Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Στην προετοιμασία θα εμφανιστεί και ο εσιτι?
Από κει και πέρα θεωρώ ουτοπικό να λέμε σήμερα με τον κανένα ως παρτενέρ του ινγκι ότι είμαστε καλύτερα από πέρσι
Από κει και πέρα θεωρώ ουτοπικό να λέμε σήμερα με τον κανένα ως παρτενέρ του ινγκι ότι είμαστε καλύτερα από πέρσι
πολυ με ψηνει ο Αντρε,δεν ξερω για εσας
και κορμι δεμενο εχει και για να τον εχει κλεισμενο απο το χειμωνα ο μποτο
κατι παραπανω θα ξερει σιγουρα,αυτη ειναι η δουλεια του
να ανακαλυπτει παικτες που δεν κανουν εντυπωση σε αλλους
αλλά εχουν να δωσουν πολλα
αλλά ειδα κανα δυο φωτογραφιες και μου εκανε εντυπωση το βλεμμα του
σαν να μην εχει κανενα απεναντι του,τσαγανο δειχνει που μας λειπει τελευταια
αν τον δω και στο χορτο θα εχω ολοκληρωμενη αποψη
αλλά το βλεμμα του,γαμαει
και κορμι δεμενο εχει και για να τον εχει κλεισμενο απο το χειμωνα ο μποτο
κατι παραπανω θα ξερει σιγουρα,αυτη ειναι η δουλεια του
να ανακαλυπτει παικτες που δεν κανουν εντυπωση σε αλλους
αλλά εχουν να δωσουν πολλα
αλλά ειδα κανα δυο φωτογραφιες και μου εκανε εντυπωση το βλεμμα του
σαν να μην εχει κανενα απεναντι του,τσαγανο δειχνει που μας λειπει τελευταια
αν τον δω και στο χορτο θα εχω ολοκληρωμενη αποψη
αλλά το βλεμμα του,γαμαει
Μου αρέσει αυτή η αισιοδοξία και if you ask me την προτιμώ από την ατέρμονη γκρίνια.
Καλό είναι, όμως, να είμαστε ρεαλιστές. Ώστε όταν έρθει η ώρα να κρίνουμε να μην είμαστε υπέρμετρα αυστηροί.
Καταρχήν όσον αφορά το μπάτζετ η φάση θυμίζει το budget allocation του FM. Όσοι έχουν παίξει καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Σύμφωνα με τα όσα μας έχει μεταφέρει ο Ginola φέτος έχει διατεθεί συγκεκριμένο μπάτζετ στον ΤΔ.
Αυτός με την σειρά του αποφασίζει τι από αυτό θα διατεθεί σε συμβόλαια και τι σε αγορές. Βάζοντας τα αυτά τα 2 μαζί εγώ θεωρώ ότι πάνω κάτω το μπάτζετ μας θα είναι στα περσινά επίπεδα.
Θα ξοδεύουμε λιγότερα για συμβόλαια από πέρσι αλλά θα έχουμε δώσει περισσότερα για μεταγραφές. Πάνω κάτω θα είμαστε στα ίδια.
Ο πρώτος και βασικός στόχος της ομάδας λοιπόν κατ' εμέ είναι με τα ίδια λεφτά να φτιάξουμε καλύτερο σύνολο από πέρσι.
Μια ομάδα που θα κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με αυτά που πέτυχε η περσινή.
Γίνεται; Θεωρώ πως ναι και δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι καθώς τις επιλογές των παιχτών τις κάνει ένας άνθρωπος με proven record πάνω στο αντικείμενο.
Ειναι πιθανό με το συγκεκριμένο μπάτζετ να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα; Το θεωρώ δύσκολο μεν αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Ο στόχος δεν αλλάζει πάντως για μένα.
Καλύτερη ομάδα, πιο σταθερή, πιο αθλητική, ομάδα που θα πάει έστω ένα βήμα παραπάνω από την περσινή.
Αυτό περιμένω να δω εγώ φέτος.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό είναι, όμως, να είμαστε ρεαλιστές. Ώστε όταν έρθει η ώρα να κρίνουμε να μην είμαστε υπέρμετρα αυστηροί.
Καταρχήν όσον αφορά το μπάτζετ η φάση θυμίζει το budget allocation του FM. Όσοι έχουν παίξει καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Σύμφωνα με τα όσα μας έχει μεταφέρει ο Ginola φέτος έχει διατεθεί συγκεκριμένο μπάτζετ στον ΤΔ.
