Για το σύνδρομο Reiter που πέρασε, να καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι αυτοάνοση νόσος, αλλά μια υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος σε λοίμωξη από συγκεκριμένα μικρόβια και προσβάλλει τις μεγάλες αρθρώσεις τα μάτια και το γεννητικό σύστημα. Η Νόσος θεραπεύεται με αντιβίωση και αντιφλεγμονώδη και διαρκεί περίππου 6 μήνες. Είναι σπάνια και συνήθως σε νέους άνδρες. Ο ασθενής αποκαθίσταται υγιής χωρίς κανένα πρόβλημα και κουσούρι.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Παραθέτω σχόλιο ενός φίλου στο sdna (για τον Augusto):
Αυτο το ενας παλιος ειναι καλυτερος απο 2 νεους θελω να πιστευω πως εννοει οτι ενας παλιος και ενας νεος ειναι καλυτερος απο 2 νεους.2 εξτρεμ δεν νομιζω να περναμε και την ιδια στιγμη ο Στοχ τι αλλο κενο θα μπορουσε να καλυψει? Παντως και απο τα νεα της προπονησης που δεν βγαινει ουτε το διτερμα φαινεται ποσο μεγαλη αναγκη ειναι να αποκτηθει αμεσα και το δευτερο χαφ.
Υ.Γ Νομιζω παντως πως μερος του ποστ ακυρωνει την περιπτωση Χολτμπι.
Υ.Γ Νομιζω παντως πως μερος του ποστ ακυρωνει την περιπτωση Χολτμπι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 27 Ιουν 2019, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
danirifle έγραψε:και γω περίμενα αρχικά κάποιον ποιο glamorous παίχτη, ωστόσο οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.
ελιγμοί κάτσε καλά και σουτ φωτοβολίδες και με τα 2 πόδια
στα συν, ότι όλα θα του είναι γνώριμα
αποδυτήρια, γήπεδο, συνθήκες κτλ...
ΤΑΓΜΑΑΑΑ
εσύ δεν είχες καψούρα με το σλοβάκο????
αν θυμάμαι καλά??
Για σου δασκαλε.....που σε βρισκουμε φετος!!!!σε ποια εσχατια της Ελλαδας διδασκεις τι εστι ΠΑΟΚ

