Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από nico4 »

πμ δεν έχει οπότε πάμε εδώ http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 19#p799819
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

desperando έγραψε:δεν ξερω για σας αλλα εγω παιρνω την λαπτοπαρα μου την συνδεω με ενα απλο HDMI με την TV και βουαλα,απολαμβανω απο την πολυθροναρα μου ολα τα μεγαλα πρωταθληματα.
και το συμαντικοτερο...σε αγγλικη περιγραφη και οχι απο τους αχρηστους ελληνες δημοσιοσχετιστες
Θα μπορουσες καποια στιγμη η εσυ η καποιο απο τα αλλα παιδια να μου πειτε αφου παρω αυτο το HDMI απο που να κατεβαζω και εγω τα παιχνιδια οπως κι εσεις και να τα βλεπω;
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Συνηθως με στριμινγκ τα βλεπουμε τα ματς (τουλαχιστον εγω) ακομα κ παλια ματς εχει αρκετες σελιδες κανε μια αναζητηση στο γκουγκλ καποια θα σε βολεψει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
black death

Δημοσίευση από black death »

sotiris1960 έγραψε: Θα μπορουσες καποια στιγμη η εσυ η καποιο απο τα αλλα παιδια να μου πειτε αφου παρω αυτο το HDMI απο που να κατεβαζω και εγω τα παιχνιδια οπως κι εσεις και να τα βλεπω;
http://www.wiziwig.tv/guide.php?part=software

Στο ίδιο σάιτ έχει και λινκς για κατέβασμα προγραμμάτων. Αυτά που χρειάζεσαι κυρίως, για καλή ποιότητα στα ξένα πρωταθλήματα και Ευρώπη, είναι sopcast και acestream.

ΥΓ. Αν δεν τα πας καλά με τα Αγγλικά, πες να σου γράψω δυο πράγματα.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Όλα εδώ πληρώνονται Σπανέ :twisted:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τι συνέβη;
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ΕΛΛΑΔΑ 10:30
Συνελήφθη ο Πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ για λαθρεμπόριο καυσίμων

Ο Πρόεδρος του ομίλου πετρελαιοειδών "ΕΤΕΚΑ" και Πρόεδρος της ομάδας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της μεγάλης έρευνας που διενεργεί απο χθες η Ασφάλεια Αττικής, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 12 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος και υπάλληλοι της εταιρείας, όπως επίσης και δύο υπάλληλοι υπουργείων. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για λαθρεμπόριο καυσίμων, κακουργηματική απάτη σε βάρος ναυτιλιακών εταιρειών, νομιμοποίηση εσόδων απο εγκληματική δραστηριότητα, ενεργητική και παθητική δωροδοκία και κατάχρηση εξουσίας.

Η ΕΤΕΚΑ ιδρύθηκε το 1983 και την ίδια χρονιά εξαγόρασε τις εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών της ΕΛΒΥΝ στο Πέραμα. Σήμερα διαθέτει 270 πρατήρια καυσίμων στην Ελλάδα.

http://www.kathimerini.gr/754533/articl ... o-kaysimwn
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Άντε, με το καλό και τον Μελισσανίδη τώρα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχαχαχαχα

Αλήτη Ιβάν... Πως να σε πάρουν σοβαρά λοιπόν οι ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ της Ελλάδος;
Έ φτωχούλη;

Όταν εσένα σε λοιδωρούν και σε μειώνουν, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ αβαντάρουν τους λαθρέμπορους.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ. Κι άλλος έχει καταδικαστεί...

ΥΓ. Γεια σου ρε Θεοδωρίδη με τα καλά σου λόγια! Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

'Ετσι από περιέργεια μπείτε στα κεκαλυμμένα ερυθρόλευκα site (τύπου sport.fm) να δείτε ποσο "κεντρικά" η είδηση της σύλληψης του προέδρου του 3ου της βαθμολογίας...

Εκεί που χτες ήταν πρώτη είδηση οτί φεύγει ο Στέφενς και ότι αρνητική είδηση υπάρχει για τον ΠΑΟΚ, εκεί που λιβανίζουν κάθε μέρα οτί ο Ατρόμητος είναι καλύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και απορούν πως είναι 3ος... εκεί που λίγο ακόμα κ θα πίστευες οτί ο Σπανός είναι η οσία Μαρία μεταμφιεσμένη...

Εμείς μπορούμε μετά να φάμε αμάσιτη την προπαγάνδα και να τσακωνόμαστε για τον Στεφενς, τον UCK, τον Σάλπι...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Shadow έγραψε:'Ετσι από περιέργεια μπείτε στα κεκαλυμμένα ερυθρόλευκα site (τύπου sport.fm) να δείτε ποσο "κεντρικά" η είδηση της σύλληψης του προέδρου του 3ου της βαθμολογίας...

