Πλάκα κάνω φίλε μου. Κατάλαβα τι εννοείς!Totem_pk έγραψε:Οχι αυτον. Εγω για την αλλη ελεγα. Την γνωστη.boogeyman77 έγραψε:MARUPA; Για το 10αρι της Λέγκια μιλάμε που στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε στην Γκλάντμπαχ;Μιλάμε για ατομική βόμβα!Totem_pk έγραψε:Αυτη η MARUPA αν ειναι ελευθερη ειναι καλη προσθηκη για το πρωταθλημα στην Ελλαδα. Ειναι καλη στον αερα, βλεπει γηπεδα και μπορει και μπερδευει τους αντιπαλους. Και δεν θα στοιχιζει και πολυ.αλλα αφου ειναι καλος αυτος που λες ας ερθει. Με την αλλη ομως το δενεις το πρωταθλημα.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αν μπορείς μετέφερε το ή βάλτο στο « ο κόσμος παίζει μπάλα» και σβηστό από δωPatron έγραψε:Το βάζω εδώ, δεν ταιριάζει αλλά θα το δουν περισσότερα μάτια.
https://www.bbc.co.uk/news/uk-54229269
Σορρυ μοντς επιληφθείτε όπως νομίζετε. Δίνει βέβαια πιθανη απάντηση στο ερώτημα μα γιατί στην Μποαβίστα;
-
makispaspartou
2ος Ζαμπά με 5, 3ος Γιαννούλης με 4,5 και από 4 εκ έχουν Ζίφκοβιτς και Σβιντέρσκι. Λίγο πιο κάτω ο Ίνγκασον.Nikos 74 έγραψε:Τον έχει σαν αξία 6,7 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ζιφκοβιτς είναι δεύτερος με 4 εκατομμύρια.
...Συνέχεια
Πιστεύω λοιπόν και για να πάμε στο δια ταύτα, ότι μέσα σε αυτό το φετινό σχέδιο θα προκύψουν πολλές ακόμη αποχωρήσεις αλλά και αγορές.
Να μην είστε σίγουροι για κανέναν μέχρι το τέλος των μεταγραφών. Αν θυμάστε οι καλύτερες κινήσεις αλλά και οι αποχωρήσεις γίνονται συνήθως προς το τέλος(Ζαμπρανο,Βιερίνια,Ελ Καντουρι, Μαουρίτσιο), παίχτες επιπέδου. Πιστεύω ότι οτιδήποτε πουλιέται η δεν υπολογίζεται η φέρει μια καλή πρόταση για δανεισμό θα φύγει. Έτσι από μια λίστα Ματος,Ινγκασον,Βαρελά, Μιχογιεβιτς, Εσιτι, Γουαρντα, Σφιντερσκι, Μπισεσβαρ,Πέλκα, Πασχαλάκη,Ρευ να αναμένεται ότι πολύ πανω από τους μισούς θα πουν αντίο κατά τη γνώμη μου. Φυσικά με τις ανάλογες; προσθήκες.
Την άποψη μου γενικά για τις μεταγραφές την έγραψα στο προηγούμενο ποστ. Περιμένοντας το καλό σενάριο της ύπαρξης στοιχειώδους πλάνου, δε με πειράζει η αποχώρηση πολλών παιχτών(παίχτες που πολλούς από αυτούς τους έχω αδυναμία), αρκεί ο γνώμονας να είναι ένα πλάνο. Μια ομάδα γρήγορη,που μα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο,νεανική με αγοραπωλησίες ταλέντων και προώθηση παιδιών από τις ακαδημίες. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ.....
Πιστεύω λοιπόν και για να πάμε στο δια ταύτα, ότι μέσα σε αυτό το φετινό σχέδιο θα προκύψουν πολλές ακόμη αποχωρήσεις αλλά και αγορές.
