Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από K_geo »

Priest64 και όμως αυτό που αναφέρεις μέχρι και απομαγνητοφωνηση δηλώσεων Αγγέλου έκανα για να του δείξω ότι έκανε μέγα λάθος.οι απαντήσεις ήταν πάλι ειρωνικά σχόλια....Τεσπα. Δλδ εγω θεωρείς έχω όρεξη να κάθομαι να επεξεργαζομαι κάθε σχόλιο χιλίων δύο.διαφορετικών κάθε φορά μελών μετά από δικά του? Άλλη δουλειά δεν έχουμε δλδ?

Θεωρώ ότι ο despe παραπάνω το θέτει αρκετά σωστά.

Τέλος,ο άνθρωπος έχει παρατηρηθεί πολλάκις κυρίως γιατί δημιουργεί άνευ λογου και αιτίας σούσουρο χάνοντας κάθε πιθανότητα για ορθό διάλογο και εξαγωγή λογικων συμπεράσματων όσο φυσικα αυτός μπορεί να γίνει....

Ξαναλέω...τέλος.δεν μπορεί να απαντήσει άρα δεν είναι και σωστό να τον σχολιάζουμε...
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Και ΠΟΛΎ άργησε το μπάν παιδιά τι να λέμε τώρα.... (...) Ειμαι εδω μεσα απο το 2007... τετοιο φυτιλιασμα στο φορουμ απο εναν κ μονο ειχα χροοοονια να δω.

Επεξεργαστηκε.kgeo
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

desperando,
Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα.

Γιατι σου φαινεται περιεργο?
Ολοι οσοι γραφουν εδω μεσα πηγαινουν και στο γηπεδο.
Τις συνωμοσιολογιες,τις ιντριγκες,τις παπαριες,καθως και τις λογικες και εμπεριστατωμενες αποψεις
που γραφονται κατα καιρους στο φορουμ,δεν τις εχεις ακουσει απο συνοπαδους,2-3 σκαλια
πιο κατω απο σενα?
Δεν ακουσες π.χ. καποιον να κατηγορει τον Αγγελο και καποιον αλλο να τον υπερασπιζεται?
Δεν εχεις ακουσει να βριζουν τον Σαλπιγγιδη και καποιους να βριζουν τους συνοπαδους τους?
Δεν εχεις δει Π.Α.Ο.Κ.τσακια να πλακωνονται μεταξυ τους για μ@λ@κιες?

Το ιδιο ακριβως γινεται και στο φορουμ γιατι ειναι μια μικρογραφια της Τουμπας.

Με εξεπληξε η απορια σου γιατι,απο τα γραφωμενα σου σε θεωρω εμπειρο και "προχωρημενο" Π.Α.Ο.Κ.τση
και οχι για καποιον που εχει λιγα βιωματα και προσπαθει να διαμορφωσει "αποψη"
για τα του Π.Α.Ο.Κ.

Νασαι καλα και αναμενω ποδοσφαιρικες σου τοποθετησεις και αναλυσεις,οχι οτι συμφωνω παντα,
αλλά μου αρεσει το σκεπτικο σου.

Για ιντριγκες και συνωμοσιες,θα περιμενω δυο εβδομαδες την επιστροφη του αστροναυτη. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Δεν Νομιζω οτι έχει σχέση τα παραδείγματα που θέτεις με το πως λειτουργεί ο συγκεκριμένος. Καμία σχέση βασικά...

Τεσπα.παρακαλώ παίδες όχι αλλά σχόλια για αυτό το θέμα να.μην ξεσκισουμε το τοπικ.αν θέλετε να απαντήστε η να σχολιάστε.επί τούτου παρακαλώ ή στο καφενείο ή στο προβλήματα και λύσεις.καλύτερα στο 2ο θα τονίσω.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

K_geo,
χρονια πολλα,
με τον αστροναυτη,ή συμφωνεις,ή διασκεδαζεις,ή τον αγνοεις,
ή τον στελνεις στο.............................διαστημα.