Εκεί που χτες ήταν πρώτη είδηση οτί φεύγει ο Στέφενς και ότι αρνητική είδηση υπάρχει για τον ΠΑΟΚ, εκεί που λιβανίζουν κάθε μέρα οτί ο Ατρόμητος είναι καλύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και απορούν πως είναι 3ος... εκεί που λίγο ακόμα κ θα πίστευες οτί ο Σπανός είναι η οσία Μαρία μεταμφιεσμένη...

Εμείς μπορούμε μετά να φάμε αμάσιτη την προπαγάνδα και να τσακωνόμαστε για τον Στεφενς, τον UCK, τον Σάλπι...
Πραγματικά φίλε μου πόσο δίκιο έχεις σε αυτά που λές!Φαντάσου να ήτανε o IVAN στη θέση του Σπανού;Δεν το φαντάζομαι πάντος εγώ!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

paok87 έγραψε:ΕΛΛΑΔΑ 10:30
Συνελήφθη ο Πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ για λαθρεμπόριο καυσίμων

Ο Πρόεδρος του ομίλου πετρελαιοειδών "ΕΤΕΚΑ" και Πρόεδρος της ομάδας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της μεγάλης έρευνας που διενεργεί απο χθες η Ασφάλεια Αττικής, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 12 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος και υπάλληλοι της εταιρείας, όπως επίσης και δύο υπάλληλοι υπουργείων. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για λαθρεμπόριο καυσίμων, κακουργηματική απάτη σε βάρος ναυτιλιακών εταιρειών, νομιμοποίηση εσόδων απο εγκληματική δραστηριότητα, ενεργητική και παθητική δωροδοκία και κατάχρηση εξουσίας.

Η ΕΤΕΚΑ ιδρύθηκε το 1983 και την ίδια χρονιά εξαγόρασε τις εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών της ΕΛΒΥΝ στο Πέραμα. Σήμερα διαθέτει 270 πρατήρια καυσίμων στην Ελλάδα.

http://www.kathimerini.gr/754533/articl ... o-kaysimwn
Απαπαπαπα κανει τέτοια ο υποδειγματικος επενδυτής σπανος ; Παρακαλώ να τοποθετηθούν αυτοι οι ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ που σκίζουν για το καλο του ΠΑΟΚ τον Στεφενς οι καρπετοπουλοι πανουτσοι καρμιρηδες και ολο αυτο το γαβρικο παρακράτος να μας πουν για σπανο
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

eorptol έγραψε: Απαπαπαπα κανει τέτοια ο υποδειγματικος επενδυτής σπανος ; Παρακαλώ να τοποθετηθούν αυτοι οι ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ που σκίζουν για το καλο του ΠΑΟΚ τον Στεφενς οι καρπετοπουλοι πανουτσοι καρμιρηδες και ολο αυτο το γαβρικο παρακράτος να μας πουν για σπανο
Φίλε μου δεν θέλω πια να τους ακούω,ότι μαθαινω μόνο απο εδώ μέσα!Αρκετά με τους καραγκιόζηδες!Άντε την υγεία μου την θέλω!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πρόεδρος Π.Α.Ε. στην Ελλάδα για χρόνια και μπλεγμένος σε σκάνδαλο;

Εικόνα

Αυτός είμαι εγώ που πέφτω από τα σύννεφα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μιας και η ελληνική δικαιοσύνη ανακάλυψε την αμερική, άντε με το καλό να βρει και την πυρίτιδα.
Θυμήθηκα την περίπτωση τσοχατζό. Από το '85 είχε βουήξει η Θεσσαλονίκη με τις λαμογιές του (όταν αγόραζε χωράφια γύρω από εκεί που θα γινόταν ο περιφερειακός για να τα βάλει μετά στο σχέδιο πόλης και να κονομήσει) αλλά στην μπουζού μπήκε μετά από σχεδόν 30 χρόνια (και για άλλες κατηγορίες).
Όπως όλοι ξέρουν ότι ο τίγρης είναι λαθροπετρελαιάς εδώ και 20 χρόνια αλλά όλες οι κυβερνητικές πιανόλες ... τουμπέκα, όπως ξέρουν και ότι η κληρονομιά από τον μπαμπά του βουβαλάκη ήρθε από προστασία μαγαζιών και ντίλινγκ, όπως όλοι ξέρουν ποιοι, πότε και πως στήνουν αγώνες αλλά ζήτω η κίνα .... και τους δίνουμε και γήπεδα άμα λάχει.
Πιάσανε τον σπανό (καλά τον έκαναν) και κλάιν μάιν και την ίδια ώρα άλλα 500 λαμόγια καπνίζουν την πουράκλα τους σε κάποιο κότερο, στην υγειά του μ@λ@κ@.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”