Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
George Best

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από George Best »

vs40 έγραψε:George best συμφωνώ στα περισσότερα που λες, και εννοείται ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει η διοίκηση.

Τώρα για το επίπεδο της πρέμιερ τι να συγκρίνουμε τώρα; Υπάρχουν εκεί Λαμίες για να παιξει ο 'Σορετίρε' και να μην στοιχίσει; Δε λες 1ο ματς θα βάλω το Θυμιάνη με το γαύρο, αλλά τον τσεκάρεις σε ματς με Λαμία, με άλλους βασικούς που θα καλύψουν την πιθανή ποιοτική έλλειψη. Στην premier league αν κατέβεις με αδύναμους κρίκους, σε κάνουν κηδείες οι αντίπαλοι.

Την αναδρομή δεν την έκανα εγώ. Απάντησα στο ποστ άλλου αν ο Σαμάτα ήταν μέσα στις επιλογές του. Σε άλλα ποστ έκανα εγώ διάφορες αναδρομές. Καμία όρεξη για θάψιμο. Επειδή κάποιος πήρε πρωτάθλημα, σημαίνει ότι έγιναν όλα τέλεια και η κρητική παύει να υπάρχει; Ναι, θα το λέω όσες φορές γουστάρω ότι ο Τζίμας απέναντι σε αυτόν τον Σαμάτα έπρεπε να προτιμηθεί. Από την άλλη αν ο Σαμάτα προτιμήθηκε από τον κόουτς και δικαίωμά του, αυτός έχει τα γένια και τα χτένια (σωστά είπες ότι και αυτή η επιλογή του ίσως να έφερε το πρωτάθλημα), αλλά δε μπορώ να διαβάζω εδώ μέσα ότι του τον φορτώσαν. Μην ξεχνάμε ότι ιεραρχικά ο Σαμάτα όταν ήρθε καπέλωσε και τον αγαπητό Μπράντον. Στην πορεία αυτό άλλαξε.
Μα για βασικο φορ ηρθε ο Σαματα.
Τι παει να πει καπελωσε τον Μπραντον? ο Μπραντον ανανεωσε με 400.000 και συμφωνησε να ειναι 2ος στην ιεραρχια.
Τα πραγματα εξελιχθηκαν ετσι, γιατι ο συμπαθης Σαματα ηταν σεντερ φορ με μυωπια.
Οπως και να εχει ομως, η ομαδα πηρε ενα πρωταθλημα που δεν πιστευε κανεις, οποτε οποια αναφορα σε λαθη διαχειρισης του υλικου ειναι αδικη.

Ο Σαματα 1,5 χρονο δε σκοραρε στη Φενερ, παλι τον εφεραν αρον αρον για να παμε με φορ στα προκριματικα.Στη Φενερ πανηγυριζαν που τον ξεφορτωθηκαν.

Και φετος ο Κολλει ηρθε επειδη εψαχνε να τον ξεφορτωθει η Μπεσικτας. Χωρις να θελω να τον κραξω, ουτε να τον κρινω ακομα.
Δεν αποκτηθηκε ομως με γνωμονα τα χαρακτηριστικα που ψαχνουμε, τα κριτηρια ηταν αν μπορει να μεινει ελευθερος και το συμβολαιο.

Ο Τζιμας πηγε εκει που πηγε και σκοραρει συνεχεια, εξελισσεται και μπραβο του. Καλο και για εμας και για αυτον. Αν πηγαινε σε αλλη ομαδα, με αλλο συστημα, με αλλο προπονητη, ισως να μη σταυρωνε γκολ.

Ειμαι σιγουρος οτι πριν 2-3 χρονια θα εκανες κριτικη στον προπονητη που δεν εβαζε τον Κουτσια. Ο Κουτσιας δε μπορει να πει καποιος οτι βγαζει ματια εκει που πηγε.

Ο Θυμιανης που αναφερεις κανε εναν κοπο να δεις περυσι ποσα ματς επαιξε σαν χαφ και ποσο κακη αποδοση ειχε.
Ο Θυμιανης ξεχωρισε σαν σεντερ Μπακ στον πανσερραικο απο Γεναρη και μετα.