Τιποτε αλλο δεν γινεται,ειδικα διαλογος.
Εφ οσον η "γραμμη" του φορουμ ειναι αυτη,καλα εκανες.
Δε χρειαζεται να δικαιολογεις αυτο που εκανες,οσο θα το κανεις
τοσο θα διαιωνιζεται η ιστορια.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Gravity η κατάσταση
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εγω παντως το ξαναλεω

το διαρκειας μου θα παω να το ξαναπαρω

τον μπαν του αστροναυτη ειναι αδικο διοτι ο ανθρωπας ειναι ανεπίδεκτος μαθήσεως

χωρις μπαν αλλα να μας αφήνουν και οι μοντ να του απανταμε αναλογα

αυτος νομιζει οτι επιδη του δινουμε λαϊτ απαντησεις ειμαστε και χαιβανια

αν διαβαζεις φιλε αστροναυτη τις λαϊτ απαντησεις τις περνεις γιατι καποιοι ακουνε και τους κανονες του παοκμανια

εσυ βεβαια λες οτι εισαι ΠΑΟΚ και σε νοιαζει και τι εχει μεσα στα συρταρτια του ο βρυζας
τι πινει για πρωινο ο κυρκυρ
και με τι χρωμα μαντήλι φυσαει την μύξα του ο γουχου
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Χριστός ανέστη, υγεία και τύχη ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΑ σε ολά τα παιδιά του φόρουμ και τις οικογένειές τους!

Δε βρίσκω επ'ουδενί δίκαιο να μπανάρεται ο ναύτης. Τον συγκεκριμένο ή τον αποδέχεσαι ως είναι ή τον αποπέμπεις μόνιμα. Άλλος δρόμος, διπλωματικότερος, δε γίνεται να ακολουθηθεί. Εδώ τον Βεροιώτη, καθ'υπερβολή νοείται, που εικόνισμα θα έπρεπε να τον είχε για τον τρόπο, που πολλάκις δικαιολογούσε τα αδικαιολόγητα για να του επιτρέπει να γράφει τα "ψαγμένα" του, και του επιτέθηκε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

abg12d34 έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εγω παντως το ξαναλεω

το διαρκειας μου θα παω να το ξαναπαρω

τον μπαν του αστροναυτη ειναι αδικο διοτι ο ανθρωπας ειναι ανεπίδεκτος μαθήσεως

χωρις μπαν αλλα να μας αφήνουν και οι μοντ να του απανταμε αναλογα

αυτος νομιζει οτι επιδη του δινουμε λαϊτ απαντησεις ειμαστε και χαιβανια

αν διαβαζεις φιλε αστροναυτη τις λαϊτ απαντησεις τις περνεις γιατι καποιοι ακουνε και τους κανονες του παοκμανια

εσυ βεβαια λες οτι εισαι ΠΑΟΚ και σε νοιαζει και τι εχει μεσα στα συρταρτια του ο βρυζας
τι πινει για πρωινο ο κυρκυρ
και με τι χρωμα μαντήλι φυσαει την μύξα του ο γουχου
Φυσικά θα πάρω το διαρκειας γιατί έτσι αισθάνομαι καλλιτερα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ale έγραψε:
eorptol έγραψε:Όσο γιατί αδειάζει η τουμπα νίκες και προπαντων διεκδίκηση τίτλων θέλει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ για να γεμίσει την Τούμπα
Σ' αγαπάω, σ' εκτιμάω, αλλά αυτό παρ' το πίσω και ζήτα συγγνώμη.

Στα αρχίδια μου και οι τίτλοι και οι νίκες. ΔΙΑΛΕΞΑ να γίνω ΠΑΟΚ επί Βουλινού και Καλύβα.

Δεν είμαστε γαύροι, να περιμένουμε τις νίκες για να πάμε στην Τούμπα.
Αν αποφασίζουμε να απέχουμε για οποιονδήποτε λόγο, αυτός δεν είναι κανένα κόμπλεξ κατωτερότητας, που κοιμίζεται όσο δεν χάνει η ομάδα.

