Συμφωνώ με την ουσία των λεγόμενων σου…απλά η κριτική για έναν σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ είναι αναπόφευκτη..black_star_ninja έγραψε:Αν ο καθενας απο εμας, πριν κανει κριτικη στο γιο του Σαββιδη (για τις μεταγραφες, για τα χρηματα που ξοδευει και τη ζωη που κανει, για τις γνωσεις του σχετικα με το ποδοσφαιρο, για το ποιες μεταγραφες βγηκαν ή οχι, για το αν πηγαινει γηπεδο, για τα σχολια του, τις αναρτησεις του και τις φωτογραφιες του κλπ) εκανε πρωτα λιγη κριτικη στον εαυτο του (για τις γνωσεις του, τα χρηματα που ξοδευει κλπ) τοτε ειμαι σιγουρος οτι το κλιμα θα ηταν αρκετα πιο πολιτισμενο στις συζητησεις μας..proedros έγραψε: Εγώ δεν εισέπραξα τέτοια απαξίωση που θα έκανε τον Γιωργάκη και τον κάθε Γιωργάκη να μην πατήσει ξανά στο γήπεδο(πλην νομίζω μίας φοράς πέρσι) …Και από την άλλη έπραξε σωστά;Τα μηνύματα και οι αναρτήσεις του ήταν σωστές;Με ποιο τεχνικό υπόβαθρο έκανε μεταγραφές;Ναι πρόεδρος είναι μπορεί και κάνει ότι θέλει αλλά τελικά ποιους παίκτες έφερε και από αυτούς που έφερε ποιοι του βγήκαν;Γιατί εγώ θυμάμαι σε δημοσιεύσεις μελών του παρελθόντος σαυτό το forum να είναι πιο πολύ κατά παρά υπέρ του…
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- sourmenetes
- Moderator
Το ροστερ δεν έκλεισε!
Ιβάν Σαββίδης
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιβάν Σαββίδης
- black_star_ninja
Φανταζομαι συμφωνεις στο οτι η κριτικη εχει καποια ορια. Και οτι εμεις (οπως και πολλοι αλλοι οπαδοι στον κοσμο) τα ξεπερναμε για πλακα. Ειναι διαφορετικο να γραψεις σε ενα προσωπικο μηνυμα στον γιο του προεδρου (ακομα και σε εναν απλο γνωστο σου) οτι η χ, ψ μεταγραφη δε θεωρεις οτι ειναι πετυχημενη, εξηγωντας φυσικα την αποψη σου με ευγενεια και εντελως διαφορετικο να τον προσβαλλεις δημοσια με σχολια του στυλ "Τι μαλακα προπονητη εφερες, τραβα κανε κανενα ταξιδι καλυτερα.."proedros έγραψε:Συμφωνώ με την ουσία των λεγόμενων σου…απλά η κριτική για έναν σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ είναι αναπόφευκτη..black_star_ninja έγραψε:Αν ο καθενας απο εμας, πριν κανει κριτικη στο γιο του Σαββιδη (για τις μεταγραφες, για τα χρηματα που ξοδευει και τη ζωη που κανει, για τις γνωσεις του σχετικα με το ποδοσφαιρο, για το ποιες μεταγραφες βγηκαν ή οχι, για το αν πηγαινει γηπεδο, για τα σχολια του, τις αναρτησεις του και τις φωτογραφιες του κλπ) εκανε πρωτα λιγη κριτικη στον εαυτο του (για τις γνωσεις του, τα χρηματα που ξοδευει κλπ) τοτε ειμαι σιγουρος οτι το κλιμα θα ηταν αρκετα πιο πολιτισμενο στις συζητησεις μας..proedros έγραψε: Εγώ δεν εισέπραξα τέτοια απαξίωση που θα έκανε τον Γιωργάκη και τον κάθε Γιωργάκη να μην πατήσει ξανά στο γήπεδο(πλην νομίζω μίας φοράς πέρσι) …Και από την άλλη έπραξε σωστά;Τα μηνύματα και οι αναρτήσεις του ήταν σωστές;Με ποιο τεχνικό υπόβαθρο έκανε μεταγραφές;Ναι πρόεδρος είναι μπορεί και κάνει ότι θέλει αλλά τελικά ποιους παίκτες έφερε και από αυτούς που έφερε ποιοι του βγήκαν;Γιατί εγώ θυμάμαι σε δημοσιεύσεις μελών του παρελθόντος σαυτό το forum να είναι πιο πολύ κατά παρά υπέρ του…
Χείμαρρος..!!sourmenetes έγραψε:Το ροστερ δεν έκλεισε!
