι χαρισης και τσιμιροτ ηταν αναντικαταστατος. παντως.

Μόνο σου τα λες...Ο καλύτερος σου αμυντικός (βάση απόδοσης) ήταν αλλαγή των Πορτογάλων..και αυτό φίλε φάνηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ...που προτιμάς να βάλεις τον Κόστα με απουσία 2.5 μηνών αντί για Μαλεζα που ήταν έτοιμος και "ψηλός".. :)
Όσο για τον Κάτσε έχω την αίσθηση πως ποτέ δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του προπονητή..Να σου θυμίσω πως στην αρχή έπαιζε συνέχεια ο Σάμπο...Εκτός από αυτό όμως μου φάνηκε πως από ένα σημείο και μετά δεν ήθελε να τον βάλει καθόλου ίσως και για λόγους συμβολαίου...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ο Κάτσε δεν μπορεί να κουβαλήσει-προωθήσει μπροστά την μπάλα, για αυτό και αποτελεί τέταρτη επιλογή.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το έχει πει ο Τούντορ, ακριβώς όπως το λέει ο λόγιος

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

"Proedre", οι ώρες είναι πολύ δύσκολες, η ομάδα ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί λόγω επαναλαμβανόμενων λαθών, τα 'τρυπήματα' πάνε κι έρχονται, αλλά υπάρχει κάτι που αποτελεί την μοναδική "σταθερά" στον Π.Α.Ο.Κ. εδώ και πάνω από 45 χρόνια: Ο Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΙΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ...ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ "ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ" ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ "ΓΕΝΝΑΝΕ" ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ... :shock: :shock: :shock:

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ (κι όχι μόνο) ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ... :o

90 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ (ή μήπως ακόμα) Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ...Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΟΣΟ "ΜΙΚΡΟΣ" ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΤΣΙ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ (ή και να υπομένει) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ... :shock:

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΑΝΤΟΧΗ ΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΠΑΡΑ ΝΑ "ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ... 8-)

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ" ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΧΩΣ "ΠΡΕΜΟΥΡΕΣ" ΚΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΓΕΝΝΗΣΑΝ" ΚΙ ΕΜΑΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ-ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ-ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ... :opaokara:

Με σεβασμό επίσης... :| Πιστεύω να "πιάνεις" το πνεύμα μου... ;)

Υ.Γ. Sorry για το εκτός θέματος... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 02 Φεβ 2016, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

proedros έγραψε:
K_geo έγραψε:ο μαλεζας οσο ηταν τραυματιες οι κοστα και βιτορ ηταν βασικος και ο κατσε οσο ηταν εκτος οι χαρισης και τσιμιροτ ηταν αναντικαταστατος. παντως.

Μόνο σου τα λες...Ο καλύτερος σου αμυντικός (βάση απόδοσης) ήταν αλλαγή των Πορτογάλων..και αυτό φίλε φάνηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ...που προτιμάς να βάλεις τον Κόστα με απουσία 2.5 μηνών αντί για Μαλεζα που ήταν έτοιμος και "ψηλός".. :)
Όσο για τον Κάτσε έχω την αίσθηση πως ποτέ δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του προπονητή..Να σου θυμίσω πως στην αρχή έπαιζε συνέχεια ο Σάμπο...Εκτός από αυτό όμως μου φάνηκε πως από ένα σημείο και μετά δεν ήθελε να τον βάλει καθόλου ίσως και για λόγους συμβολαίου...
μμμ...μαλλον μονος σου τα ακους αλλά τελοσπαντων... :D

πρώτα απο όλα, για κάτσε και σάμπο :

Εικόνα

να μου πεις οτι τον "θυσιασε" για τσιμιροτ/χαρίση, οκ. 8-)

