Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Πιστεύω ότι ο αμπαλαέα, αυτό που γράφει για το ότι δεν με νοιάζει και με βρήκε σύμφωνο. είναι, νομίζω ότι στην χρονική στιγμή δεν τον νοιάζει από που και πως. Και συμφωνώ.
Κανείς δεν μίλησε και δεν συμφώνησε βέβαια στο ότι αν πραγματικά τα λεφτά είναι βρώμικα σαφώς και δεν θα το ήθελε κανεις πιστεύω.
Αν κάποιος έχει αποδείξεις του αντιθέτου το λέει. Αν όχι δεν θα πρέπει να μιλαμε για λαμογιές.
Γνώμη μου.
Κανείς δεν μίλησε και δεν συμφώνησε βέβαια στο ότι αν πραγματικά τα λεφτά είναι βρώμικα σαφώς και δεν θα το ήθελε κανεις πιστεύω.
Αν κάποιος έχει αποδείξεις του αντιθέτου το λέει. Αν όχι δεν θα πρέπει να μιλαμε για λαμογιές.
Γνώμη μου.
Επίσημο αίτημα για παράταση της Α.Μ.Κ
Ποδόσφαιρο, Διοικητικά 20 Σεπ. 2011 14:55 - Από Κώστας Πετρωτός
Εγγραφο με το οποίο ζητάει να παραταθεί για ένα μήνα η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου παρέδωσε ο Βασίλης Φλωρίδης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ποια αναμένεται να είναι η απάντηση των ανθρώπων του "Δικεφάλου"
Σχολιάστε
Αποφασισμένος να προχωρήσει στην επένδυση που έχει υποσχεθεί φαίνεται πως είναι ο Βασίλης Φλωρίδης. Ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας έστειλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του δικηγόρου του, Γιάννη Παπαγιάννη, έγγραφο με το οποίο ζητάει από τους διοικούντες τον "Δικέφαλο" να δώσουν παράταση ενός μήνα στην Α.Μ.Κ., προκειμένου να έχει τον χρόνο να τελειώσει το θέμα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμου και στη συνέχεια να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του.
Οπως έχει αναφέρει εδώ και ημέρες το olaPAOK.gr, η απάντηση των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ σε αυτό το αίτημα θα είναι θετική, αφού πάγια στάση τους είναι να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να διευκολύνουν αυτούς που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ομάδα
olapaok.gr
Ποδόσφαιρο, Διοικητικά 20 Σεπ. 2011 14:55 - Από Κώστας Πετρωτός
Εγγραφο με το οποίο ζητάει να παραταθεί για ένα μήνα η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου παρέδωσε ο Βασίλης Φλωρίδης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ποια αναμένεται να είναι η απάντηση των ανθρώπων του "Δικεφάλου"
Σχολιάστε
Αποφασισμένος να προχωρήσει στην επένδυση που έχει υποσχεθεί φαίνεται πως είναι ο Βασίλης Φλωρίδης. Ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας έστειλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του δικηγόρου του, Γιάννη Παπαγιάννη, έγγραφο με το οποίο ζητάει από τους διοικούντες τον "Δικέφαλο" να δώσουν παράταση ενός μήνα στην Α.Μ.Κ., προκειμένου να έχει τον χρόνο να τελειώσει το θέμα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμου και στη συνέχεια να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του.
Οπως έχει αναφέρει εδώ και ημέρες το olaPAOK.gr, η απάντηση των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ σε αυτό το αίτημα θα είναι θετική, αφού πάγια στάση τους είναι να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να διευκολύνουν αυτούς που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ομάδα
olapaok.gr
Σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και από ένας...ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ γιατί στην πράξη μόνο ο χοντρός υπάρχει..

- PAPA TSIBIKOS
+ 1τριςSera4 έγραψε:περα απο τον ΠΑΟΚ ζουμε και σε μια κοινωνια που μας εχουν κατακλεψει με αποτελεσμα ο κοσμακης να υποφερει...μην τα θυμομαστε αυτα επιλεκτικα μονο..κ.καλα κανει και χωνει στον ΠΑΟΚ αλλα οχι και να μη μας ενδιαφερει αν σαν πολιτες του κρατους μας εχει χωσει αι κανενα δυο δαχτυλα στον ...ABALAEA2 έγραψε:Είναι τουλάχιστον άνανδρο και ανέντιμο για έναν που αγαπάει τον ΠΑΟΚ, να αναφέρεται σε ανθρώπους που καθημερινά τα σπρώχνουν στον ΠΑΟΚ μας, σε όλα τα αθλήματα του ΠΑΟΚ μας, χωρίς να ζητούν κάτι ανταποδοτικό για τα χρήματα που βάζουν, αποκαλώντας τους μιζαδόρους κ.λ.π. Δεν με νοιάζει πως τα' κανε ο Σαχπαζίδης, απο τη στιγμή όμως που σε τόσο δύσκολες εποχές χώνει τα λεφτάκια του στον ΠΑΟΚ μας, χωρίς να ζητά κάτι, απο εμένα τουλάχιστον έχει ένα μεγάλο ευχαριστώ.
