Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
- giagoylas4
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Επίσης στα χαιλαιτ της Νόβα δεν υπάρχει η φάση του οφ σαιντ
Re: Προπαγάνδα και
Έτσι ακριβώς...pilotos έγραψε:Προπαγάνδα λέγεται, όπως και το κλασικό, βλέπει φάουλ ο διαιτητής, όταν μας δίνουν φάουλ.
Μικρές εκφράσεις που δημιουργούν εντυπώσεις και μένουν στο μυαλό.
Το δυστυχέστερο είναι ότι έτσι "διαπαιδαγωγείται" ο αίλυν@ς, μετά την μεταπολίτευση και ειδικότερα μετά το '85...
Το πρωκτόσφαιρο μας δεν αποτελεί τίποτε άλλο, παρά μια πιστή-διαχρονική μικρογραφία της κοινωνίας μας...

Ρε παλικάρια σοβαρά τώρα ακόμη βλέπετε τα παιχνίδια(όταν δεν είστε γήπεδο) με ΑΙΛΛΕΙΝΟΙΚΕΙ περιγραφή; Έχω να το κάνω πάνω από 6-7 χρόνια κι έχει ησυχάσει το κεφάλι μου. Καλύτερα να βάλω μουσική ή να το έχω στο mute και να ακούω τα μπινελίκια μου παρά να ακούω τους ελεεινούς προπαγανδιστές και επίδοξους διαμορφωτές κοινής γνώμης. Βέβαια εγώ έχω να ανοίξω και τηλεόραση πάνω από δεκαετία για τους ίδιους ακριβώς λόγους, αλλά εντάξει ας μην το πάμε στο άκρο.
οσοι ακουτε ελληνικη περιγραφη στους αγωνες του ΠΑΟΚ ειστε ειτε ηρωες εφαμιλλοι μ'αυτους του 1940 ειτε τερμα μαζοχιστες
mute μια σπουδαια εφευρεση

mute μια σπουδαια εφευρεση
Λέει ο Μίνος για τη διαιτησία και ο παρουσιαστής της αθλητικής Κυριακής, νομίζωντας ότι δεν τον παίρνει η κάμερα γυρνάει γελώντας στους διπλανούς του.
Γελοίοι τύποι
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην ΕΡΤ εχουν αλλαξει οι παντες και τα παντα αλλα ο Μινος παραμενει αιωνιως ο ρεπορτερ του ΠΑΟΚ. Συμπαθεστατη φιγουρα, αλλα ο ανθρωπος δεν μπορει να συνταξει σωστα μια προταση. Το οτι τον εχουν εκει αιωνια δεν μπορω να το θεωρησω τυχαιο.
ΥΓ: Ο ανθρωπος φαινεται οτι ειναι ΠΑΟΚτσης γνησιος αλλα αυτο ειναι αλλο.
Συμφωνώ
Ο Μίνος είναι τόσα χρόνια εκεί για να λένε ότι οι Θεσσαλονικείς είναι γραφικοί σαν τον Μίνο. Ουσιαστικά είναι ακριβώς αυτό που θέλανε. Κανένας δεν τον παίρνει στα σοβαρά, οπότε το να υπερασπίζεται τον ΠΑΟΚ δεν έχει καμιά βαρύτητα. Είναι σαν να είπε κάτι ένας γραφικός ΠΑΟΚτσής σε ένα καφενείο.
Άσχετα με αυτό, η συμπεριφορά του παρουσιαστή είναι απίστευτα προκλητική.sic-4 έγραψε:Στην ΕΡΤ εχουν αλλαξει οι παντες και τα παντα αλλα ο Μινος παραμενει αιωνιως ο ρεπορτερ του ΠΑΟΚ. Συμπαθεστατη φιγουρα, αλλα ο ανθρωπος δεν μπορει να συνταξει σωστα μια προταση. Το οτι τον εχουν εκει αιωνια δεν μπορω να το θεωρησω τυχαιο.
οντως Mingus
Λεει ο Βαρουχας για το πεναλτυ και το @ρχιδι με υφος γλιτσας τον ρωταει "ο κανονισμος που λεει για εμμεσο..." κλπ
Λεει ο Βαρουχας για το πεναλτυ και το @ρχιδι με υφος γλιτσας τον ρωταει "ο κανονισμος που λεει για εμμεσο..." κλπ
vs40 έγραψε:Ο Μίνος είναι τόσα χρόνια εκεί για να λένε ότι οι Θεσσαλονικείς είναι γραφικοί σαν τον Μίνο. Ουσιαστικά είναι ακριβώς αυτό που θέλανε. Κανένας δεν τον παίρνει στα σοβαρά, οπότε το να υπερασπίζεται τον ΠΑΟΚ δεν έχει καμιά βαρύτητα. Είναι σαν να είπε κάτι ένας γραφικός ΠΑΟΚτσής σε ένα καφενείο.
ετσι ακριβως... και δωστου τα γελακια και χου χου χου οι εγκυρες αθηναϊκες γλιτσες στην πλατη του Μινου και στην πλατη του ΠΑΟΚ
- sourmenetes
- Moderator
Εκει θες εναν σοβαρο δημοσιογραφο,γνωστη ποδοσφαιρου και να τους μαμαει σε καθε αγωνιστικη.
Πείτε ρε παιδιά λίγο, τι είπαν δηλαδή; τι είπε ο Μίνος και τι αυτοί;
αυτο ακριβως που δεν θελουν αυτοι δηλαδηsourmenetes έγραψε:Εκει θες εναν σοβαρο δημοσιογραφο,γνωστη ποδοσφαιρου και να τους μαμαει σε καθε αγωνιστικη.