Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
marley 4

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από marley 4 »

Spiros_S έγραψε:Αν μη τι άλλο, συγκινητική ο σημερινή προσπάθεια του κόλκα να βγάλει όλες τις ευθύνες από πάνω σου.

οι φιλοι στα δυσκολα φαινονται
μια παρεα ειμαστε δεμενοι αρκετα μεταξυ μας
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Demir έγραψε:NA ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,,, 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ!!!!!!!!!!!!! ΒΡΑΝΑ ΙΛΙΤΣ
http://www.passports.gr/index.php?optio ... Itemid=138
Και μάλιστα σε θέση που δεν χρειαζόμαστε!!! :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: :cry:

Πάντως το κακό είναι ότι ο τύπος δεν δείχνει να το κουνάει από την καρέκλα του και συνεχίζει απτόητος το "έργο" του.
ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ!!!!

Δεν ξέρω ποιος και πως αλλά πρέπει να τον φύγουν... είτε με απόλυση (Ιβάν), είτε με φάπες (Λαός).
Αλλιώς δεν πρόκειται να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ!
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Σταύρος Κόλκας στο sdna.gr έγραψε:Ο μεγαλομέτοχος που πληρώνει, αποφασίσε για προπονητή που δουλειά είναι του τεχνικού διευθυντή αυτή ως γνωστόν. Ο τεχνικός διευθυντής δεν αποχωρεί εκείνη την ώρα και στήνει ένα πρόχειρο πρότζεκτ στα μέτρα του προπονητή.
ήρωας. δεν αποχώρησε και έστησε πρόχειρο πρότζεκτ στα μέτρα του λίγου προπονητή.
ότι ήταν ο πρετεντέρης και η τρέμη για την κυβέρνηση σαμαρά είναι και ο κόλκας για τον ζήση βρύζα.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αηδία.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

μνημειώδης ατάκα η παραπάνω, όντως ελέχθη έτσι;;;

ε, ας αποχωρήσει τώρα ΚΑΙ ο Τ.Δ. αφού απέτυχε το "πρόχειρο πρότζεκτ" του :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

tsou έγραψε:
Σταύρος Κόλκας στο sdna.gr έγραψε:Ο μεγαλομέτοχος που πληρώνει, αποφασίσε για προπονητή που δουλειά είναι του τεχνικού διευθυντή αυτή ως γνωστόν. Ο τεχνικός διευθυντής δεν αποχωρεί εκείνη την ώρα και στήνει ένα πρόχειρο πρότζεκτ στα μέτρα του προπονητή.
ήρωας. δεν αποχώρησε και έστησε πρόχειρο πρότζεκτ στα μέτρα του λίγου προπονητή.
ότι ήταν ο πρετεντέρης και η τρέμη για την κυβέρνηση σαμαρά είναι και ο κόλκας για τον ζήση βρύζα.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Απίστευτες καταστάσεις ζούμε
black death

Re: Απ: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από black death »

Ήμαρτον.
Εγώ αντί-Βρυζικός δεν είμαι (όπως δεν είμαι και αντί κανενός που είναι μες στον ΠΑΟΚ), αλλά κάτι τέτοιοι σε εκθέτουν και σε κάνουν πιο αντιπαθή.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

GiorgosAtha έγραψε:
Demir έγραψε:NA ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,,, 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ!!!!!!!!!!!!! ΒΡΑΝΑ ΙΛΙΤΣ
http://www.passports.gr/index.php?optio ... Itemid=138
Και μάλιστα σε θέση που δεν χρειαζόμαστε!!! :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: :cry:

Πάντως το κακό είναι ότι ο τύπος δεν δείχνει να το κουνάει από την καρέκλα του και συνεχίζει απτόητος το "έργο" του.
ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ!!!!

Δεν ξέρω ποιος και πως αλλά πρέπει να τον φύγουν... είτε με απόλυση (Ιβάν), είτε με φάπες (Λαός).
Αλλιώς δεν πρόκειται να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ!
Δε ξέρω αν έστησε το πρότζεκτ αυτός, αν του το δώσαν σε χαρτάκι, αν ήταν πρόχειρο ή αν φταίει αυτός 100% ή 0%. Νομίζω ούτε ο ίδιος ο Βρύζας δε τα ξέρει καλα καλα αυτά, με το ΧΑΟΣ που επικρατεί στην ΠΑΕ.