Αυτός με την σειρά του αποφασίζει τι από αυτό θα διατεθεί σε συμβόλαια και τι σε αγορές. Βάζοντας τα αυτά τα 2 μαζί εγώ θεωρώ ότι πάνω κάτω το μπάτζετ μας θα είναι στα περσινά επίπεδα.
Θα ξοδεύουμε λιγότερα για συμβόλαια από πέρσι αλλά θα έχουμε δώσει περισσότερα για μεταγραφές. Πάνω κάτω θα είμαστε στα ίδια.
Ο πρώτος και βασικός στόχος της ομάδας λοιπόν κατ' εμέ είναι με τα ίδια λεφτά να φτιάξουμε καλύτερο σύνολο από πέρσι.
Μια ομάδα που θα κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με αυτά που πέτυχε η περσινή.
Γίνεται; Θεωρώ πως ναι και δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι καθώς τις επιλογές των παιχτών τις κάνει ένας άνθρωπος με proven record πάνω στο αντικείμενο.
Ειναι πιθανό με το συγκεκριμένο μπάτζετ να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα; Το θεωρώ δύσκολο μεν αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Ο στόχος δεν αλλάζει πάντως για μένα.
Καλύτερη ομάδα, πιο σταθερή, πιο αθλητική, ομάδα που θα πάει έστω ένα βήμα παραπάνω από την περσινή.
Αυτό περιμένω να δω εγώ φέτος.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι η διάκριση μεταξύ κεφαλαιουχικών δαπανών (CAPEX) και επιχειρησιακών δαπανών (OPEX) όπως αναφέρονται στην κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων μιας εταιρείας.Maxpaok έγραψε:Συμφωνώ με την συλλογιστική σου φίλε salon.
Φίλε patron δεν έχω γνώση στα λατινικά, θέλεις να γίνεις πιο κατανοητός? Σε μένα τουλάχιστον.
Δεν θα σύμφωνησω με την άποψη του πολύ καλού φίλου ginola. Παρόλο που τα γραπτά του είναι πάντα μετρημένα κι στην συντριπτική τους πλειοψηφία πολύ εύστοχα. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι έχει διμιουργηθει χωρίς κανένα πραγματικό λόγο ένας απίστευτος αρνητισμος κι μια άνευ προηγουμένου αμφισβήτηση για τα μεταγραφικά δρώμενα της ομάδας που έχει οδηγήσει πάρα πολλά παιδιά σε λάθος συμπεράσματα. Το αν οι καινούργιοι παίκτες είναι καλοί ή κακοί ποδοσφαιριστές δεν μπορεί κανείς να το πει αν δεν υπάρχει επαρκής ΧΡΟΝΟΣ για να προσαρμοστούν κι να αποδώσουν. Κάποια παιδια μπορεί να τα καταφέρουν γρηγορότερα από κάποια άλλα. Η πόλωση των τελευταίων ημερών έχει διμιουργησει δυστυχώς ένα κλίμα στο οποίο κάποιοι επιζητούν αποδείξεις εδώ κι τώρα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ζημιά για την ομάδα από αυτή την στάση των οπαδών της. Τα νέα παιδιά που θα έρθουν χρειάζονται χρόνο κι στήριξη . Ο Βιερίνια στην Γερμανία έπαιξε μετά από ένα εξάμηνο. Σε εμάς έρχονται παιδιά τα οποία είναι κι από άλλη ήπειρο. Ο προπονητής που έχουμε κάνει αποδεδειγμένα καλή δουλειά, άλλα όλοι μας γνωρίζουμε ότι αργεί να μονταρει την ομάδα . Το να υιοθετήσει ο οπαδός μια κριτική κι ενθαρρυντική στάση απέναντι στην ομάδα του είναι το ζητούμενο που θα κάνει την διαφορά. Ο Ναρει λοιπόν κι ο κάθε Ναρει χρειάζεται χρονο κι στήριξή. Κανένα τοξικό περιβάλλον αμφισβήτησης κι διαρκούς αντιπαράθεσης δεν μπορεί να βοηθήσει έναν ποδοσφαιριστή να γίνει καλύτερος κι να ενσωματωθεί στο καινούργιο του περιβάλλον γρήγορα.Αλλα το κυριότερο ΚΑΝΕΝΑ απολύτως συμπέρασμα για την ποιότητα αυτών των παιδιών δεν πρόκειται να βγει στα κοντινά.GINOLA έγραψε:Φίλε μου είναι προφανής ο λόγος που είναι ευχαριστημένοι.
Θεωρούν ότι οι 5 + 3 που θα έρθουν είναι όλοι καλοί παίκτες.
Ο καθένας μπορεί να θεωρεί ότι δεν είναι. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι θα μιλάμε για 8 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι στην Ολλανδία,άρα ήρθαν on time.