Να μην είστε σίγουροι για κανέναν μέχρι το τέλος των μεταγραφών. Αν θυμάστε οι καλύτερες κινήσεις αλλά και οι αποχωρήσεις γίνονται συνήθως προς το τέλος(Ζαμπρανο,Βιερίνια,Ελ Καντουρι, Μαουρίτσιο), παίχτες επιπέδου. Πιστεύω ότι οτιδήποτε πουλιέται η δεν υπολογίζεται η φέρει μια καλή πρόταση για δανεισμό θα φύγει. Έτσι από μια λίστα Ματος,Ινγκασον,Βαρελά, Μιχογιεβιτς, Εσιτι, Γουαρντα, Σφιντερσκι, Μπισεσβαρ,Πέλκα, Πασχαλάκη,Ρευ να αναμένεται ότι πολύ πανω από τους μισούς θα πουν αντίο κατά τη γνώμη μου. Φυσικά με τις ανάλογες; προσθήκες.
Την άποψη μου γενικά για τις μεταγραφές την έγραψα στο προηγούμενο ποστ. Περιμένοντας το καλό σενάριο της ύπαρξης στοιχειώδους πλάνου, δε με πειράζει η αποχώρηση πολλών παιχτών(παίχτες που πολλούς από αυτούς τους έχω αδυναμία), αρκεί ο γνώμονας να είναι ένα πλάνο. Μια ομάδα γρήγορη,που μα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο,νεανική με αγοραπωλησίες ταλέντων και προώθηση παιδιών από τις ακαδημίες. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ.....
Αυτο.makispaspartou έγραψε:Εκτός κι αν τον έβρισε κι αυτός ή έπαιξε μπουνιές.
Οι δύο καινούριοι δηλώθηκαν στην λίστα της ΟΥΕΦΑ;
Ή θα το ξεχάσουν και θα έχουμε ακόμη δηλωμένους Μάτος - Λύρατζη;
Ή θα το ξεχάσουν και θα έχουμε ακόμη δηλωμένους Μάτος - Λύρατζη;
Φήμες λένε πως καθυστερεί η ανακοίνωση γιατί η Τσολακαινα χώνεται στα πλάνα και χαλάει το βίντεο παρουσίασης του Τσόλακ με αποτέλεσμα ο Μουσά να έχει εκνευριστεί από την πολύωρη αναμονή
- soflodoras
panta έγραψε:Φήμες λένε πως καθυστερεί η ανακοίνωση γιατί η Τσολακαινα χώνεται στα πλάνα και χαλάει το βίντεο παρουσίασης του Τσόλακ με αποτέλεσμα ο Μουσά να έχει εκνευριστεί από την πολύωρη αναμονή
Φημες λενε για ουαρντα που προσπαθει να χωθει στα πλανα
Δε νομίζω να ασχολούνται καν με τα βιντεάκια των νέων. Τις επόμενες, πιστεύω, ημέρες αυτά, δεν χάθηκε ο κόσμος
Για αυτό δεν πήγε ο Colak στο Κράσνοναρ Με τίποτα δεν την άφηνε την Τσολάκαινα στη Θεσσαλονίκη, με τον γύπα ολόγυρα.
Για αυτό δεν πήγε ο Colak στο Κράσνοναρ Με τίποτα δεν την άφηνε την Τσολάκαινα στη Θεσσαλονίκη, με τον γύπα ολόγυρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 21 Σεπ 2020, 20:04, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- pirate_salonica
- Darklord67
Απορία: τον Wagué τον έχει στο ρόστερ μας,τον Colak όχι.Έχασα κάτι;
- pirate_salonica
Ο Ουαγκέ έχει ήδη ανακοινωθεί από Μπάρτσα μεριά ενώ για τον Τσόλακ δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση - μπορεί γι'αυτό.
Ησυχάστε ρε. Κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει στο να δηλωθούν οι ποδοσφαιριστές
- pirate_salonica
ΠΑΟΚ γιατί, γιατί, μας βγάζεις την ψυχή, ΠΑΟΚ γιατί, γιατί... δικό σας