Εγώ πάντως θα πω ότι οι φετεινές μεταγγραφές είναι απο τις πιο επιτυχημένες έβερ αντικειμενικά. Το ότι είμαστε χωριό και η οργάνωση στην ΠΑΕ μέσα είναι για τοπικό πρωτάθλημα είναι άσχετο.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και χρειαζόμασταν εξτρεμ αλλα δεν ξέρω ποιός φταίει για το ότι δεν πήραμε. Πάντως και να παίρναμε θα το καίγαμε κ αυτό, καλύτερα απο την Κ20 γιατί επιπέδου Κ20 είναι η "ομάδα".
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ούτε supermarket μπορεί να κρατήσει ζωντανό.
2 μαγαζιά ξέρω ότι είχε, το ένα έκλεισε, αυτό στη Πυλαία(?)...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

tsou έγραψε:

Γειά σου ρε tsou με τα ωραία σου, να τα βλέπουν κάτι έξυπνοι αυτά
γιατί θα μας τρελάνουν.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

το να προχωρας σε μεταγραφη η οποια θα λογιζεται απο το καλοκαιρι δειχνει οτι ο Ζησης Βρυζας ειναι καλα γατζωμενος στην θεση του, ειναι ισχυρος και μπορει να σχεδιαζει και για την επομενη χρονια...
σιγουρα απο καπου εχει παρει το ο.κ για να προχωρησει σε τετοιου ειδους κινησεις...
εν τελει πιστευω οτι ο ΑΑ θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ ο Βρυζας με εντολη του Ιβαν θα συνεχισει το Θεαρεστο εργο του σχεδιαζοντας απο τωρα το προτζεκτ της επομενης χρονιας....εκ του αποτελεσματος εχει το ελευθερο...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

tsou έγραψε:

Ετσι ακριβως δυστυχως ο κολακας ,τον οποιο συμπαθουσα,τρομαρα μου καποιο διαστημα,κανει μεγαλη ζημια..
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Ρε συ ζηση.. ο κλοκας ουτε γκομενα σου να ηταν.. κ τι δεν μας ειπε παλι..μεχρι και οτι θα εβγαζες εκατομυρια αν δεν ησουν στον Π.Α.Ο.Κ κ οτι θα ησουν απο τους καλυτερους μανατζερ.. ε οχι.. τα ακουσαμε ολα.. πως γινετε να προσπαθει να σε βγαζει λαδι παντα..δεν ξερω τι να πω.. παλι αρχισε κ αφησε υπονοουμενα οτι δεν γινονται καλες προπονησεις.. οπως κ με χουμπ π μας ελεγε δεν κανουνε τακτικη οπως κ με τοσους αλλους διαφορετικους προπονητες..κ ποιος προπονητης σας αρεσε ?ο μπερετα?ο δερμιτζακης?ο χαβος?ο μπολονι?ο δωνης?ο στεφενς?ο Α,αναστασιαδης?ποιος πειτε μ?αρα μαλλον κατι αλλο δεν παει καλα..καθε ζρονο τον ιδιο μηνα πριν το ματς με γαυρο στο ιδιο εργο θεατες?συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση ..(τον γ.χ δεν τον λογιζω προπονητη)..και ολα αυτα οταν ο Π.Α.Ο.Κ ειναι στα κατω του.ασε κλοκα δεν μας πειθεις για το φιλαρακι σ.. τεσπα ξερω ενα σωρο πραγματα για αυτην την θυελλωδη σχεση μεταξυ σας.. ελπιζω να φυγεις εσυ ζηση βρυζα, ο κυριος τεβεκελης, ο κυριος κυριακος κυριακος,ο κυριος αρωνιαδης,ο κυριος παναγιωτας, η κυρια γκοτζαρεβα ,ο κυριος γκαγκατσης,ο κυριος γεωργιαδης του χαραλαμπους ,ο κυριος παντελης κων/ιδης, ο κυριος γλυκος ( α ρε γατε νοιερ),ο κυριος σπυροπουλος, ο κυριος τζαββελας, ο κυριος μαντουρο (περαστικα ρε συ ολανδε, για σενα το λεω καθαρα αγωνιστικα, μιας και εισαι πολυ καλος ανθρωπος ),ο κυριος σαλπιγγιδης, ο κυριος παπαδοπουλος ,ο κυριος τσανδαρης, ο κυριος κατσικας,κ αρχιζω να πιστευω οτι δεν κανει ουτε ο αγγελιδης, ποιο γλαστρα δεν παιζει να βρουμε.και αφου φυγουν ολοι αυτοι τοτε ασ φυγει και ο κυριος αναστασιαδης..
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Πως πήγαινε εκείνο το σύνθημα που φωνάζαμε στα σκουλήκια λίγο πριν τους παρατήσει ο Κοντομηνάς?

Κορόιδο, κορόιδο Κοντομηνά κορόιδο. Σου φάγαν όλα τα λεφτά επιταγές και μετρητά

Τυχαία το γράφω εδώ, έτσι μου ήρθε, δε ξερω γιατι...

Τον κλείσαμε τον Ιλίτς? Παίζει και extrem αυτός να υποθέσω...

Ζήση είσαι μεγάλος, είσαι ο μεγαλύτερος παράγοντας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”