όσο δε για Mαλεζά, δεν μπορώ να κανω κατι παραπάνω. ο καθένας έχει την άποψη του απλά στο πρώτο του ματς φάγαμε 3 απο τον πανθρακικό στη Τούμπα, γενικά έχει δείξει αδυναμία με την άμυνα ψηλά (ενώ όταν αμυνόμαστε μαζικά βρίσκει το στοιχείο του ;) ) και ότι στατιστικά, εχουμε φαει τον ίδιο αριθμό τερμάτων σε μ.ο όσο και με τους "Πορτογάλους" (για ολα αυτα εχω κανει αντιστοιχα ποστ, αν σε ενδιαφερει μπορεις να τα ψαξεις και να τα βρεις). Αυτό δεν σημαίνει οτι ο Στέλιος δεν ειναι μια λύση που και μυρωδιά Τούμπας έχει κτλ κτλ αλλά δεν θεωρώ ότι πλεον ειναι για βασικός, ουτε καν. Ο Χ"σαίας απο οσο τον εχω δει ειναι καλύτερος. ή τουλάχιστον, πιο ταιριαστός (ταχυδυναμικά) για μια ομάδα που θελει να ανεβάζει ψηλά την άμυνα της. Για Βίτορ ή Τζαβέλλα δεν το συζητάμε καν... 8-)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε καμια πληροφορια για το ποτε εκδικαζεται η εφεση για Τσαβεζ εχουμε;
niks

Δημοσίευση από niks »

Θα με πει κανεις πως διαβαζεται αυτο το γραφημα; το κοιταω, το ξανακοιταω, εχει κορναρει το μυαλο μου...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αγωνιστικες. δες εδω καλυτερα :

http://www.transfermarkt.co.uk/paok-the ... erein/1091
proedros

K_geo έγραψε:
proedros έγραψε:

μμμ...μαλλον μονος σου τα ακους αλλά τελοσπαντων... :D

πρώτα απο όλα, για κάτσε και σάμπο :

Εικόνα

να μου πεις οτι τον "θυσιασε" για τσιμιροτ/χαρίση, οκ. 8-)

όσο δε για Mαλεζά, δεν μπορώ να κανω κατι παραπάνω. ο καθένας έχει την άποψη του απλά στο πρώτο του ματς φάγαμε 3 απο τον πανθρακικό στη Τούμπα, γενικά έχει δείξει αδυναμία με την άμυνα ψηλά (ενώ όταν αμυνόμαστε μαζικά βρίσκει το στοιχείο του ;) ) και ότι στατιστικά, εχουμε φαει τον ίδιο αριθμό τερμάτων σε μ.ο όσο και με τους "Πορτογάλους" (για ολα αυτα εχω κανει αντιστοιχα ποστ, αν σε ενδιαφερει μπορεις να τα ψαξεις και να τα βρεις). Αυτό δεν σημαίνει οτι ο Στέλιος δεν ειναι μια λύση που και μυρωδιά Τούμπας έχει κτλ κτλ αλλά δεν θεωρώ ότι πλεον ειναι για βασικός, ουτε καν. Ο Χ"σαίας απο οσο τον εχω δει ειναι καλύτερος. ή τουλάχιστον, πιο ταιριαστός (ταχυδυναμικά) για μια ομάδα που θελει να ανεβάζει ψηλά την άμυνα της. Για Βίτορ ή Τζαβέλλα δεν το συζητάμε καν... 8-)
Ρε φίλε τι μου έβαλες τώρα??Τα στατιστικά??Θα με τρελάνεις??Δηλ..εσύ μάτια δεν έχεις να αξιολογήσεις έναν παίκτη??Θύμισε μου ένα λάθος που έκανε φέτος ο Μαλεζάς...και φάγαμε γκολ...Γιατί για τους άλλους 2 ,μπορώ να σου αναφέρω δεκάδες...Όσο για τον Πανθρακικό είναι πολύ άκυρο το παράδειγμα σου γιατί έπαιζε με δίδυμο στόπερ τον ΤΖΙΟΛΗ που όσες φορές έχεις παίξει εκεί έχουμε φάει πάνω από 3 γκολ..Και τα 2 γκολ τα έφαγες από τον Μπαικαρά που τον είχε ο Κίτσιου,,το άλλο από την σουτάρα του Παπαγεωργίου έξω από την περιοχή...Ο Μαλεζάς είναι πάρα πολύ καλός στα ψηλά...και χαμηλά είναι καλός απλά είναι λίγο αργός...
Για Κάτσε το έχει πει ο ίδιος ότι δεν είναι στις πρώτες του επιλογές...Πέρσι δεν άκουγα κανέναν να λέει πως δεν μπορεί να κατεβάσει την μπάλα γιατί και γκολ είχε(4) και ασίστ(2) κατά την άποψη μου ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας..Προσωπικά από τον φετινό Τζιόλη τον προτιμώ για έναν και μόνο λόγο...Η ομάδα γίνεται 10 φορές πιο γρήγορη..Και θα ήθελα πολύ να δω ένα τριο Χαρίση-Τσίμιροτ-Κάτσε σε ντέρμπι..με γρήγορες εναλλαγές..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

