Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Καλά θα ήταν να σκεφτόταν γυναίκες-ηφαίστεια ο μικρός, αλλά, δυστυχώς, ο νους του είναι μόνο σε μεταγραφές...
Πού θα πάει όμως?
Θα μεγαλώσει, θα βάλει μυαλό, αλλά τότε που θα καταλάβει τι έχανε, θα χει χάσει ήδη τα καλύτερα ο μπούφος!
Ναι, συγγνώμη...Είχα ξεχάσει εντελώς ότι, ειδικά στις μέρες μας πλέον, "κι οι παντρεμένοι ΔΕΝ έχουν ψυχή"...
Μάλλον γι αυτό τον πάντρεψε ο Ιβάν...Για να έχουμε πλέον έναν ΤΔ αξιόπιστο, μα και προσηλωμένο παράλληλα...
Είχαμε κάποτε τον τοσκιτση ως τρανσφερμανιακ, έχουμε τώρα τον Γιώργη με τους γρίφους του.
Λέω να αλλάξει και το ινστα του και από Georgiss.s να το κάνει georgistheriddler.
Πάντως ηφαίστεια δεν βάζεις για παίκτες επιπέδου πουκι
Αν έχω καταλάβει καλά πως λειτουργεί ο Λουτσέσκου, ότι πάρουμε μέχρι τις 4-5/7, μετά θα κλείσει το ρόστερ τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν τα προκριματικά στην Ευρώπη.
Κι αν για τον επιθετικό να πω την αλήθεια εγώ από τη στιγμή που θα γυρίσει ο Priyovic δεν καίγομαι, για μένα θα ειναι έγκλημα αν δεν έχουμε πάρει εξάρι μέχρι τότε.
Βλεπω εδω και καιρο την προσπαθεια που κανει η Σουονσι να δωσει καπου τον Bony, τον εχουν προτεινει σε ολες τις τουρκικες. Ειχε τραυματιστει στον προσθιο χιαστο, (δεν βρηκα αν ηταν ολικη 'η μερικη ρηξη) τελος ιανουαριου
Εγώ το βλέπω απο μια άλλη οπτική και μπορεί με το ηφαίστειο που μοιάζει με μαύρισμενο βουνό να εννοεί Μαυροβούνιο και Luka Djordjevic που ανήκει στην Zenit.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Πέμ 28 Ιουν 2018, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.