Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από gergeo4 »

kos έγραψε:gergeo4

Επειδή η κάθε επαγγελματική προσπάθεια είναι ιερή και από εμένα απόλυτα σεβαστή θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με ενοχλεί η αναφορά σε μια σελίδα.
Αυτό το ξέρω αλλά δεν σας λέω με ενοχλεί.
Το παιδιά δεν μπορώ να πω παραπάνω μην με πιέζετε.
Για θέμα που ξεκινάει ο ίδιος... είναι τρελό...
Όλοι έχουμε καταλάβει ότι έχετε πάνω κάτω την ίδια ενημέρωση την ίδια στιγμή. Ακόμη και το πότε θα μιλήσετε σαν λένε.
Πες μου την σελίδα σου να μπαίνω τρείς φορές την ημέρα....με τον καημό μου μην παίζεις.
Συγνώμη αν σε στεναχωρεσα.
κανένα προβλημα φίλε μου. ;)
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Ρε δεν έχετε πάρει χαμπάρι..... Ο σχεδιασμός ξεκάθαρα δεν είναι για 4231, με τον σχηματισμό αυτό θα πάμε στα πρώτα ματς.
Με τόσους μεσοεπιθετικούς η ενδεκάδα θα είναι κοταρσκι τριάδα στην άμυνα καργας δεξιά Ιγκι κέντρο Μιχαηλίδης (νασμπεργκ κουλιερακης) αριστερά, φουλ μπακς Λύρα δεξιά (σαστρε Τζίμας) Τσαούσης (Ράφα Σοάρες) αριστερά, τριάδα χαφ Αουγκούστο νταντας Φιλίπε και μπροστά ζιφκο κουαλιατα....
Μιλάμε για υπερηχητική ομάδα, νεανικοτατη, μόνο ο Ιγκι είναι 28 όλοι οι άλλοι τρώνε ακόμα μπεμπελακ.....
Θα είμαστε 10 ταχύτητες πάνω από τους άλλους, σημειώστε την μέρα που το λέω......
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Σιγουρα Ronnie αλλα η κατοχη και το build up μπορει in the long term να μειωσουν τις επικινδυνες επιθεσεις, οποτε ο στοχος της αμυνας επιτυγχανεται. Εννοειται δεν λεμε να μην πιανει ουτε κουβερτα και να ειναι καλος με τα ποδια [FACE WITH TEARS OF JOY]
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ορμώμενος από το σχόλιο του Ιάσωνα, αναρωτιέμαι αν θα είμαστε οκ στην θέση του φορ.
Έχω την εντύπωση ότι ο Τόμας θα πλαισιώνει τον φορ. Δεν ξέρω πώς το βλέπουν κι αν οι Τόμας και κουτσιας είναι ικανοί να αντικαταστήσουν τον Ολιβειρα.
Έχω την άποψη ότι ένας καθαρός φορ ίσως να μην είναι αρκετός.
Η αλήθεια είναι ότι το ροστερ γεμίζει.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

πολυ καλος με τα ποδια ο Κοταρσκι
με τα χερια το φαγε ευκολα τα γκολακι, για εξοδο οταν επιχειρησε βρηκε αερα μιας και ο Καργας του την πηρε την μπαλα, θα την ελεγα εξοδο Αγιος ο Θεος...Αγιος Ισχυρος...ελπιζω να μην εχει την εξοδο Πασχαλακη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athens την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παντως για την ώρα το ρόστερ ειναι μεγάλο.

υγ: ο κοταρσκι στο γκολ του παυλιδη δεν μπορουσε να κανει και πολλα παραπανω, και που την αγγιζει καλα να λεμε.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

george89 έγραψε:Αυτα που εμαθα απο Ισπανία με κανουν χαρουμενο , ο παικτης στο 4411 παιζοντας δεύτερος φορ θα βαλει 15 γκολ ,μονος του μπροστα δεν μπορει
Δεν υπάρχει περίπτωση ο Λουτσέσκου να τον βάλει δεύτερο επιθετικό, στη χρονιά του νταμπλ τον Καρέλη τον έβαζε πάντα αλλαγή στον Πρίγιο ή τον Τσούμπα ποτέ δεν τον έβαλε στη θέση του Πέλκα για να παίξει με δύο φορ. Όσο βλέπω βιντεάκια τόσο πιστεύω πως ο παίκτης θα έχει το ρόλο του Χρήστου Τζόλη:πρώην δεύτερος επιθετικός που θα παίζει αριστερό εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο τσαουσης χθες έπαιξε σαν αρ. εξτρεμ;;

Πως σας φάνηκε;
Ρωτάω γιατιι δεν το ειδα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:
renegade έγραψε:Δηλαδή συγνώμη. Αν υποθέσουμε ότι ο μπίσεσβαρ ανανεώνει...δεν θα πάμε για άλλον μεσοεπιθετικο?
Ε ποσους θα μαζέψουμε βρε rene; Το εγραψα και πριν 9 μεσοεπιθετικοι και 1.5 επιθετικος θα ειναι παγκοσμια πρωτη...
Και τι θα αλλάξει στην θέση σε σχέση με πέρυσι?
Εκτός και αν πέρυσι ήμασταν ευχαριστημένοι με αυτά που βλέπαμε από την συγκεκριμένη θέση...τότε πάω πάσο
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

sourmenetes έγραψε:Ο τσαουσης χθες έπαιξε σαν αρ. εξτρεμ;;

Πως σας φάνηκε;
Ρωτάω γιατιι δεν το ειδα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μια χαρα σαν δοκιμαστικος, εχει μελλον...κατι αλλοι που ηρθαν με φανφαρες δεν αρεσαν
george89

Δημοσίευση από george89 »

Για εμενα μια ενδεκαδα που μπροστα θα ηταν

Νταντας φελιπε
Αντριγια τομας κουλιατα
Κουτσιας

Θα ειχε τρομερη ταχυτητα και ενδιαφέρον
Νταντας 6 φελιπε 8 τομασ false 9
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

ron-swanson έγραψε:Εγω πιστευω κανεναν δεν θα παρουμε στο 10. Καθε καλοκαιρι την ιδια ιστορια εχουμε, οτι θα ερθει παιχταρας μεσοεπιθετικος και στο τελος δεν ερχοταν κανενας, ειτε ερχοταν μετριοτητα τυπου Μουργκ, Μιτριτσα και λοιπα.

Πιστευω πως σε 1 μηνα θα μας πουν οτι υπολογιζει για εκει τον Φελιπε, οτι εχει τον Κουαλιατα, παιζουν εκει και ο Ρικαρντο με τον Νταντας, ασε που γυρναει ο Καντουρι (θα πουνε), που να χωρεσουν ολοι αυτοι; Θα εχεις θεμα στα αποδυτηρια (θα πουνε).
Πάντως μέχρι τώρα οι μεταγραφές που περιμέναμε έγιναν. Μπορεί να διαφωνούμε στα ονόματα, αλλά οι θέσεις έχουν καλυφθεί. Μόνο το 10 έμεινε. Και όταν ο Λουτσέσκου δηλώνει ότι περιμένει 10άρι, δεν νομίζω να υπάρχει πιθανότητα αντίστοιχου περυσινού κάζου.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Pellaios έγραψε:Ρε δεν έχετε πάρει χαμπάρι..... Ο σχεδιασμός ξεκάθαρα δεν είναι για 4231, με τον σχηματισμό αυτό θα πάμε στα πρώτα ματς.
Με τόσους μεσοεπιθετικούς η ενδεκάδα θα είναι κοταρσκι τριάδα στην άμυνα καργας δεξιά Ιγκι κέντρο Μιχαηλίδης (νασμπεργκ κουλιερακης) αριστερά, φουλ μπακς Λύρα δεξιά (σαστρε Τζίμας) Τσαούσης (Ράφα Σοάρες) αριστερά, τριάδα χαφ Αουγκούστο νταντας Φιλίπε και μπροστά ζιφκο κουαλιατα....
Μιλάμε για υπερηχητική ομάδα, νεανικοτατη, μόνο ο Ιγκι είναι 28 όλοι οι άλλοι τρώνε ακόμα μπεμπελακ.....
Θα είμαστε 10 ταχύτητες πάνω από τους άλλους, σημειώστε την μέρα που το λέω......
Ωραιο σεναριο μεν αλλα οχι ολκληρωμενο.-
Εκτος κι αν μας πεις και με ποιον προπονητη!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:
renegade έγραψε:Δηλαδή συγνώμη. Αν υποθέσουμε ότι ο μπίσεσβαρ ανανεώνει...δεν θα πάμε για άλλον μεσοεπιθετικο?
Ε ποσους θα μαζέψουμε βρε rene; Το εγραψα και πριν 9 μεσοεπιθετικοι και 1.5 επιθετικος θα ειναι παγκοσμια πρωτη...
Και τι θα αλλάξει στην θέση σε σχέση με πέρυσι?
Εκτός και αν πέρυσι ήμασταν ευχαριστημένοι με αυτά που βλέπαμε από την συγκεκριμένη θέση...τότε πάω πάσο
Αυτο δυστυχώς πρέπει να το απαντήσουν αλλοι που κανουν τις επιλογές,οχι εγω.
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

aivas19 έγραψε:Σιγουρα Ronnie αλλα η κατοχη και το build up μπορει in the long term να μειωσουν τις επικινδυνες επιθεσεις, οποτε ο στοχος της αμυνας επιτυγχανεται. Εννοειται δεν λεμε να μην πιανει ουτε κουβερτα και να ειναι καλος με τα ποδια [FACE WITH TEARS OF JOY]
Το σωστό μπίλτ απ κάνει εσένα πιο επιθετικό και τις αντιπάλες ομάδες τις κάνει πιο επιφυλακτικές για το αν πρέπει να σε πιέσουν ψηλά. Τον τερματοφύλακα, μία καλή ομάδα, τον χρειάζεται σε 4-5 φάσεις που ούτως ή άλλως θα δεχτεί στα πιο πολλά παιχνίδια. Εκεί τον θέλω τον τερματζή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”