Ισχύει και για τη χρονιά που μας έρχεται ο κανονισμός της ΦΙΦΑ (https://www.fifa.com/legal/football-reg ... in-ukraine) αρκεί ο παίκτης να ενημερώσει επισήμως την ομάδα του μέχρι 1/7.adman έγραψε:Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό του Ετζούκε. Πρώτον, είναι 25 χρονών μπέμπης. Δευτερον, 11.5 εκατομμύρια είχε πληρώσει η ΤΣΣΚΑ, άρα ελεύθερος δύσκολα. Η ΦΙΦΑ εδωσε το δικαίωμα στους παίκτες που αγωνίζονται στο ρωσικο πρωτάθλημα να αγωνιστούν αλλού, όχι όμως ως ελεύθεροι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αυτόν ακριβώς τον όρο εκμεταλλεύτηκε ο Ετζούκε πέρσι και πήγε στη Χέρτα, καθώς όμως το συμβόλαιό του στην ΤΣΣΚΑ λήγει το 24, οφείλει να επιστρέψει. Ο κανονισμός αυτός της ΦΙΦΑ ισχύει μέχρι 30 Ιουνιου του 23, επομένως δεν μπορεί να φύγει με τον ίδιο τρόπο φέτος, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι και δεν το ξέρω. Μάλιστα η ΤΣΣΚΑ σκόπευε να κινηθεί νομικά κατά της μονομερούς απόφασής του να πάει στην Χέρτα. Δεν νομίζω ότι η ΤΣΣΚΑ έχει καμία πρόθεση μετά απ' όλα αυτά να διευκολύνει τον παίκτη. Είναι και το ποσό που ξόδεψε και σίγουρα θα θέλει κάτι σε αντάλλαγμα. Είναι και το ότι το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο και δεν βγάζει νόημα να τον στείλει δανεικό.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Nα τον κάνω τι τον ετζουκε δανεικό με μηδενικη προοπτική παραμονής που κατά τον Απρίλιο θα σκέφτεται τον επόμενο σταθμό του.
Δυστυχώς η μεγαλύτερη μερίδα δεν εστιάζει καθόλου στην ουσία
Δυστυχώς η μεγαλύτερη μερίδα δεν εστιάζει καθόλου στην ουσία
Μας γλεντάει κάθε τυχάρπαστη σελίδα, κάθε μεγαλοδημοσιογράφος που γνωρίζει περισσότερα (?) απ'ότι οι δικοί μας που φοβόντουσαν αρχικά μην βγάλουν κάτι και χαλάσει η όποια μεταγραφή, μετά που βγαίνουν σωρηδόν ονόματα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται και μας γίνεται...
Δεν ξέρω αν το προσέξατε, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...
Δεν ξέρω αν το προσέξατε, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...

