Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
- episimos73
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Καλή εξέλιξη πραγματικά.
Sent from my iPad using Tapatalk
- episimos73
Καλή εξέλιξη.
- episimos73
Καλή εξέλιξη.
Π-αλι ενα λεπτοπριν τη ληξη, παλι καντηλια. Παλι ο κωλος ορθανοιχτος οι απεναντι παλι ταρχιδια μας εμεις και ολα στραβα\
Το περσινο θα το πληρωσουμε χρυσο.
Το περσινο θα το πληρωσουμε χρυσο.
Πάλι δεν ψόφησε η κατσίκα του γείτονα...
Μ' αρέσει όμως που θέλετε και 10η θέση για τη χώρα.
Συμπέρασμα, και 10η θέση και αποκλεισμός των αθηνέζων - παράλογο ακούς;
Μ' αρέσει όμως που θέλετε και 10η θέση για τη χώρα.
Συμπέρασμα, και 10η θέση και αποκλεισμός των αθηνέζων - παράλογο ακούς;
καλα αδιαφορη η κατσικα του γειτονα απλα τυχερη σημερα. Χαρτια και γαυροι θα μεινουν στο τελος για πρωταθλημα
Αν αναφερεσαι σε μενα κανεις λαθος 101%. Χεσμενη την εχω τη 10 θεση, κλασμενες τις ευρωπες, θελω η εθνικη να μην πηγαινει σε ευρωπαικα και παγκοσμια, και οχι να ψοφησει μονο η κατσικα του γειτονα αλλα να ψοφησει και ο γειτονας ο ιδιος υποφεροντας.
Τι μυρωδιάς ο προπονητής του βαζελου.
Όταν το σκορ ήταν στο 0-0 έβγαλε τον Τσεριν και έβαλε στην θέση του τον Σφιντερσκι, επιθετικό δίδυμο με τον Ιωαννιδη..
Έπαιξε με δύο επιθετικούς

Όταν το σκορ ήταν στο 0-0 έβγαλε τον Τσεριν και έβαλε στην θέση του τον Σφιντερσκι, επιθετικό δίδυμο με τον Ιωαννιδη..
Έπαιξε με δύο επιθετικούς

Κάτσε μην πάρουν κανένα Κόνφερενς και οι βάζελοι.... Πήρε κάπου το μάτι μου άρθρο του Νικολακόπουλου πόσο υποβαθμισμένο είναι το φετινό σε σχέση με πέρυσι.... Για να ασχοληθεί η νυφίτσα υπάρχει περίπτωση....
Τώρα σοβαρά χαίρεστε που πέρασε ο βάζελος; Σιγά την ομάδα. Αυτή η λογική ότι όποιος παίζει λιγότερα παιχνίδια θα είναι και καλύτερος ειλικρινά δεν μπορώ να την ακούω. Ο γαύρος είναι πρώτος, είναι στους 16 του γιουρόπα και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Τι λέτε θα κάψει τις 2 διοργανώσεις για να πάρει το πρωτάθλημα; Να προσδιορίσουμε ακριβώς πώς οραματιζόμαστε τον ΠΑΟΚ. Πρώτο στο χωριό ή σοβαρό ευρωπαϊκό κλαμπ;
Πρωτοι στο χωριο γιατι ενα ενα γινονται τα βηματα.
Οταν δεν εχω παρει αμαξι δεν οργανωνω πως θα παρω 19αρες ζαντες.
Οταν δεν εχω παρει αμαξι δεν οργανωνω πως θα παρω 19αρες ζαντες.
Ειρωνικά το γραφεις αυτο αδερφε, σωστα;markos4 έγραψε:Τι μυρωδιάς ο προπονητής του βαζελου.
Έπαιξε με δύο επιθετικούς![]()
![]()
hawklord έγραψε:Αν αναφερεσαι σε μενα κανεις λαθος 101%. Χεσμενη την εχω τη 10 θεση, κλασμενες τις ευρωπες, θελω η εθνικη να μην πηγαινει σε ευρωπαικα και παγκοσμια, και οχι να ψοφησει μονο η κατσικα του γειτονα αλλα να ψοφησει και ο γειτονας ο ιδιος υποφεροντας.

Οντως καμια σχεση με το περσινο.Φετος ειναι πραγματικο ιντερτοτο.Τρόμος έγραψε:Κάτσε μην πάρουν κανένα Κόνφερενς και οι βάζελοι.... Πήρε κάπου το μάτι μου άρθρο του Νικολακόπουλου πόσο υποβαθμισμένο είναι το φετινό σε σχέση με πέρυσι.... Για να ασχοληθεί η νυφίτσα υπάρχει περίπτωση....