Έναν καιρό είχα να δω τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα να κερδίζει κοντά στα τέσσερα χρόνια, γιατί έμενα μακριά και, όποτε πήγαινα, χάναμε, ή φέρναμε ισοπαλία. Ωστόσο κάθε φορά που πήγαινα ήμουν ακόμη πιο πορωμένος και, όταν έσπασε η κατάρα (νομίζω σε ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ), δάκρυσα.

Σήμερα όμως αυτό που βλέπουμε δεν είναι ΠΑΟΚ. Είναι τραβεστί.
Διώχνουν Λίνο και κρατούν Σπυρ#πουλο (ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΗΛΑΔΗ!!!), τους κάνει μπουρδέλο όποτε θέλει ένας κάποιος Τζαβέλας, ο Σαλπιγγίδης αποφασίζει από μόνος του αν, πότε και πού θα παίζει, οι βρυζογκ@γκάτσηδες αλωνίζουν και ο "περήφανος λαός του ΠΑΟΚ" ποζάρει ντάκφεης για σέλφι στην 4.

Να το ξαναπώ;

ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ!

Πάρε πίσω αυτό που έγραψες!
Τι να πάρω πίσω σίγουρα δεν πρέπει να πηγαίνουμε μόνο στις νίκες και στους τίτλους αλλά τώρα η πλειοψηφία αυτό θέλει δυστυχώς
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

εβαλα για λιγο στο 60 να δω κι εγω λεω τους ταυρους,μας βγηκανε μοσχαρια ομως.τι βαρετο πραμα ειναι αυτο?σε τρια λεπτα καταλαβα,γκολ δε μπαινει σημερα σαυτο το ματς.αυτος ο νεος προπονητης θαμα δεν ξερω τι σχεδιασμο και οικονομικα εχουν εκει αλλα δε νοστιμεψε λιγο την ομαδα του απο περσι,που ηθελα κι εγω να το παρει...να εδω σαυτο το επιπεδο ,με μεγαλη οργανωση αγωνιστικη και κορμο,τσικουλατα+πτι μπερ,ετοιμο,χρειαζονται οι πλαγιοι κι οι οριζοντιοι,οι μπουρδελιαρηδες παικταραδες να τρυπησουνε να κανουν τη δουλεια.αμα δεν εξελιχθει,μην παρει παραμασχαρα τα 442 του και ακολουθησει τα βηματα του αλλου μεγαλου προπονηταρα,του εκτορ ραουλ και αρχισει να γραφει ιστορια με καμια ρουλα το δυο χιλιαδες εικοσι κατι κι αυτος.επρεπε να το παρει αυτο το ματς,θα παει στο μπερναμπεο,τι διαφορετικο περιμενει απο περσι?..
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Παράγοντα εδεσσαικού, εσύ; 8-)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

prist64 έγραψε:
K_geo έγραψε:δεν μπαναρα την άποψη. δεν υπάρχει περίπτωση να κανω κατι τέτοιο!

μπάναρα την λογική με την οποία την εκφράζει αλλά κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε όταν καποιος έκφρασε αντίθετη άποψη.

για να είμαι και ειλικρινής, με μερικά δεν διαφωνώ, ίσα ίσα. αλλά το να επιτίθεσαι έτσι σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου, το να μιλάς χωρίς λόγο και αφορμή για ΠΑΟΚόμετρα και άλλα τέτοια, το να ειρωνεύεσαι καποιον που λέει ότι θα πάρει διαρκείας βρέξει χιονίσει... , το να προπαγανδίζεις και όταν σου ζητούν εξηγήσεις να απαντάς αλλα ντα άλλα της Παρασκευής το γάλα.... ε!όχι! αυτό προσωπικά, δεν μπορώ να το δεχτώ. για αυτό επιβάλω μεν την τιμωρία, αλλά την αφήνω και στην κρίση των υπολοίπων για μείωση ή σβήσιμο αυτής.

πχ εσυ αυτό που θες, το λες ξεκάθαρα, χωρίς υπεκφυγές. είναι έκφραση άποψης, όχι προσπάθεια προπαγάνδας....

