Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Ενταξει φαγαμε χαστουκι χοντρο,ολοι μας,αλλα το εφαγε και αυτος.
Εχει αιμοραγια 85χαρτια,μας εφερε ένα κυπελο,πηγε κοντρα σε ολους,εκανε και λαθη.
Εγω θα τον δω τωρα πως θα αντιδρασει,και από εδώ και περα θα κρινεται πολύ αυστηρα.
Αλλα από εδώ και στο εξης θα κρινωνται ολοι πολύ αυστηρα.
Εχει αιμοραγια 85χαρτια,μας εφερε ένα κυπελο,πηγε κοντρα σε ολους,εκανε και λαθη.
Εγω θα τον δω τωρα πως θα αντιδρασει,και από εδώ και περα θα κρινεται πολύ αυστηρα.
Αλλα από εδώ και στο εξης θα κρινωνται ολοι πολύ αυστηρα.
Γεια σου παπα μου με τις παραβολές σου.prist64 έγραψε:Τα παλια καλα χρονια,ειχα γνωρισει μια γυναικα.
Ο ορισμος του τελειου θηλυκου,"θεογκομενα" με τα ολα της.
Χωρις να το καταλαβω καλα καλα,ειμασταν μαζι.
Μου εριχνε μισο κεφαλι ξυπολητη,οπου πηγαιναμε ολα τα κεφαλια γυρνουσαν.
Καψουρης στο φουλ,δεν εβλεπα μπροστα του,ολα αεροδρομιο.
Ειχα γινει και πολυ ρομαντικος απο ενα σημειο και επειτα.
Στην παρεα οταν βρισκομασταν,μολις ανοιγε το στομα της,εγω κοιτουσα ......τα αστρα.
Δεν πειραζει ελεγα,μην τα θελουμε και ολα δικα μας,με τον καιρο.......θα μαθει
κανεις δεν "γεννηθηκε μαθημενος".
Τελικα δεν εμαθε ποτε.
Καποια στιγμη ειπαμε να μεινουμε μαζι,να δω πως τσουλαει το πραγμα.
Οταν καθαριζε το σπιτι και τελειωνε,με επιανε καταθλιψη.
Δεμ πειραζει ελεγα και καθαριζα τα καθαρισμενα,καποια στιγμη θα μαθει.
Δε νομιζω να εμαθε.
Απο μαγειρικη αστα να πανε,αυγο δεν μπορουσε να βρασει,
οι τηγανητες; πατατες η αψητες,ή καμμενες βγαινανε απο το τηγανι.
Δεν πειραζει θα μαθει...ελεγα.
Δε νομιζω να εμαθε.
Απο μακιγιαζ,νυχια,μαλλι και συνδυασμο στα ρουχα της,ηταν κορυφη
απο τα προαναφερομενα......μηδεν απο μηδεν.......μηδεν.
Τωρα που το σκεφτομαι,δεν ηταν και κατι σπουδαιο στο κρεβατι
αλλά η λαμψη που εξεπεμπε με τυφλωνε.
Με το περασμα του χρονου,πηραμε ο καθενας τον δρομο του
και δεν το μετανοιωσα.
Καποτε παντρευτηκα και εκανα οικογενεια,εχω και δυο κοριτσια.
Η συζυγος μου εμφανισιακα δεν λεει και πολλα.
Ο ορισμος της κοντης,εχει και κινητικο προβλημα.
Οπου πηγαιναμε πολλα κεφαλια γυρνουσαν,για τελειως διαφορετικους λογους
απο οτι γυρνουσαν με την "θεογκομενα".
Το σπιτι ομως λαμπικο,καθομαι στο τραπεζι και δεν θελω να σηκωθω.
Μπορω να πιω ενα ποτηρακι κρασι και να συζητησω σχεδον τα παντα μαζι της.
Το μονο της ελαττωμα οτι δεν κατεχει απο ποδοσφαιρο,αλλά δεν με χαλαει κι ολας
γιατι δεν ανακατευεται σε οτι δεν ξερει.
Χωρις ενδοιασμους μπορω να πω οτι η κοντη ειναι οτι καλυτερο μου ετυχε.
Αν με γυρνουσαν πισω στο χρονο και μου λεγανε να διαλεξω αναμεσα
στην "θεογκομενα" και στην κοντη,δεν θα εχανα ουτε δευτερολεπτο.
Κοντη και πασης Ελλάδος.
Στα δικα μας τωρα.
Ιβαν Σαββιδη,προεδρε και μεγαλομετοχε του Π.Α.Ο.Κ.
Αυτη την στιγμη εισαι σαν την "θεογκομενα"που καψουρευονται ολοι
εξ αιτιας της οικονομικης επιφανειας που εχεις και το οτι γλυτωσες την ομαδα
απο την οικονομικη καταστροφη και οτι αυτο, θα επακολουθουσε.
Δεν νομιζω να υπαρχει εστω και ενα αχαριστος που δεν σου το αναγνωριζει
και δεν σε ευχαριστει για οτι προσεφερες μεχρι τωρα.
Αν μπορεσεις ομως και γινεις σαν την κοντη της καρδιας μου
θα ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να σου συμβει.
- paoki_sweden
K Pappadopoulos, Stafylidis, Centerback with big @@, miedfielder 2 with big @@, Mystakidis is coming back, Vierinha and one centerfor
Αυτή είναι μια άποψη που έχεις εσύ, προσωπική τελείως, έστω κι αν δεν είναι του παρόντος να την αμφισβητήσω...Φουτσίνι έγραψε:Τόσο στρεβλές απόψεις έχουν οι αφελείς, αλλα οι αφελείς δεν γίνονται βαθύπλουτοιgoran 64 έγραψε:Πραγματικά...Δεν πρέπει να χει κοιταχτεί στον καθρέφτη ούτε μία φορά την τελευταία πενταετία...buffalobill4 έγραψε:Το οτι στελνει την ομαδα στο εξαγριωμενο κοινό και αυτος δεν παει δειχνει το ποσο στρεβλη αποψη εχει για το ποιος φταιει.
Πλην ίσως πριν από 110 μέρες με το Κύπελλο αγκαλιά και πάλι στα κλεφτά...
Αν τότε κοιτούσε πιο καλά, θα βλεπε πίσω του να αχνοφαίνεται έστω μια φιγούρα με φράντζα που μας έκανε ομάδα!
Πρόεδρε του Π.Α.Ο.Κ., δες καθαρά πλέον, πως, έστω και στην τύχη, έκανες μια σωστή επιλογή, πριν 18 μήνες...
Τράβα ΤΩΡΑ φέρ' τον πίσω και δωσ' του τα κλειδιά!!!!
![]()
Όταν στον πάρει το "φιλαράκι" σου, ο τίγρης-γκάγκστερ, θα έχεις αργήσει πολύ, για μια ακόμα φορά, να ξέρεις!!!!
Ούτε αφελή όμως τον είπαμε, ούτε ξέρουμε πώς έγινε βαθύπλουτος στην μετά Ε.Σ.Σ.Δ. "θολή" οικονομική εποχή...
Λάθη κάνει, τα οποία δεν δείχνουν αφέλεια...Αλλά το ότι τα διορθώνει πάλι με ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ είναι ακατανόητο!!!!
Ούτε η μετεμψύχωση του Σίσυφου να ήταν δεν θα κανε τόσα μπρος-πίσω αδερφέ μου...Τι? Όχι?
- buffalobill4
Οποιος δεν αναγνωριζει ολα τα καλα που εκανε ο σαββιδης ειτε είναι εγκαθετος ειτε απλώς εθελοτυφλει.
Παρολαυτα εγω ως οπαδος βλεπω την αγωνιστικη αναπτυξη να είναι εφαμιλλη της αναπτυξης σαμαρα και τσιπρα. Στα χαρτιά δηλαδη και μονο ως αριθμοι.
Ναι επι σαββιδη πήραμε ενα Κύπελλο ναι παιξαμε και στα προκριματικα του τσουλου δυο φορες. Γεγονοτα ειναι αυτα δεν αμφισμβητουνται. Ομως αν το δουμε σφαιρικα και ηρεμα η καλυτερη λυση για ολες τις πλευρες ειναι να βρει καποιον σοβαρο επενδυτη και να πουλησει. Και εμεις δε θα ζουμε τη μερα της μαρμοτας και αυτος δε θα χανει λεφτά με ουρες. Αν μετα απο 5 χρονια κανει τα ιδια λαθη διαρκως σημαινει ειτε οτι δεν μπορει ειτε οτι δε θελει να αλλαξει. Εγω δεν ειμαι διατεθειμένος να περιμενω τον σαββιδη στα 60+ του να αλλαξει ουτε να δω τον γιωργο στο τιμονι της ομαδας γι αυτο αν με άκουγε αφου τον ευχαριστούσα για οτι εχει κανει για τον ΠΑΟΚ θα τον θερμοπαρακαλουσα να πουλήσει και να μην ξανασχοληθει με την ομαδα ουτε ως επενδυτής ουτε ως χορηγος. Ως φιλαθλος βεβαιως να το κανει
Παρολαυτα εγω ως οπαδος βλεπω την αγωνιστικη αναπτυξη να είναι εφαμιλλη της αναπτυξης σαμαρα και τσιπρα. Στα χαρτιά δηλαδη και μονο ως αριθμοι.
Ναι επι σαββιδη πήραμε ενα Κύπελλο ναι παιξαμε και στα προκριματικα του τσουλου δυο φορες. Γεγονοτα ειναι αυτα δεν αμφισμβητουνται. Ομως αν το δουμε σφαιρικα και ηρεμα η καλυτερη λυση για ολες τις πλευρες ειναι να βρει καποιον σοβαρο επενδυτη και να πουλησει. Και εμεις δε θα ζουμε τη μερα της μαρμοτας και αυτος δε θα χανει λεφτά με ουρες. Αν μετα απο 5 χρονια κανει τα ιδια λαθη διαρκως σημαινει ειτε οτι δεν μπορει ειτε οτι δε θελει να αλλαξει. Εγω δεν ειμαι διατεθειμένος να περιμενω τον σαββιδη στα 60+ του να αλλαξει ουτε να δω τον γιωργο στο τιμονι της ομαδας γι αυτο αν με άκουγε αφου τον ευχαριστούσα για οτι εχει κανει για τον ΠΑΟΚ θα τον θερμοπαρακαλουσα να πουλήσει και να μην ξανασχοληθει με την ομαδα ουτε ως επενδυτής ουτε ως χορηγος. Ως φιλαθλος βεβαιως να το κανει
+ 1926 respects...prist64 έγραψε:Τα παλια καλα χρονια,ειχα γνωρισει μια γυναικα.
Ο ορισμος του τελειου θηλυκου,"θεογκομενα" με τα ολα της.
Χωρις να το καταλαβω καλα καλα,ειμασταν μαζι.
Μου εριχνε μισο κεφαλι ξυπολητη,οπου πηγαιναμε ολα τα κεφαλια γυρνουσαν.
Καψουρης στο φουλ,δεν εβλεπα μπροστα του,ολα αεροδρομιο.
Ειχα γινει και πολυ ρομαντικος απο ενα σημειο και επειτα.
Στην παρεα οταν βρισκομασταν,μολις ανοιγε το στομα της,εγω κοιτουσα ......τα αστρα.
Δεν πειραζει ελεγα,μην τα θελουμε και ολα δικα μας,με τον καιρο.......θα μαθει
κανεις δεν "γεννηθηκε μαθημενος".
Τελικα δεν εμαθε ποτε.
Καποια στιγμη ειπαμε να μεινουμε μαζι,να δω πως τσουλαει το πραγμα.
Οταν καθαριζε το σπιτι και τελειωνε,με επιανε καταθλιψη.
Δεμ πειραζει ελεγα και καθαριζα τα καθαρισμενα,καποια στιγμη θα μαθει.
Δε νομιζω να εμαθε.
Απο μαγειρικη αστα να πανε,αυγο δεν μπορουσε να βρασει,
οι τηγανητες; πατατες η αψητες,ή καμμενες βγαινανε απο το τηγανι.
Δεν πειραζει θα μαθει...ελεγα.
Δε νομιζω να εμαθε.
Απο μακιγιαζ,νυχια,μαλλι και συνδυασμο στα ρουχα της,ηταν κορυφη
απο τα προαναφερομενα......μηδεν απο μηδεν.......μηδεν.
Τωρα που το σκεφτομαι,δεν ηταν και κατι σπουδαιο στο κρεβατι
αλλά η λαμψη που εξεπεμπε με τυφλωνε.
Με το περασμα του χρονου,πηραμε ο καθενας τον δρομο του
και δεν το μετανοιωσα.
Καποτε παντρευτηκα και εκανα οικογενεια,εχω και δυο κοριτσια.
Η συζυγος μου εμφανισιακα δεν λεει και πολλα.
Ο ορισμος της κοντης,εχει και κινητικο προβλημα.
Οπου πηγαιναμε πολλα κεφαλια γυρνουσαν,για τελειως διαφορετικους λογους
απο οτι γυρνουσαν με την "θεογκομενα".
Το σπιτι ομως λαμπικο,καθομαι στο τραπεζι και δεν θελω να σηκωθω.
Μπορω να πιω ενα ποτηρακι κρασι και να συζητησω σχεδον τα παντα μαζι της.
Το μονο της ελαττωμα οτι δεν κατεχει απο ποδοσφαιρο,αλλά δεν με χαλαει κι ολας
γιατι δεν ανακατευεται σε οτι δεν ξερει.
Χωρις ενδοιασμους μπορω να πω οτι η κοντη ειναι οτι καλυτερο μου ετυχε.
Αν με γυρνουσαν πισω στο χρονο και μου λεγανε να διαλεξω αναμεσα
στην "θεογκομενα" και στην κοντη,δεν θα εχανα ουτε δευτερολεπτο.
Κοντη και πασης Ελλάδος.
Στα δικα μας τωρα.
Ιβαν Σαββιδη,προεδρε και μεγαλομετοχε του Π.Α.Ο.Κ.
Αυτη την στιγμη εισαι σαν την "θεογκομενα"που καψουρευονται ολοι
εξ αιτιας της οικονομικης επιφανειας που εχεις και το οτι γλυτωσες την ομαδα
απο την οικονομικη καταστροφη και οτι αυτο, θα επακολουθουσε.
Δεν νομιζω να υπαρχει εστω και ενα αχαριστος που δεν σου το αναγνωριζει
και δεν σε ευχαριστει για οτι προσεφερες μεχρι τωρα.
Αν μπορεσεις ομως και γινεις σαν την κοντη της καρδιας μου
θα ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να σου συμβει.

Αδερφε, δε.θα αφηνα.ποτε προσωπικα χρεη η να στερησω κατι.απο την.οικογενεια για την.επιχειρηση ΠΑΟΚ. Ασχετως αν.παει καλα.η.οχι, ο ΠΑΟΚ δεν ειναι πανω απο τη ζωη μας.και τις υποχρεωσεις μας. Προσωπικη.αποψηrou έγραψε:Δεν γραφω πλεον , πολυ σπανια , αλλα πρεπει να το πω να το βγαλω απο μεσα μου γιατι θα σκασω.
ΠΟΣΟ μλκας μπορει να νιωθω εγω αυτη την στιγμη , που ενω εχω απληρωτους λογαριασμους , πηγα και εσκασα 150 ευρω για διαρκειας
Αν νιώθει λίγο από ΠΑΟΚ καλό είναι να παραμείνει ως μεγαλομέτοχος αλλά να αλλάξει ριζικά τη διοίκηση ξεκινώντας από τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ που έχουμε τόσα χρόνια στα γραφεία της παε.
Ενα.50αρι μυρια μαζι με.φπα στπ χαλαρο...paoki_sweden έγραψε:K Pappadopoulos, Stafylidis, Centerback with big @@, miedfielder 2 with big @@, Mystakidis is coming back, Vierinha and one centerfor
Το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο Σαββίδης....
Πρέπει επιτέλους να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με τον ΠΑΟΚ και που να τον φτάσει...
Θα ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα ή απλά ήρθε για να κάνει τις δουλειές που ήθελε μέσω του ΠΑΟΚ...?
Θα αφήσει τα λόγια και θα κάνει έργα?
Θέλει να έχει την ομάδα και για ότι συμβαίνει πρέπει να δίνει ο ίδιος το ΟΚ ή να βρει 4-5 ανθρώπους που να γνωρίζουν από ποδόσφαιρο να τρέξουν το αγωνιστικό?
Μετά από τόσα χρόνια που είναι ο Σαββίδης στην ομάδα δεν περίμενα να δω τόσα λάθη μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν...
Υπήρχε μια ομάδα έτοιμη που χρειαζόταν 4-5 δυνατές προσθήκες....Μέσα σε λίγους μήνες την κατέστρεψαν...
Υ.Γ.1 Χρόνια τώρα λέω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει μεγάλο όνομα στον πάγκο...
Υ.Γ.2 Για την ανακοίνωση της μεταγραφής κατά την διάρκεια του αγώνα δεν έχω να πω τίποτα...Περιμένω να διώξουν αυτόν που το έκανε...Εκτός και αν είχε τέτοια εντολή από πάνω...Να μας το πουν όμως....
Υ.Γ.3 Δεν μπορείς να μιλάς για πρωτάθλημα όταν λειτουργείς σαν ερασιτεχνική ομάδα...2,5 μεταγραφές και φτάσαμε στον Σεπτέμβρη....

Πρέπει επιτέλους να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με τον ΠΑΟΚ και που να τον φτάσει...
Θα ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα ή απλά ήρθε για να κάνει τις δουλειές που ήθελε μέσω του ΠΑΟΚ...?
Θα αφήσει τα λόγια και θα κάνει έργα?
Θέλει να έχει την ομάδα και για ότι συμβαίνει πρέπει να δίνει ο ίδιος το ΟΚ ή να βρει 4-5 ανθρώπους που να γνωρίζουν από ποδόσφαιρο να τρέξουν το αγωνιστικό?
Μετά από τόσα χρόνια που είναι ο Σαββίδης στην ομάδα δεν περίμενα να δω τόσα λάθη μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν...
Υπήρχε μια ομάδα έτοιμη που χρειαζόταν 4-5 δυνατές προσθήκες....Μέσα σε λίγους μήνες την κατέστρεψαν...
Υ.Γ.1 Χρόνια τώρα λέω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει μεγάλο όνομα στον πάγκο...
Υ.Γ.2 Για την ανακοίνωση της μεταγραφής κατά την διάρκεια του αγώνα δεν έχω να πω τίποτα...Περιμένω να διώξουν αυτόν που το έκανε...Εκτός και αν είχε τέτοια εντολή από πάνω...Να μας το πουν όμως....
Υ.Γ.3 Δεν μπορείς να μιλάς για πρωτάθλημα όταν λειτουργείς σαν ερασιτεχνική ομάδα...2,5 μεταγραφές και φτάσαμε στον Σεπτέμβρη....

Το έχεις τραβήξει απο το μαλλιά στο φουλ. Και γω μπορώ να σου πώ απο την άλλη μεριά οτι απο την τεράστια χθεσινή πίκρα παραβλέπεις βασικά καλά του ιβάν..Παλαιότερα μιλούσες και για "ξεπλυμα" χρήματος βέβαια. Προφανώς θεωρείς οτι δεν θελει να πετύχει..70 μύρια παπατζας πρωτη φορα βλέπω(δεν σημαινει οτι δν εχει κάνει άπειρες μαλακιες). Το σταματάω εδώ αν και θα θελα να πω πολλά,έχουμε όλοι τα νεύρα μας και δεν θα βγαλει καπου η συζητησηaspromaura ioannina έγραψε:Μια φορα ρε π0υστη μου να γινουμε ρεαλιστες!Μια γ@μημενη!
Συγγνωμη ρε παιδια, αλλα δεν μπορω αλλο να διαβαζω για ποντιακο πεισμα και για διοικηση που κοροιδευει τον Ιβαν!Φτανει με αυτη την παπατζα!
Ο ανθρωπος χρησιμοποιει τον ΠΑΟΚ ως μεσο-μοχλο για να πετυχει τις επιχειρηματικες/πολιτικες του βλεψεις. Ποτε θα το χωνεψουμε επιτελους?Μα ποσο εγωιστες ειμαστε ρε γ@μωτο που δεν θελουμε να δουμε την αληθεια?
Οταν ανελαβε, το ζητημα ηταν αν θα μπορουσε να εκμεταλλευτει ο οργανισμος του ΠΑΟΚ το κεφαλαιο του Σαββιδη προκειμενου να εβγαινε κι αυτος κερδισμενος. Κατι τετοιο δεν εγινε. Η συνεργασια Σαββιδη-ΠΑΟΚ εχει αποτυχει μεχρι στιγμης.
Δυστυχως η υπερμετρη αγαπη για την ομαδα μας εχει κανει να κανουμε τα στραβα ματια απεναντι στην αληθεια.
- john4serres
Διάβασα στα γρήγορα μερικές σελίδες.
Το ερώτημα που παραμένει εδώ και 5-6 χρόνια.
Πότε ήταν εδώ ο Ιβάν;
Το ερώτημα που παραμένει εδώ και 5-6 χρόνια.
Πότε ήταν εδώ ο Ιβάν;
- desperando
- Επικοινωνία:
Εντάξει να είμαστε και λίγο προσγειωμένοι όταν μιλάμε για άλλον επενδυτή.buffalobill4 έγραψε:Οποιος δεν αναγνωριζει ολα τα καλα που εκανε ο σαββιδης ειτε είναι εγκαθετος ειτε απλώς εθελοτυφλει.
90 χρόνια ιστορίας πρώτη φορά είχαμε οικονομικά ισχυρο επενδυτή,το να γίνει Μπακ του μπακ έχει τις ίδιες πιθανότητες με το να έπαιρνε η Εθνική το γιουρο δεύτερη φορά στο καπάκι
- buffalobill4
Ντεσπε δεν τον κραζω, δεν λεω πουλο κλπ και φυσικα αυτο που λες το σκεφτομαι κι εγω. Γιατι μπορει να εχει 10 χιλιαδες στραβα αλλα ειναι νοικοκυρης. Και δεν μου λεει καποιος ότι ο επομενος δε θα μαζεψει υπερογκα χρεη απο την πρωτη κιολας χρονια.
Παρολαυτα οσον αφορα το αγωνιστικό ειμαι πλεον πεπεισμενος οτι δεν θα μπορεσουμε με σαββιδη να κανουμε το βημα παραπανω. Και δεν ειναι θεμα χρηματων που οντως βαζει και μαλιστα πολλα
Παρολαυτα οσον αφορα το αγωνιστικό ειμαι πλεον πεπεισμενος οτι δεν θα μπορεσουμε με σαββιδη να κανουμε το βημα παραπανω. Και δεν ειναι θεμα χρηματων που οντως βαζει και μαλιστα πολλα
- desperando
- Επικοινωνία:
Απλά σήμερα κάποια πράγματα του παρελθόντος δείχνουν τόσο μακρινά για αυτό και έχουμε αυτή την αντιμετώπιση.
Σήμερα το πρόβλημα μας είναι ότι δεν έχουμε ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα και ξεχάσαμε τα πραγματικά μας προβλήματα που ήταν θέματα επιβίωσης
Σήμερα το πρόβλημα μας είναι ότι δεν έχουμε ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα και ξεχάσαμε τα πραγματικά μας προβλήματα που ήταν θέματα επιβίωσης