Για την Πρεμιερ το σχολιο ρε φιλε ειναι αστοχο. Σου ειπα ολη η Σιτυ του ροστερ των δισεκατομμυριων, τραυματιστηκε ο Ροντρι και δεν μπορει να σταυρωσει νικη. Για τη Σιτυ σου λεω οχι για την Πίτερμπρο...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Και είναι χαρούμενοι εκείνοι όταν δεν σταυρώνουν νίκη;

Το δικό μου ποδοσφαιρικό μάτι λέει ότι ο Σαμάτα ήρθε για βασικός, και είναι ακριβώς ο φορ που ήθελε ο Ραζβάν. Φυσικά δεν του έκατσε. Αλλά αν δει κανείς τον παλιό Σαμάτα, έτρεχε, πίεζε, γίνονταν θυσία για τους συμπαίκτες του και φυσικά σκόραρε κιόλας. Αυτά τα είπε πολλές φορές ο Ραζβάν, το πόσο καλά γίνεται θυσία για την ομάδα ο Σαμάτα και πόσο τον γουστάρει.

Όσο για το Ζβαμπ που είπες πριν, και εγώ ήθελα να ανανεώσει ως 5ος χαφ. Μπορεί γενικά να μιλάω ότι οι ομάδες θέλουν νιάτα, αλλά είπα ότι την εμπειρία μπορείς να την πάρεις από παίκτες του ρόστερ σου που μεγάλωσαν. πχ ο Αντρίγια μετά από 3 χρόνια θα είναι 31. Γιατί όχι να ανανεωθεί και να είναι και τότε στο ροτέισον, εφόσον προσφέρει; Χρειάζεται και η εμπειρία.

Η διαφορά του 31 χρονου παίκτη που είναι ήδη χρόνια στην ομάδα και ανανεώνει είναι τεράστια από την απόκτηση ενός ξένου σώματος που θα πρέπει να προσαρμοστεί σε ένα νέο περιβάλλον και να αρχίσει να προσφέρει, και μέχρι να προσαρμοστεί ίσως γίνει 32 ετών κ.ο.κ. Ο Μεϊτέ δεν ήταν ξένο σώμα (το αντίθετο), γενικά μιλάω.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

joshua έγραψε:Psykoman επειδή ακριβώς είμαι ενεργό μελος έχουν γραφτεί 30 σελίδες ΔΙΑΛΟΓΟΥ με ένταση διαφωνίες αλλά ΔΙΑΛΟΓΟΥ και μου αναφέρεις 5 ποστ που γραφτηκαν +- 10 λεπτά από τη λήξη του αγώνα. Ο ίδιος ο black έγραψε ότι πουλάει τρέλα με τις επιλογές του...Εγώ ο αντιΛουτσικος λέω ότι απλά έχει θολώσει γιατί νιώθει πίεση να υλοποιήσει θέλω που δεν είναι δικά του. Γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα αλλαγές στο ροστερ αλλά έλα που τον προδίδουν τα πουλέν του.Θα τη βρει την άκρη αλλά πεταμε ευκαιρίες στα σκουπίδια.
Αυτό που έγραψα είναι μία θεωρία. Μπορεί να ισχύει μπορεί και όχι. Όπως επίσης έγραψα και άλλες θεωρίες.
Το ότι δεν συμφωνώ με ορισμένες επιλογές, που κάνει για την ενδεκάδα σε συγκεκριμένους αγώνες, είναι γεγονός.
Δεν το κρύβω. Το έγραψα ξεκάθαρα.
Άλλο πράγμα αυτό και άλλο τα 100 αστεία σχόλια που διαβάζουμε εδώ και μέρες για εμμονές, κολλημένο μυαλό, άχρηστο προπονητή και τέλειο ρόστερ που θα έπρεπε να έχει πάει πολύ καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

kataramenos5 έγραψε:
figurehead4 έγραψε: Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να μην είστε στόκοι στις απόψεις σας;

