Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Καλά ανέβηκα 2 μέρες στην πατρίδα να δω τον αγώνα και ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς εμένα; Τι πράγματα είναι αυτά; Που είναι τα μανιφέστα να τα διαβάσω για να δω με ποιους θα πάω και ποιους θα αφήσω.......αυτό το ποστ με το ΚΚΕ που τα ξεκίνησε όλα που είναι ρε παιδιά.......? 

- ace79grpaok
Αυτό έγινε τον γεναρη,που εβρισα ιβαν ,ιβιτς και Σία αφού με είχατε μπαΝαρει τον Δεκέμβρη? Εκτος αν είχα θέματα με την κ20 και δεν το ξέρω .Δεν εβρισα ποτε κανέναν ιδιαίτερα όταν ο άλλος με λέει " σας ξέρω όλους εσάς τους μιζερους κάνετε δεύτερο λογαριασμό και βρίζετε ιβαν ,ιβιτς και την ομάδα" περίμενα ν πει ότι δεν το έκανα εγώ ,αλλα ξςρω ψηλά γράμματα για κάποιους ,το στ;ματαω γιατί άκρη δεν βγαινειι.pgetsos έγραψε:Αφου το λες και το ξαναλες, εγω ξερω και για εναν blackjack80 που συμπτωματικα γραφτηκε 2 μερες μετα το μπαν σου το μονιμο και με την ιδια IP... Τωρα, μπορει να "ετυχε" και να πηρε την ιδια IP, νταξειace79grpaok έγραψε: Επιτέλους έμαθα ποτέ τρελαίνομαι για να το πω στον ψυχίατρο μου,είμαι 37 πιλοτε οκ? Πάντως για την ταμπακιέρα τίποτα,έκανα μια ερώτηση ,είδες τι του είπα για να φτάσουμε στο σημείο να του πω αν έχει στοιχεια ότι έχω δεύτερο λογαριασμό που βρίζει συνέχεια ιβαν ,ιβιτς και τους παικτες να παρουσιασει ςτοιχεια αλλιως να το βουλωαει εσυ τι εκανες για να πεις οτι ΔΕΝ εχω δευτερο λογαριασμό και ΔΕΝ βρίζω ? Απλα κρεμάστηκες από το να το βουλώσει και μμε έστειλες,σε αντίθεση με την απίστευτη ανοχή που δείξατε σε άτομο που σας έλεγε ότι περνετε γραμμή και του κοψατε ποστ με άνωθεν εντολη και με απιστευτους χαρακτηρισμούς προς τα άτομα σας αλλα ξέρω εγώ είμαι εμπαθης και κομπλεξικός με τους μοντ Οσο για τις μεταγραφές ας μην πάρουν και κανέναν στα παπάκια μου
Γιαννη δικιο εχεις,αλλά το μπαν που εφαγε ηταν τζαμπανταν.
Και οι δυο καλοθελητες που τον τσιγκλουσανε "ακομψα"
την εβγαλαν ζαχαρη.
Και οι δυο καλοθελητες που τον τσιγκλουσανε "ακομψα"
την εβγαλαν ζαχαρη.
- navigator11
ace79grpaok έγραψε:Δεν είμαι ρουφιανος να κάνω ρεπορτ ,αυτήν την φορα είχα δίκιο αλλα που να τω βρω αρκετά σε επριξα.RoMaN έγραψε:Μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου από κατηγορίες, απλά κόσμια και όχι "μπούλο" και "βούλωνε" κτλ.. Αν δεν μπορείς να κρατηθείς, κάνε report..
