Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Για οσους προτιμουν τον Λιβαγια, απλα να υπενθυμισουμε οτι εχει ρητρα οπως δηλωσε και ο ιδιος να μην αγωνιστει σε αμεσο αντιπαλο της κουλας στην Ελλαδα. Επισης ρε παιδια, οικονομικα η περιπτωση του Κρμεντσικ δεν συγκρινεται με αυτη του Ολιβειρα. Ο τελευταιος ειναι ελευθερος οποτε συζητας μονο για το συμβολαιο του, ενω για τον Τσεχο πρεπει να δωσουμε 2.5+ για μεταγραφη, συν το συμβολαιο του που θα ειναι αντιστοιχο αν οχι μεγαλυτερο του Ολιβειρα.Αν τελικα ισχυει σαν πληροφορια, νομιζω οτι θα ειναι η πιο χειροπιαστη αποδειξη οτι η χρονια θα ειναι πιο σφιχτη οικονομικα και απο την περισυνη.
Φουλ αμπαλος. Ατομιστής μέχρι αηδίας. Βέβαια σε εμάς θα παστελωνει. Νομίζω αν έχει μια ομαδάρα πίσω του για ρόλο αντί-πριγιο είναι ψιλοταιριαστος. Αλλά ρε φίλε ποιος ολιβειρα της κουλας τώρα. Καλά αν η ομάδα δεν ενισχυθεί και ο ολιβειρα είναι ο βασικός μας cf βλέπω μαύρες μέρες.μακάρι να μην ισχύει
-
για το λιβαγια λες φουλ αμπαλος ? φιλε ισως να εχει και την καλυτερη ατομικη ενεργεια απο οσους εχουν παιξει σεντερ φορ στην ελλαδα τελευταια χρονια...καταρχην οταν βλεπεις φορ που εκτελει στημενα και φαουλ το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι αμπαλος
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ μια χαρά βλέπω να ρίχνει χρήμα ο Ιβάν. Όλες οι κινήσεις που ακούστηκαν, φτηνές δεν τις λες..
Ακόμα και στον Τέιλορ θα δώσουμε ψηλότερο συμβόλαιο από αυτό που είχε
Αλλά οι επιλογές πάλι είναι αστείες...
Ακόμα και στον Τέιλορ θα δώσουμε ψηλότερο συμβόλαιο από αυτό που είχε
Αλλά οι επιλογές πάλι είναι αστείες...
Θα χασει την προετοιμασιαsourmenetes έγραψε:Κάτσε απ έξω 2 βδομάδες.tsaousila έγραψε:ο τζολης πουληθηκε , σε μια εβδομαδα θα ανακοινωθει η μεταγραφη του μαλλον σε μεγαλο κλαμπ στα λεφτα που ζηταμε , κοντα στο ποσο δηλ στα 13-15, μετα θα αρχισουν και οι ανακοινωσεις για ενα δυο παικτες.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φερτε ρε τον Ασομπαλονγκα που εχει τα τετραπλασια γκολ απο τον Ολιβειρα στη καριερα του...
- black_star_ninja
Ρε σεις μπας κ μας έσκασαν την είδηση για Ολιβέιρα για να μας κάτσει καλύτερα ο πριγιοβιτς κ να μη γκρινιάζουμε;
Νάπολιτανε ούτε συνεννοημένοι να είμασταν.
Νάπολιτανε ούτε συνεννοημένοι να είμασταν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black_star_ninja την Σάβ 26 Ιουν 2021, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Napoli4 έγραψε:Καλημέρα. Τι προτιμάτε, Πρίγιοβιτς ή Ολιβέιρα;
Πες μας εσύ πρώτα.

- ΑποστόληςΑ
κρμέντσικ και ανσαριφάρντNapoli4 έγραψε:Καλημέρα. Τι προτιμάτε, Πρίγιοβιτς ή Ολιβέιρα;
Διαβασα για ολιβειρα στον ΠΑΟΚ,με επιασε ενα γελιο λεω δες τι σκαρφιστηκαν οι αθηναιοι αρδ,μετα ομως ειδα οτι το γραψε η forza και λεω εχει γουστο να κανουν καμια λακαμια...
Εγω λεω να φερουμε και τζαβελα μανταλο,πολυ καλες περιπτωσεις και οι 2.
Ελπιζω να γραφτηκε μονο για τρολαρισμα το ονομα του ολιβειρα,δεν μπορω να δεχτω οτι ειχα Κρεμτσικ και θα ερθει αυτος
Εγω λεω να φερουμε και τζαβελα μανταλο,πολυ καλες περιπτωσεις και οι 2.
Ελπιζω να γραφτηκε μονο για τρολαρισμα το ονομα του ολιβειρα,δεν μπορω να δεχτω οτι ειχα Κρεμτσικ και θα ερθει αυτος
- john4serres
Ο Νέλσον δεν είναι κακός παίκτης.
Απλά είναι του 500αρικου. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ εκατομμύριο όπως έπαιρνε στην αεκ.
Απλά είναι του 500αρικου. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ εκατομμύριο όπως έπαιρνε στην αεκ.