Έχεις έναν φίλο κολλητό, από παιδια μαζί, μεγάλωνετε μαζί, τον θεωρείς αδερφό και κάποια στιγμή σε κλέβει ή σε πουλάει. Τι κάνεις δηλαδή; Συνεχίζεις σαν να μη συμβαίνει τίποτα; Ερχεται να σου πει κανείς την ώρα που τον βρίζεις "καλά ρε συ δεν έλεγες πως είναι αδερφός σου;"
Έχεις μια γυναίκα, την αγαπάς, την παντρεύεται, της δινεις τα πάντα και σε κερατώνει με το φίλο σου. Έρχεται κάνεις να σου πει την ώρα τιυ διαζυγίου "καλά εσυ δεν έλεγες θα γεράσετε μαζί;"

Δηλδη μπορει η γυναικα που αγαπας εξι μηνες να ναι αλανιαρα(sic)
εξι μηνες τιμια κι αυτο να εναλλασσεται για 5 χρονια?Κι εσυ για εξι μηνες να δηλωνεις στους γυρω σου με σιγουρια τωρα ειναι κορωνα στο κεφαλι μου και μπραβο της και μετα οτι ειναι μια ξετσιπωτη?
Ποιος θα σε παρει σοβαρα? Το θεωρεις αυτό άποψη ?

ΥΓ Ο στοκος που ανφερεις στην αρχη εχει τουλαχιστον μια σταθεροτητα.
Συγγνώμη για το στόκος. Είχα πολύ ένταση χθες αδικαιολόγητα.
Αυτό που λέω φίλε είναι πως το να θέλεις να μείνει ή να φύγει ένας προπονητής ή καλύτερα το να θέλει η Χ διοίκηση να μείνει ή να φύγει ο κάθε προπονητής πρέπει να (και όντως) κρίνεται κάθε φορά από τα τρέχοντα. Όχι από τα παλιά. Όπως ο Κλοπ είναι τεράστιος, άλλαξε τη Λίβερπουλ, πήρε τίτλους, κυριάρχησε κτλ, αλλά κάποια στιγμή δεν πηγαινε άλλο και ήρθε ο νέος και την ξανασηκωσε, έτσι γίνεται πάντα.

Το ότι ο Λουτσέσκου είναι ο πιο πετυχημένος μας προπονητής δεν αμφισβητείται ούτε θα αλλάξει σύντομα. Ομως η δουλειά του και η καταληλοτητα του κρίνονται κάθε νέα χρονιά. Είναι φυσιολογικό. Η ζωή προχωρα και οι στόχοι ανανεώνονται. Αν λοιπόν ο οπαδός και κυρίως η διοίκηση τον κρίνει τον πλέον κατάλληλο την άνοιξη του 2024 να πάει την ομάδα πιο ψηλά την επόμενη τριετία, δεν σημαίνει ότι τον Γενάρη του 2025 ή το καλοκαίρι του 2026 δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη. Είναι τόσο απλό, τόσο καθημερινό στο ποδόσφαιρό όλου του κόσμου, που απορώ γιατί ακόμη το συζητάμε.
Αν σε δύο μήνες από τώρα έχει κάνει ένα τρελό σερί νικών και αλλάξω γνώμη δεν θα είμαι τρελός. Θα σημαίνει ότι αυτό το χάλι (προσωρινά) που έχει δημιουργησει, κατάφερε να το συμμαζέψει. Το να μην καταφέρει να μαζέψει τα πράγματα και να λέμε ας μείνει θα το κάνει, απλώς θα διογκωσει το πρόβλημα.

Θα μου πεις και που είναι το σημείο μέχρι το οποίο ελπίζεις και ποιος το κρίνει;
Για το πρώτο θα πω ότι για τον καθένα είναι διαφορετικό. Εγώ θα χάσω την ελπίδα μου σε δύο μήνες, εσύ σε έξι, ο άλλος σε ένα χρόνο αποτυχιών και ίσως κάνα δυο ποτέ. Δεν πειράζει. Ας έχει ο καθένας τις απόψεις του και ας δίνει ο αισιόδοξος ελπίδα στον απαισιόδοξο ή ας προβληματίζει λίγο ο άπιστος τον πιστό του Λουτσέσκου.