Δε με αφορά το θέμα της όποιας μεταξύ του ace και των μοδερατόρων παρεξήγησης. Παίρνω αφορμή απλά από τη σύνδεση ... ρουφιανιάς με την αναφορά. Κατά τη γνώμη μου, αυτή η σύνδεση, που γίνεται ευρέως εδώ και δεκαετίες σχετικά με πολλά ακόμα και απείρως πιο σοβαρά θέματα στη χελαςς, καταδεικνύει και εξηγεί αρκετά πράγματα για τα "προβλήματά μας" τα χρόνια της "κρίσης". Όχι, παίδες. Υπάρχουν περιπτώσεις, που η "ρουφιανιά" αποτελεί καθήκον κάθε ευσυνείδητου ατόμου. Μακάρι να αρχίσουμε, έστω ιδιαίτερα καθυστερημένα, να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε, όποτε πρέπει, κατά τέτοιον τρόπο.
navi μαλλον παιρνεις αφορμη και το γενικευεις πολυ.η αναφορα εδω ειναι λιγο περιττη.δε μιλαμε για παραβασεις νομου.αλλο το καθηκον προασπισης των νομων και αλλο οι παραβασεις κανονων(οι οποιοες εν προκειμενω συνηθως ειναι κ οριακες).εδω γενικα επικρατει μια υπερβολικη ευθιξια.εγω προσωπικα δεν την καταλαβαινω.ολοι θιγονται πολυ.γιατι ετσι ρε παιδι μου..
επισης δεν καταλαβαινω γιατι ενας μοντ να πρεπει ντε κ καλα να συνταχθει με εναν αλλο μοντ.ενας χρηστης με εναν αλλο χρηστη.
ειναι λιγο das experiment η φαση.
επισης δεν καταλαβαινω γιατι ενας μοντ να πρεπει ντε κ καλα να συνταχθει με εναν αλλο μοντ.ενας χρηστης με εναν αλλο χρηστη.
ειναι λιγο das experiment η φαση.
Πολλα μπαν και πολλες σελιδες ανουσιες θα μπορουσαν να αποφευχθουν
εαν οι μοντς βλεποντας την οποια αντιπαραθεση,γυρνουσαν λιγο πισω και βλεπανε
πως ξεκινησε και ποιοι την τροφοδοτησαν.
Δεν εχω την απαιτηση να γινουν χωροφυλακες,αλλά συμβαινει συχνα να λεει καποιος
κατι που δεν αρεσει,του την πεφτουν στα ορια του μπαν 2-3,
τρελαινεται ο αλλος και το αποτελεσμα ειναι να τρωει χαβαλε μπαν.
Στο προσφατο μπαν του ace π.χ.,αν στελνανε και τους δυο που του την πεσανε
θα το ξανασκεφτοταν για αναλογη συμπεριφορα.
Οχι οτι ο ace ειναι αγιος,οπως ολοι μας αλλωστε,αλλά μην του τρωμε και το δικιο.
ΥΓ Ενας ειναι ο agios
εαν οι μοντς βλεποντας την οποια αντιπαραθεση,γυρνουσαν λιγο πισω και βλεπανε
πως ξεκινησε και ποιοι την τροφοδοτησαν.
Δεν εχω την απαιτηση να γινουν χωροφυλακες,αλλά συμβαινει συχνα να λεει καποιος
κατι που δεν αρεσει,του την πεφτουν στα ορια του μπαν 2-3,
τρελαινεται ο αλλος και το αποτελεσμα ειναι να τρωει χαβαλε μπαν.
Στο προσφατο μπαν του ace π.χ.,αν στελνανε και τους δυο που του την πεσανε
θα το ξανασκεφτοταν για αναλογη συμπεριφορα.
Οχι οτι ο ace ειναι αγιος,οπως ολοι μας αλλωστε,αλλά μην του τρωμε και το δικιο.
ΥΓ Ενας ειναι ο agios
γεια σου παπα παπα γαμω το μπειραια
εμεις πρεπει να κανουμε λιγη δουλιτσα στο κεφαλι μας και να μην ειμαστε τοσο ευθικτοι.