niks έγραψε:...το κοιταω, το ξανακοιταω, εχει κορναρει το μυαλο μου...
Εεεεεεεε...τι "κορνάρεις" ρε φίλε;................................Μας τρόμαξες !!! :mrgreen: :? :) :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

βασικο λαθος που κανει ο μαλεζας ειναι οτι με την άμυνα ψηλά, φοβούμενος τα αργά του πρώτα βήματα, κάνει βήματα πίσω και χαλάει τη γραμμή του οφσαϊντ, συνήθως μιλάμε για ενα με δυο μέτρα. το έκανε σε αρκετά ματς και συνήθως στα τελευταία λεπτά που και το κορμί ειναι πιο κουρασμένο αλλά και το μυαλό πιο θολωμένο.

αλλά ξαναλέω, επειδή θα το πάμε στο...μάτι. δεν έχει νόημα η συζήτηση. 8-)
proedros

goran 64 έγραψε:"Proedre", οι ώρες είναι πολύ δύσκολες, η ομάδα ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί λόγω επαναλαμβανόμενων λαθών, τα 'τρυπήματα' πάνε κι έρχονται, αλλά υπάρχει κάτι που αποτελεί την μοναδική "σταθερά" στον Π.Α.Ο.κ. εδώ και πάνω από 45 χρόνια: Ο Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΙΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ...ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ "ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ" ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ "ΓΕΝΝΑΝΕ" ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ... :shock: :shock: :shock:

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ (κι όχι μόνο) ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ... :o

90 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ (ή μήπως ακόμα) Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ...Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΟΣΟ "ΜΙΚΡΟΣ" ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΤΣΙ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ (ή και να υπομένει) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ... :shock:

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΑΝΤΟΧΗ ΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΠΑΡΑ ΝΑ "ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ... 8-)

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ" ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΧΩΣ "ΠΡΕΜΟΥΡΕΣ" ΚΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΓΕΝΝΗΣΑΝ" ΚΙ ΕΜΑΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ-ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ-ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ... :opaokara:

Με σεβασμό επίσης... :| Πιστεύω να "πιάνεις" το πνεύμα μου... ;)

Υ.Γ. Sorry για το εκτός θέματος... :oops:
Φίλε Goran μα και φυσικά πιάνω το πνεύμα σου...Άλλωστε και εγώ θεωρώ τον εαυτό μου, μέρος αυτου..
proedros

K_geo έγραψε:βασικο λαθος που κανει ο μαλεζας ειναι οτι με την άμυνα ψηλά, φοβούμενος τα αργά του πρώτα βήματα, κάνει βήματα πίσω και χαλάει τη γραμμή του οφσαϊντ, συνήθως μιλάμε για ενα με δυο μέτρα. το έκανε σε αρκετά ματς και συνήθως στα τελευταία λεπτά που και το κορμί ειναι πιο κουρασμένο αλλά και το μυαλό πιο θολωμένο.

αλλά ξαναλέω, επειδή θα το πάμε στο...μάτι. δεν έχει νόημα η συζήτηση. 8-)

Ρε φίλε ένα απλό πράγμα θα ρωτήσω...Σύμφωνα με τα παιχνίδια που έχεις δει φέτος...Ποιοι δύο αμυντικοί σου απονέουν πιο πολύ σιγουριά και είναι πιο σταθεροί???Μπορείς να μου απαντήσεις σε παρακαλώ??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”