Το μόνο που μετράει είναι ποιος θα τον κρίνει. Ο Ιβάν. Και στη δική του την κλεψύδρα έχει πέσει φέτος αρκετή άμμος του Λουτσέσκου προς τα κάτω. Και με τα αποτελέσματα και με τις δηλώσεις. Φυσιολογικό είναι. Όπως και αν το γυρίσει με την επιστροφή και ξαναγεμίσει η άμμος πάνω, επίσης.
Δεν είναι τρελό αυτό. Είναι το μόνο φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο, στο θέατρο, στη μουσική, στις δουλειές μας, στα μαγαζιά μας κτλ
Το τρελό είναι να μένει σταθερή μια οπτική, ο, τι κι αν γίνει ή η επιμονή σε λάθη.

Και πάλι συγγνώμη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τρί 12 Νοέμ 2024, 21:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ο Θυμιανης ειχε κακη αποδοση σαν χαφ; Αυτο δεν ισχυει. Τον ηθελε η αεχ τον κοιταζε η Ντορμουντ. Επαιζε στις εθνικες και στο 8 παρακαλω. Νομιζω ανετα μπορουσε να παρει χρονο. Με τετοιο Μπακαγιοκο, τον μεγαλο σε ηλικια Ζβαμπ και 3 διοργανωσεις ειναι λαθος του Λουτσεσκου να μην τον βλεπει καν . Το οτι εχει στα χερια του
ακατεργαστο διαμαντι και δεν μπορει να το αντιληφθει να το δουλεψει και να παρει πράγματα ειναι στα μειον του. Οπως και με τον Τζιμας. Αντε να φερεις τον Τζιμα.πισω τωρα και να κατσει με αλλα 4 φορ και τον Λουτσεσκου προπονητη που δεν τον εβλεπε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

joshua έγραψε:Miles πολύ υποθετική ερώτηση. Μια κακή χρόνια δεν αξιολογείται από τη βαθμολογία. Άλλα περιμένω να δω η να μην δω εγώ και αυτό που με κουράζει περισσότερο είναι αυτή η σχέση αγάπης μίσους με την οικογένεια. Τρελαίνομαι όταν θεωρώ πως αρνούνται να υλοποιήσουν τόσο εμφανή πράγματα για να μην αρρωσταινουμε κάθε χρόνο καλοκαίρι και φθινόπωρο.Επιπλεον δεν μπορειι να συγκριθει η προπερσινη χρονια με τη φετινη.Δεν φεραμε Κουαλιατες και Νασμπεργκ.
Ο Μπακαγιόκο πόση διαφορά δείχνει να έχει μέχρι τώρα με τον Εσίτι;

Για τον Νάσμπεργκ που λες, πόση διαφορά έχει δείξει μέχρι τώρα ο Κόλεϊ, που εκτός από το να απομακρύνει την μπάλα στο πουθενά και να κερδίζει τις περισσότερες διεκδικήσεις ψηλά, δείχνει να μην μπορεί να πασάρει ούτε στα 5 μέτρα και χάνει τον αντίπαλο του διαρκώς;

Ο παικταράς μέχρι πριν κάποια χρόνια Λόβρεν, πόση διαφορά έχει δείξει μέχρι τώρα, πως έχει με τον Έκονγκ;

Πρέπει δηλαδή με το στανιό να τους βγάλουμε όλους παικταράδες; Τον Ελ Κααμπί όταν έκοψε ανάμεσα από Λόβρεν και Κόλεϊ και έβαλε ένα άνετο γκολ, πόση ώρα τους πήρε να τον πάρουν χαμπάρι;
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

