Răzvan Lucescu
-
giliopoulos
Re: Răzvan Lucescu
Μας τα καναν τσουρεκια για τον προπονητη που δεν εβαλε καποιον ουαρντα 18αδα. Εναν προπονητη που εχεο σπασει ολα τα ρεκορ με εκπληκτικο ξεκινημα και φετος με αποκλεισμο μεγαθηριων στο τσλ και 3στα3. Που δηλαδη να μην εκανε κατι απο ολα αυτα
Συγκεντρωθειτε, ουτε αλλοθρησκοι να εισασταν με τοση εσωστρεφεια
X1926giliopoulos έγραψε:Μας τα καναν τσουρεκια για τον προπονητη που δεν εβαλε καποιον ουαρντα 18αδα. Εναν προπονητη που εχεο σπασει ολα τα ρεκορ με εκπληκτικο ξεκινημα και φετος με αποκλεισμο μεγαθηριων στο τσλ και 3στα3. Που δηλαδη να μην εκανε κατι απο ολα αυτα
SM-G965F
-
Dimg4
Τον σεβομαστε για τα ρεκορ και τις επιτυχιες και στηριζουμε την συνεχεια... ΑΛΛΑ συγνωμη που εχουμε και γνωμη. Επειδη διαφωνουμε με τις εμμονες του, ειμαστε αλλοθρησκοι.
Το οτι ξενερωνει τον πιο ενθουσιωδη game changer και περσινο mvp για να χωρεσει το πιο αργο χαφ της δεκαετιας πρεπει να το δεχομαστε χωρις αποψη. Ισως καποιοι αλλοθρησκοι yesmen να το κανουν, εμεις εχουμε γνωμη. Αν τραυματιστει ο Μαουριτσιο? Αν τραυματιστει ο Πασχαλακης και αποκοιμηθει ο Ρει? Ας παρει τοτε καλου κακου και 2-3 τερματαδες στην αποστολη...
Το οτι ξενερωνει τον πιο ενθουσιωδη game changer και περσινο mvp για να χωρεσει το πιο αργο χαφ της δεκαετιας πρεπει να το δεχομαστε χωρις αποψη. Ισως καποιοι αλλοθρησκοι yesmen να το κανουν, εμεις εχουμε γνωμη. Αν τραυματιστει ο Μαουριτσιο? Αν τραυματιστει ο Πασχαλακης και αποκοιμηθει ο Ρει? Ας παρει τοτε καλου κακου και 2-3 τερματαδες στην αποστολη...
-
Dimg4
Μακαρι, αλλο τονισα ομως κατα την προσωπικη μου αποψη. Σε τετοια ματς θες σεληνιασμενους παικτες και ο Ουαρντα ειναι ο πιο τρελος απο ολους...
- Sick Bastard
calm your titsgiliopoulos έγραψε:Μας τα καναν τσουρεκια για τον προπονητη που δεν εβαλε καποιον ουαρντα 18αδα. Εναν προπονητη που εχεο σπασει ολα τα ρεκορ με εκπληκτικο ξεκινημα και φετος με αποκλεισμο μεγαθηριων στο τσλ και 3στα3. Που δηλαδη να μην εκανε κατι απο ολα αυτα
Στην πιο "δύσκολη" θέση των κεντρικών χαφ, όπου παίζουν δύο, δεν γίνεται να έχεις μόνο έναν αναπληρωματικό...
Γι αυτό καλό θα είναι να είστε συμβιβασμένοι με το γεγονός ότι απ τους Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, εκτός αποστολής θα δούμε έναν, μόνο λόγω καρτών, τραυματισμού ή σε αγώνα Κυπέλλου, με Μπαλογιάννη μέσα...
Βέβαια, με το ίδιο σκεπτικό, στις θέσεις των αμυντικών, που παίζουν τέσσερις, οφείλεις εκεί να έχεις άλλους δύο...
Γι αυτό, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, το μόνο "ρίσκο" της αποστολής είναι η μη συμμετοχή του Τόσκα...