με μισιτζαν εναν παικτη με γεματες συμμετοχες αξιολογι στα χαφ επιπεδου οζντοεφ και ενα φορ κανονικο με 15+ γκολ
αντι των κουρτιτς ολιβειρα μπισεσβαρ ανεβαινουμε πολυ σαν επιπεδο
βαλε και εναν πελκα να μοιραζεται με ντελια ( ντελιας θα μοιραζεται και απο αριστερα χρονο)
αριστερο μπακ μπορεις να δεις και πιο μετα μια ευκαιρια οπως και για δεξι στοπερ και για εμενα και δευτερο τερμα
απο ελλαδα καποια ευκαιρια? στο ραδιο ακουσα για το τερμα του οφη και τον παναθηναικο.
αντι των κουρτιτς ολιβειρα μπισεσβαρ ανεβαινουμε πολυ σαν επιπεδο
βαλε και εναν πελκα να μοιραζεται με ντελια ( ντελιας θα μοιραζεται και απο αριστερα χρονο)
αριστερο μπακ μπορεις να δεις και πιο μετα μια ευκαιρια οπως και για δεξι στοπερ και για εμενα και δευτερο τερμα
απο ελλαδα καποια ευκαιρια? στο ραδιο ακουσα για το τερμα του οφη και τον παναθηναικο.
- pirate_salonica
το πρωτο προβλημα μας ειναι το φορ και ο παρτενερ του αουγκουστο αλλα και γενικα το γκολ
παικτες να σκοραρουν να σουταρουν
παικτες να σκοραρουν να σουταρουν
JohnDag έγραψε:Ε σορρυ ρε συ Nunies αλλά αν καταλήξουμε σε Κοκοριν τότε δεν δίναμε ποτέ 1.5Μ σε κανένα Ιταλό.nunies4 έγραψε:Για το φορ πως το λες;
Δεν μπορω να πιστεψω τα περι Κοκοριν που λεγονται οταν εφτανες να δινεις 1,5εκ για τον Ιταλο.
Στα δικα μου ματια αυτη την στιγμη στο φορ υπαρχει αδιεξοδο.
Μακαρι να ειναι οπως τα λες
Δηλαδή, αυτό το δίνω 1Μ+ για παίκτη και δεν βρίσκω και μετά παίρνω παίκτη με 500Κ πόσες ακόμα μεταγραφικές θα πρέπει να το δούμε να συμβαίνει για να καταλάβουμε ότι κάτι παίζει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Κοκοριν δηλαδή στην Φιορεντίνα που ανήκει, παίρνει 500 το χρόνο;
- figurehead4
Ταπεινή μου γνώμη πως το happy end μεταξύ των δυο τους είναι ξεκάθαρα ο Μισιτζάν. Καλύτερος τακτικά, με ομαδικό πνεύμα και δικός μας σίγουρα, όχι δανεικός.joshua έγραψε:Να έχεις ψηλοξενερωσει με την επιλογή Μισιτζαν και να έρχεται το γαυροσαιτ να σου δώσει ελπίδα...100% δεν παίζει ρετοιο σενάριο,ο Μισιτζαν θα κλείσει. ΠΑΟΚ και happy end δεν πάνε μαζί...
Ο άλλος δεν είναι παίχτης για πρωταθλητισμό.
Δεν ξέρω πως αλλιώς να σας το πω, είναι πραγματικά δύσκολο να μη βρίσω, αλλά τα τοξικά συμπεράσματα του καθένα, ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΡΟΛΟ παίζουν στο τι κάνει ο ΠΑΟΚ.
- Unpsofable78
Τώρα μάλιστα, έχουμε σε βάθος ανάλυση των μεταγραφικών εξελίξεων στον ΠΑΟΚ 

- Μπαρκαρούτσος
rainmaker έγραψε:Δεν ξέρω πως αλλιώς να σας το πω, είναι πραγματικά δύσκολο να μη βρίσω, αλλά τα τοξικά συμπεράσματα του καθένα, ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΡΟΛΟ παίζουν στο τι κάνει ο ΠΑΟΚ.
Ναι ε; Για πάνε στου Μιχαηλίδη...

Πάντως τα πολλά ονόματα που βγαίνουν, δύο πράγματα μπορεί να σημαίνουν:
Ή οι υπεύθυνοι έχουν παρά αγχωθει από την αβεβαιότητα και χτυπάνε παντού και ότι κάτσει
Ή
Τα ονόματα αυτά είχαν προταθεί πριν καιρό, βγαίνουν τώρα γιατί έχουν κάνει
Ελπίζω το δεύτερο.
Υ.Γ. Μποετιους σε πτώση μεγάλη, ούτε για πλάκα!
Ή οι υπεύθυνοι έχουν παρά αγχωθει από την αβεβαιότητα και χτυπάνε παντού και ότι κάτσει
Ή
Τα ονόματα αυτά είχαν προταθεί πριν καιρό, βγαίνουν τώρα γιατί έχουν κάνει
Ελπίζω το δεύτερο.
Υ.Γ. Μποετιους σε πτώση μεγάλη, ούτε για πλάκα!