vs40 έγραψε: Το δικό μου ποδοσφαιρικό μάτι λέει ότι ο Σαμάτα ήρθε για βασικός, και είναι ακριβώς ο φορ που ήθελε ο Ραζβάν. Φυσικά δεν του έκατσε. Αλλά αν δει κανείς τον παλιό Σαμάτα, έτρεχε, πίεζε, γίνονταν θυσία για τους συμπαίκτες του και φυσικά σκόραρε κιόλας. Αυτά τα είπε πολλές φορές ο Ραζβάν, το πόσο καλά γίνεται θυσία για την ομάδα ο Σαμάτα και πόσο τον γουστάρει.
Μα δεν εχει να κανει με την αποψη του καθενος. Γαι βασικος ηρθε ο Σαματα και το ξερουμε.1 μυριο συμβολαιο εχει κοντα και ο Μπραντον 400.000.
Επισης ζητησε φορ και τον Ιανουαριο ο ραζβαν αλλα δε του εφεραν. Του ειπαν "παλεψε με οτι εχεις"
Ρε παιδια προπονητες δεν ειμαστε, ξερουμε λιγοτερο ποδοσφαιρο απο καθε Λουτσεσκου,Μεντιλιμπαρ,Αλμειδα κτλ
Λες να μην εβλεπε την εικονα του Σαματα ο Λουτσεσκου?
Αφου αυτον θα ειχε μεχρι το καλοκαιρι και το καταλαβε. Τι ηθελες να κανει να τον κραζει και να τον λοιδορεί σε συνεντευξεις τυπου?
Που θα ωφελουσε αυτο?
προσπαθησε ορθως να παρει οτι μπορει να παρει απο αυτον τον παιχτη...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εντάξει ρε black όλοι όσοι φέραμε το καλοκαίρι είναι άχρηστοι. Οκ είσαι happy ;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πάνω στα νεύρα μας μπορεί στο ματς να ξεφεύγουμε. Αν έχω πει ποτέ μου 'φύγε τώρα', ζητώ συγνώμη (δε νομίζω να το είπα φέτος , μετά το πρωτάθλημα). Στο κάτω κάτω δεν εμπιστεύομαι τη διοίκηση στο ποιον θα φέρει. Εγώ είπα φέρτε τον Ίβιτς να ησυχάσουμε, να αποκτήσουμε ταυτότητα στις μεταγραφές (όσο μπορεί κανείς με αυτή τη διοίκηση). Άλλο το διώξε κάποιον έτσι απλά, και άλλο φέρε κάποιον καλύτερο. Ο Ίβιτς δεν είναι yes man στις μεταγραφές. Αν τον αδειάσουν μεταγραφικά θα φύγει. Εδώ έφυγε τότε, πριν καν καθιερωθεί ως προπονητής (με ξεκάθαρο προσωπικό κόστος) και ενώ έχτισε ένα ρόστερ με τεράστιες προοπτικές και ένα Βιεϊρίνια να έρχεται ώστε να προσθέσει προσωπικότητα και ποιότητα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

figurehead4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε: Αν βρούμε έναν τυχαίο φίλαθλο ομάδας του.. Βελγίου πχ , του αναφέρουμε τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ τη τελευταία τριετία και τον ρωτήσουμε ποια υποθέτει πως ήταν η πορεία της ομάδας μας, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να πλησιάσει την πραγματικότητα.
.........
Εδώ τώρα αναλύουμε όλη μέρα τον κολλημένο Λουτσέσκου και υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα νομίζουν πως η διοίκηση κάνει πραγματικότητα τα θέλω του.
Φίλε Blackgr4 θα τολμήσω μια ερώτηση έχοντας μια σιγουριά μέσα μου πως θα σε προβληματίσει έστω και λίγο και φυσικά θα απαντήσεις ειλικρινά.
Πες πως με κάποιο μαγικό τρόπο η διοίκηση του έκανε το καλοκαίρι όλα τα χατήρια. Που πιστεύεις ότι κάνω λάθος στην παρακάτω σύνθεση;
Κοτάρσκι, Ζ.Ζιφκοβιτς
Οττο, μεταγραφή
Μπάμπα, μεταγραφή
Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ
Κεντζιόρα, Έκονγκ
Μεϊτέ, Σβαμπ, Οζντόεφ, μεταγραφη
Ζίφκοβιτς, μεταγραφή
Πέλκας, Μουργκ
Τάισον, μεταγραφή (όχι Σορετίρε)
Σαμάτα, Μπράντον, μεταγραφή

Εκτός του φορ και του χαφ οι λοιπες μεταγραφές ρολιστες, αφού οι βασικοί είναι ξεκάθαρο εκει
Σε ικανοποιεί;

Οσον αφορά στο Βέλγιο και το τι θα λέγανε για το ρόστερ, αδικείς πολύ το ροστερ μας. Μη σου πω πως στο Βέλγιο λόγω Τισουντάλι και Σαμάτα θα μας είχαν για πολύ πιο ισχυρούς. Πάντως όλοι θα έλεγαν τι παιχταράδες έχουμε, αυτό είναι βέβαιο.
Δεν θα ήταν ακριβώς αυτό το ρόστερ αν έκαναν ότι ήθελε (με βάση πάντα όσα διαβάζαμε).

