mpouJr έγραψε:Ο βουκιτς ηθελε να φερουμε σουσιτς.....γιαυτο εκοψε νινκοβιτς τωρα γιατι δεν ηρθε σε αυτη την περιοδο ο σουσιτς ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο......
Φυσικα οχι οτι ο νινκοβιτς ειναι παλτο αλλα κατι παραπανω ξερει ο βουκιτς.....
Οσο για τους παικτες μην τραβαμε κ τρελο ζορι η ομαδα μπορει να εχει τρομερες απωλειες απο τραυματισμους αλλα την 11αδα την βγαζεις ανετα ακομα κ με τοσους τραυματισμους,φυσικα θα ηθελα κ εγω να παρουμε 2 ακομα παικτες αλλα εφοσον κριθηκε οτι δεν βρηκαμε κατι αξιολογο μαλλον ετσι θα ειναι,μακαρι να εχει μεριμνησει ο φρανκ κ οι υπολοιποι τι ακριβως θεσεις θελουν ενισχυση για το καλοκαιρι μιας κ αν δεν ξερουν αυτοι μια φορα εμεις δεν ξερουμε χιλιες...
Για τον αδερφο παραπανω που μιλησε για τα νουμερα του κοσμου της Τουμπας μπερδευτηκε λιγο δεν θελω να εχει 28 χιλιαδες σε καθε ματς ουτε να κοβει 15 χιλιαδες διαρκειας θελω ακομα κ οι 5-6-7-8 χιλιαδες που θα ειναι μεσα στο γηπεδο να αγαπανε την ομαδα κ να βγαζουν τα λαρυγγια τους για αυτην κ οταν ακομα η ομαδα παει απο το κακο στο χειροτερο να χτυπησουν την πλατη στον καθε παικτη κ να του πουνε μην μασας ρε εμεις ειμαστε εδω πιο γερα την επομενη φορα να τους γαμησουμε ΠΑΟΚ εισαι,αν δεν κανεις τον παικτη να αισθανθει οτι κ οι 5-6-7-8 χιλιαδες κοσμου ειναι μαζι του κ οχι απεναντι του οπως κανουμε τωρα δεν θα αλλαξει τιποτα,μπραβο στον κυρ κυρ παρολο που εχουμε διαφορετικες αποψεις για την ομαδα δειχνει οτι αγαπαει την ομαδα παρα πολυ.
Φίλε δεν διαφωνώ μαζί σου όπως σου είπα και παραπάνω..Εγώ δεν μπερδευτηκα, ανέφερα γεγονότα..Και σου είπα και τι έγινε στο ματς με τον Ατρόμητο επειδή μάλλον δεν ήσουν παρόν...Οι παίκτες πήγαν να δώσουν τις επετειακές 90 χρόνων στη πιο πιστη θύρα και έφυγαν με συνθήματα μπουρδέλου..Όταν βλέπεις αυτή την εικόνα από τους θεωρητικά "πιο πιστούς οπαδούς" της ομάδας, κάτι δεν πηγαίνει καλά ή τουλάχιστον κάτι έχει αλλάξει..
Όσο για τα αγωνιστικά νομίζω πως είσαι τελείως λάθος..Το να βγάζεις μια καλή 11άδα δεν φτάνει με τίποτα..Έχεις συνεχόμενα παιχνίδια, παιχνίδια που κρίνουν στόχους...Ο Μακ π.χ. είναι σκασμένος..Για πόσο θα αντέχει να παίζει στα κόκκινα και να αποδίδει κιόλας;;Έχεις 22 θλάσεις μέχρι τώρα..Και το πρόβλημα να έχουν βρει, ποιος μου λέει ότι δεν θα εμαφανιστούν αλλες 5-6;; Που με βάση του αριθμού 22 , αν έρθουν 5-6 στα υπολειπόμενα 20 παιχνίδια θα πρέπει να είμαστε και ικανοποιημένοι..Βλέπεις όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ...Ο Παναθηναικός π.χ. το καλοκαίρι πήρε κάτι Βέμερ κάτι Λουντ και δεν του βγήκαν...Και έκανε τώρα άλλες 8 μεταγραφές..Ο μοναδικός τρόπος για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του όπως ανέφερα παραπάνω είναι να εκμεταλευτεί το ρόστερ του στον υπέρτατο βαθμό...Άρα θα πρέπει να απομακρυνθούν οι όποιες κόντρες-εμμονές μεταξύ παικτών και προπονητή....Ενότητα και Στήριξη από παίκτες τεχνικό τιμ, κόσμο, διοίκηση...Κάτι που στην παρούσα φάση φαίνεται δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο..