Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
zoran

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από zoran »

Υπογράψαν , ανακοινώθηκαν, δηλωθηκαν ;;;;;
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Το τρανσφερμαρκτ έχει στο ρόστερ μας τον Ουαγκέ. Μόνο.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Τον έχει σαν αξία 6,7 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ζιφκοβιτς είναι δεύτερος με 4 εκατομμύρια.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αναρωτιέμαι πώς γίνεται ο καλύτερός μας εξτρέμ (προ Ζίβκοβιτς εννοείται), ταχύς, δυναμικός, με καλή σέντρα και με ικανότητα στο ένας με ένας, να μην υπολογίζεται από τον Αμπέλ. Θεωρώ ότι δε γίνεται ο Ζαμπά να μην πάρει ευκαιρίες εκτός κι αν αποφάσισε ο Φερέιρα να πάει μονόπατα με 3-4-3 και χωρίς εξτρέμ όλη τη χρονιά.
Αυτή τη στιγμή ο Ζαμπά και ο Ζίβκοβιτς είναι τα μοναδικά εξτρέμ. Άντε και ο Μπίσεσβαρ. Χρειαζόμαστε σίγουρα άλλον έναν μεσοεπιθετικό με ευχέρεια να παίζει τόσο στα πλάγια όσο και εσωτερικά, ανεξάρτητα αν μείνει ή δεν μείνει ο Ζαμπά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

:lol: :lol: :lol: :lol: Μπάνε πρέπει να συγχίστηκα πολύ (και δεν μου το ΄χα) όταν το είδα, που ούτε την ορθή Ομάδα δεν μπόρεσα να γράψω.

Μας τον έφαγε τον πάνθηρα η Μποαβίστα λοιπόν :oops:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ο Ζαμπά είναι μεγάλο κρίμα.
Και ξεκαθαρίζω ποτέ δεν τον θεωρούσα ποιοτικό ποδοσφαιριστή.
Αλλά υπάρχουν τόσα κορόιδα εκεί έξω που με το ΤσΛ έχουν αγοράσει λιμα και λιμα (Φετφατζίδης με ένα σουτ πήρε μεταγραφή).
Αν κάνει μια κούρσα σαν μέσα στη Μπάτε και βάλει κάνα τέτοιο γκολ από το πουθενά παίρνει 10Μ μεταγραφή.
Κρίμα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Έφυγε ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Δευ 21 Σεπ 2020, 19:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Λογικό καθώς για colak δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, ενώ για τον wague υπάρχει από τη barca. Βεβαια στην κροατία έχουν διαρρεύσει φωτο που υπογράφει ο παίκτης, αλλά επίσημο δεν υπάρχει κάτι. Αλλά φαντάζομαι οτι δεν υπάρχει πρόβλημα.

@makispaspartou o jaba μπορεί να μην αγωνιζεται στα επίσημα και να μη συμμετέχει καν στις αποστολές, αλλά είναι καθημερινά στις προπονήσεις και αγωνίστηκε κ σε κάποια φιλικά κ μερικά λεπτά κ με τη besiktas. Αυτό σημαίνει οτι τον κρίνουν βάσει της σημερινής του εικόνας κ όχι με βάσει τι έκανε πριν δυο χρόνια. Η αλήθεια είναι οτι στα φιλικά ήταν το λιγότερο απογοητευτικός. Κ με τους τουρκους εκει που λες οτι μπήκε στο 85' που οι άλλοι θα τα χουν φτύσει κ θα έχει όλο το γήπεδο ανοικτό να τους τρέξει, δε μπορούσε να περάσει ούτε κώνο...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γέρος έγραψε: Υ.Γ. Αρχηγοί του Forum σας παρακαλώ μην με διώξετε, δεν έχω που να πάω.
:mrgreen:
Δεν θα πας πουθενά, εδώ θα μείνεις.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Totem_pk έγραψε:Αυτη η MARUPA αν ειναι ελευθερη ειναι καλη προσθηκη για το πρωταθλημα στην Ελλαδα. Ειναι καλη στον αερα, βλεπει γηπεδα και μπορει και μπερδευει τους αντιπαλους. Και δεν θα στοιχιζει και πολυ.
MARUPA; Για το 10αρι της Λέγκια μιλάμε που στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε στην Γκλάντμπαχ;Μιλάμε για ατομική βόμβα!
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Είναι σίγουρο πλέον ότι έχει υπάρξει συμφωνία ΤΔ Προπονητή και Διοίκησης για ελάφρυνση του ρόστερ από τα πολλά υψηλά συμβόλαια, τις μεγάλες ηλικίες,αυτούς που δεν ταιριάζουν στα αγωνιστικά πλάνα και τους διαφωνουντες με τον προπονητή. Έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι εκτός από τους παίχτες που φεύγουν
. Εμείς ως οπαδοί βέβαια πρέπει να έχουμε τη δική μας άποψη και όχι να παρασυρομαστε από τη μια η την άλλη πλευρά. Το μόνο που φοβάμαι εγώ είναι ότι δεν υπάρχει προγραμματισμός για κάποιο πλάνο κάποιων χρόνων. Οπότε θα ξαναπηγαινουμε σε πισωμπρος. Για αυτό σαν οπαδός είμαι πολύ επιφυλακτικός από τα όσα έχω δει ως τώρα από τη Διοίκηση.
...Τελειώνοντας το πρώτο κομμάτι που γραφω θέλω να πω ότι η ομάδα χρειάζεται σαφές ΠΛΑΝΟ ετών. Τέλος για όσους λένε ότι ο Σαββίδης τα χώνει και εμείς δεν έχουμε άποψη, να πω ότι εγώ είμαι οπαδός και ο κάθε Σαββίδης τα χώνει γιατί από κάτω υπάρχουν εκατομμύρια οπαδών που έχει σαν δύναμη, ενώ παράλληλα τα οποιοδήποτε έσοδα που έχει από την ΠΑΕ οφείλονται στην ποσότητα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ(τηλεοπτικά,διαφημίσεις,εισιτήρια,κλπ.). Συνεπώς ευχαριστώ τον Σαββίδη που τα χώνει και μάλιστα πολύ πιο απλόχερα από κάτι Μαρινακηδες, Μελισσανίδης; κλπ. και είναι από τους καλύτερους προέδρους που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ(τον βάζω μαζιε τον Δεδεογλου για τη συνολική τους προσφορά), αλλά η δύναμη της κάθε ομάδας είναι οι οπαδοί της και έχουν το δικαίωμα να λένε την άποψη τους και να ζητάνε αυτά που αξίζει η ομάδα τους.....Συνεχίζεται μόνο με μεταγραφικά...
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

