Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ovalencianos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Ovalencianos »

koylios έγραψε:
Ovalencianos έγραψε:Είσαι τουλάχιστον αδαής...
Ωραία για πες αητοματι μου εσύ τι είδες??
αητομάτι...σε ποια διάλεκτο?

Πάικτης με γρήγορη σκέψη, κανενα σχεδόν λάθος, καθετη πάσα, δυνατό σουτ<!!!

Παίκτης που αν δεν το πάρουμε φέτος και κανει εμφανίσεις με τη εθνικη θα είναι απλησιάστος.

Η θεση του είναι καθαρά το 8, σε θέση που έχουμε μεγάλη αναγκη.

Με ενα κόστος 5 κατοστάρικα(550k είναι η τωρινή αξία του στο tranfermarkt, που πέφτει μεσα συνήθως).

Τσάμπα μαθημα έκανες λεβέντη @koylios
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

K_geo έγραψε:πάντως ότι καλό έκαναν, περνούσε απο τα πόδια του. μετά το 80 βέβαια παρέδωσε πνεύμα. δεν ξερω αν ειχαν πρωτάθλημα ή αλλο αγώνα στο μεσοδιάστημα, αλλά αυτό είναι ενα θέμα. όπως και η υπέρμετρη σιγουριά του σε δυο τρία σημεία που έκανε ένα λαθος και πήρε και κίτρινη πηγαίνοντας να πατήσει ποδιά (έκανε κανα 2-3 σημερα) στον Σαββίδη...

κατα τα άλλα, πολύ ντελικάτος για το ύψος του, καλή βάση, δυνατός, καλά πόδια, πάτησε σε αρκετά σημεία του γηπέδου, γενικά, ότι ήταν η τρναβνα ήταν αυτός.

τώρα, το ότι παίζει και σε μια πολύ καλή φέτος εθνική σλοβακίας, δεν είναι λίγο.

αλλά, απο την άλλη, δεν μπορείς να κρίνεις απο 1-2 παιχνίδια και για αυτό ο μόνος λόγος για να πειστώ, θα είναι ότι κάνει σε Φρανκ και Ιγκορ. :D
Μετά το 80 κέρδισε τρία λεπτά ματς μόνος του

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

Ο καθε σαμαρης εχει κατι παραπανω? Αντιθετα ουτε την ταχυτητα δν ειχε.
βεβαια επιπεδο δν με ανεβαζει, αλλα λυσεις δινει ο,,,Σαμπος , και κανα ξυλικι
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

Ο καθε σαμαρης εχει κατι παραπανω? Αντιθετα ουτε την ταχυτητα δν ειχε.
βεβαια επιπεδο δν με ανεβαζει, αλλα λυσεις δινει ο,,,Σαμπος , και κανα ξυλικι
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εκεί κοντά στο πεντακοσάρικο θα είναι καλή κίνηση. 300 δώσαμε για σκόνδρα, τα τριπλάσια σχεδόν για κουτσιανικούλη... :( επίσης μου άρεσε η φάτσα του. συμμαζεμένος δείχνει. ας ζυγώσει λεω εγώ. άλλωστε, σήμερα μόχθησε για να πάει πλει οφφ γιουρόπα. :lol:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

μεχρι τριτη 2 αμυντικους,1 αρ μπακ χαφ,6αρι,8αρι,φορ!μετα μεχρι 31/8 φερνεις ακομα 3 παιχταραδες στοπερ,εξτρεμο10αρο,φορ κ κλεισαμε ;)
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πριν το ματς δεν ήμουν θετικός για Σάμπο. Τώρα λέω φέρτον με 500,000 και μισθό στα 200,000. Όλη η ομάδα μόνος του. Παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου μέσα στο γήπεδο. Αλλάζει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τα στατιστικά του είναι βέβαια φοβερά γιατί εκτελεί τα πέναλτι τα φάουλ, τα αράουτ. Όλα από αυτόν περνούν σε αυτό το χωριό. Εμένα μου άρεσε γιατί είναι γρήγορος, δυνατός, σκληρός, ψηλός. Χρειαζόμαστε και 1 τέτοιο παίκτη. Ρίχνει ξυλικι. Η ομάδα που θα χτίσει ο Τούντορ θα είναι γρήγορη και για αυτό θα τρώμε ξύλο για να μας σπάνε το ρυθμό. Σε αυτό πρέπει να απαντάς και εσύ με μερικές κλοτσιές. Έχει να δώσει λύσεις. Πάνω απ'όλα είναι παλικάρι. Φτάνει πια με τους Μαντούρους και Μάρτενς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 06 Αύγ 2015, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

gerge04 συμφωνουμε, αυτη θα ηταν πραγματικα ουτοπια αδερφε :)
εστω σεντερ μπακ ΓΡΗΓΟΡΟ, τον Λεοβατς, ενα αμυντικο χαφ, ενα 8ρι, και ενα σεντερ φορ
αν κλεισει τα 4 απο τα 5 για να μπουνε και στη λιστα θα ειμαστε νομιζω καλυτεροι..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Σαμπο του δευτερου ημιχρονου (στο πρωτο ηταν εξαφανισμενος) ανετα παιζει στον ΠΑΟΚ.
Και αν αντικαταστησει τον Μαντουρο τοτε θα μιλαμε για τρελη κεντα,και λεφτα γλυτωνεις και καλυτερο ποδοσφαιριστη παιρνεις.
koylios

Δημοσίευση από koylios »

αητομάτι...σε ποια διάλεκτο?

αετομάτης, -α/-ισσα, -ικο
1.που έχει εξαιρετική όραση

Αλλα σορρυ για το λάθος μου βαλενσιανος γαρ που να καταλάβεις τα ελληνικά...

Δηλαδή απόψε εσύ είδες τον νέο γιαγιά τουρε σε λευκό να φανταστώ???
Μήπως σου άρεσε και τα τρομερά του σουτ σήμερα??? Γιατί τα σουτ αουτ που από καραμπόλα γυρνανε στο τέρμα μπορεί να είναι η αδυναμία σου...
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Κι εγώ άλλαξα γνώμη. Ενώ πριν τον ήθελα, τώρα δεν τον θέλω. Στον γάβρο θα έκανε παπάδες. Σε ομάδα που παίζει 11 εναντίον 11 δεν νομίζω πως μπορεί να παίξει.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ανετα παιζει στον ΠΑΟΚ ο Σαμπο

ψηλος με καλο διασκελισμο , ο αμυντικος πεφτει πανω του αλλα με ωραιο τροπο παντα τον προσπερναει και με 3-4 μεγαλα βηματα ξεφευγει

το θεμα ειναι στο οικονομικο , να μην μας πιασουν τον λοκω οι σλοβακοι
για μισθο δεν νομιζω να ζητησει πολλα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλος ο σαμπο τέτοιες εχουμε οκτάρι με διασκελισμό και δυνατότητες μπροστα
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Σάμπο έχει δυνατότητες να γίνει καλύτερος σε εμάς πιστεύω. Δε θα κάνει τόσα στατς, γιατί δεν θα περνούν όλα από τα πόδια του, όπως σε αυτό το χωριό, αλλά δουλεύοντας σε μία τόσο καλύτερη ομάδα θα μπορέσει να βελτιωθεί και να ωριμάσει. Μου δίνει την εντύπωση εργατικού παίκτη που δεν έχει φτάσει στο πικ του. Εννοείται ταβάνι 500,000 και πολλά λέω για έξοδα μεταγραφής. Φυσικά δεν καίγομαι. Για έναν παίκτη μόνο καίγεται το φιλοκάρδι μου:
https://www.youtube.com/watch?v=dhHDztSbpcM
Κάνε το καλό ρε Τούντορα που έχεις τα κονέ με την πρώην ομάδα σου και φέρε επιτέλους ένα τέτοιο παίκτη στον ΠΑΟΚ. Δεκαετίες έχουμε να δούμε τέτοιο ταλέντο με τα ασπρόμαυρα. Παίζει 8άρι και λιγότερο 6άρι.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ο Σαμπο ηταν με διαφορα ο καλυτερος τους, αλλα στο 11 vs 11 ηταν αφαντος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”