στην ιαπωνια λεει στον προλογο του το συγκριτικο δικαιο, οι πολιτες θεωρουν οτι ειναι ντροπη να πανε στα δικαστηρια για να λυσουν τις ιδιωτικες διαφορες τους, ακομα και για σοβαρα αδικηματα.θεωρουν ντροπη να μην μπορουν να συνεννοηθουν πρωτα.
εδω ειμαστε στο αλλο ακρο.
κουλτουρες.
υγ.οταν λεω εμεις εννοω και τα στρουμφ.
εμεις πρεπει να κανουμε λιγη δουλιτσα στο κεφαλι μας και να μην ειμαστε τοσο ευθικτοι.
στην ιαπωνια λεει στον προλογο του το συγκριτικο δικαιο, οι πολιτες θεωρουν οτι ειναι ντροπη να πανε στα δικαστηρια για να λυσουν τις ιδιωτικες διαφορες τους, ακομα και για σοβαρα αδικηματα.θεωρουν ντροπη να μην μπορουν να συνεννοηθουν πρωτα.
εδω ειμαστε στο αλλο ακρο.
κουλτουρες.
υγ.οταν λεω εμεις εννοω και τα στρουμφ.
Καλες ειναι οι κουλτουρες αλλά το paokmania εχει την δικια του.
Δεν γινεται ρε Κεν να βρισκουμε παντα ενα θερμοαιμο
να του κανουμε ντεμεκ χαβαλε να τον τρελαινουμε,να τρωει το μπαν
κι εμεις να ειμαστε στην πουδρα.
Ο πατερας μου οταν πηγαινα στο σπιτι και καταλαβαινε οτι ειχα πλακωθει,
ημουν καλο "τσασίτι" βλεπεις,
πρωτα μου εριχνε μερικες "ψιλες" και μετα με ρωτουσε τι εγινε.
Με τον καιρο (ψιλες) εμαθα να συγκρατω τα νευρα μου.
Οποιυ δεν πιπτει λογος....πιπτει ραβδος.
Δεν γινεται ρε Κεν να βρισκουμε παντα ενα θερμοαιμο
να του κανουμε ντεμεκ χαβαλε να τον τρελαινουμε,να τρωει το μπαν
κι εμεις να ειμαστε στην πουδρα.
Ο πατερας μου οταν πηγαινα στο σπιτι και καταλαβαινε οτι ειχα πλακωθει,
ημουν καλο "τσασίτι" βλεπεις,
πρωτα μου εριχνε μερικες "ψιλες" και μετα με ρωτουσε τι εγινε.
Με τον καιρο (ψιλες) εμαθα να συγκρατω τα νευρα μου.
Οποιυ δεν πιπτει λογος....πιπτει ραβδος.
καλα ναι τι λεω.πολλη θεωρια.δεν αλλαζει ετσι ευκολα ο ανθρωπος.
αλλα και αυτος τι τσιμπαει.μεχρι και ο παυλαρας εμαθε να μην τσιμπαει.
αλλα και αυτος τι τσιμπαει.μεχρι και ο παυλαρας εμαθε να μην τσιμπαει.
Το θεμα δεν ειναι να μην τσιμπαει ο καθε ace,
το θεμα ειναι να τον προφυλασουμε και να μην διαιωνιζεται η κατασταση.
Αυτο θα γινει μονο αν αυτον που παρεκτρεπεται τον ακολουθουν κι αυτοι που σιγονταρουν.
το θεμα ειναι να τον προφυλασουμε και να μην διαιωνιζεται η κατασταση.
Αυτο θα γινει μονο αν αυτον που παρεκτρεπεται τον ακολουθουν κι αυτοι που σιγονταρουν.
ε πως να τον προστατεψουμε ρε πριστ.και γιατι να τον προστατεψουμε.παιδακι ειναι?ολοκληρος μαντραχαλος ειναι.ας προστατεψει κ αυτος λιγο τον εαυτο του.ειναι δυνατον να τσιμπαει απο τους ιδιους κ τους ιδιους?
