Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- john4serres
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Και για να μην παρεξηγηθω, αυτο που θελω να πω ειναι τι ο συγκεκριμενος ειναι υπερτιμημενος ειναι σαν λεμε οτι ο βαρδινογιαννης ζηταγε 1 δις δραχμες το 95 για τον καλιτζακη.
Υπαρχουν και φθηνοτεροι και καλυτεροι απο τον ουκρανοποντιο μη τρελαθουμε κιολας.
Υπαρχουν και φθηνοτεροι και καλυτεροι απο τον ουκρανοποντιο μη τρελαθουμε κιολας.
hitman έγραψε:Το Βύντρα θέλομεν κι ας τρώγωμεν και πέτρες.-
Θα καναμε κρουση και για Οικοδομον αλλα ο Λούκιος ἀπεκρίνατο δὲ Σαββιδην
Μήτε τὴν γῆν ἡλίους δύο μήτε τον ΠΑΟΚ δύο βασιλεῖς ὑπομένειν
κουμορτζί. ο ορισμός του box to box
φέρνει πολύ σε diaby
φέρνει πολύ σε diaby
Αντί για κόκα κόλα πέρνουμε ΕΠΣΑ πια, αντί για Αριέλ παίρνουμε απ' την καθαριστική Κιλκίς, αντί για ξένο καταξιωμένο στόπερ θα πάρω Βύντρα. Έτσι τονώνουμε την ελληνική οικονομία, δίνουμε θέσεις εργασίας σε τόσα ελληνόπουλα, ανοίγονται νέοι ορίζοντες και δυνατότητες, πλέον θα χτίσουμε και το ποντιακό-εκκλησιαστικό σχολειό "το Πιροςκί"όπου ξένοι αθλητές απ' όλες τις γωνιές της γης θα μαθαίνουν την βασική εκπαίδευση του Ποντίου και του μικρού Χριςτούλη πριν υπογράψουν στον ΠΑΟΚ.
Μπράβο Σώτο.
Αν αναφέρεις το Λουκά σε κανα 2 ποσταρίσματα ακόμη, θα έχω κάποιον να μοιραστούμε τις φάπες όταν και εφόσον επέλθει το μοιραίο.

Αν αναφέρεις το Λουκά σε κανα 2 ποσταρίσματα ακόμη, θα έχω κάποιον να μοιραστούμε τις φάπες όταν και εφόσον επέλθει το μοιραίο.

- Dinos_Liverpool
Ε, πες, πες... στο τέλος θα τον φέρετε.
Ωραίος, hitman! Απολαυστικότατος!
Edit: Και επειδή, μάλλον, έχεις γενέθλια σήμερα... ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, HITMAN... και ένα τίτλο για την ομάδα σου!

Ωραίος, hitman! Απολαυστικότατος!
Edit: Και επειδή, μάλλον, έχεις γενέθλια σήμερα... ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, HITMAN... και ένα τίτλο για την ομάδα σου!

Χαβά κάνουμε...δεν νομίζω να τολμήσουν να τον φέρουν, απ'όλα τ'άλλα, ένα του δίνω του μεγάλου, διαβάζει τα θέλω του κόσμου...Πω πω φανταστείτε την 5-6 σε ματς με Βύντρα και τα ρέστα ε? Όχι φάπες χάι φάιβ θα δίνουμε, σας τα λεγα ψαρούκλες και έτσι. Σοβαρά τώρα αν πάρει έστω έναν στα λεφτά του Στοχ στον άξονα όλα καλά

Ευχαριστώ πολύ Ντινάρα!! Εύχομαι και σε σένα υπομονή και κουράγιο στο δύσκολο ρόλο σου!!
ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ!! ΑΜΗΝ!!!
- Dinos_Liverpool

Πάντως, αυτό το "ένα τίτλο για την ομάδα σου", μάλλον δεν είναι ευχή αποκλειστικά για σένα, ε;

ΥΓ. Και γω, ρε συ, κάποτε ήμουνα 29... Πριν από 2-3 χρόνια, δηλαδή...

To καλύτερο δώρο γενεθλίων μου το έκανε ο ΠΑΟΚ...30/11/2011...η ΔΙΠΛΑΡΑ στο Λονδίνο...οπότε από τον ΠΑΟΚ περιμένουμε!! Και δεν αργεί η ώρα που θα μας το κάνει το δώρο

Χα χα χρόνια πολλά ρε τρελέ!¨Οτι επιθυμείς...ξέρεις θα κάνουν γκαλά στην Τούμπα για τους εορτάζοντες με αγαπημένους παίχτες και έτσι...Ετοιμάσου να βγεις φωτό με το ίνδαλμα σου...