Στο ερωτημα περι καψουρας...η απαντησει ειναι μια.....Βιερινια

Απο την ομαδα του 13-14 οι παικτες που γουσταρα ηταν 2....
Ο Λουκας....και ο Νατχο....
....ειδικα για τον δευτερο περσυ στεναχωρεθηκα πολυ που τον πηρε ο γαυρος.....αλλα μολις τον ειδα να φιλαει την φανελα και να λεει οτι ηρθα στην ποιο μεγαλη ομαδα της Ελλαδας τον ....διεγραψα απο τον χαρτη
.....αυτα ΠΑΟΚτσακι μου...
Χαιρε Δασκαλε...Μπιτσιμ ΠΑΟΚ....
- anekfrastos
Δε με χαλάει ο Στόχ.
1. Είναι πολύ γρήγορος και εκρηκτικός
2. Εχει εξαιρετική ατομική ενέργεια/ντριμπλα και μπορεί να τρυπαει από τα πλάγια
3. Έχει εξαιρετικό σουτ
4. Έχει πολλές, συνεχόμενες "γεμάτες" χρονιές και ανοδική τάση (η αξία του από 2,5εκ πριν 2 χρόνια πήγε στα 4,5)
5. Δεν έχει τραυματισμούς. Πέρσι (18/19) π.χ. έπαιξε 54(!) ματς και δεν έλειψε ούτε μέρα.
6. Έχει πολύ καλή σέντρα
7. Είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία.
Αλλά
1. Δε μαρκάρει
2. Είναι στρουμφάκι οπότε κεφάλι μηδέν (αυτό για μένα είναι κυρίως πρόβλημα στις διεκδικήσεις που στις ψηλές μπαλιές του παίρνουν τη μπάλα λες και είναι παιδάκι)
3. Είναι λίγο τσαπατσούλης στα τελειώματα του
4. Δεν έχει μεταπωλητική αξία, εκτός και αν ξεσκιστεί και βγάλει μάτια και του χρόνου στα 30 του τον ζητάνε με 10+ εκ...
5. Ο χαρακτήρας του είναι ερωτηματικό (αν και με Λουτσε είμαι αισιόδοξος ότι αυτό δε θα αποτελέσει θέμα)
6. Τον θυμάμαι να κουράζεται (να ψοφάει για να είμαι ακριβής) μετά το 70 και να εξαφανίζεται.
Αν ερχόταν ο Στοχ του 2013/14 θα ψιλοξενέρωνα γιατί θέλω κάτι καλυτερο. Πιστεύω όμως ότι, αν έρθει, θα δούμε έναν βελτιωμένο Στοχ και λόγω Λουτσεσκου, που πάντα παίρνει το κάτι παραπάνω από τους παίκτες του.
1. Είναι πολύ γρήγορος και εκρηκτικός
2. Εχει εξαιρετική ατομική ενέργεια/ντριμπλα και μπορεί να τρυπαει από τα πλάγια
3. Έχει εξαιρετικό σουτ
4. Έχει πολλές, συνεχόμενες "γεμάτες" χρονιές και ανοδική τάση (η αξία του από 2,5εκ πριν 2 χρόνια πήγε στα 4,5)
5. Δεν έχει τραυματισμούς. Πέρσι (18/19) π.χ. έπαιξε 54(!) ματς και δεν έλειψε ούτε μέρα.
6. Έχει πολύ καλή σέντρα
7. Είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία.
Αλλά
1. Δε μαρκάρει
2. Είναι στρουμφάκι οπότε κεφάλι μηδέν (αυτό για μένα είναι κυρίως πρόβλημα στις διεκδικήσεις που στις ψηλές μπαλιές του παίρνουν τη μπάλα λες και είναι παιδάκι)
3. Είναι λίγο τσαπατσούλης στα τελειώματα του
4. Δεν έχει μεταπωλητική αξία, εκτός και αν ξεσκιστεί και βγάλει μάτια και του χρόνου στα 30 του τον ζητάνε με 10+ εκ...
5. Ο χαρακτήρας του είναι ερωτηματικό (αν και με Λουτσε είμαι αισιόδοξος ότι αυτό δε θα αποτελέσει θέμα)
6. Τον θυμάμαι να κουράζεται (να ψοφάει για να είμαι ακριβής) μετά το 70 και να εξαφανίζεται.
Αν ερχόταν ο Στοχ του 2013/14 θα ψιλοξενέρωνα γιατί θέλω κάτι καλυτερο. Πιστεύω όμως ότι, αν έρθει, θα δούμε έναν βελτιωμένο Στοχ και λόγω Λουτσεσκου, που πάντα παίρνει το κάτι παραπάνω από τους παίκτες του.
- paokagrinio
Ρε 'σεις λετε να εχουμε καμια έκπληξη με κανεναν τσιμιροτ η κανεναν νομποα;
Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
Είναι λίγο ανάμικτα τα συναισθήματα.
Προφανώς αν πιάσει καλη απόδοση ο παίκτης είναι υπεραρκετος για Ελλάδα και αρκετά καλός για Ευρώπη. Θα δούμε βέβαια και αν έχει ακόμα καλή αντοχή και ταχύτητα.
Αυτό π χαλάει τον ενθουσιασμό είναι ότι ΚΑΙ γράφεται εδώ και καιρό από αρδ ότι θα έρθει εξτρέμ που θα κάνει αίσθηση ακόμα και σε διεθνές επίπεδο
ΑΛΛΑ ΚΑΙ
Το ότι ο Γιώργης έγραφε προχτές να ετοιμαστούμε για γούστα.
Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό ο έγραψε αφορούσε τον στοχ ή τον... Αουγκούστο (ε δε νομίζω)
Όμως όταν έρχεται η γυναίκα σπίτι με ένα ταψί και σου λέει ετοιμάσου για γούστα και σου εμφανίζει τελικά κοτόπουλο με πατάτες που περίσσεψε από χτες, ε δεν το ονομάζεις και "γούστα".
Δε λέω, καλό το κοτόπουλο, ωραίες και οι πατάτες. Αλλά πρωτον, το φάγαμε ήδη και ξέρουμε τι παίζει. Και δεύτερον, ε δεν είναι και κοκορέτσι ή ορτύκια στα κάρβουνα, ούτε γαριδες.
Προφανώς αν πιάσει καλη απόδοση ο παίκτης είναι υπεραρκετος για Ελλάδα και αρκετά καλός για Ευρώπη. Θα δούμε βέβαια και αν έχει ακόμα καλή αντοχή και ταχύτητα.
Αυτό π χαλάει τον ενθουσιασμό είναι ότι ΚΑΙ γράφεται εδώ και καιρό από αρδ ότι θα έρθει εξτρέμ που θα κάνει αίσθηση ακόμα και σε διεθνές επίπεδο
ΑΛΛΑ ΚΑΙ
Το ότι ο Γιώργης έγραφε προχτές να ετοιμαστούμε για γούστα.
Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό ο έγραψε αφορούσε τον στοχ ή τον... Αουγκούστο (ε δε νομίζω)
Όμως όταν έρχεται η γυναίκα σπίτι με ένα ταψί και σου λέει ετοιμάσου για γούστα και σου εμφανίζει τελικά κοτόπουλο με πατάτες που περίσσεψε από χτες, ε δεν το ονομάζεις και "γούστα".
Δε λέω, καλό το κοτόπουλο, ωραίες και οι πατάτες. Αλλά πρωτον, το φάγαμε ήδη και ξέρουμε τι παίζει. Και δεύτερον, ε δεν είναι και κοκορέτσι ή ορτύκια στα κάρβουνα, ούτε γαριδες.
- ΑποστόληςΑ
Θα μπορουσε παντως το ποστ να εννοει τον Ολιβειρα.Ο Ολιβειρα θα μπορουσε να ειδικα σε πρωτη φαση να ερθει στη θεση 2 νεων,ο Στοχ παντως οχι.
-
Πάντως σήμερα στο ράδιο μας επρηξαν για χαφ παιχταρα ... Εκεί θα είναι τα γούστα μάλλον
Εχω κατι καλυτερο να κανω?
Φταινε τα πολλα escape που παω με τα παιδια μου...Εχω ζησει και την χρυση εποχη adventures με phantasmagoria,gabriel knight,broken sword και εχω μια αδυναμια στους γριφους.

- black_star_ninja
Inpaok λέει οριστικό του Στοχ

1,5Μ αγορά ρήτρα, τριετές. Έρχεται το σκ

1,5Μ αγορά ρήτρα, τριετές. Έρχεται το σκ