Προσωπικά ούτε ενθουσιασμενος είμαι,ούτε ανησυχώ, θα έχω άποψη όταν τους δω, και φαντάζομαι το ίδιο ισχύει για όλους μας,όλα τα άλλα ψιλοκαφενειακα είναι.
Αν ο κουαλιατα και ναρει μπουν και πιτσιλανε οποίον βρουν προφανώς θα χαμογελαμε μονίμως σαν χαζοί,αν μπουν και είναι οι μιμοι του μουργκ και του σκαρμουτσου θα κλαίμε.
Προφανως το μεγάλο ερωτημα ειναι η ποιοτητα, σήμερα πάντως σοβαρή άποψη υπέρ ή κατά δεν μπορεί να εκφραστεί,περισσότερο απόψεις ζαριές ειναι
Την επιτυχία δεν μπορεί να την προκαταβάλει κανένας.
Δεν βλέπω όμως το λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι φέτος θα έχουμε καλύτερη ομάδα από την περσινή.
Η ομάδα πέρσι είχε χτυπητές αδυναμίες, ελλείψεις, ανισορροπίες και θέματα με πλήθος παικτών στο τελευταίο έτος συμβολαίου.
Και όμως, αν εξαιρέσουμε τον τελικό του κυπέλου (που όμως για να φτάσουμε εκεί κάναμε πολλές υπερβάσεις) η ομάδα πέτυχε και κέρδισε πολλά, ίσως περισσότερα από αυτά που δικαιούταν.
Η ομάδα φαίνεται να χτίζεται με λογική και με όραμα.
Με βάση τους παίκτες που ανακοινώθηκαν και αυτούς που φέρεται να έχουν κλείσει, και ίσως τον Νάρεϊ, η ομάδα φαίνεται να είναι έτοιμη για τα προκριματικά του καλοκαιριού.
Στο εντωμεταξύ, υπάρχει όλος ο χρόνος η ομάδα να ψάξει με βάση και τις επικείμενες πωλήσεις να φέρει παίκτες που θα μπορούσαν να την απογειώσουν.
Το αν θα γίνει, μένει να το δούμε...
Αν η αισιοδοξία είναι έγκλημα τότε είμαι ένοχος!
Δεν βλέπω όμως το λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι φέτος θα έχουμε καλύτερη ομάδα από την περσινή.
Η ομάδα πέρσι είχε χτυπητές αδυναμίες, ελλείψεις, ανισορροπίες και θέματα με πλήθος παικτών στο τελευταίο έτος συμβολαίου.
Και όμως, αν εξαιρέσουμε τον τελικό του κυπέλου (που όμως για να φτάσουμε εκεί κάναμε πολλές υπερβάσεις) η ομάδα πέτυχε και κέρδισε πολλά, ίσως περισσότερα από αυτά που δικαιούταν.
Η ομάδα φαίνεται να χτίζεται με λογική και με όραμα.
Με βάση τους παίκτες που ανακοινώθηκαν και αυτούς που φέρεται να έχουν κλείσει, και ίσως τον Νάρεϊ, η ομάδα φαίνεται να είναι έτοιμη για τα προκριματικά του καλοκαιριού.
Στο εντωμεταξύ, υπάρχει όλος ο χρόνος η ομάδα να ψάξει με βάση και τις επικείμενες πωλήσεις να φέρει παίκτες που θα μπορούσαν να την απογειώσουν.
Το αν θα γίνει, μένει να το δούμε...
Αν η αισιοδοξία είναι έγκλημα τότε είμαι ένοχος!
Περσυ επισης αργησε και ο προπονητης να ανοιξει το ροτεισον και φανηκαν ακομα μεγαλυτερες οι αδυναμιες του ροστερ. Φετος θεωρω οτι δεν θα κανει παλι το ιδιο λαθος. Ειναι πολυ ενδιαφερον η φετινη χρονια και θεωρω αξιζουν ολοι να ειναι αισιοδοξοι οτι θα δουμε κατι ωραιο.