Στην υποθετική ερώτηση που έκαναν όσα ήθελε, θα είχαμε την παρακάτω ομάδα:

Κοτάρσκι - Τσιφτσής θα έρχονταν γιατί είχε δώσει το οκ να φύγει ο Ζίφκοβιτς.

Όττο - Σάστρε
Μπάμπα - Μεταγραφή ναι. Σίγουρα όχι στιλ Γκόμεζ.
Κεντζιόρα - Κουλιεράκης - Μεταγραφή - Μεταγραφή. Γιατί Νάσμπεργκ και Έκονγκ είχε δώσει το οκ να φύγουν.

Μεϊτέ - Καμαρά (τον ήθελε εξαρχής σαν τρελός)
Οζντόεφ - Σβαμπ - Θυμιάνης στη θέση του Τσιγγάρα.

Αντρίγια - Ντεσπότοφ
Ντέλιας - Μουργκ
Τάισον - Πέλκας (τον ήθελε και για τα αριστερά εναλλάξ με Ντέλια αλλά του τον έκοψαν από το 1ο meeting).

Μπρεθγουέιτ (αυτόν ήθελε εξαρχής) - Μπράντον - Μεταγραφή (ίσως δανεισμός κάποιου γιατί δεν ήθελε Τζίμα).

Ναι πιστεύω πως αυτή η ομάδα θα έπαιρνε το πρωτάθλημα για πλάκα και αν είχαν έρθει οι περισσότεροι μέχρι 5-6 Αυγούστου, κυρίως Μεϊτέ, Κεντζιόρα, Μπρέθγουειτ, θα είχαμε πολύ σοβαρές ελπίδες να μπούμε στους ομίλους του Champions League.

Σχετικά με το άλλο υποθετικό ερώτημα, ανέφερα τις μεταγραφές της τριετίας, έχοντας πάντα στο μυαλό μου πως ένας τυχαίος οπαδός πχ από το Βέλγιο, θα συνέκρινε τις μεταγραφές μας συνολικά με τις μεταγραφές των άλλων.
Οπότε ναι εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν θα έβρισκε πως ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα και έκανε δυο Ευρωπαϊκές πορείες ως τους 8 του Κόνφερενς.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