αντε κ σου λεω εγω ειδε πχ ο γκετσος το τυρακι κ ειπε σε αυτον που το εριξε να μαζευτει.αν ο καθε εης θελει να τσιμπησει παλι θα τσιμπησει.
φαυλος κυκλος ειναι.
γνωμη μου παντα ετσι?
μια λυση ειναι ειναι στις προσωπικες αντιπαραθεσεις να μην ανακατευονται οι μπλε αν δεν παιζουν βρισιες.η να υπαρχει ενα κλειστο τοπιτς να μπαινουν να εκτονωνονται.το κλουβι με τις τρελες φαση.ξεφυγες στο κυριως φορουμ?μεταφορα του τοστ στο κλουβι με τις τρελες και βγαλε τα ματια σου.να ειναι και ενας μπλε αλφαμιτης σε υπηρεσια καθε τοσο για τις βρισιες και τα αιματα και τελος.αφου εδω και 1-2 χρονια τα ιδια και τα ιδια.εχουμε μαζευτει ολοι οι ευθικτοι και στραβωνουμε που ο αλλος δε σεβεται τα παρασημα μας.να δουμε ποιοι θα μπουν εκει μεσα.ειναι και λιγο ντροπη να καταληξει σε κατι τετοιο.
κατσε δες τι μου εσουρε εκεινος ο δημητρης.τι γκετ ε λαηφ,τι οτι με νοιαζει μονο να δημιουργησω ακολουθους κ δε με νοιαζουν οι νεοι (λολ), τι για φασεις με αγορακια,αν με καρφωνει ο λεβινγκστον, τι οτι οταν ερχοντουσαν οι κυανοκρανοι στις ΠΑΟΚτσηδικες αλυσιδες αντιστασης εγω θα παρατουσα το διπλανο μου.και ενα σωρο αλλα.τα ειπε ο ανθρωπας εκτονωθηκε.απο το ενα μπηκαν απο το αλλο βγηκαν.γελασα και λιγο.κοιτα να δεις λεω παθη που γενναω.μεγαλος κοκτηζερ.ξερεις τι χαμο θα ειχε δημιουργησει ο καθε ευθικτος εδω μεσα?
ε λιγο ας αραξουμε.δε γνωριζομαστε προσωπικα.ποσο σοβαρα μπορει να ειναι αυτα που μας προσαπτει ο αλλος.
γι'αυτο κ ειμαι λιγο εναντιων των συναντησεων κλπ.σοβαρευει το πραμα μετα.δεν ειναι οτι δε γουσταρω κοσμο απο εδω μεσα.αλλα η δια ζωσης γνωριμια φερνει αλλα.φορουμ ειμαστε.δυναμικη πρεπει να βγαζουμε.οχι σοσιαλ μηντια.
αντε κ σου λεω εγω ειδε πχ ο γκετσος το τυρακι κ ειπε σε αυτον που το εριξε να μαζευτει.αν ο καθε εης θελει να τσιμπησει παλι θα τσιμπησει.
φαυλος κυκλος ειναι.
γνωμη μου παντα ετσι?
μια λυση ειναι ειναι στις προσωπικες αντιπαραθεσεις να μην ανακατευονται οι μπλε αν δεν παιζουν βρισιες.η να υπαρχει ενα κλειστο τοπιτς να μπαινουν να εκτονωνονται.το κλουβι με τις τρελες φαση.ξεφυγες στο κυριως φορουμ?μεταφορα του τοστ στο κλουβι με τις τρελες και βγαλε τα ματια σου.να ειναι και ενας μπλε αλφαμιτης σε υπηρεσια καθε τοσο για τις βρισιες και τα αιματα και τελος.αφου εδω και 1-2 χρονια τα ιδια και τα ιδια.εχουμε μαζευτει ολοι οι ευθικτοι και στραβωνουμε που ο αλλος δε σεβεται τα παρασημα μας.να δουμε ποιοι θα μπουν εκει μεσα.ειναι και λιγο ντροπη να καταληξει σε κατι τετοιο.