θεωρώ ότι είναι το πιο σωστό που μπορώ να κάνω.

και λίγο πιο ήρεμα παιδία. δεν νομίζω να υπάρχει λόγος για να οξύνουμε τα πνεύματα.

σελ. 94 στο τοπικ του Κατσικά
Τον Σαββιδάκο δεν τον ήθελε όσο δεν ήθελε και τον Ποζατζίδη...
Βέβαια, κάποιοι μπορεί να πιστεύετε ότι ήθελε Σπυρόπουλο & Τζαβέλλα...
Σας ταΐζουν πρόλογο και τον καταπίνετε αμάσητο

Αστροναυτη μας εχεις ζαλισει τα... με τα ψαγμενα σου τις συνομωσιες σου και τις ειρωνειες σου. Ολοι τρωμε προλογο εκτος απο σενα.

Ετσι προχειρα γραφω ενα σχολιο,αν και υπαρχουν δεκαδες παρομοια.
Ουτε επεξηγηση ζητηθηκε(δεν χρειαζεται αλλωστε,ολοι καταλαβαμε τι του ζαλισε)
Ουτε καν συσταση εγινε,καθως και σε αλλες αναλογες περιπτωσεις.

Αν δε τον γουσταρετε,μη τον διαβαζετε.

Αλλά πως γινεται παντα και θιγονται οι ιδιοι και οι ιδιοι.
Εσυ εχεις θεμα με συγκεκριμενους εδω τελικα και ενας απο αυτους ειμαι εγω. Ο αστροναυτης ειρωνευτηκε το μισο φορουμ, δε σε πειραξε αλλα εβαλες δικια μου απαντηση ως "παραδειγμα". Συσταση να μου γινει γιατι ρε φιλε? γιατι βαρεθηκαμε σε ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ να κατηγορει ο συγκεκριμενος τους παντες και τα παντα? Να ειρωνευεται και να συνεχεια σε ΟΛΑ τα τοπικ να φυτιλιαζει? Αλλα καταλαβαινω απο που προερχεται η εμπαθεια σου.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Διαβαζω στο contra σε ρεπορταζ του γαυρου:
Ο Αφελάι είναι εξαφανισμένος εδώ και αρκετές μέρες, κοντά δύο εβδομάδες. Βρίσκεται στην Ολλανδία χωρίς ουδείς να γνωρίζει γιατί και τι ακριβώς κάνει εκεί. Ουσιαστικά ο Ολλανδός διασύρει το όνομα του Ολυμπιακού και θυμίζει εποχές... Οφορίκουε. Από την πλευρά της η ΠΑΕ δεν πρέπει να δώσει μια απάντηση ή έστω να πάρει μια θέση; Εκτός αν θεωρεί ότι ο σύλλογος είναι ομάδα της σειράς και όποιος θέλει -ή δεν αισθάνεται καλά- φεύγει και εξαφανίζεται χωρίς να δίνει λογαριασμό...
Και σκεφτομαι, τι θα γινοταν αν ειχε γινει αυτο στον ΠΑΟΚ;
1) Θα το ξεραμε ΟΛΟΙ απο την πρωτη μερα, 2) θα επαιζε σε ολα τα μιντια πρωτο θεμα, 3) στα ραδιοφωνα και στα φορουμ θα γραφαμε ολοι ποσο μπουρδελο ειναι η ομαδα, "Σαββιδη σου τρωνε τα λεφτα" κλπ.

Στον γαυρο εχει περασει τελειως στα ψιλα... Ουτε μιρλα, ουτε φαγωμαρα. Ενω εχουν ακομα να παιξουν και τελικο κυπελλου. Δεν τελειωσε η χρονια δηλαδη. Και μιλαμε για παιχτη που παιρνει 2 εκ. καθαρα το χρονο απο τον γαυρο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα εδώ για τα στημένα σιωπή τα ΜΜΕ μέχρι που απαλλάχθηκε ο Μαρινάκης ξαφνικά έγιναν είδηση τα στημένα παντού με την απαλλαγη φυσικά του βοδιού
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”