- Vonapartis
Όταν παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο πράσινο μαγαζί και βλέπουμε να παρελαύνουν ονόματα που τα είχαμε ακούσει επί μπατατούδη, λέμε δόξα σοι ο Θεός, εμείς γλυτώσαμε από τέτοια ντράβαλα. Ο Φλωρίδης μπροστά τους μοιάζει με αμούστακο λυκειόπαιδο. 1 μήνα παράταση στο όνειρο. Εκεί θα είμαστε, να δούμε πόσο μακρυά θα τραβήξει αυτή η βαλίτσα.
σύμφωνα με την μουστάτη πι@νόλα λούγκρα ο Ζαγοράκης 28/9 φεύγει από τον ΠΑΟΚ..!!!... γεμάτη ικανοποίηση όπως τον ακούω και Live...
τι να πω... είναι ο ορισμός του πιο αναξιόπιστου...αλλά επειδή διατηρεί καλές σχέχεις με την πλευρά Σαχπατζίδη το ποστάρω με κάθε επιφύλαξη...

τι να πω... είναι ο ορισμός του πιο αναξιόπιστου...αλλά επειδή διατηρεί καλές σχέχεις με την πλευρά Σαχπατζίδη το ποστάρω με κάθε επιφύλαξη...
στο twitter έγραψε πριν λίγο ότι 28/9 ο Ζαγοράκης φεύγει από τον ΠΑΟΚ....τι εννοεί η καραπουλημένη ψυχή του το ξέρει...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
μία είναι η μουσάτη λουγκρα που ξεπουλιέται εδώ και χρόνια για τα φράγκα....ζαγορας...το "επιβαιβεωσε" και ο ίδιος τώρα στον αέρα...
Δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο να ισχύει..
Γενικά τις τελευταίες ημέρες μου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση παρακολουθώντας κάποια πρωτοσέλιδα και μερικές ατάκες απο αρδ..
Στην τελική το βρίσκω και λογικό...
Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Πάντως με βάση τα όσα εγράφησαν τις τελευταίες ημέρες (Πρωτοσέλιδα γάτας που μιλούσε για χάσμα μεταξύ ζήση ζαγόρ -το ξέρω οτι είναι βλάκες εκεί αλλά κάπως τους ήρθε το στορυ..-, επικοινωνία ζήση με παπαδόπουλο -πιθανώς λέω εγώ να τον ενημερώσει για αλλαγές στη διοίκηση και να τον καλέσει πίσω.., πιθανή είσοδος σάχπα, ενημερώσεις περί των οικονομικών του συλλόγου, ορκωτοί λογιστές κλπ με εκθέσεις στο τέλος του μήνα κλπ).
Ε όλο αυτό μαζί μου βγάζει ένα αποτέλεσμα το οποίο δίνει άνετα μια λογική υπόσταση στο σενάριο αποχώρησης του Τέο..
Γενικά τις τελευταίες ημέρες μου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση παρακολουθώντας κάποια πρωτοσέλιδα και μερικές ατάκες απο αρδ..
Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Πάντως με βάση τα όσα εγράφησαν τις τελευταίες ημέρες (Πρωτοσέλιδα γάτας που μιλούσε για χάσμα μεταξύ ζήση ζαγόρ -το ξέρω οτι είναι βλάκες εκεί αλλά κάπως τους ήρθε το στορυ..-, επικοινωνία ζήση με παπαδόπουλο -πιθανώς λέω εγώ να τον ενημερώσει για αλλαγές στη διοίκηση και να τον καλέσει πίσω.., πιθανή είσοδος σάχπα, ενημερώσεις περί των οικονομικών του συλλόγου, ορκωτοί λογιστές κλπ με εκθέσεις στο τέλος του μήνα κλπ).
Ε όλο αυτό μαζί μου βγάζει ένα αποτέλεσμα το οποίο δίνει άνετα μια λογική υπόσταση στο σενάριο αποχώρησης του Τέο..
Μαζι με τις μεταγγραφες αεροδρομιου θα ανακοινωθει μαλλον...ζαγορα κουτοπονηρε
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ελα μορε αυτος ειναι σαν να μην υπαρχει κοιμησου ηησυχα
Μαζι με τις μεταγγραφες αεροδρομιου θα ανακοινωθει μαλλον...ζαγορα κουτοπονηρε
Δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο να ισχύει..