Ιβάν Σαββίδης
Στόχος η πρώτη θέση!sourmenetes έγραψε:Το ροστερ δεν έκλεισε!
Ιβάν Σαββίδης
Ιβάν
- thanos-xanthi
Στα λόγια εύκολα θέτεις στόχους
Δυστυχώς στην πράξη και βαρίδια έχουν μείνει,και η ενίσχυση έμεινε μισή
Ομαδα με κενά σε όλες τις γραμμές και χωρίς νούμερα μεσοεπιθετικα
υγ: ας το δείξει στην πράξη φέρνοντας δεκαρι και σέντερ φορ από το πάνω ράφι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μετά και την δήλωση Σαββίδη , περιμένω 1-2 ακόμα δυνατές κινήσεις
Διαφορετικά δεν έκανε τέτοιες δηλώσεις ο πρόεδρος
Διαφορετικά δεν έκανε τέτοιες δηλώσεις ο πρόεδρος
Φυσικά και συμφωνώ…Δεν νομίζω πως διαφωνεί κανένας…δυστυχώς όμως αυτό υπάρχει και ο Γιωργάκης και ο κάθε Γιωργάκης που είναι δημόσιο πρόσωπο, το γνωρίζει πολύ καλά…black_star_ninja έγραψε:Φανταζομαι συμφωνεις στο οτι η κριτικη εχει καποια ορια. Και οτι εμεις (οπως και πολλοι αλλοι οπαδοι στον κοσμο) τα ξεπερναμε για πλακα. Ειναι διαφορετικο να γραψεις σε ενα προσωπικο μηνυμα στον γιο του προεδρου (ακομα και σε εναν απλο γνωστο σου) οτι η χ, ψ μεταγραφη δε θεωρεις οτι ειναι πετυχημενη, εξηγωντας φυσικα την αποψη σου με ευγενεια και εντελως διαφορετικο να τον προσβαλλεις δημοσια με σχολια του στυλ "Τι μαλακα προπονητη εφερες, τραβα κανε κανενα ταξιδι καλυτερα.."proedros έγραψε:Συμφωνώ με την ουσία των λεγόμενων σου…απλά η κριτική για έναν σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ είναι αναπόφευκτη..black_star_ninja έγραψε: Αν ο καθενας απο εμας, πριν κανει κριτικη στο γιο του Σαββιδη (για τις μεταγραφες, για τα χρηματα που ξοδευει και τη ζωη που κανει, για τις γνωσεις του σχετικα με το ποδοσφαιρο, για το ποιες μεταγραφες βγηκαν ή οχι, για το αν πηγαινει γηπεδο, για τα σχολια του, τις αναρτησεις του και τις φωτογραφιες του κλπ) εκανε πρωτα λιγη κριτικη στον εαυτο του (για τις γνωσεις του, τα χρηματα που ξοδευει κλπ) τοτε ειμαι σιγουρος οτι το κλιμα θα ηταν αρκετα πιο πολιτισμενο στις συζητησεις μας..
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ειναι δουλειά του Σαββίδη να διώξει 5 παίκτες!thanos-xanthi έγραψε:Στα λόγια εύκολα θέτεις στόχους
Το αν έχει κόψει μεταγραφές λόγω χρημάτων είναι άλλο θέμα.
- sourmenetes
- Moderator
Βέβαια και το ότι το ροστερ δεν έκλεισε μπορεί να έχει να κανει και με τις πωλήσεις από δεσμεύσεις...
Κλαίω...
Κλαίω...
- thanos-xanthi
Οι παπατζηδες ΑΡΔ που έλεγαν για στόπερ με συμβόλαιο ψηλό για περτενερ του Ινγκασον
Οι ίδιοι παπατζηδες που έλεγαν και για δεκαρι
Οι ίδιοι οι παπατζηδες που έλεγαν μετά την ευρωπαϊκή σφαλιάρα που φανέρωσε τη γύμνια του ροστερ ότι δε θα γίνει άλλη κίνηση
Ποιον να πιστέψεις από τους άσχετους που δε βλέπουν καν τις προπονήσεις αλλά θα σου πουν ότι πετάει ο Κουλιερακης και ότι ο Αουγκουστο είναι φοβερό δεκαρι
Οι ίδιοι παπατζηδες που έλεγαν και για δεκαρι
Οι ίδιοι οι παπατζηδες που έλεγαν μετά την ευρωπαϊκή σφαλιάρα που φανέρωσε τη γύμνια του ροστερ ότι δε θα γίνει άλλη κίνηση
Ποιον να πιστέψεις από τους άσχετους που δε βλέπουν καν τις προπονήσεις αλλά θα σου πουν ότι πετάει ο Κουλιερακης και ότι ο Αουγκουστο είναι φοβερό δεκαρι
- PAOKevolution
Εγώ από αυτά που διάβασα για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα να εννοεί ότι θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές. Ίσα ίσα μίλησε συγκεκριμένα για αποχωρήσεις.
Edit. Μόλις το διάβασα. Προφανώς όταν λες κάτι τέτοιο εννοείς για μεταγραφες που θα έρθουν στην ομάδα.
Edit. Μόλις το διάβασα. Προφανώς όταν λες κάτι τέτοιο εννοείς για μεταγραφες που θα έρθουν στην ομάδα.
proedros έγραψε:Εγώ δεν εισέπραξα τέτοια απαξίωση που θα έκανε τον Γιωργάκη και τον κάθε Γιωργάκη να μην πατήσει ξανά στο γήπεδο(πλην νομίζω μίας φοράς πέρσι) …Και από την άλλη έπραξε σωστά;Τα μηνύματα και οι αναρτήσεις του ήταν σωστές;Με ποιο τεχνικό υπόβαθρο έκανε μεταγραφές;Ναι πρόεδρος είναι μπορεί και κάνει ότι θέλει αλλά τελικά ποιους παίκτες έφερε και από αυτούς που έφερε ποιοι του βγήκαν;Γιατί εγώ θυμάμαι σε δημοσιεύσεις μελών του παρελθόντος σαυτό το forum να είναι πιο πολύ κατά παρά υπέρ του…sic-4 έγραψε:σε λιγο θα μου πεις οτι ειναι κλεισμενος σε γυαλα και δεν λαμβανει καθολου εξωτερικα ερεθισματα.proedros έγραψε: Σε λίγο θα μου πεις πως Κάθεται ο Γιωργάκης και διαβάζει paokmania…Πιστεύω πως Ούτε καν τον ενδιαφέρει τι λέγεται γι αυτόν…Γιος του προέδρου είναι…Από την άλλη Το να μην έρχεται λόγω Λουτσέσκου επειδή κρατάει μούτρα λίγο τραβηγμένο μου ακούγεται…Η άποψη μου είναι πως δέχονται κυβερνητικές πιέσεις και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από ένα σωρό πράγματα…Τους χαλάει την μαγιά ο πρόεδρος και δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό…
Δεν ηταν μονο στο paokmania το παραπανω κλιμα, ηταν ΠΑΝΤΟΥ. Ισα ισα, στο paokmania ηταν πιο ηπιο.
Τωρα εσυ πες μου οτι δεν εχει καμια σημασια ενας ανθρωπος να χωνει τα λεφτα του και την καυλα του καπου και να εισπραττει χλευη, ειρωνια και απαξιωση.
@giliopoulos
δεν ηταν απλα τα σχολια λιγων γραφικων, ηταν το κυριαρχο κλιμα.. φουλ ειρωνεια και απαξιωση στον ..."Γιωργακη" απο παντου
50 σχολια γιατι πλεον δεν εμφανιζεται ο Ιβαν και γιατι δεν ειναι ταβλωμενος ο Γιωργος με την ομαδα και μετα «έπραξε σωστά;Τα μηνύματα και οι αναρτήσεις του ήταν σωστές;Με ποιο τεχνικό υπόβαθρο έκανε μεταγραφές;»
Ασε μας ρε προεδρε
-
panpangr77
Δύο ψηλά παλικάρια στο 10 και αριστερά παρακαλώ.Κοντους η ομάδα έχει.