pilotos έγραψε:Κυνήγι μέχρι να πατήσουν τον μαύρο χιόνι
SM-G965F

Άθλιε!
Γνωστό τοις πάσι...navigator11 έγραψε:pilotos έγραψε:Κυνήγι μέχρι να πατήσουν τον μαύρο χιόνι
SM-G965F![]()
![]()
![]()
Άθλιε!
Χ 1.926.000 ΠΑΟΚτσήδες...kayde έγραψε:Ποια ειναι η προσωπικη τους αποψη,γαμω τον πσατ σας ρε πουλημενοι? Που εγραψε το σκουληκι νεας φιλαδελφειας οτι ο Δωνης ηταν στημενος? Γι'αυτο λετε? Οτι ηταν στημενος ο διαιτητης?
Που η ΑΔΕΡΦΑΡΑ σημερα το πρωι,λιγο πριν βγει η "ανακοινωση" σας τυχαια τα εσβησε? Αυτη εννοειται προσωπικη αποψη? Οταν ο κασκολακιας εβγαζε ανακοινωση για τους συναδερφους σας στο SDNA εκει δεν ειδαμε καμια ανακοινωση ή καταδικη,εκεΙνοι δεν εχουν αναγκη,ετσι παλιογλυφτες.Εκει δεν "απειληθηκαν" συναδερφοι σας?
Ωραια,και η δικια μου προσωπικη αποψη ειναι οτι τα παιρνετε απο εμπορους ηρωινης και λαθρεμπορους οπλων και οτι πουλατε και τη μανα σας για τα λεφτα.Προσωπικη αποψη μου φυσικα,οπως λετε.
Οσο για τα πρωτοσελιδα των "δεν ασχολουμαστε με σας,λαρισα συν 1 κλπ",το βλεπουμε καθε μερα πως δεν ασχολειστε,πεταμενοι,που οτι και να γινει ο ΠΑΟΚ σας φταιει.Γραψτε ρε κοταρες οτι ο συγκεκριμενος εποπτης μας ειχε ακυρωσει γκολ στη Βεροια 5 μετρα πισω,γραψτε ρε κοταρες οτι ο Τζηλος ακομα και τα φιλικα σας παιζει.
Σιγα ομως μη τα γραψετε ΚΟΤΑΡΕΣ νεας φιλαδελφειας Γ.Τ.Μ.Σ.
ΜΠΡΑΒΟ του...Επιβεβαίωσε την πλήρη ασχετοσύνη, έως αναλφαβητισμού, τουλάχιστον των ταγών των ΑΡΔ...«Η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ καλό θα είναι να ενημερωθούν πως η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση, παρά έστειλε κλειστή επιστολή στα αρμόδια όργανα, διαμαρτυρόμενη για συμπεριφορές στελεχών. Ακριβώς για να μη στοχοποιήσει ή… ηρωοποιήσει ανθρώπους με τους οποίους ουδεμία σχέση θέλει να έχει, πέρα από την προβλεπόμενη.
Η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ θα ήταν καλό να διερευνήσουν τα καταγγελόμενα, ακριβώς όπως καταγγέλονται και όχι όπως βολεύει στην αντανακλαστικά συνδικαλιστική απάντησή τους.
Η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ καλό θα είναι να ενημερωθούν πώς δουλεύουν τα μέλη τους στην Τούμπα και ποιες πρωτοβουλίες έχει πάρει το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., για ακόμη καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες, πριν υπαινιχθούν ότι συμβάλλουμε στο αντίθετο.
Τέλος, η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ θα πρέπει να καταλάβουν πως η έλλειψη ελέγχου, στο αν τηρείται η δεοντολογία από κάποια μέλη τους, είναι ένας βασικός λόγος που στοχοποιούνται από τους φιλάθλους και οι πραγματικά καλοί συνάδελφοι και όχι τα παράπονα της κάθε ΠΑΕ, ειδικά με τη διατύπωση, που εγώ χρησιμοποίησα στην επιστολή (και όχι ανακοίνωση).
Σε κάθε περίπτωση, αν έστω και μετά την εντελώς άστοχη ανακοίνωσή τους, χρειάζονται διευκρινίσεις για το τι καταγγείλαμε, μπορούν να με βρουν στο ίδιο τηλέφωνο στο οποίο κατά καιρούς με ψάχνουν για εξυπηρετήσεις».
Τριτώνει το πράγμα. Έχω κι εγώ ... εγκυρότατες ινφορμέισο περί των μνησθέντων. 2-3 ακόμα αν συνυπογράψουν όσα αναφέρουμε προκύπτει η ... είδηση! Να συμπληρώσω μόνο ότι οι δικές μου πληροφορίες δεν αφορούν μόνο στις μητέρες συγκεκριμένων αρδ. Δε θα γράψω περισσότερα.Besuch 2 έγραψε:Αφού η προπαγάνδα, τα αυθαίρετα συμπεράσματα, η λάσπη, η στοχοποίηση προσώπων και ομάδων, χωρθς στοιχεία μάλιστα, θεωρούνται κατά την ΕΣΗΕΑ "δικαίωμα στην προσωπική άποψη", μπορώ κι εγώ προσωπικά να έχω αντίστοιχη!!
Λέω λοιπόν ότι η μάνες συγκεκριμένων δημοσιογράφων εκπορνεύονται στην ομονοια και οι ίδιοι στη Συγγρού ντυμένοι τραβελια. Για το προς το ζην , μιας που τα "δωράκια" προς τους συγκεκριμένους από πολιτικούς κ αθλητικούς παράγοντες έχουν μειωθεί κατά 40% τελευταία και το παντεσπανι βγαίνει δύσκολα.
(Είδα ότι με πρόλαβε ο kayde...Ε, αφού τα λεμε δύο, σίγουρα θα έχουν βάση αντίστοιχη με τις δικες σας "προσωπικές απόψεις". Για να μην πω ότι πιθανότατα έχουν πολύ μεγαλύτερη...)