Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από desperando »

rainmaker έγραψε:
Ale έγραψε: Θα μας πει κανείς τί στον πέο έγινε στην Ξάνθη;
Τίποτα.

Τουλάχιστον έτσι λένε όλοι, εκτός απο τα ράδια.
πολλα εγιναν και οποιος θελει ναμαθει για καποια απ αυτα μπορει να μιλησει ακομα και με εργαζομενους του ξενοδοχειου για να σας πουν τι ειδαν και τι ακουσαν
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

touboflo4 έγραψε: ............
Εαν δίνεις έμφαση μόνο στην βελτίωση της ισχύος, θα κάνεις πλατώ (δηλαδή θα υπάρξει στασιμότητα). Γι'αυτό τον λόγο, η περίοδος προετοιμασίας είναι το σημαντικότερο μέρος της σεζόν όσον αφορά την φυσική κατάσταση. Γιατί "χτίζεις" τα επίπεδα δύναμης και ισχύος, και μέσα στην σεζόν προσπαθεις να τα διατηρήσεις.

Συγγνώμη για το μεγάλο post.
OK και με ποιους εκανε προετοιμασια φετος ο ΑΑ?

"Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014
Για το Ελατοχώρι αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας η αποστολή του ΠΑΟΚ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
......

Στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη και του τεχνικού τιμ βρίσκονται οι:

Στέφανος Αθανασιάδης, Αστέριος Γιακουμής, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Γιώργος Κατσικάς, Στέλιος Κίτσιου, Ευθύμης Κουλούρης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Στέλιος Πόζογλου, Κυριάκος Σαββίδης, Γιάννης Σκόνδρας, Νίκος Σπυρόπουλος, Σανθ Χακόμπο, Μιγκέλ Βίτορ, Μάαρτεν Μάρτενς, Πέρεθ Λούκας, Χέντβιγκες Μαντούρο, Χρήστος Ιντζίδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Νίκος Μελίσσας, Δημήτρης Πέλκας, Κώστας Παναγιωτούδης, Στέλιος Ποζατζίδης, Στέφανος Πολύζος, Δημήτρης Πόποβιτς, Θεοφάνης Τζανδάρης και Εγιάλ Γκολάσα."

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/6684 ... ori-photos

Ποιοι δεν εκαναν προετοιμασία εκει? Γλυκος,Ρατς,Κατσε,Τζιολης,Σαλπι,Τζαβ,Μακ,Περειρα.
Για τη δικη τους φυσική κατάσταση τουλάχιστον δε φταιει αυτός.Μιλαμε για τη μιση ενδεκάδα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

δηλαδη κατ προσπαθεις να μας πεις οτι επειδη δεν ηταν στις 30 ιουνιου καιποιοι παικτες οπως οι διεθνεις ή ο κατσε που ειχε επιπλεον αδεια ή ο μακ και ο ρατς που αποκτηθηκαν αργοτερα οτι αυτοι δεν καναν προετοιμασια?

φιλε μου πραγματικα στην προσπαθεια σου να δικαιολογισεις τα αδικαιολογιτα που συμβαινουν εδω και ποσους μηνες εκτιθεσαι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ποια αδικαιολόγητα να φορτώσω ρε Ντεσπε.Ολα τα κακα της χωρας του χρεώσατε.Απο τακτική δε ξερει προετοιμασια δεν εκανε ,παίκτες δεν ήθελε ολα τα στραβα αυτος τα είχε.Ειπαμε εχει συγκεκριμένα κουσούρια ,κολλήματα αλλα μη του φορτώνουμε οτι μας κατέβει στο κεφάλι.Ολοι οι οι αυτοι που γράφω ενσωματώθηκαν στην Ολλανδια οταν αρχισαν τα φιλικά ψεμα ειναι?
Για το ποιος εκτίθεται αστο καλύτερα.Τα παμε παλαιοτερα.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

desperando έγραψε:
rainmaker έγραψε:
Τίποτα.

πολλα εγιναν και οποιος θελει ναμαθει για καποια απ αυτα μπορει να μιλησει ακομα και με εργαζομενους του ξενοδοχειου για να σας πουν τι ειδαν και τι ακουσαν
επειδη πολλοι θελουμε να μαθουμε τι εγινε αν ξερεις περιπου τι παιχτηκε πεστο.Αν δεν μπορεις να το πεις ξεκαθαρα πες το στο περιπου με υποννοουμενα γιατι οι περισσοτεροι δεν εχουν τη δυνατοτητα να μιλησουν νε κανεναν απο εκει..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

γιατι ποιος σου ειπε εσενα οτι στην ολλανδια ενας ποδοσφαιριστης δεν μπορει να κανει προετοιμασια?
αν πιστευεις οτι αυτο που εγραψες ειναι δικαιολογια πραγματικα πεφτω αποτα συννεφα για σενα.