George Best έγραψε:
vs40 έγραψε: Το δικό μου ποδοσφαιρικό μάτι λέει ότι ο Σαμάτα ήρθε για βασικός, και είναι ακριβώς ο φορ που ήθελε ο Ραζβάν. Φυσικά δεν του έκατσε. Αλλά αν δει κανείς τον παλιό Σαμάτα, έτρεχε, πίεζε, γίνονταν θυσία για τους συμπαίκτες του και φυσικά σκόραρε κιόλας. Αυτά τα είπε πολλές φορές ο Ραζβάν, το πόσο καλά γίνεται θυσία για την ομάδα ο Σαμάτα και πόσο τον γουστάρει.
Μα δεν εχει να κανει με την αποψη του καθενος. Γαι βασικος ηρθε ο Σαματα και το ξερουμε.1 μυριο συμβολαιο εχει κοντα και ο Μπραντον 400.000.
Επισης ζητησε φορ και τον Ιανουαριο ο ραζβαν αλλα δε του εφεραν. Του ειπαν "παλεψε με οτι εχεις"
Ρε παιδια προπονητες δεν ειμαστε, ξερουμε λιγοτερο ποδοσφαιρο απο καθε Λουτσεσκου,Μεντιλιμπαρ,Αλμειδα κτλ
Λες να μην εβλεπε την εικονα του Σαματα ο Λουτσεσκου?
Αφου αυτον θα ειχε μεχρι το καλοκαιρι και το καταλαβε. Τι ηθελες να κανει να τον κραζει και να τον λοιδορεί σε συνεντευξεις τυπου?
Που θα ωφελουσε αυτο?
προσπαθησε ορθως να παρει οτι μπορει να παρει απο αυτον τον παιχτη...
Μια χαρά του φέρθηκε, και ίσως να τον γούσταρε κιόλας, παρόλου που δεν σκόραρε. Φέτος μίλησε για αδικία όταν δεν μπήκε στις λίστες ο Σαμάτα και έδειξε να μη θέλει να πει κάτι παραπάνω, αλλά άφησε υπονοούμενα. Όταν έχεις παίκτη που κάθε 100 λεπτά σου κάνει γκολ, νομίζω ότι εστιάζεις εκεί (Τζίμας). Κρατάς ζεστό και το Σαμάτα, δε λέω να τον κράξεις. Ούτε λέω δώσε 3000 λεπτά στον Τζίμα. Δώσε 1800 λεπτά. Σε ένα ματς μπήκε ο Τζίμας πίσω από το φορ (βγήκε νομίζω ο Ντέλιας) και πέρασε από το κέντρο όλη την αντίπαλη ομάδα, βγήκε τετ α τετ και σούταρε on target, καλό σουτ σχετικά, ο αντίπαλος ΤΦ απέκρουσε. Στα δικά μου μάτια ο Τζίμας έδειξε ότι και εκεί μπορούσε να δώσει λύσεις και να πάρει κάποια λεπτά (1400 ως φορ και 400 ως περιφερειακός).
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

βαλε σαματα ρε λουτσεσκου !!! βαλτον να σκισει τα διχτυα!!! ανευ πλακας , το οτι δεν εβαλε τα γκολ αλλα θυσιαστηκε για την ομαδα να τα βαλουν αλλοι ειναι δεδομενο, απλα δευτερη χρονια δεν τον εμπιστευτηκες και πηρες με 8 εκατομμυρια τους 2 που πηρες και τιποτα. ε βαλτον !!!!!
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

joshua έγραψε:Εντάξει ρε black όλοι όσοι φέραμε το καλοκαίρι είναι άχρηστοι. Οκ είσαι happy ;
Το θέμα μας δεν είναι ποιος είναι happy και ποιος όχι. Ο καθένας εκφράζει την άποψη του.
Για εσένα μπορεί να είναι όλοι τους παικταράδες, για εμένα δεν είναι, ούτε ήταν όταν ήρθαν.
Όταν έγραψα στους άλλους mod πως αμφιβάλω αν υπήρξε συνολική αναβάθμιση στο ρόστερ μας, ήταν ακόμα Αύγουστος..
Δεν το γράφω για να το παίξω δικαιωμένος. Το γράφω για να σου πω ποια ήταν εξαρχής η άποψη μου για τις περισσότερες κινήσεις που κάναμε.
Για Καμαρά πχ και για τις κινήσεις στους φορ (παρόλο που μέχρι στιγμής δεν μας έχουν βγει) ήμουν απόλυτα αισιόδοξος.
Τον Κόλεϊ δεν τον γνώριζα για να τον κρίνω, αλλά ήξερα πόσο μεγάλο είναι το κενό που αφήνει ο Κουλιεράκης.
Τον Μπακαγιόκο τον ήξερα, μεγάλη μου παλιά καψούρα και μόλις είδα τη πορεία του κατάλαβα τι πάμε να κάνουμε.
Γκόμεζ άγνωστος.
Σορετίρε άγνωστος.
Λόβρεν γνωστός αλλά σε προχωρημένη ηλικία και σε άγνωστη κατάσταση.
Τσιφτσής γνώριμος, δεν είχα θέμα που έρχεται ως δεύτερη λύση.
Τα ίδια και ο Θυμιάνης.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Έλα η κουβεντα για μένα τελείωσε στο ο Κολει είναι Νασμπεργκ. Καλή καρδιά. Το ότι ΟΛΩΝ η εικόνα πλην εκλάμψεων είναι μέτρια έως κακή αλλά το ίδιο και οι περσινοι mvp τυχσιο.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Απουσιαζουν απαντησεις απο ορισμενα πολυ κρίσιμα ερωτηματα, με αποτέλεσμα να πεφτουμε διαρκως στην λουπα των εικασιων που σιγα-σιγα μετατρεπονται σε πεποιθησεις και επειτα σε απολυτες βεβαιοτητες (στο μυαλο μας), με αποτέλεσμα να μαλωνουμε μεταξυ μας, υποστηριζοντας πραγματα για τα οποια εχουμε μια πολυ περιορισμένη εικονα. Ορισμενα απο αυτα τα ερωτήματα ειναι τα εξης:

-Τελικα ο Λουτσε εχει ή δεν εχει λογο στις μεταγραφες;
-Αν τελικα έχει λογο, τοτε σε ποιον βαθμο εχει λογο και μεχρι πού φτανουν οι δικαιοδοσιες του; -Αν δεν εχει λογο, γιατι το δεχεται και γιατι παραμενει στην ομαδα;
-Ποιος και γιατι του επιβαλλει παίχτες (αν τελικά αυτο συμβαίνει);

Απο τη στιγμη που δεν εχουμε απαντησεις και κυριως αποδειξεις σχετικα με τα παραπάνω ζητήματα, πώς ειναι δυνατόν να προσπαθούμε να δώσουμε απαντησεις στα παρακατω ζητήματα :

1) Ποιος φταιει που παιζει ο Μπακαγιοκο; Ο Λουτσεσκου που συμφώνησε με τη μεταγραφη του Μπακαγιοκο ή η διοικηση που επεβαλε στον προπονητή τον Μπακαγιοκο;

2) Γιατι ο Μπράντον βρίσκεται πρωτος στην ιεραρχία των φορ; Επειδη ο Λουτσεσκου ειναι κολλημενος με προσωπα ή επειδη του επεβαλαν εναν παιχτη (Τσαλοφ) που δεν τον ηθελε εξ αρχης ο προπονητής, επομενως εμπιστεύεται το δικο του παιδι, Μπράντον Τόμας;

3) Γιατι απαξιωνεται ο Ντεσποντοφ και ο Ταισον δεν βγαινει απο την ενδεκαδα ουτε με αιτηση; Ο Βούλγαρος ηρθε με τη συμφωνη γνώμη του Λουτσεσκου περυσι ή του τον επεβαλαν κι αυτον; Επομενως, φταιει η διοικηση ή ο Λουτσεσκου;

4) Ακομα, ποιος έφερε τον Θυμιανη; Ο Λουτσεσκου ήταν συμφωνος; Ποιος εδωσε το πρασινο φως προκειμενου ο Μιχαηλιδης να παραμεινει ως 3-4ος στην ιεραρχία των στοπερ; Ποιος αφησε την ομαδα με 2-3ο στην ιεραρχία των χαφ τον Σβαμπ;

Τελικά ποιος φταιει για τη σημερινη κατασταση της ομαδας και ποιος απο εμας θα μπορέσει να απαντησει στο συγκεκριμενο ερώτημα, απο τη στιγμη που δεν εχουμε την παραμικρή ιδεα αναφορικα με το πώς λειτουργούν τα πραγματα στο εσωτερικο της ομάδας;

Εκει που θελω να καταλήξω ειναι στο οτι δεν χρειάζεται να παιρνουμε τοσο στα σοβαρα τις αποψεις μας ουτε και να μαλωνουμε μεταξύ μας, γιατι πολυ απλα δεν εχουμε ιδεα αν η δικη μας αληθεια ή αυτη του συνομιλητή μας ειναι εκείνη που βρισκεται πιο κοντα στην πραγματικότητα. Γιατι πολυ απλα οι αποψεις μας βασίζονται σε εικασιες και οχι σε δεδομενα.

υ.γ. Τον Μειτε δεν του τον εφεραν, αλλα προσπαθησαν να του τον φερουν, εστω και αν δεν προσπάθησαν οσο επρεπε. Επομένως έχει ή δεν εχει λογο ο Λουτσεσκου στα μεταγραφικα; :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”