Razvan Lucescu II
- Jules Winnfield
Re: Razvan Lucescu II
Joshua,σε βλέπω με μπλε χρώματα !!!
Πως γκένεν αυτό; Δεν πληροίς τις προδιαγραφές για μοντ( δεν κράζω ποτέ,ό,τι πει η ΠΑΕ ,ο Σαββίδης έχει πάντα δίκιο κλπ )....
Πως γκένεν αυτό; Δεν πληροίς τις προδιαγραφές για μοντ( δεν κράζω ποτέ,ό,τι πει η ΠΑΕ ,ο Σαββίδης έχει πάντα δίκιο κλπ )....
νομιζω οτι ο κυκλος Λουτσεσκου στον ΠΑΟΚ πλησιαζει στο τελος του
η ομαδα εκανε και παλι βηματα προς τα πισω στα play off κ καταρρευσε οπως κ περσι
η ομαδα εκανε και παλι βηματα προς τα πισω στα play off κ καταρρευσε οπως κ περσι
Τραγική η τριπλή αλλαγή. Υπέγραψε την 4αρα… Είναι κι αυτός ντεφορμέ. Θυμίζει πολύ την περσινή χρόνια και δεν μας βλέπω καλα στον τελικό.
Ραζβαν μου δεν βγαινει η χρονια αν προετοιμαζεσαι 4 μηνες για να παιξεις μπαλα βαρια ενα διμηνο και μετα καταρρέεις...
Κατι κανεις τραγικα λαθος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
- Jules Winnfield
Φταίει που δεν είναι και πρόεδρος να βάζει λεφτά...Gospi έγραψε:Ραζβαν μου δεν βγαινει η χρονια αν προετοιμαζεσαι 4 μηνες για να παιξεις μπαλα βαρια ενα διμηνο και μετα καταρρέεις...
Γιατί είναι όλα τα άλλα.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Razvan Lucescu II
Νομιζω πρεπει να ξεπερασει τον ναρκισσισμό του και τις αναμνησεις απο το παρελθον και να προπονήσει την ομαδα.
Την ξανθη με παικτες 10κλασεις πιο κατω κοουτσαρε και παρουσιαζε πιο σφιχτο συνολο, δεν εστηνε ομαδα με 10παικτες για 5αρες στα β’ ημιχρονα.
Εκτος αν απλα στοχευει στην αποζημιωση για διακοπες του 3ου χρονου.
Την ξανθη με παικτες 10κλασεις πιο κατω κοουτσαρε και παρουσιαζε πιο σφιχτο συνολο, δεν εστηνε ομαδα με 10παικτες για 5αρες στα β’ ημιχρονα.
Εκτος αν απλα στοχευει στην αποζημιωση για διακοπες του 3ου χρονου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 26 Απρ 2023, 22:13, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- pisakaipoupoula
Ας φέρουμε τον Αντσελότι και με αυτούς τους παίκτες και αυτές τις μεταγραφές να δούμε πως θα τα πάει, έτσι από περιέργεια
-
paok vs all
λιγος ησουνα και εισαι
Μακαρι να ερθει καμια Ιταλικη ομαδα να σε παρει να σωθουμε
Μακαρι να ερθει καμια Ιταλικη ομαδα να σε παρει να σωθουμε
Έχεις χάσει επεισόδιαJules Winnfield έγραψε:Joshua,σε βλέπω με μπλε χρώματα !!!
Απο ενα σημειο και μετα παυει το προβλημα να ειναι ποιοτητας παιχτων, αλλα κατανταει προβλημα οσον αφορα δτο τροπο προετοιμασιας της ομαδας απο το προπονητικο τιμ τοσο εγκεφαλικα οσο και σωματικα για την σεζον.
Δεν γινεται ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου καθε χρονο να σερνεται στα προκριματικα της Ευρώπης και να χαιρεταει, να χανει το πρωτο μισο της σεζον με τραγικες εμφανίσεις με τα χωρια του ελληνικού πρωταθλήματος, να παιζει ωραια μπαλα ενα διμηνο και στο τελος να ξεφουσκωνει εμφατικα και εξευτελιστικα.
Δεν φταινε οι παιχτες γ αυτο.
ΟΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΎ ΤΙΜ
Δεν γινεται ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου καθε χρονο να σερνεται στα προκριματικα της Ευρώπης και να χαιρεταει, να χανει το πρωτο μισο της σεζον με τραγικες εμφανίσεις με τα χωρια του ελληνικού πρωταθλήματος, να παιζει ωραια μπαλα ενα διμηνο και στο τελος να ξεφουσκωνει εμφατικα και εξευτελιστικα.
Δεν φταινε οι παιχτες γ αυτο.
ΟΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΎ ΤΙΜ
-
ron-swanson