ελπιζω τωρα που εφυγε ο βρυζας και αν συνεχιστουν οι αστειες εμφανισεις της ομαδας να μην ψαξετε το νεο θυμα στο ονομα του τζακ και να του τα φορτωσετε ολα σε αυτον μετα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Εγω ειμαι ασχετος ,εξηγησε μου γιατι τρεχαν στα Ελατοχώρια.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

chrisg4 έγραψε:Όλες οι ομάδες στο κόσμο μέσα σε μια χρονια έχουν μεταπτώσεις στην απόδοση τους. Έχουν περιόδους που είναι φορμαρισμένες και περιόδους ντεφορμαρίσματος. Το ντεφορμάρισμα μπορεί να είναι αποτέλεσμα κούρασης κάποιον παιχτών η τραυματισμών . Γενικα υπάρχουν πολλοί φυσιολογικοί παράγοντες που μπορούν να συμβάλουν στο να κάνει κοιλια μια ομάδα. Ακόμα και το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια μεταξύ τον παιχτών. Ακόμα κι αυτό φυσιολογικό είναι γιατί μιλάμε για 25 διαφορετικές προσωπικότητες που πρέπει να συνυρπάξουν και που και οι 25 πιστεύουν ότι πρέπει να παίζουν βασικοί. Όλα αυτά είναι φυσιολογικα και συμβαίνουν παντού. Η μαγκια του προπονητή και αυτό που κάνει έναν προπονητή να ξεχωρίζει είναι να μπορεί ακόμα στη περίοδο ντεφορμαρίσματος να παίρνει το καλύτερο δυνατό και να έχει τις λιγότερες απώλειες βαθμολογικά. Για να το κάνει αυτό πρέπει να είναι ευέλικτος να έχει ανοιχτό και καθαρό μυαλό και να είναι ψύχραιμος. Από όλα αυτά ο Άγγελος δεν έχει ΤΙ ΠΟ ΤΑ. Είναι ένας προπονητής που όσο πάει καλά η ομάδα είναι normal στη πρώτη κρίση χάνει τη ψυχραιμία του και αντί να ηρεμήσει την ομάδα και να την μαζέψει την πανικοβάλει ακόμα περισσότερο. Γι αυτό πάμε από τεσσάρα σε τεσσάρα. Αυτό δεν αλλάζει. Δε πρόκειται ποτε να το αποβάλει ο Άγγελος και γι αυτό δε πρόκειται ποτε να ξεφύγει από τη μετριότητα. Και γι αυτό δε πρόκειται ΠΟΤΕ ο ΠΑΟΚ να πάρει πρωτάθλημα με τον Άγγελο προπονητή. Μπορεί να έχει περιόδους που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο αλλα στη πρώτη στραβή η ομάδα θα γίνετε μπάχαλο.

Το πρωτάθλημα θέλει μυαλό, ιδέες, εγρήγορση και ψυχραιμία και ο ΠΑΟΚ με Ζήση και Άγγελο δε πρόκειται ποτε να τα έχει ούτε διοικιτικα ούτε αγωνιστικά αυτά τέσσερα. Κάθε μέρα μ αυτούς τους δυο στο ΠΑΟΚ είναι μια χαμένη μέρα...
Πολύ, πολύ σωστά φίλε μου. Για αυτό άλλωστε προπονητής υπήρξε και ο Παναγούλιας που από μπάλα άστα να πάνε. Βασική αρχή του πετυχημένου προπονητή είναι το ΙQ να είναι +20 ως 30 πάνω από το μέσο όρο των παικτών plus μια κάποια οργανωτική δυνατότητα.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

desperando έγραψε:
rainmaker έγραψε:
Τίποτα.

Ρίξε και καμμιά ψιλή και για εμάς, που έχουμε να έρθουμε Ελλάδα από τότε που παίζαμε με Στέφενς στους ομίλους του γιουρόπα...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

kataramenos5 έγραψε:Εγω ειμαι ασχετος ,εξηγησε μου γιατι τρεχαν στα Ελατοχώρια.
Εγώ το έγραψα πριν από κάτι βδομάδες ότι στα έλατοχώρια η προετοιμασία άρχισε νωρίς.
Μετά η μισή 11αδα ενσωματώθηκε αργότερα στην Ολλανδία (οχι απο την αρχή).
Και τελικά υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν κάναν καθόλου προετοιμασία: Σάλπι, Παπ.
θα πρέπει να μετρήσουμε και τους 2 καινούριους του χειμώνα που είναι ανέτοιμοι.

Γνώμη μου είναι ότι τα προβλήματα φυσικής κατάστασης που βλέπουμε τωρα είναι
αποτέλεσμα όλων των παραπάνω συν το ότι το ίδιο ρόστερ έπαιξε πολλά συνεχόμενα
παιχνίδια.