Ειδικά στο σημερινό "ντέρμπι" με την χάρτινη, που βλέπω εύκολο να παίρνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια κάνας στοχοποιημένος Μάτος, αν υπάρξει κάνα απρόοπτο, π.χ. με την μέση του Βαρέλα, ποιον λέτε να δούμε τότε στόπερ?
Υ.Γ. Η 18άδα δεν "χωράει" πάνω από 18 παίχτες...
Υ.Γ. 2...Σήμερα σκίζουμε τα χαρτιά, δίχως κανένα απρόοπτο...
Υ.Γ. 3...Είμαι δικός μας...
Υ.Γ. 4...Μόνο Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Γι αυτό καλό θα είναι να είστε συμβιβασμένοι με το γεγονός ότι απ τους Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, εκτός αποστολής θα δούμε έναν, μόνο λόγω καρτών, τραυματισμού ή σε αγώνα Κυπέλλου, με Μπαλογιάννη μέσα...
Βέβαια, με το ίδιο σκεπτικό, στις θέσεις των αμυντικών, που παίζουν τέσσερις, οφείλεις εκεί να έχεις άλλους δύο...
Γι αυτό, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, το μόνο "ρίσκο" της αποστολής είναι η μη συμμετοχή του Τόσκα...
Ειδικά στο σημερινό "ντέρμπι" με την χάρτινη, που βλέπω εύκολο να παίρνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια κάνας στοχοποιημένος Μάτος, αν υπάρξει κάνα απρόοπτο, π.χ. με την μέση του Βαρέλα, ποιον λέτε να δούμε τότε στόπερ?
-
Luigi Vampa
.[/quote]
Γιατί βιάζεσαι?Απο ένα ματς όλα αυτά τα συμπεράσματα?Αυτό να μου το πείς αν κανει αλλα 2-3 τετοια ματς η ομάδα με αντιπαλους άλλους και όχι τσέλσι..[/quote]
Η κριτική είναι ότι σε ενα παιχνίδι πέρασε λάθος μήνυμα στους παίκτες κ αυτό φάνηκε στο χορτάρι. Αυτο σίγουρα δεν αναιρεί αυτά που έχει πετύχει. Λέγοντας αυτό όμως μην το θεωρείς απίθανο κάποιος παίκτης να ξενερώσει με το μήνυμα που του πέρασε ο προπονητής του κ να επηρεάστει για ένα δύο παιχνίδια. Δε σου λέω όλη ομάδα, αλλά ένας δύο κομβικόι παίκτες να ξενερώσουν μπορεί να κοστίσει σε βαθμούς.
Το κομμάτι της προβλέψιμοτητας είναι γενικός προβληματισμος γιατί δεν βλέπω κάτι καινούριο σε σχέση με πέρσι κ αυτό μπορεί να το πληρώσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Γιατί βιάζεσαι?Απο ένα ματς όλα αυτά τα συμπεράσματα?Αυτό να μου το πείς αν κανει αλλα 2-3 τετοια ματς η ομάδα με αντιπαλους άλλους και όχι τσέλσι..[/quote]
Η κριτική είναι ότι σε ενα παιχνίδι πέρασε λάθος μήνυμα στους παίκτες κ αυτό φάνηκε στο χορτάρι. Αυτο σίγουρα δεν αναιρεί αυτά που έχει πετύχει. Λέγοντας αυτό όμως μην το θεωρείς απίθανο κάποιος παίκτης να ξενερώσει με το μήνυμα που του πέρασε ο προπονητής του κ να επηρεάστει για ένα δύο παιχνίδια. Δε σου λέω όλη ομάδα, αλλά ένας δύο κομβικόι παίκτες να ξενερώσουν μπορεί να κοστίσει σε βαθμούς.
Το κομμάτι της προβλέψιμοτητας είναι γενικός προβληματισμος γιατί δεν βλέπω κάτι καινούριο σε σχέση με πέρσι κ αυτό μπορεί να το πληρώσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Κυρ 23 Σεπ 2018, 09:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimg4
Γουατ?goran 64 έγραψε:Στην πιο "δύσκολη" θέση των κεντρικών χαφ, όπου παίζουν δύο, δεν γίνεται να έχεις μόνο έναν αναπληρωματικό...
![]()
Because of this...
Πειράζει?
...είπα να δηλώσω ευθαρσώς το αυτονόητο, επειδή με όλους όσους διαβάζουν και γράφουν δεν γνωριζόμαστε...Αν ειναι ο ταγματαρχης 4 δικος μας εγω ειμαι εξωγηινος
Πειράζει?
H αληθεια ειναι πως το τελευταιο που ειπες για αποκλεισμο μεγαθηριων δεν το εκανε.giliopoulos έγραψε:Μας τα καναν τσουρεκια για τον προπονητη που δεν εβαλε καποιον ουαρντα 18αδα. Εναν προπονητη που εχεο σπασει ολα τα ρεκορ με εκπληκτικο ξεκινημα και φετος με αποκλεισμο μεγαθηριων στο τσλ και 3στα3. Που δηλαδη να μην εκανε κατι απο ολα αυτα
-
xrisitsapa
Ότι και να λέμε, το να αφήσει έξω τον ξεκούραστο και φορμαρισμένο Ουαρντα είναι μεγάλο λάθος και αδικία.
Αν δεν είχε άλλη επιλογή ας άφηνε έξω τον Ζαμπα που τα έδωσε όλα προχτές.
Και 3-0 να νικήσουμε αυτό δεν αλλάζει.
Αν δεν είχε άλλη επιλογή ας άφηνε έξω τον Ζαμπα που τα έδωσε όλα προχτές.
Και 3-0 να νικήσουμε αυτό δεν αλλάζει.
Απέφυγα να γράψω κάτι τις προηγούμενες μέρες.
Παρασκευή βράδυ έσκασε ο Ουάρντα σε γνωστό μαγαζί στα λαδάδικα κατά τις 12 παρά με ξανθό μωράκι.
Κάναμε λίγη καζούρα, τον λέμε ΑΕΚ και απαντάει "κερδισουμε χάρτινη", πετάγεται ένας άλλος τον λέει τον Άρη τι θα τον κάνουμε και απαντάει "Αρης; Σκουλίκι 3-0". Πάει και ένας να βγάλει insta story και του λέει ο Warda "όχι Σαββίδης βαράει" και λέμε τι; και λέει "Σαββιδης αμα ειμαι βράδυ εξω έχει ξύλο".
Πέρα από τη φάση της στιγμής, δεν μπορεί να έχεις παίξει με Τσέλσι την προηγούμενη, να παίζεις ντέρμπυ σε 2 μέρες και συ να βγαίνεις, να ξενυχτάς και να πίνεις.
Για κάποιο λόγο αυτό, και το ότι έμεινε εκτός αποστολής στο μυαλό μου συνδέονται. Μπορεί απλά να έτυχε, αλλά αν δεν βάλει μυαλό θα μείνει ο τρελός ο ντιμπινται με τα προσοντα που δεν έπαιξε μπάλα ποτέ.
Παρασκευή βράδυ έσκασε ο Ουάρντα σε γνωστό μαγαζί στα λαδάδικα κατά τις 12 παρά με ξανθό μωράκι.
Κάναμε λίγη καζούρα, τον λέμε ΑΕΚ και απαντάει "κερδισουμε χάρτινη", πετάγεται ένας άλλος τον λέει τον Άρη τι θα τον κάνουμε και απαντάει "Αρης; Σκουλίκι 3-0". Πάει και ένας να βγάλει insta story και του λέει ο Warda "όχι Σαββίδης βαράει" και λέμε τι; και λέει "Σαββιδης αμα ειμαι βράδυ εξω έχει ξύλο".
Πέρα από τη φάση της στιγμής, δεν μπορεί να έχεις παίξει με Τσέλσι την προηγούμενη, να παίζεις ντέρμπυ σε 2 μέρες και συ να βγαίνεις, να ξενυχτάς και να πίνεις.
Για κάποιο λόγο αυτό, και το ότι έμεινε εκτός αποστολής στο μυαλό μου συνδέονται. Μπορεί απλά να έτυχε, αλλά αν δεν βάλει μυαλό θα μείνει ο τρελός ο ντιμπινται με τα προσοντα που δεν έπαιξε μπάλα ποτέ.