Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
και ο Σαββίδης του έκλεβε για πλάκα την μπάλα σε αρκετες περιπτώσεις...
ron-swanson έγραψε:Ο Σαμπο ηταν με διαφορα ο καλυτερος τους, αλλα στο 11 vs 11 ηταν αφαντος.
Διαφωνω σε ολο το δευτερο ημιχρονο ηταν καλος.
Αν ο Σάμπο προορίζεται να πάρει την θέση του Μαντούρο καλώς να έρθει, αλλά για βασικός στον Π.Α.Ο.Κ δεν κάνει...Απλά πράγματα....
- john4serres
Balic , Coric και Jovicvs40 έγραψε:Ο Σάμπο έχει δυνατότητες να γίνει καλύτερος σε εμάς πιστεύω. Δε θα κάνει τόσα στατς, γιατί δεν θα περνούν όλα από τα πόδια του, όπως σε αυτό το χωριό, αλλά δουλεύοντας σε μία τόσο καλύτερη ομάδα θα μπορέσει να βελτιωθεί και να ωριμάσει. Μου δίνει την εντύπωση εργατικού παίκτη που δεν έχει φτάσει στο πικ του. Εννοείται ταβάνι 500,000 και πολλά λέω για έξοδα μεταγραφής. Φυσικά δεν καίγομαι. Για έναν παίκτη μόνο καίγεται το φιλοκάρδι μου:
https://www.youtube.com/watch?v=dhHDztSbpcM
Κάνε το καλό ρε Τούντορα που έχεις τα κονέ με την πρώην ομάδα σου και φέρε επιτέλους ένα τέτοιο παίκτη στον ΠΑΟΚ. Δεκαετίες έχουμε να δούμε τέτοιο ταλέντο με τα ασπρόμαυρα. Παίζει 8άρι και λιγότερο 6άρι.

Ακόμη οι ανακοινώσεις; Κανονίστε εκεί στο μαγαζί να μας πάτε ΠΟ χωρίς προσθήκες.
- ace79grpaok
O leovac πως τα πήγε σήμερα?έκανε καμμιά δήλωση οτι φευγει η κάτι τέτοιο?
- john4serres
Εκτός από τις μεταγραφές που όλοι ξέρουν ακριβώς ποιοι ήρθαν/έφυγαν, ξέρει κανείς σε τι νούμερα κινούνται τα διαρκείας;
- ace79grpaok
Έπαιζε όμως σημερα ,δεν θυμάμαι με ποιονjohn4serres έγραψε:η ριεκα αποκλειστηκε στον 2ο γυρο απο την αμπερντιν .
- john4serres
κανεις λαθοςace79grpaok έγραψε:Έπαιζε όμως σημερα ,δεν θυμάμαι με ποιονjohn4serres έγραψε:η ριεκα αποκλειστηκε στον 2ο γυρο απο την αμπερντιν .
το σαββατο παιζει εκτος εδρας με την Ντιναμο Ζαγκρεμπ
Θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ είπε;;;;MANIAKOS έγραψε:Επίσημη πρόταση για σαμπο
Στάλθηκε από το SM-G920F μου