Δεν είναι γκρίνια παίδες απλά λέμε τι συνέβη. Το θέμα είναι φέτος να γίνει μια σωστή
προετοιμασία με το 80% του ρόστερ, στο σωστό χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ναι despe,θα σε παρακαλουσα κι εγω να μας πεις τι εγινε και αν μπορεις και με ονοματα
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Αυτή την έλλειψη Φ.Κ. τώρα πως την βγάλατε ?
Βλέπετε να λαχανιάζουν, να γίνονται αλλαγή λογω κόπωσης. Εγω δε ντου βλέπω καν να ιδρώνουν πολλούς.
Δεν βλέπω προσπάθεια καν να τρέξουν.

Φυσικά και η προετοιμασία είναι μεγάλο θέμα. Αλλά η ομάδα έπρεπε να μπορεί να παίξει το 15αύγουτο.
Είχε υποχρεώσεις. Αρα η προετοιμασία έπρεπε να ξεκινήσει ένα μήνα πριν ... .Αυτά είναι στάνταρ, δεν είναι κάτι μου είπε κάποιος κλπ...
Αλλο θέμα είναι οι τραυματισμοί, γιατί όταν κάποιος μένει 1 μήνα εκτός, χάνει κατακόρυφα σε Φ.Κ..
Αλλο θέμα είναι η ανατροπή όλου του προγράμματος από τους γαύρους. Εμείς και η Τρίπολη έχουμε θέμα (ο βάζελος έκανε ότι αγωνιζόταν, αλλά θα του βγει το Πάσχα).

Δεν θεωρώ όμως ότι το ζήτημα της ομάδας είναι η Φ.Κ. .
Εγραψα ποιο κατά τη γνώμη μου είναι το πρόβλημα της ομάδας και το σφάλμα του Αγγελου.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αφιερωμένο σε όλους μας!!!
Άγγελε τους τα πήρες τα μυαλά, τους ξεφτίλισες, τι αλλαγή έκανες ορέ τρελέ, Τσοπάνη είσαι τρέλα κι άλλα τόσα!!!

[youtube]M_NtgG5UpjY[/youtube]

Να λέμε και να κάνουμε κριτική ναι. Αλλά να φτάνουμε να μιλάμε για προπονητικές ικανότητες το ξεφτιλίσαμε το θέμα.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

πυροτεχνημα και το ξερεις...
και ο αναστασιου τριμπαλο τον εριξε
και ο σα πιντο τον κερδισε
αν αυτο που θες να θυμασαι απ ολη τη χρονια ειναι οτι κερδισες στο φαληρο (πραγμα που το εχουμε κανει πολλες φορες τα τελευταια χρονια) τοτε συγγνωμη αλλα ριχνεις επιπεδο τον ΠΑΟΚ
δε μπορει να θεωρηθει με ενα παιχνιδι πετυχημενη η σεζον
οταν εφαγα σφαλιαρες, τριμπαλα και τετραμπαλα απ ολα τα χωρια
οταν μ αφησε εκτος ευρωπης σ ευκολο ομιλο, και στο κυπελλο με ρεζιλεψε με τα χωρια
εξω απο το χειμωνα απ ολους τους στοχους
αλλα πετυχημενη η χρονια με ενα ματς!!!!
το ενα ματς και ο Πλατανιας και τα Γιαννενα και η Λιβαδεια μπορει να το κανουνε
δεν ειναι αυτο το επιπεδο του ΠΑΟΚ, ουτε οπως τον ονειρευομαι εγω τουλαχιστον

υγ .. εισαι αποτυχημενος, φυγε οσο ειναι νωρις να σωθουνε τα πλευ οφ
πολυ ερωτας γι αυτη την καρεκλα, δε σ αφηνει να δεις με καθαρη ματια οτι κανεις κακο

υγ...τωρα τι θα βαλεις το παρεακι να διαδιδει? οτι φταιει ο αγγελιδης? οτι του εδωσες κι αυτουνου λιστα?
τωρα ποιος παει να σε τρυπησει? αυτο το τρυπημα αγαπημενη λεξη των σκυλιων σου
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Θανο καταλαβαινω οτι δε γουσταρεις μια τον ΑΑ για τους δικους σου λογους αλλα κοψε λιγο τις υπερβολές.Οι 22 ,25 αγωνιστικές με Γιαννενα και Πλατανια τις εκανες 5-10 ,οι 12 αγωνιστικές οπου ειδαμε καλή μπαλα έγιναν ενα παιχνίδι.Χανεις και το οποιο δικιο εχεις ετσι.

ΥΓ Γιατι τρωγόμαστε θα φύγει ουτως η άλλως?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”