boogeyman77 έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Αυτη η MARUPA αν ειναι ελευθερη ειναι καλη προσθηκη για το πρωταθλημα στην Ελλαδα. Ειναι καλη στον αερα, βλεπει γηπεδα και μπορει και μπερδευει τους αντιπαλους. Και δεν θα στοιχιζει και πολυ.
MARUPA; Για το 10αρι της Λέγκια μιλάμε που στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε στην Γκλάντμπαχ;Μιλάμε για ατομική βόμβα!
Οχι αυτον. Εγω για την αλλη ελεγα. Την γνωστη. :) αλλα αφου ειναι καλος αυτος που λες ας ερθει. Με την αλλη ομως το δενεις το πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Patron έγραψε:Το βάζω εδώ, δεν ταιριάζει αλλά θα το δουν περισσότερα μάτια.

https://www.bbc.co.uk/news/uk-54229269

Σορρυ μοντς επιληφθείτε όπως νομίζετε. Δίνει βέβαια πιθανη απάντηση στο ερώτημα μα γιατί στην Μποαβίστα;

Γίνονται τέτοια πράγματα σε αυτό τον όμορφο κόσμο...?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ναι οκ αλλά να σου υπενθυμίσω ότι ο Ζαμπά πέρσι τέτοιον καιρό στην προετοιμασία στα φιλικά έμοιαζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Θυμήσου δηλώσεις του προπονητή της Άντερλεχτ Κομπανί. Επίσης στα ματς με Άγιαξ αν ο Πέλκας και ο Άκπομ έκαναν γκολ τις επελάσεις του και περνούσαμε τον Άγιαξ θα είχε διπλάσια αξία. Θυμάσαι το highlight με την τρίπλα που σκάει στην Τούμπα αλλά και την επέλασή του στο Άμστερνταμ. Από κει και πέρα εξαφανίστηκε, έγινε μία κατά τη γνώμη μου κάκιστη διαχείριση του παίκτη με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του στο φιλικό με τη Δράμα. Καλά για την μετέπειτα πορεία ανάρρωσης του παιδιού τι να λέμε. Κόντεψε να πεθάνει από σηψαιμία. Έχοντας λοιπόν αυτός ο παίκτης επιστρέψει στις προπονήσεις θεωρείς ότι η διαχείρισή του είναι σωστή? Εκτός κι αν τον έβρισε κι αυτός ή έπαιξε μπουνιές. Τι να πω.. αν και δεν το πιστεύω. Είναι πολύ εύκολο να κάψεις έναν παίκτη επένδυση και να τον απαξιώσεις. Το δύσκολο είναι να καταφέρεις να τον εξελίξεις και να του δώσεις υπεραξία. Ας μην τα ξεχνάμε όλα αυτά και ας κρίνουμε σφαιρικά τα πράγματα.
Καταλήγω πιστεύοντας ότι η μη χρησιμοποίησή του έχει να κάνει καθαρά με τις εμμονές Φερέιρα στο σύστημα. Θα μπορούσε π.χ. άνετα να το γυρίσει σε 4-2-3-1 με Ατρόμητο έχοντας και τον Ζαμπά ως λύση. Αλλά άμα είναι κολλημένος να παίζει με τρεις πίσω και φουλ μπακ τι να τους κάνει τους εξτρέμ γραμμής?
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Κύριε Γερο αν όλοι έγραφαν στο ύφος που γράφετε εσεις, με ευγένεια κ διακριτικότητα, χωρίς εγωισμούς κ μισαλλοδοξία, τότε στο φόρουμ δε θα είχε καυγάδες και οφ τοπικ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”