ΣυμφωνώAndrew R έγραψε:Δεν θα σύμφωνησω με την άποψη του πολύ καλού φίλου ginola. Παρόλο που τα γραπτά του είναι πάντα μετρημένα κι στην συντριπτική τους πλειοψηφία πολύ εύστοχα. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι έχει διμιουργηθει χωρίς κανένα πραγματικό λόγο ένας απίστευτος αρνητισμος κι μια άνευ προηγουμένου αμφισβήτηση για τα μεταγραφικά δρώμενα της ομάδας που έχει οδηγήσει πάρα πολλά παιδιά σε λάθος συμπεράσματα. Το αν οι καινούργιοι παίκτες είναι καλοί ή κακοί ποδοσφαιριστές δεν μπορεί κανείς να το πει αν δεν υπάρχει επαρκής ΧΡΟΝΟΣ για να προσαρμοστούν κι να αποδώσουν. Κάποια παιδια μπορεί να τα καταφέρουν γρηγορότερα από κάποια άλλα. Η πόλωση των τελευταίων ημερών έχει διμιουργησει δυστυχώς ένα κλίμα στο οποίο κάποιοι επιζητούν αποδείξεις εδώ κι τώρα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ζημιά για την ομάδα από αυτή την στάση των οπαδών της. Τα νέα παιδιά που θα έρθουν χρειάζονται χρόνο κι στήριξη . Ο Βιερίνια στην Γερμανία έπαιξε μετά από ένα εξάμηνο. Σε εμάς έρχονται παιδιά τα οποία είναι κι από άλλη ήπειρο. Ο προπονητής που έχουμε κάνει αποδεδειγμένα καλή δουλειά, άλλα όλοι μας γνωρίζουμε ότι αργεί να μονταρει την ομάδα . Το να υιοθετήσει ο οπαδός μια κριτική κι ενθαρρυντική στάση απέναντι στην ομάδα του είναι το ζητούμενο που θα κάνει την διαφορά. Ο Ναρει λοιπόν κι ο κάθε Ναρει χρειάζεται χρονο κι στήριξή. Κανένα τοξικό περιβάλλον αμφισβήτησης κι διαρκούς αντιπαράθεσης δεν μπορεί να βοηθήσει έναν ποδοσφαιριστή να γίνει καλύτερος κι να ενσωματωθεί στο καινούργιο του περιβάλλον γρήγορα.Αλλα το κυριότερο ΚΑΝΕΝΑ απολύτως συμπέρασμα για την ποιότητα αυτών των παιδιών δεν πρόκειται να βγει στα κοντινά.GINOLA έγραψε:Φίλε μου είναι προφανής ο λόγος που είναι ευχαριστημένοι.
Θεωρούν ότι οι 5 + 3 που θα έρθουν είναι όλοι καλοί παίκτες.
Ο καθένας μπορεί να θεωρεί ότι δεν είναι. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι θα μιλάμε για 8 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι στην Ολλανδία,άρα ήρθαν on time.
Προσωπικά ούτε ενθουσιασμενος είμαι,ούτε ανησυχώ, θα έχω άποψη όταν τους δω, και φαντάζομαι το ίδιο ισχύει για όλους μας,όλα τα άλλα ψιλοκαφενειακα είναι.
Αν ο κουαλιατα και ναρει μπουν και πιτσιλανε οποίον βρουν προφανώς θα χαμογελαμε μονίμως σαν χαζοί,αν μπουν και είναι οι μιμοι του μουργκ και του σκαρμουτσου θα κλαίμε.
Προφανως το μεγάλο ερωτημα ειναι η ποιοτητα, σήμερα πάντως σοβαρή άποψη υπέρ ή κατά δεν μπορεί να εκφραστεί,περισσότερο απόψεις ζαριές ειναι
Βέβαια δεν ξέρουμε πόσο χρόνο θα χρειαστούν, μπαίνουν σε ένα ιδανικό περιβάλλον ,με τον ιδανικό προπονητή .
Αν λοιπόν βγάλει η ομάδα στο γήπεδο μια θετική εικονα ,η θετική ενέργεια και η υπομονή θα έρθουν επίσης.ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι γκρινιάρης αλλά η Τούμπα οταν εισπράττει μια εξέλιξη το δίνει πίσω.
Μακαρι ο Μποτο αρχικα και ο Λουτσεσκου στη συνεχεια, να καταφερουν να παρουσιασουν μια ανταγωνιστική ομαδα με το μισο μπατζετ απο τον γαυρο...
Ο στοχος ειναι η δευτερη θεση, και θα πρεπει σε καθε περιπτωση να εμφανιστουμε καλυτεροι απο τους βαζελου κουλα ρουλη κλπ.
Αν καταφερουμε την δευτερη θεση θα παμε προφανως για μεγαλυτερο μπατζετ του χρονου...
Αλλα αν φετος παμε πολυ συντηρητικα κ χασουμε και την δευτερη θεση τοτε θα χουμε κανει πολλα βηματα πισω και θα χουμε χασει χρυση ευκαιρια να ανεβουμε επιπεδο.
Παση θυσια πρεπει να παρουμε την θεση για το τσου λου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο στοχος ειναι η δευτερη θεση, και θα πρεπει σε καθε περιπτωση να εμφανιστουμε καλυτεροι απο τους βαζελου κουλα ρουλη κλπ.