κατσε δες τι μου εσουρε εκεινος ο δημητρης.τι γκετ ε λαηφ,τι οτι με νοιαζει μονο να δημιουργησω ακολουθους κ δε με νοιαζουν οι νεοι (λολ), τι για φασεις με αγορακια,αν με καρφωνει ο λεβινγκστον, τι οτι οταν ερχοντουσαν οι κυανοκρανοι στις ΠΑΟΚτσηδικες αλυσιδες αντιστασης εγω θα παρατουσα το διπλανο μου.και ενα σωρο αλλα.τα ειπε ο ανθρωπας εκτονωθηκε.απο το ενα μπηκαν απο το αλλο βγηκαν.γελασα και λιγο.κοιτα να δεις λεω παθη που γενναω.μεγαλος κοκτηζερ.ξερεις τι χαμο θα ειχε δημιουργησει ο καθε ευθικτος εδω μεσα?
ε λιγο ας αραξουμε.δε γνωριζομαστε προσωπικα.ποσο σοβαρα μπορει να ειναι αυτα που μας προσαπτει ο αλλος.
γι'αυτο κ ειμαι λιγο εναντιων των συναντησεων κλπ.σοβαρευει το πραμα μετα.δεν ειναι οτι δε γουσταρω κοσμο απο εδω μεσα.αλλα η δια ζωσης γνωριμια φερνει αλλα.φορουμ ειμαστε.δυναμικη πρεπει να βγαζουμε.οχι σοσιαλ μηντια.
- ace79grpaok
Πάτερ αν και αθεος θα με κανεις βΑ έρθω στην,εκκλησία που λειτουργείς ,όχι γιατί παίρνεις το μέρος μου απλα γιατί λες αυτό που έγινε στα αλήθεια και το γαμωτο είναι ότι δεν ζήτησα Να τιμωρηθεί κανεις απλα να παραδεχθεί ο πγκετσος ότι ίσως είχε άδικο που με σούταρε ,το κόβω εδώ και όπως είπα πριν ignore και τέλος οι αντιπαραθέσεις .
κ εγω με το μερος σου ειμαι εης.κ ειλικρινα δεν ξερω καν πως ξεκινησε.για ποιο λογο αρπαχτηκατε κλπ.
μη δινεις τοση σημασια ρε ψηλε στους παντες.τη βλεπεις τη μπανανοφλουδα.τι την πατας.γιατι τους κανεις τη χαρη.οχι συγκεκριμενα.γενικα.
μη δινεις τοση σημασια ρε ψηλε στους παντες.τη βλεπεις τη μπανανοφλουδα.τι την πατας.γιατι τους κανεις τη χαρη.οχι συγκεκριμενα.γενικα.
- ace79grpaok
Ρε παλληκαρε εγω αν σε πω ότι έχεις δεύτερο λογαριασμό και βρίζεις ιβαν ,ιβιτς και τΟν ΠΑΟΚ ,και εσύ με πεις ότι φέρε στοιχεια ότι το έχω κάνει αλλιώς βούλωσε το ,και έτρωγες μπαν εσύ και οχι εγώ που σε κατηγόρησα δεν θα αισθανόσουν ότι δεν φταις?αυτό έγινε τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο ,απλα επειδή έκανα αυτήν τη. Επισήμανση στους μοντ με είπαν κλαψιαρη και να μην μιλάω καθ τους προκαλώ γιατί γύρισα από μόνιμο μπαν και ότι δεν θα ασχολονται συνέχεια μαζί μου όπως ότι με απειλησαν ότι θα με ξανά μπαναρουν ,αν λέω ψεμματα διάβασε τι τι έγινε και θα καταλάβεις.barlow4 έγραψε:κ εγω με το μερος σου ειμαι εης.κ ειλικρινα δεν ξερω καν πως ξεκινησε.για ποιο λογο αρπαχτηκατε κλπ.