Αν καταφερουμε την δευτερη θεση θα παμε προφανως για μεγαλυτερο μπατζετ του χρονου...
Αλλα αν φετος παμε πολυ συντηρητικα κ χασουμε και την δευτερη θεση τοτε θα χουμε κανει πολλα βηματα πισω και θα χουμε χασει χρυση ευκαιρια να ανεβουμε επιπεδο.
Παση θυσια πρεπει να παρουμε την θεση για το τσου λου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντρέα, ο κόσμος έχει αντίληψη. Κατά περίεργο τρόπο!!!
Όταν δει παίκτη που έχει τα χαρακτηριστικά και παλεύει, θα δώσει και πίστωση και στήριξη.
Από τον παραγυιο τι όραμα και εξέλιξη περίμενε? Να γίνει ποδοσφαιριστής για το ΠΑΟΚ?
Από τον Μιτριτσα τι θα άλλαζε στο παιχνίδι του εκτός από την τριπλα? Να ανταπεξέλθει στο τακτικό κομμάτι? Να μην πέφτει με το παραμικρό?
Ο Σιντκλεη μια χρονιά δεν ροκανισε από τα μισά του περισσευουμενα κιλά του.
Σε μια ομάδα που πάλευε ο Τσιρίλο (πέτα την μπάλα κερκίδα) είχε ρόλο στην ομάδα.
Ο αργός Ίβιτς, επίσης.
Ο αμπαλος χαφ δίπλα στον Γκαρσία, έδινε στοιχεία.
Θέλω να πω και πάλι όσο αυστηροί κι αν είμαστε και γκρινιάρηδες έχουμε την ικανότητα να διακρίνουμε την γενική εικόνα της ομάδας.
Όπως τότε, όπως πρόπερσι και πέρσι.
Όταν δει παίκτη που έχει τα χαρακτηριστικά και παλεύει, θα δώσει και πίστωση και στήριξη.
Από τον παραγυιο τι όραμα και εξέλιξη περίμενε? Να γίνει ποδοσφαιριστής για το ΠΑΟΚ?
Από τον Μιτριτσα τι θα άλλαζε στο παιχνίδι του εκτός από την τριπλα? Να ανταπεξέλθει στο τακτικό κομμάτι? Να μην πέφτει με το παραμικρό?
Ο Σιντκλεη μια χρονιά δεν ροκανισε από τα μισά του περισσευουμενα κιλά του.
Σε μια ομάδα που πάλευε ο Τσιρίλο (πέτα την μπάλα κερκίδα) είχε ρόλο στην ομάδα.
Ο αργός Ίβιτς, επίσης.
Ο αμπαλος χαφ δίπλα στον Γκαρσία, έδινε στοιχεία.
Θέλω να πω και πάλι όσο αυστηροί κι αν είμαστε και γκρινιάρηδες έχουμε την ικανότητα να διακρίνουμε την γενική εικόνα της ομάδας.
Όπως τότε, όπως πρόπερσι και πέρσι.
- john4serres
-
Πάντως οταν για 2 χρονιές το μπάτζετ μας ήταν σχεδόν παρόμοιο με του γαύρου, πήραμε 2 ντάμπλ στο γήπεδο.
Ακόμα και με 20% μικρότερο, τους έχουμε.
Αλλά με το μισό, όχι.
ΥΓ. Οι φετινές επιλογές έπρεπε να γίνουν πέρυσι. Χάσαμε τζάμπα μια χρονιά.
Ακόμα και με 20% μικρότερο, τους έχουμε.
Αλλά με το μισό, όχι.
ΥΓ. Οι φετινές επιλογές έπρεπε να γίνουν πέρυσι. Χάσαμε τζάμπα μια χρονιά.
Στις τελευταίες σελίδες βλέπω δειλά δειλά την αισιοδοξία να παίρνει τη θέση της γκρίνιας και της απογοήτευσης που είχε κυριαρχήσει τις τελευταίες ημέρες κι αυτό είναι πολύ καλό. Όλα καλά θα πάνε φέτος, έχουμε στο τιμόνι της ομάδας, επιτέλους, επαγγελματία. Καλύτερα λοιπόν να έχει τα ηνία της ομάδας ένας επαγγελματίας όπως ο Μπότο και να ξοδεύει με μέτρο εκεί που ο ίδιος πιστεύει ότι πρέπει να το κάνει κι αν ο Ιβάν θέλει να βάλει το κερασάκι ας το βάλει εξωαγωνιστικά, εκεί που παίζεται το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού...